kanske ska jag göra något?kanske skulle jag och headsetet ge oss ut på promenad?! lämnar nog det sistnämnda hemma. känner mig inte riktigt så storstadschic än. blir iaf tidigt ikväll också. orkar inte vara trött. alldeles för jobbigt. speciellt när jag måste vara pigg och utvilad på måndag. måste även lösa klädsituationen imorgon också. ja så är det! blir nog vatten och en film ikväll. måste verkligen bara gå en promenad först. det här håller inte längre.

ha en bra kväll!

kristallen 2009 & nytt jobb

jaha då var man alltså tillbaka i sthlm. hann inte mer än hem förra helgen förrän det var dags att åka upp igen. men inte hänger man läpp för det! oh nej. jarowskij är min nya arbetsplats och såhär långt trivs jag som fisken i vattnet!

nu tittar jag på kristallen och jag hoppade precis upp ur soffan och skrek "JA!" och klappade händer. carina berg fick priset för årets kvinnliga programledare. hur fint du vill. sara sjöström var ju bara för fin när hon skulle dela ut pris, snacka om rätt forum för att ansöka om praktikplats. haha. nu har de berättat om vilka tv-personligheter som avlidit och då dyker anna ternheim upp på scen, som om det inte kunde bli deppigare liksom. blääääää.

nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och titta vidare, årets program ska koras. vi får ju nästan hoppas att let's dance vinner så att david hellenius kan få le lite för en gångs skull ikväll.

stockholm här kommer jag, för helgen iaf

imorgon blir det stockholm! kattis ska på coldplay på lördag. jag ska mest hänga med för att jag vill göra något annat än att sitta hemma hela tiden. så imorgon åker vi upp för att shoppa och eventuellt dricka lite vin och mysa. tanken är att vi ska äta en god middag på något bra ställe också. det är nämligen kattis present från mig.
tajmade in en arbetsintervju imorgon också. det är ju bra. hoppas att det leder någonvart. men vi får väl se. har ju inte gått så bra hittils men nu hoppas vi på det bästa.

har idag inte gjort mycket för världen. gick en promenad ner till stan och runt i stan och sedan hem i förmiddags när jag hade vaknat. sen har jag gått runt i träningskläderna hela dagen men nu känner jag för en promenad igen. har lite energi kvar trots allt. underligt med tanke på att jag var helt död efter förra promenaden och var tvungen att lägga mig på golvet och andas när jag kom hem.

nä nu måste jag packa. så är det bara. får se om jag packar för en helg eller för en längre tid.

det ska svida i benen

tog mig en liten kvällspromenad. gick ner för berget, runt i stan (ville ta munken men kattis tyckte inte att det var en bra idé när det var mörkt och jag var själv), upp för berget. nu svider det lite i benen. stretchade, tittade på slutet av en film, tittade runt på internet och hittade jättemycket skojigt. nu skrattar jag mig till sömns. imorgon ska jag sprida min glädje vidare. bara helt enkelt för att det var så himla roligt. man måste älska youtube.

I'm feeling younger, it's better than wiserdenna urhäftiga damen får inspirera mig idag. jag känner att egentligen är inspirationen verkligen inte på topp. men man måste ju försöka. kan ju inte sitta här och tycka synd om mig själv. även om det skulle vara jävligt smidigt, skönt och framförallt det lättaste att göra. men icke! tre jobbdagar kvar sen är jag ledig och på fredag åker vi till stockholm. där väntar shopping och en och annan drink hoppas jag. synd om mig!

nä men det var väl ungefär det jag hade att säga. har ju jobbat hela helgen så det har väl inte hänt jättemycket. var med helena och hellan på förfest igår. det var ju iaf trevligt att komma ut lite. känner mig som en instängd psykpatient eller liknande. mysigt.

promenad hägrar. måste måste måste. ångest.

skön måndag och tisdaghar haft en skön vecka än så länge. misstänker att detta kommer att ändras då jag ska jobba onsdag - söndag. kul kul. men vad ska man göra. man måste ju ha pengar. väldigt onödigt tycker jag. men även jag vet ju att det är så världen ser ut och att det är ett måste. om man nu inte skulle ta och gifta sig rikt då. kanske gifta sig rikt och flytta utomlands?! nej vad svamlar jag om nu. jag tänker inte surfa på någon annans våg! bra kvinna reder sig själv!
tog en morgonpromenad med helen både igår och idag. det behövdes. la även upp bildbevis på mig iförd träningskläder då jag insåg att ingen skulle tro på det annars.

nähä nähä. ta tag i livet? ääh. åker med morsan till a6 och fixar en mobil till henne istället. mycket trevligare. ses.

en riktig biosommar må jag säga

mös i biomörkret med jossan och gurra igår. public enemies var det som visades. bra film skulle jag vilja säga! dock inte alla i sällskapet som höll med. men vad gör väl det. johnny depp är ju alltid johnny depp också.

inspirationen har väl inte varit på topp det senaste. men har ändå försökt att ta mig i kragen och iaf komma upp till jobbet. tog en shoppingtur till göteborg med familjen också. men det var inte mycket att hurra över. hittade bara en oversizad tröja på monki och en topp/tunika på weekday. nåväl. får väl hoppas på bättre lycka när det bär av mot stockholm om några veckor.

nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det jobb för hela slanten. känns som jag inte gör annat än att jobba. gör jag det?! på lördag är jag ledig så det skulle va fint med lite fest på fredag! mm. vi får väl se hur det blir med det.


guuud vilket totalt oinspirerat inlägg. kul för er!