träningsbloggandet fortsätter

fast jag tror att jag måste döpa om det.
kan det verkligen räknas som träning om man bara rör på sig lite mer än vanligt?
näväl, har idag gått två varv runt munken. först ett på morgonen med lina och hellan, sen ett själv på kvällen.

bra där my!
måste peppa mig själv här lite.

vi skulle även steka på stranden idag var det tänkt. men när vi låg där drog de stora svarta molnen in över staden och det var bara att packa ihop och ge sig av. tråkigt! det var inte som igår när vi stekte upp oss ordentligt och hellan glänste av hawaiian tropic oljan. men jag bjuder inte på den bilden för hon gillar inte när jag lägger upp hemska bilder på henne. så den behåller jag för mig själv och tittar på ibland när jag behöver få mig ett gott skratt :)

i övrigt går inte livet så bra. har skoskav, hittar inga fina jeansshorts och är framförallt bankrutt. men om en vecka bär det av mot hultsfred och då försvinner väl lite av de där sorgerna och besvären. hoppas jag. eller ja det kommer de ju göra. så är det bara.

nu ska jag sova. för jag är väääldigt trött. imorgon hägrar jobb. skönttttt.

roligt när man är trött

kunde inte sova så jag fortsatte med projektet städa-mys-rum-medan-man-fortfarande-kan-gå-på-golvet.
då hände tre roliga saker; (tycker jag eftersom jag är övertrött)

mamma är på väg in till sitt sovrum och möter pappa i dörren. pappa går mot ytterdörren då mamma i tron om att pappa går i sömnen säger med skarp röst "nej vad gör du nu, nu är du vid ytterdörren det vet du va" pappa skrattar och så fort mamma vänder sig om börjar han låtsas gå i sömnen med armarna utsträckta framför sig och himlar med ögonen.

sedan mitt i allt städandet hittar jag en adressbok jag fick i födelsedagspresent för hundra år sedan. typ när man hade kalas på mc donald's liksom. på baksidan står det nån typ av horoskop. som klippt och skuret för ett barn.



sedan när jag sätter mig vid datorn så ska jag sätta i mina hörlurar då jag gör det briljanta och stoppar in sladden i örat istället för i datorn.

jag kanske är lite trött ändå?

både kropp och blogg bantar

jag uppdaterar inte så regelbundet längre. men det är mest för att jag har varit alldeles för upptagen med att gå ut och gå i tid och otid med diverse personer. mest helen iofs. sen har jag även försökt jobba på min bränna. men det verkar var hopplöst. hela jag är ett hopplöst fall. i alla fall vad gäller att lägga om kosten. det är iaf vad helen påstår. men det är ju så gott med hamburgare! haha. nåväl. minskar sakta men säkert. det är väl bättre än inget tycker jag. har åtminstone varit så duktig att jag gått runt munken en gång per dag och sedan gått en kvällspromenad om jag orkat med.
sen att jag igår hällde i mig en massa alkohol är väl inte världens bästa. men jag hade roligt iaf så det spelar ingen roll. man måste ju få leva lite.
imorgon blir det morgonpromenad och sedan vätterstranden. i helgen får vi se vad som händer. det verkar som om det blir lite drinkar med jossan och gurra på fredag. det är ju trevligt. speciellt om det är bra väder så att man kan sitta ute!

nu ska jag faktiskt sova. är lite trött fortfarande. trots att jag sovit hela dan. sov gott.

stegräknare?

bella på jobbet tyckte att jag borde köpa en stegräknare. eftersom jag tydligen har börjat gå så mycket. mycket är egentligen lite för andra men mycket för att vara bekväma my. men så kollade jag runt lite och en vuxen människa bör ta minst 10 000 steg om dagen. vilket ungefär motsvarar 7.5 km. ingen exakt vetenskap men cirka.
hittils har jag gått cirka 9 km om dagen. lite varierande på ork och tidsoptimism. men iaf. det är de sträckorna jag har exakta mått på, som typ runt munken och slingorna på axamo.
sen har jag ju slutat ta bilen, så jag går eller cyklar ner till stan och jobbet och hem igen. sträckan från mig ner till stan är väl ungefär 3-4 km och ut till jobbet hemifrån mig är det kanske 5-6 km. alltså går jag, eller cyklar då beroende på hur bråttom jag har, mer än 7.5 km om dagen. denna veckan då vill säga. det borde ju betyda att om jag fortsätter i denna takten så kommer jag att leva ett tag till. det är ju bra. plus att jag helt snöat in på jordgubbar och kiwi tack vare helen. det är så gott!
men jag fuskade lite idag. men hemmagjorda hamburgare är ju så goda! och aioli. herre min skapare vad gott det är!
men jag fick lite ångest efter grillningen ikväll så jag åkte till axamo och gick lite i mörkret med mia och niklas. bra av mig.

nu blev detta en träningsblogg också. härligt hur det ändras. det svänger fort i hockey!

hur rolig är jag egentligen?

jag satt och läste massa gamla inlägg i bloggen nu. jag är ju jävligt rolig. iaf tycker jag själv det. men det är ju sån jag är. jag kör en stå upp rutin för mig själv tills jag dör av skratt. förmodligen ingen annan som skullle skrattat åt det. men jag gör ju det och det betyder ju även att jag kommer leva längre då ett skratt tydligen förlänger livet. bra där!

anledningen till att jag letade bland gamla inlägg var för att jag skulle hitta det inlägget som hellan skrev då hon kapade min blogg. mest för att ha som försvar då jag anser att det är jämnt nu då jag kapade hennes facebook idag. hahahha. återigen väldigt rolig. mohahahahaha.
kanske dags att sova?!

http://mywesterlund.blogg.se/2009/january/hehehehe.html#comment


pust och stön

23.6 km
det är så långt jag gått denna veckan hittils.
bra va?
helen jag hoppas att du är stolt över mig nu :p

nu däremot är jag otroligt seg i benen. har ju dessutom cyklat och gått till och från stan /jobbet/stranden hela veckan och mina ben är verkligen inte vana vid att röra på sig så mycket.

tror att jag ska sova på det.

sov gott.

You’re using your headphones to drown out your mind

sitter i mörkret i mitt rum och myser.
har precis ätit ett helt lass med jordgubbar.
det är så gott!

sjukt bra låt förövrigt.
den där fröken spektor hon kan hon.

åååh ååh vilken härlig dag

guuud vad jag har blivit duktig.
promenad runt munksjön klockan nio.
sen frukost i solen på hellans trappa. hälsofrukost! mycket viktigt.
sen ner till vätterstranden för att möta upp sara och patte. sola sola brun brun brun.
eller röd är väl mer färgen i år hoppas jag?
god sallad från prima till lunch för att sedan efter ännu lite mer stek på stranden avsluta dagen med en shoppingrunda på a6.
mycket härlig dag vill jag lova.

nu ska jag äntligen ta tag i det här med att städa mitt rum.
sedan blir det kanske en promenad på axamo med syster, om någon först kan smörja min rödbrända kropp med lite kylbalsam.



röd! jag?

status update

just nu: strax på väg till helen för en promenad runt munksjön.

känsla: trött

besök hos frisören och lunch i helens trädgård






började dagen lite lätt med att cykla ner till stan och klippte mig hos åsa. blev nöjd precis som vanligt.
efter det så åkte jag och köpte mig en sallad som sedan avnjöts på en filt på gräsmattan hos helen. mycket skönt.
nu är jag hemma och ska strax bege mig till stan för att inhandla present till lilla pappsen.
ikväll blir det minst 4.7 km på axamo. träningen är total. eehm. promenaderna i alla fall. har t o m bytt bakgrundsbild på datorn till ett träningsschema för att peppa till max nu.


dåååligt av mig, jag vet

väldigt dåligt här på sista tiden.
men det var ju midsommar, och det blev ju både matkoma och alkoholkoma. nästan.
men det var skoj! skoj så in i faktiskt. väldigt trevligt sällskap, var lite osäker på hur detta skulle sluta men det blev riktigt roligt faktiskt. cred till hellan som lånade ut gräsmatta och kök och toalett. även om den sistnämna blev lite krigsskadad. cred till kocken. kocken är full! och så var det ju massa andra som grejade och härjade för att det skulle bli roligt men orka räkna upp. roligt var det hur som helst! framförallt är det ju väldigt trevligt med lite nya eller mindre välkända ansikten. mm det gillar vi.

lördagen är det stort frågetecken i min värld. tv4 komedi sände c/o segemyhr hela dagen och kvällen och natten typ så jag tittade på det när jag inte sov. men mest sov jag. skönt!

upp med tuppen idag för att jobba. not so nice. givetvis flyter hela dan på ganska smidigt tills vi ska stänga. då krånglar det. men men. bara att le och va glad och göra det bästa man kan. mer går ju inte ändå.

kom för en liten stund sedan hem från en promenad runt munken. jag nämner inga namn men igår ringde någon och taggade för promenad. idag var promenad inställd för att denna någon var otroligt skör och kunde dö om han reste på sig. självförvållat gissar jag? alkohol? va?! neeeedå. haha.
istället tog syster, numera även kallad träningshitler, tag i mig och drog med mig och fia runt munksjön. väldigt bra för oss! imorgon taggar vi tydligen axamo och hantlar?! jag tror jag skippar hantlarna. har ju inga ändå liksom.

måste sova nu. ska faktiskt klippa mig imorgon. det blir skönt om något!

Glad midsommar!



Nu sticker jag på midsommarfirande.
Brännboll och lunch är först ut och ikväll blir det party.

Ha en bra dag!

åååh hultsfred kom till mig nu

idag hade jag så lite att göra så jag var ute och gick i en timma på morgonen. mest eftersom jag ansåg mig ha tid till det. och för att min promenadvän aldrig har tid till det längre och för att han är otroligt otacksam när jag hjälper honom. låter som att jag är skitförbannad nu men det är jag inte. ville bara skriva det här om utifall att han nu läser detta. haha.
mitt rum ser fortfarande ut som kriget men alltså det är ju snart dags att packa väskan för hultsfred så ja det kan väl egentligen lika gärna ligga framme tills dess?!
laddade för hultsfred med kattis igår. kan man säga. tog en fika med nella och pratade ännu lite mer hultsfredsplaner. har ju även laddat tidigare denna våren och sommaren med att inte duscha på en vecka och dricka ljummen öl. jag tror att jag är redo! jag vill ha hultsfred nu!
men först midsommar. det blir fest.

om man skullle ta och städa ändå?

pink moon

nu serverade itunes nick drake.
det var här mågonstans mellan pearl jam, enrique och nick drake som jag bestämde mig för att faktiskt gå och lägga mig och vakna tidigt imorgon och göra något vettigt av mitt liv. får se hur det går.

sov gott!

When I run to you, When I come for you, Don’t tell me I'm too late

ååh nu började itunes spela enrique iglesias för mig.
vackert såhär på kvällskvisten.


(min musiksmak på kvällen är väldigt varierande och ibland av sämre kvalitet)

i'm an angel bored like hell

igår tittade jag bara på två filmer.
idag har jag bara städat mitt rum.
jo men alltså jag har mycket att göra nu.

kände mig väldigt ensam och övergiven igårkväll när jag hyrde tre filmer och köpte en pizza. fast egentligen var det rätt skönt nu när jag ser på det såhär efteråt.

ska nog fortsätta städa här. det var visst väldigt stökigt, mycket skit framme och en megaklädhög. tack.

snart är det midsommar. sen är det hultsfred!
jippi!

ahata beach





tänkte bara slänga upp en bild på vår favoritstrand på ön. djupt ner mellan bergen i en liten vik låg denna pärla gömd. hur fin som helst! turkos vatten och alldeles klart. vi mådde inte dåligt när vi låg i det vattnet och plaskade!

loukomades, after sun och promenad

väl hemma efter grekland och alla loukomades, tzatziki, tiramisu, vitt bröd, pommes och morotskaka kände jag att det var dags för en promenad. sagt och gjort, klockan åtta befann jag mig vid munksjöns spets och gick varvet runt i ösregnet. fan vad tråkigt det här vädret är! här kommer man hem från en kanonvecka i grekland och möts av regn och grå himmel. bläää.
men men. jag är i alla fall lite solbränd eller snarare röd. måste smörja mig med after sun med cooling effekt. haha. tänkte nu ta tag i mitt liv och göra lite nytta. ska börja lite lätt med att städa mitt rum och uträtta några ärenden. funderar även på att ta en sväng till bikbok för att inhandla en otroligt fin paljettskapelse jag såg där för ett tag sedan. om den finns kvar vill säga. semesterbilder kommer senare, när jag orkat ta tag i det.

en ipren + en alvedon

det är det som håller mig vid liv.
har även varit på apoteket och rådfrågat lite idag.
tydligen måste jag använda jättemycket nässpray och tryckutjämnande öronproppar.
kan jag inte lika gärna ta en valium och den drink?

nåväl.

har packat det sista nu.
min väska väger säkert för mycket.
det blir alltid så.
what to do?

snart åker jag till borås då.
och sen kommer jag tillbaka till jönköping på torsdag kväll.
sakna mig inte alltför mycket! haha.

jag fjällar redan och är dunderförkyld

men vad kan stoppa mig nu?
nästan ingenting.

tyvärr måste jag meddela att jag ändå lämnar landet på torsdag. lämnar jönköping för borås redan ikväll för att sova en natt hos min reskompis. sedan bär det av mot grekland och tzatziki och vitlöksbröd och inte coca cola. har ju på något vänster lovat/slagit vad med helen om att inte dricka cola. vatten var det ja! ja ehm vi får väl se hur det går med detta. men jag ska nog bannemig inte dricka cola bara för att hon inte ska få rätt. haha. så enligt helen då så kommer jag att vara inte bara brun utan också smal när jag kommer hem. vi får väl se helt enkelt.

nu ska jag klä på mig och sedan är jag nog redo för avfärd faktiskt.
kanske borde väga väskan också?!

leaving on a jetplane

undra om vi ska flyga airbus? man får ju verkligen hoppas att det inte är det eller ett såntdär dashplan som pajjade hela tiden för ett tag sedan. nä men nu ska vi vara positiva. jag lämnar landet på torsdag. lämnar jönköping för rekreationsort. men jag kommer tillbaka lika snabbt igen. en vecka tänker jag befinna mig i grekland sen får det vara nog. gulligt litet hotell vi ska bo på va? :)


bild: apollo.se


i övrigt är jag superförkyld. har inte promenerat med min promenadvän på länge. kanske imorgon. om jag blir bättre och han har tid. vi får väl se. borde även ta tag i vissa saker men det får ju helt enkelt bli en annan gång. först iväg och vila upp sig lite. det kan behövas. för sedan blir det åka av. midsommar, hultsfred och sedan jobb hela sommaren efter det. roligt värre. men man ska inte klaga. finns folk som varken har råd med festivaler eller semester för att de inte har jobb. jag har ju det ändå. nä jag har nog ingen rätt att klaga helt enkelt.

nu ska jag fortsätta packa. snart klar typ. tar med joggingskorna. anna är ju lite hurtig ändå.