nyinköpt

1. 2.

            Cardigan       Halsband från H&M

flytta hemifrån och ensamhet

förra helgen var ganska ensam.
denna helgen med.
igår tittade jag på film. helt ensam. jag såg the holiday som förövrigt var väldigt bra. tänk om man fann sig en man som jude law. då skulle jag vara nöjd för resten av livet. mm.
annars kände jag mig ganska patetisk när jag för andra helgen i rad stegade in på video mix och köpte godis och hyrde film alldeles ensam. förra helgen var jag där både fredag och lördag. får se om jag gör en repris denna helgen med. den där kassörskan kunde ju vara lite trevligare dock. usch o fy.
annars trivs jag rätt bra i min ensamhet. det är ganska skönt att slippa alla andra. man gör precis som man vill när man vill. inte så dumt. dock längtar jag enormt mycket till jag får träffa louise och emma nästa gång. bara för att man inte träffar någon så ofta så är det alltid den personen man vill träffa allra mest och behöver träffa allra mest. typiskt.

i övrigt har jag jobbat idag. sen har jag även pratat med min granne om lägenhet. hon skulle se om hon hittade någon fin liten tvåa till lilla mig. hon sa att hon bestämde vem som bodde var och att man alltid kan prioritera så att man slipper vänta i en evighet för att få en egen lya. skönt för mig!
alla andra pratar ju om att flytta både till öster och väster och norr så jag får väl helt enkelt stanna i jönköping tills jag dör. jag gillar jönköping. vad jag inte gillar är att det inte finns så många människor här. man har liksom redan träffat alla. och sen finns det ett minus till, det är att det inte finns någon liten lokal pub. en pub där man kan sitta vid bardisken och bli packad, helt ensam, en kväll. ett ställe där det inte hade varit konstigt att gå ensam till för att dränka ett och annat problem. för en sån pub hade gjort susen!

en annan sak som gjorde mig glad var att pappa frågade om jag ville åka till miami och key west. vill jag det?! haha han är så rolig. klart jag vill det! i såna fall skulle vi åka dit över nyår i två veckor. gud vad skönt det skulle vara! i såna fall ska jag nog inte gå till mina vänner på miami ink! oh nej. bad thoughts, bad! man kan iaf kika in. även om man inte gör nåt. fast jag vill. fast kan man med att tauera något när pappa betalar resan och han har sagt att om jag tatuerar mig en gång till så tänker han aldrig mer någonsin betala något åt mig igen. näää det verkar dumt att utmana ödet. fast ändå. det kliar lite i fingrarna, det gör det ju. men det vore helt klart skönt att komma iväg. hoppas att det blir av bara. man vet ju aldrig med min pappa. han är ju lika seg som mig när det kommer till att planera och ta tag i saker.

köpte en fin lite kofta häromdan också. en stickad. med dödskallar på. från carlings. himla fin var den tycker jag. och sen kunde jag inte hålla i pengarna när jag väl var igång så jag köpte ett urgulligt halsband med. så nu är man än en gång bankrutt med en skuld till mor&far. usch! alltid samma visa. men vad sjutton. man lever bara en gång.

om jag skulle ta och sluta tjata kanske och göra något vettigt av mitt liv. hmm ja. jag ska nog gå och se på tv!


konstig sinnesstämning

alltså jag vet inte. jag har fortfarande bloggtorka. fast egentligen har jag så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud. men det är som om hjärnan inte vill släppa ut dem riktigt. kanske för att hjärnan vet mycket bättre och vet att vissa saker kommer att skada människor och vissa saker borde man bara hålla för sig själv. men ändå. jag känner en viss frustration och jag vet inte varför. jag borde ha gått ut i helgen och druckit alltför mkt så jag hade glömt vissa grejer. men istället satt jag hemma i fredags och väntade. det slutatade med att jag åkte ner själv till vip och hyrde film och köpte godis. jag kände mig som världens mest tragiska människa. tur att jag hade cola hemma så jag inte behövde köpa det också. det hade varit toppen att komma dit ensam klockan nio och köpa godis och cola och hyra en film. haha. jaja. hur som helst så var jag inte mindre tragisk på lördagen. jag väntade och jag väntade och jag åkte ner till vip (fast det heter ju faktiskt videomix nuförtiden iofs?!) och lämnade tillbaka filmen från gårdagen och sen åkte jag till meddo och solade en kvart. mest för att jag inte hade något bättre för mig. en kvart är alldeles för lite tid för att jag ska bli brun men ändå. det var iaf väldigt skönt att ligga där i värmen bara. sen åkte jag till ica maxi och köpte cola, godis och en bok. alltså hallå förstår ni, en bok!!! var det mer tragiskt än en film eller? ja det var det! men sen åkte jag hem och kollade på fotbollen och då kom malin till mig. vi hade en trevlig liten afton. vi åkte ner på stan efter fotbollen och kollade in läget. vi såg en man bli arresterad av polisen, tror vi iaf. haha. men nu funderar jag på att duscha faktiskt. ja det ska jag nog göra. kanske basta lite också. jag ångbastade i fredags när jag hade tränat, det var skönt. och i lördags morse bastade jag vanlig torrbastu när jag vaknade. mys. ha det bra alla!

jkpg hösten nollsju

jag förgås. jag orkar inte mer. jag har både bloggtorka och skrivkramp.
usch. jag gillar inte att ha skrivkramp. på fredag kl 12.00 sharp ska reportaget vara klart. kommer mitt att vara färdigt då? nej. deadline means deadline. dead=död. fattar ni. buuhuuu.
idag tittade jag på extreme home makeover och grät en skvätt också. antingen så har jag blivit blödig eller så gör man program som berör mer nuförtiden. nåväl. det kan bero på att jag har mens också. jag börjar ju fan gråta när jag tappar smörkniven på golvet. fast idag åt jag inte frukost. sen så sa iaf pressfotografen att några av mina bilder var fina. det var bra. jag menar 2 av 5 är ju bättre än inga alls i mina ögon. mm så är det. ha. sen så åt jag jätte många marmemackor på fika rasten. sen kl 18.15 spinnade jag. det var jobbigt. och nu har min svenska urartat i något som jag vet inte vad. förresten hur böjer man att häda. jag hädade idag? nej det låter konstigt. min syster gjorde det idag iaf. hon öppnade en colaburk, tog en klunk och sen hällde hon ut resten. hur kan man göra så? det borde vara lag på att man inte får hälla ut cola som inte är avslagen och varm typ. fy fy fy! itne bra! nej om jag skulle lägga mig och sova kanske. ska nog läsa lite i mansons bok först. den verkar bra såhär långt. nej nu måste jag sova. ska ju trots allt läsa om tryckfrihet och pressfrihet hela dagen imorgon. roligt ja. lajbans. sen lite svenska ovanpå det. yiiihoooo. nej nu måste jag sova. ses.


this is my little monkey

this is my monkey in china
this is my monkey outside notre dame
this is my monkey in japan
this is my monkey in new york
this is my monkey and the statue of liberty......

those were the days

myspys

sömnpiller

I torsdags satt jag på lektion med ett sömnpiller. Ett jättestort sömnpiller med grått hår, glasögon och på två ben.

högskolan är inte så rolig ändå. det är väldigt tyst i lektionssalen. varför är det alltid så svårt att sluta skratta när man sitter i ett helt knäpptyst klassrum? eller lärosal som det numera heter. ingenting är ju så roligt som just då. och man får ju definitivt hosta eller så kurrar magen. i torsdags drabbades jag av två syndrom. det plötsliga skrattanfallet och den ständigt kurrande magen. tack gud!