fyrkantiga ögon



om jag inte får fyrkantiga ögon efter denna helgen så kommer jag aldrig att få det.
kom hem från växjö för några timmar sedan. bra dag där. trevlig intervju och sedan en trevlig pratstund på en uteservering med becca och angelica.
nu ska jag snart skjutsa mia till nån kompis, kul att alla festar denna helgen utom jag :(
men men. ska sitta och redigera tills jag storknar tänkte jag. och sedan imorgon upp med tuppen och redigera imorgon, sen vid halv tolv är det avbrott för lunch och eventuellt bygga på solbrännan i en timma och sedan ner i källaren igen och redigera. ungefär sådär kommer min helg att pågå tills dess att jag blir klar.
anledningen till avbrottet sådär mitt på dan när solen står som högst är egentligen inte att jag kommer att vara hungrig då utan för att jag vägrar vara både nyktrast och blekast efter valborgshelgen. :P


skämt å sido. dags att packa ihop grejerna och åka till skolan.
om ni försöker nå mig i helgen kan jag vara lite frånvarande men gör ett försök så kanske jag lyckas hålla mig ovanför ytan denna gången :)

ursäkta röran jag redigerar om



funderar på hur det här ska bli. bakom mig har jag försökt att göra något åt röran och skrivit upp allt som måste vara med på whitboarden. jag tror nog att jag är bildtorsk. fan! jag är alltid det. inte lär jag mig heller. jävla skit.
nu ska jag redigera den här intervjun i alla fall så att den blir greppbar. good luck to me.

tisdag, en vecka kvar

idag är det tisdag, deadline är om en vecka och ja vad ska man säga. jag har ju haft ångest från och till. det enda jag inte haft är dödsångest. den kommer inte idag heller. men jag tror att det kommer dröja till och med fredag innan jag behöver lägga upp fler sådana här bilder i alla fall så håll till godo.





idag var en bra dag. körde vilse på väg hem till konstnären i gbg. men vi hittade fram tillslut. väl framme tyckte jag att hon bodde väldigt fint faktiskt. så skulle jag kunna tänka mig att bo. i alla fall en kortare period. sen skulle jag nog i och för sig få panik för jag vill hänga mina kläder så att jag kan bläddra mellan dem och välja ut noggrant exakt vad jag känner för just för dagen. åkte in till stan efter besöket och käkade lunch och begav mig sedan till haga för att göra en intervju. den gick mycket bra och det var väldigt trevligt. mycket skönt att ha den avklarad alltså. sen åkte jag hem direkt och hade livekonsert med rolling stones i bilen. efter ett tag tröttnade jag och ringde till yrvädret och berättade dåliga skämt. han tyckte ju dock inte att de var så roliga som jag tyckte men ändå. jag tycker nog ändå att om man ska åka till polen så borde man veta hur man ser att en bil är från polen; på lacken! hahahahaha. ja men jorå så atte.

sova nu kanske?
imorgon åker lösa shorts och mysmunkjackan på.
redigering och filmning av klippbilder står på schemat!
våga vägra bildtorsk!

I'm gonna show you, baby, that a woman can be tough



I want you to come on, come on, come on, come on and take it,
Take another little piece of my heart now, baby,
Break another little bit of my heart now, darling, yeah.
Hey! Have another little piece of my heart now, baby, yeah.
You know you got it if it makes you feel good,
Oh yes indeed.





idag är det janis joplin som är min gudinna. bra skit.
janis joplin - piece of my heart

weird and twisted nights








att sova är sedan länge uteslutet.
konstnären kom ihåg att jag ska visa dig en sak!

i'm a mess and it starts to show, all over again



jag tror att jag ser ut som jag känner mig. håret på ända och tre dagar gammalt smink.

fortsätter i min hunter s. thompson-dröm.

"these long, strange nights"

när jag blinkar fladdrar spöken förbi.


om man ska leta efter den svenska drömmen måste man nog göra det i en volvo. eller hur?





jag gav upp redigeringen för några timmar sedan.
höll ut i två timmar sen fick det räcka.
men kan glädja er alla med att vinjetten med det blonda yrvädret
gjorde sig riktigt bra i svartvitt och kornig film med ebba grön i bakgrunden.
det känns ju skönt.
god natt.

Certain little boys I just stop deal with, Tell you they're your friend and then badmouth again

orkaaaaaaaa.
jag vill bara skrika rakt ut. men jag är rädd för att om jag gör det så kommer de snart och hämtar mig och spärrar in mig på psyket. inte så bra kanske.

eftersom jag verkligen idag är alldeles uttråkad och egentligen jävligt trött så tänker jag åka ner till skolan och sätta mig och redigera lite. för jag har inget bättre för mig. blev liksom ingen promenad idag eftersom någon tönt ställde in. det tänker jag ju inte förlåta i första taget. får se om jag har förlåtit det imorgon när jag har lite ångest efter min omtenta. kanske åka lite långbräda ikväll också om jag orkar. har ju ändå på mig shortsen och munkjackan och då känns det som om jag faktiskt borde åka. ja men så är det väl.

fick även en påminnelse från stadsbiblioteket häromdan. har visst glömt att lämna tillbaka lite böcker. nu igen?! väldigt lustigt detta. ska nog som straff åka och köpa fear and loathing in las vegas när jag redigerat klart så att jag har något att kolla på ikväll. har förövrigt insett att hunter thompson nog är min kung. ja så är det nog. ge mig lite röka och ett case att göra en artikel på så skriver jag en jävligt subjektiv bok. fint ju. samma problem samma öde?

nu ska jag sluta ordbajsa. ordbajsa har ju förövrigt en helt annan innebörd för mig än vad man kan tro.

tjarå!

filma, stressa, redigera, stressa, lämna in

just nu är det ju lite hektiskt. men jag är ju inte så bra på det där med stress så jag lutar mig tillbaka i fåtöljen.
idag har jag varit i skolan och pillat lite med redigering och rekvisita. rekvisitan använde jag nu i eftermiddags när jag var ute och filmade det blonda yrvädret som numera tror att han är filmstjärna och ska få betalt. haha. hur som helst så blev det bra när han gick där och rökte och sedan när man såg vad det stod på hans t-shirt. han fick iaf t-shirten som betalning.
känner mig lite ensam nu när jag sitter här. ringde kattis men hon skulle va med sin boyfriend så jag får väl hitta på annat. får väl nöja mig med att jag får en heldag med henne imorgon :)
ska nog titta på filmen som landade i min brevlåda idag. ja det ska jag! gonzo - the life and work of dr hunter s thompson. good!


hultsfred here i come?

kattis ringde nu. hon är ju så jävla rolig. hon har tagit semester fel vecka och jag har ju såklart bara sagt att jag ska ha samma veckor som henne. tur att hon som gör sommarschemat har lite koll iaf så att det ordnade upp sig. bra där kattis denna kommer jag att reta dig för en tid framöver :P

i övrigt så gör jag ju lika mkt som vanligt. sitter och läser i solen och skriver lite på mina speakar och frågor. ungefär sådär mkt egentligen. ska ringa lite mer i eftermiddag. fick inget svar nu. hoppas på att detta går hem. ska även filma lite med det blonda yrvädret ikväll. bra att jag kan köra lite med honom. jag har ju redan utnyttjat alla mina andra vänner. varje gång jag ska filma behöver jag antingen en assistent eller en skådespelare. nu börjar förrådet på folk ta slut. haha.
fasar lite för det här med speakarna också. har så himla många som jag måste sätta och det är ju inte min starka sida. men vi får väl se hur det går. hoppas att det går bra iaf.

nu väntar jag på mamma som ska komma hem med lunch. sen ska jag åka till skolan och redigera lite och fixa lite och sen ska jag ge mig ut på stan för att inhandla rekvisita. bra jobbat tycker jag. för att vara mig alltså.

ses.

Gå upp-gå till skolan-plugga-plugga-äta lunch



nä men det går bra nu. jo alltså det är sant. ingen som tror mig? nähä!
om man ser högen så är det ju ändå ganska troligt att det går bra. eller så är den där högen med böcker mest som ett hånskratt rakt i ansiktet på mig. hata hata hata skolan. mmm postitivt här nu. men eftersom det inte går särskilt bra för mig så får jag vara lite negativ. så är det ju. jajemen.

nu ska jag ge mig ut på nattliga äventyr för att få lite snygga bilder i alla fall tänkte jag. man får ju ta till vara på dygnets alla timmar nu när det är så få kvar. nästan lite som vampyrerna som aldrig sover. roar sig på natten liksom. fast det gör kanske vanligt folk också?! bara jag som är lustig.

bye.

pleased to meet you, hope you guess my name



jag kan helt enkelt inte kontrollera mig. det är djävulen i mig som styr när jag går in i en affär. igår var jag ändå på stan med kattis och köpte endast en korv. och trots att det landade lite varor i min brevlåda igår som jag nätshoppat på sista tiden var jag ändå tvungen att köpa den här söta burken eller vad man ska kalla det. hur gullig som helst! har ett tag nu avundats kattis som har en liknande rosa så nu köpte jag mig en liten gul. mm va fint. köpte en liten pillerburk också. bra att ha i väskan.
mitt sjukbesök idag gick bra. är förmodligen välmående. fanns inga andra tecken iaf. men sen vet man ju inte vad proverna visar men det borde ju inte vara några större problem. inte fler än vanligt iaf ;)
nu ska jag ta tag i mitt projekt igen. fick en sån kanonidé imorse när jag borstade tänderna så nu är jag taggad igen. hoppas att allt går vägen nu! men sån är jag. jag dippar ett tag och sen så helt plötsligt så kommer inspirationen över mig som en våg när jag minst väntar det. det var ju faktiskt så idén till den här dokumentären föddes. jag satt och halvsov på tåget från sthlm när jag skulle hem till jkpg och hälsa på och så vaknade jag och bara fick massa inspiration till bilder och historier. kanonkul!

förresten



det är ju tur att kattis kör på linser nuförtiden. dessa är ju inte toppsnygga om man säger så. hahahaha.
i kattis lådor hittar man alltid något skoj!

Everything we do is better when we're two



försöker gömma mig lite för världen idag. imorgon får jag duscha. skönt! lyssnar på adiam dymotts platta och myser.
hade en myseftermiddag med kattis idag också. vi satt på utsikten och åt glass och snackade. bra idé av fröken karlsson där. stötte på lite oväntat folk där men vi gömde oss bakom våra vrålcoola solglasögon så det var ju lugnt. efter utsikten bar det av till diverse affärer för att leta efter rätt sorts kontaktpapper och även ikea för inhandling av lådor och självklart en korv. billigt är bra så är det ju bara. avslutade kvällen bra med att kattis skjutsade hem mig och vi sjöng eller snarare vrålade med till roads. mmmm.

nu ska jag läsa lite till. kanske skriva lite också. kanske eventuellt läsa lite andra böcker än de om punken, och då talar jag om fjärde och sista boken i twilightserien. gud så bra. jättekonstigt jättebra.

sov gott!

ps. "ibland är det bara skönt att ligga jämte en mänsklig själ" citat konstnären, hon är så vis! fin är hon. ds.

career opportunities the ones that never knocks



mina nya brillor från spitfire. jag är bitter och sur idag, det syns :)


jag tror seriöst inte att det kommer att bli något av mig. men det kan ha och göra med att det är måndag och att jag haft möte med två av mina lärare. de påstår att jag är duktig och att jag ska kämpa på nu. själv undrar jag om de har ett handvapen att låna ut. riktigt så illa är det väl förvisso inte men jag kommer ingen vart med den här skiten nu och det gör mig lite irriterad. istället vinkar jag glatt åt brevbäraren när jag står vid brevlådan och väntar på posten. och idag kom det. mitt paket. gillade klänningen och linnet och framförallt väskan. solglasögonen har jag dock inte riktigt bestämt än om jag gillar eller ens passar i för den delen.

nåväl ska ta och ringa runt lite till, skicka lite mejl, läsa lite till, lyssna på ännu lite mera punkrock och sedan umgås med kattkiss. mysa med glass på utsikten och kanske en promenad. mhm. fint det!
nu så länge medan jag läser vidare, dagens låttips; vad skall du bli? - ebba grön. (kände att den passade idag)

hesitate and it's gone

money don't just happen she said la la la carefree walking down the avenu the thing is don't you know you need a little to get going and you ain't got a little now do you? let's talk about times about hard times when you done wrong i know the once when somebody gives you a break boy you better get going hesitate and it's gone what i got is gonna help me get what's mine i'm born under a badly busted sign lack of luck and poverty combined i'm born under a badly busted sign





det var trevligt igår. anna gick hem lite tidigt. som ensam kvinna regerade(?!) jag på dansgolvet med mina mannar. gick sedan på lätt ostadiga ben hem till det blonda yrvädret och somnade mitt i en mening. det var min kväll i några få meningar. och då har jag ändå hoppat över det kapitlet när love ville sluta fred eftersom han ska göra provet till journalistlinjen snart och det råkar vara vi tvåor som rättar proven. hahahaha. åh jag skrattar fortfarande så att hela jag skakar. hahahahaha. eller nä såhär; mohahahahahahahahahahaha.

vilken morgonmänniska jag har blivit

jag vet inte vad som har hänt med mig. men klockan nio ringde min klocka. som jag visst glömt att stänga av. pappa kom in och undrade vad det var för fel på mig om jag verkligen skulle gå upp så tidigt. jag tittade mot fönstret och såg att solen sken. ja det är väl lika bra att gå upp tidigt och fånga dagen sa jag till honom och han bara skrattade och sa carpe diem. hahaha. han tror nog att det är nåt fel på mig.
skön kväll igår. drack lite vin och åt pizza med kattis, challe och erre. sen cyklade jag och kattis hemåt och när kattis svänge av kom det ett blont yrväder cyklandes bakom mig och kom ikapp. skönt att prata av sig lite med honom. vet inte riktigt hur han tog det, jag hoppas att han förstod vilket jag tror att han gjorde, men för min del var det väldigt bra. och idag känner jag mig faktiskt lite gladare. alltid bättre att veta så att säga. får se om jag orkar ta mig till den där grillningen i eftermiddag som han tjatade om. det är väl iofs trevligt men jag får ju inte duscha så det gör ju att jag helst undviker sociala tillställningar just nu.
på tal om det så hade jag fruktansvärt ont i armen när jag vaknade. den var bedövad hela dagen igår så jag hade verkligen inte tänkt på det. men nu har visst bedövningen släppt helt och det värker och jag börjar få blåmärken. snyggt liksom. men men. det går ju över antagligen.
idag har jag siktet inställt på att få pappa att köpa en hängmatta som jag kan ligga i hela dagen och sola och skriva lite novell. har en novell kvar och två tentor. plus mitt projekt då vill säga men jag talar helst inte om det just nu. inte nu när jag vaknade och var så glad. haha.

ses ute i solen!

snart en ny dag

imorgon räknar jag med minst tre stora sprutor. annars var det ingen mening med att jag gick dit. jag räknar iskallt med två sprutor med lite droger i. en bedövning i varje arm. och sen räknar jag med lite annat smått och gott i den tredje sprutan. nä helt seriöst nu. imorgon så ska jag ladda med en promenad i solen. kanske. jag känner mig lite mör i kroppen just nu. var ju ute på en långrunda imorse och sedan blev det en vända runt munken i eftermiddags. mycket skönt då solen sken men min väldigt oväldtränade kropp klarar inte hur mycket som helst. jag har i alla fall två möten inplanerade under dagen. det första är lunch med kattis. min vän som nu lämnat mig. helt ensam är jag. hon är officiellt of the market nu. skojigt för henne. mindre skojigt för mig. nu får jag ge mig ut på egna raggarrundor helt enkelt. fast hon får följa med som moraliskt stöd. skönt att jag outade henne här på min blogg innan hon ens gjort det själv. hehe. jaja hon blir nog inte så arg på mig. hon är sån, hon är tuff på ytan men jag svär att jag kan läsa hennes tankar och inuti henne hoppar det och far. haha. efter mitt lilla lunchmöte blir det cellprov. kan bli mycket spännande. mest läskigt tror jag dock. fast jag är ju inte så rädd för läkare och sånt ändå. bara lite. på eftermiddagen hade jag nog tänkt att fortsätta med min dokumentär. vi vet ju alla vid det här laget hur det går med den. på kvällen verkar det bli väldigt lugnt och ensamt för min del. nackdelen med att alla vänner flyttar och enda vännen kvar stadgar sig. buuhuu. fast ingen idé att sitta här och tycka synd om sig själv. vem fan hjälper det? inte mig i alla fall.
nu ska jag sova. god natt!

jag är kär, igen


pressbild lånad från: http://www.moneybrother.net/

det är den här mannen som får mitt hjärta att klappa lite extra. vilken musik! jag stod på en konsert med min kära konstnär en gång och var helt säker på att anders tittade rakt på oss. såklart gjorde han ju inte det och inte bad han oss att komma backstage heller. men det hade ju varit skoj att sitta med honom och lyssna på när han lirade lite. mmmm. min konstnärsväninna snappade ju såklart upp detta och målade ett porträtt av honom till mig när jag fyllde 18. detta står nu på mitt sängbord. mycket fint ja! så fort det rullar in pengar på mitt konto ska jag springa till närmaste affär och köpa skivan. eftersom jag ändå redan har de andra så måste jag ju göra min samling komplett. så är det ju bara. att det dessutom är ett bra album gör ju inte saken värre. mmhhmm. helt galen är jag nu. hej hej.

en oförskämt skön morgon

sådana får man inte ha egentligen. det är inte tillåtet. men nu hade jag ju en ändå så what to do?
vaknade av mig själv vid tio, gick upp och satte igång en maskin med tvätt och tog sedan på mig löpartightsen och ett linne. i med hörlurarna och iväg. gick runt järstorp och bymarken så det tog en timme ungefär. det är väldigt fint där uppe bland åkrarna när solen skiner och värmer huden. hästarna tittade lite lustigt på mig men jag snackade lite med dem när jag gick förbi. det måste ju tyda på bättre mental hälsa hos mig. bättre än vanligt i alla fall då jag brukar föra konversationer med döda ting, det kan ju aldrig vara ett gott tecken. det var så varmt ett tag att jag kunde ha gått i bara tightsen och en bh, men jag besparade den mötande trafiken den olyckan :)

nu ska jag göra mig en blåbär och jordgubbssmoothie och sedan sätta mig ute i solen och läsa lite. skönt skönt.

ha en bra dag!

restless soul



ja idag har den bannemig inte varit med på noterna min lilla själ. har både oljat träbänken utanför mitt fönster och lagt pärlplattor och dammsugit hela huset och tvättat och diskat. ja den var så upptagen där ett tag att när det inte fanns något kvar att göra var det som om luften gick ur mig. försökte förbrilt hitta något att göra så jag åkte till mc donald's och hämtade mat med niklas som vi sedan åt i solen med mamma. sedan började jag läsa på fjärde boken i twilight serien och niklas somnade på klädhögen i min säng. haha. det såg ganska roligt ut. i övrigt känner jag mig just nu väldigt väldigt ensam i den stora världen. fast egentligen inte. det är bara det att jag inte riktigt har lust att göra det som borde göras. men så är det ju alltid. man vill ju aldrig ha det man kan få. eller? imorgon ska jag nog ta mig en tur till gymmet. eller kanske en promenad runt åkrarna här uppe där jag bor. om det är fint väder vore det ju hur bra som helst. sen på kvällen hoppas jag att det blir en till liten promenad. eftersom "traditionen" inte riktigt hölls vid liv denna helgen trots att det fanns två söndagar att tillgå. men det var både mitt fel och det där andra blonda yrvädrets fel. så no one to blame för det. najs bajs äppelpajs och allt som jag inte orkar skriva nu. sov gott. jag ska vänta tills csi börjar. tydligen det enda bra på tv idag förutom roomservice med dregen då förstås men det är ju redan avklarat.

myskväll med barnfilm som behövde förklaringar

haha ja kattis alltså. jag gillar verkligen henne men när hon ska försöka sätta sig in i saker går det inte alltid så bra. jag har för det första inte tålamodet och hon lyssnar ändå bara på hälften av det jag säger. men vi såg i alla fall på harry potter och hemligheternas kammare. man kan ju aldrig få för mycket att harry potter liksom. haha. men man kan definitivt få för mycket godis och chips och chokladpudding. suck.
har även ägnat kvällen åt att sjunga snapsvisor. har hittat flera stycken som jag och kattis ska sjunga nästa gång vi raglar hem genom stan med en flaska apertif i handen. eller ja, när hon har en flaska i handen och jag vandrar jämte och skickar sms. :D



bilder från i fredags då jag och kattis agerade spelledare på mikaelas 20-årskalas. sjukt roligt. småtjejerna blev lika förvånade varje gång shotsglasen i rouletten innehöll något helt annat än vad de väntat sig. vi borde ha filmat det!



melodi: baloos sång

var nöjd med allt som ölen ger
och även om du dubbelt ser
glöm bort bekymmer sorger och besvär
var glad och nöjd för vet du vad en folköl gör ju ingen glad
var nöjd med ölen som vi dricker här


ett litet smakprov där ja. roligare och svårare låtar kommer vid nästa partytillfälle.

pimp my ride

min version av pimp my ride blev bara pimp my bike med dekaler. men jag är nöjd. den är så fin min lilla cykel. gullet.






hade även telefonmöte med min lärare innan. inte krismöte bara möte. det är inte kris än tydligen. detta ska gå. vill man så går det! fake it til' you make it sa han. hur ska jag tolka detta? än så länge det bästa tipset jag fått av någon. det känns ju bra ändå.

inte fullt så deppigt



såhär glad är jag egentligen...


det var hemskt vad deppig jag lät innan. jag är inte fullt så deppig som jag låter. bara det att jag inte orkade engagera mig i min dokumentär som håller på att falla. men men. jag sysselsätter mig med annat terapiarbete istället. såsom sätta dekaler på min cykel, lägga pärlplattor och träna. har även åkt runt lite och kollat efter möjliga inspelningsplatser till min film. jag känner verkligen att jag vill göra den. jag vill göra den mer än dokumentären faktiskt. problemet är bara att dokumentären måste göras och filmen är ett projekt som inte alls ligger i tiden just nu. dumt.


det har varit väldigt bildlöst här på sista tiden så därför tänker jag visa er en bild på en fin motorcykel som fanns på mässan i helgen. den skulle man ju vilja ha!


not so nice

jag känner mig som ett vrak, jag ser ut som ett vrak, jag är ett vrak. till och med kunskaparna säger det.



nu ska jag ringa min lärare. han kallar till krismöte tror jag. jag förstår honom. det skulle jag nog också gjort.
men ibland ni vet när man bara känner att allt rasar under ens fötter då orkar man inte göra annat än titta på. jag är hemskt ledsen för detta men jag har ingen lust alls just nu.

something sucked life out of me

och det var icke en vampyr. mycket drömmar och kopplingar till detta på sista tiden. mycket konstigt.

det blev ingen promenad för mig idag. blev dumpad. men inte mindre glad för det inte. tänkte då istället va med mina vän men då ska hon ju givetvis vara med han. jaha tänkte jag, då får jag väl sitta här i min ensamhet och tycka synd om mig själv. åkte till ica maxi och handlade istället. det var lite smått och gott som behövdes. tog en tur och pratade lite med en vän. äldst är vis sägs det ju ;)
nu sitter jag här och funderar på om jag kanske ska sova. eller om jag helt enkelt ska ta mina sparpengar; 120:- och åka till en flygplats och sätta mig på första bästa plan som ska lyfta. borde åka iväg och gömma mig ett tag. eller i alla fall gå under jord. vad kryptiskt detta inlägget blev.

no söndagspromenad for me

det blev ingen söndagspromenad för mig idag. hade kanske iofs behövt det men jaja. fikade med nina istället vilket var mycket trevligt. det är alltid roligt att träffa henne. snacka gamla minnen och skvaller. mycket nice. vi satt på uteserveringen i mörkret och åt en god sallad på coffeehouse by george. som tur är är det ju söndag även imorgon så det blir förhoppningsvis en promenad då istället. jag behöver det. så är det ju. på alla sätt och vis. haha. ja det var skoj. för de som förstår mer än så.
nu väntar jag bara på att criminal minds ska börja och efter det blir det sängen. jag är en liten nattuggla allt. men jag gillar att gå upp tidigt också. egentligen kan man summera det hela och säga att jag inte gillar att sova för många timmar. för sova det gillar jag ju. mycket. dygnet har för få timmar. tack jag är smart.

åååh vilken härlig dag

vaknade och insåg att det inte var någon bra idé att dricka vin igår. men det kändes ju jättebra just då, men inte nu. jaja. walk of shame hem till kattis, en sväng in på willys för att bunkra med cola sen var det love grows where my rosemary goes på högsta volym med en naken kattis. haha. fint livet är ibland.
åt även smörgåstårta till frukost. gott! nu ska jag hoppa in i duschen. bilmässan väntar och jag, kattis och charlotta ska absolut åka dit och titta. på killar, eller jag menar ju bilar såklart. tänkte köpa lite dekaler till min cykel med. cool är jag. haha. usch vad jag mår dåligt. måste sluta skriva nu. hej svejs.

happyface

jag fick ett påskägg av lilla mormor. godis är gott!

skjutsade småflickorna ut till gränna innan. det var smidigt och ganska roligt. dock tyckte de att jag körde för fort. haha. lite rädda där ja. nu känner jag för att sätta mig i solen och dricka vitt vin. a det är precis vad jag känner för. kommer det att hända? njaaee. sitter framför datorn och dricker vin istället. haha. skönt.

ska nog läsa lite bok nu. hejhej.

påskägg någon?!

jag har en känsla av att min påsk inte kommer bli mycket roligare än såhär...

idag skjutsa småflickorna till festen sen fira mamma = lugnt
imorgon bilmässan sen fira mikaela = fest
lördag & söndag jobba = tråk

ja men det är väl roligt alltså. inte ens ett påskägg har jag fått. jag vill ha godis ju :(
eller så kan jag tänka mig ett påskägg med en naken man i. det går också bra. tack.

nästa år ska jag fan köpa nya twintip, och det ska vara med nakna män på. så det så. tror att armada gjorde sådana för ett tag sen. kanske kan få tag i ett par om jag har tur. hehe. naaajs baajs. usch nu svamlar jag igen. dags att klä på sig för dagen kanske. men pyjamas är ju så skönt att glida runt i.

seeeees.

att tjäna på en finanskris

jag läste i tidningarna nu och såg på nyheterna innan.
är annika östberg den människa som kanske är mest tacksam för en finanskris?!
spännande spekulationer där. nåväl inte mitt bord alls faktiskt så jag släpper det nu.

när jag ändå läste nyheterna så hittade jag lite annat skoj.
en trosa som är extremt svår att få av snabbt som ska skydda mot våldtäkt.
men tänk om man vill få av trosorna snabbt då? jag menar man måste ju ha dem på sig typ sena utekvällar och sånt, och det är väl också ofta de gångerna situationer uppstår som inte är hotfulla men som ändå gör att man vill få av sig trosorna snabbt. eller?
jag tänker bara på mina frank dandy med knyt i midjan, fy fan vad jobbiga de är när man är riktigt kissnödig.

läs här så får ni se;
http://www.aftonbladet.se/wendela/article4856236.ab

när du får oväntat besök

vi fick besök idag. av jehovas.
jag var som bäst mitt uppe i en otroligt bra beskriven kärleksscen i min bok när det oväntade besöket kom. självklart öppnar jag ju dörren för dem för jag är en trevlig person. men egentligen ville jag inte. de brukar tjata på och försöka värva till något jag inte ens tror det minsta lilla skvatt på. men som sagt jag är ju väluppfostrad så jag öppnade ju dörren på glänt och stack ut huvudet. hej sa de, vad trevligt att se dig hemma. haha jo tjena tänkte jag, inte vad ni väntade er riktigt, en svartsminkad tjej med ring i näsan och idoltröja. står jag för allt som de inte tycker om eller? de blev inte så långvariga, jag fick en lapp och sen sa de att jag var välkommen på deras möte och sen gick de. lätt som en plätt. jag frågade till och med mia innan jag öppnade dörren om jag skulle säga att jag precis hade blivit muslim eller något. men jag kan ju aldrig hålla mig för skratt när jag ljuger så jag sket i det.

nu däremot ska jag tvätta och diska. man får ju göra sånt som håller tankarna igång, eller rättare sagt borta från annat. ikväll är det ju hv igen då. det är ju inte så jäkla kul ändå. jag tror däremot att challe, kattis och jag skulle bli väldigt bra coacher. vi är grymt duktiga på att skrika mot tvn vad de gör fel och rätt och vad de borde göra iställlet. detta till trots att det egentligen bara challe som är insatt i själva spelet. haha. ganska kul ja. många tjejskrik i falsett blir det i alla fall. bara det underhållande nog.

nä som sagt, tvätta, diska, kanske läsa lite mer.

bye.

träna, (plugga), hockey, sova, träna, (plugga), sova

plugga står numera inom parentes eftersom jag har insett att jag faktiskt inte alls är bra på det. verkligen inte. stavas det så förresten? parentes. låter ju väldigt konstigt. ser ännu konstigare ut. jaja. gud vad jag är bra på att komma in på sidospår, min hjärna spretar ju som en annan julgran.
pluggandet la jag lite åt sidan för tillfället, inväntar svar från tre personer som jag skulle vilja intervjua men som inte har hört av sig än. suck.
men jag har i alla fall tränat nu. jag har även målat tånaglarna och jag tänkte kanske också raka benen om jag orkar. men vem fan bryr sig egentligen när vädret inte tillåter bara ben. hmm. jag ska nog ändå duscha nu så att jag är fräsch lagom till kvällen.
hyfsat effektiv dag ändå tycker jag, målade tånaglarna, tränade, åt lunch från pastabageriet, skickade ännu lite mer mail, bloggade om helt onödiga saker, la ut en sjukt snygg bild på min syster. hahahaha. hon kommer hata mig nu. men ja det får det vara värt för jag hittade dessa snygga bilder på henne i min dator, som hon förövrigt själv har tagit.

ciao.


detta ska bli en effektiv dag

vaknade upp i soffan. oops. missade slutet på csi igen. skit också. försöker ta igen alla missade avsnitt eftersom jag inte hade femman när jag bodde i stockholm. gårdagens smink och frisyr höll sig i alla fall tills idag. haha. snajdigt.



pratade med min vän josephine igår och det är alltid lika roligt. hennes funderingar kring livet och varför vi inte gör si eller så är de absolut roligaste. men när hon berättade om sin otroligt effektiva dag så fick jag lite ångest. så nu ska jag minsann ta tag i mitt liv. upp med tuppen klockan åtta. i väntan på att kattis ska vakna så att vi kan träna tänker jag nog städa min dator lite, på utsidan, den ser förskräcklig ut. dammig som få är den lilla stackaren. sen tänker jag nog även plugga lite. städa behöver jag inet göra för det gjorde jag igår. dammsög hela huset minsann. i brist på annat typ. efter träningen blir det nog ännu mera plugg och flera försök i att få tag i intervjupersoner. blää jag hatar verkligen att den här dokumentären faller mig ur händerna. jag har ju alltid lyckats innan :(

ikväll är det väl även hv. det blir ju fest. eller inte. fest med coca cola skulle jag gissa på. skönt. iaf blir det fest i challes nya soffa. no more picknick på golvet för oss inte. haha.

kanske borde baka en sån här fin kaka igen?


vilken tråkdag

jag har verkligen en riktigt tråkdag idag. går runt här hemma och ser ut som en annan white trash trailerpark mom. usch och fy. därför tänkte jag berätta lite om helgen. kattis kommer förmodligen inte att gilla detta men hon får hata mig lite då.

vi inledde fredagen med att vela om vi skulle dricka öl till hockeyn eller inte. eftersom vi skulle upp och åka iväg klockan sju på lördagen. men efter många om och men besökte vi systemet och ihandlade god öl till matchen och en massa dricka till lördagen. vi begav oss hem till en jobbarkompis och kollade på matchen och efter det blev det guitar hero och lite mer öl. självklart kunde vi inte motstå frestelsen utan gick ut.

halv sju ringer kattis till mig och svär. det var bara att kasta på sig kläderna och invänta hennes familj. halv tio var vi framme i ullared efter att en ekorre fått sätta livet till. han blev mos under en viss mercedes. efter att ha gått igenom avdelningarna på gekås flera ggr och botaniserat ordentligt inne på sexshopen somnade vi i solen på en trottoar. härligt bakis och trötta. en timma efter stängning kommer kattis systrar och mamma ut från affären och då skulle allt packas in i bilen. haha. jo tjena. det var precis så att vi fick med oss allt hem. men allt går om man vill.



köpte två fina soffkuddar i alla fall


sen var det bara hem och slänga på sig nya kläder och fräsha upp sig lite. jag spelade lite drinkinggames med småflickorna här hemma och sedan begav jag mig till kattis för att sedan vandra vidare till hennes storasyster och hennes vänner. iväg till o'learys och dansa och härja och sedan härligt glada i hatten vandrade vi hemåt vid halv tre tiden nån gång. som de äkta alkoholister vi är gick vi med vinaren i handen och ringde massa lustiga samtal och skickade alltför många sms. varför finns det fortfarande inte alkolås på mobilen?!

det roligaste samtalet under kvällen var nog ändå när vi låg i en hög i kattis hall och hon ringer eniro för att fråga efter nummret till slap-david. stackarn som svarade i telefon förstod ingenting och blev istället utfrågad om var han kom ifrån och ombedd att prata med dialekt. efter ett tag tröttnade han och bad oss att googla kolmårdstroll.

efter detta somnade vi gott i soffan och vaknade alldeles för sent på söndagen. förflyttade oss till min soffa och somnade in lagom till tredje perioden av hv-matchen. jo men vi är riktiga supporters.
skit samma egentligen. kul hade vi ju och kattis syster lämnade oss fulla som få i stan för att åka mot huskvarna med bilen full av pojkar. livet är orättvist, haha.

nu ska jag fortsätta med min dokumentär som går åt helvete. kul ja.

almost famous

"I always tell the girls, never take it seriously, if you never take it seriously, you never get hurt, if you never get hurt, you always have fun, and if you ever get lonely, just go to the record store and visit your friends"




gick en uppfriskande promenad runt munksjön innan. det var trevligt. vaknade till liv lite. jag klarar inte av att dricka två dagar i rad längre. vad är det med mig? jag börjar bli gammal. ve och fasa. haha.
tråkigt inlägg här ja. god natt.

uttråkad till max



försöker liva upp situationen lite...men det går tyvärr inte :(


guuuuud vad jag har tråkigt.
jag har så tråkigt att jag till och med överväger att åka och träna.
då har det gått långt mina vänner.
vad ska jag annars göra? plugga. nej tack. orkar inte just nu.
undra om man ska ta en tur till gymmet ändå? men det är ju tråkigt att åka dit själv alltså.
hmm. ångest. åt en semla innan. måste nog träna. ja.

morgonstund har guld i mun

har precis varit ute på en morgonpromenad i solskenet. riktigt skönt! inte för att det kanske är morgon längre?! men ändå.
har även ätit min vanliga smoothie till frukost men denna gången toppade jag med lite kanel. mm va gott. kanel ska tydligen vara bra för att hålla insulinnivån i shack också. vet inte om det är sant men jag gillar ju kanel så mig gör det ingenting.
nu ska jag sätta mig ner och försöka fixa det här med min dokumentär också. det går inget bra alls egentligen. men man kan ju inte göra mer än att försöka heller. usch jag är så omotiverad just nu. ska sluta tjata om detta. en annan gång.

noll inspiration leder till massiv kreativitet



idag vaknade jag med noll glöd i mig. men icke att förakta. när jag har saker jag måste göra och de inte blir som jag vill blir jag otroligt kreativ på hundra andra sätt. så idag har jag istället fixat lite med min käre andy på väggen. han har fått byta vägg och dessutom har jag rekonstruerat honom lite. coolt kan jag tycka. tavelramen borde dock vara svart eller vit, men man tager vad man haver så att säga. mm. så går det när man är okoncentrerad. jag tror det är solen och min outfit som gör att jag känner mig lite konstnärlig idag. borde kanske åka till göteborg och ta en svängom på canvasdukarna med min käre konstnär där. det tål att tänkas på. jag saknar min konstnär lite minsann.