i'm a mess and it starts to show

sinnessjukt trött men är ändå inte sömnig. lustigt det där. härligt att sova en timma inatt och sedan skutta iväg i högklackat i snön, försöka få en taxichaufför att köra lite för snabbt för att hinna gå på möte. inte skoj alls faktiskt. ibland förstår jag inte vad jag tänker med. de tittade lite lustigt på mig på mötet. jag luktade nog av en härlig blandning av alkohol, svett och herr deo. men vad gör det? det var skoj igår. backyard var bra as usual och kattis fick prova på både wasabinötter och att bli lämnad av mig mitt i stockholm mitt i natten. nej men jag tror att man kan se det som en lyckad kväll. väldigt lyckad haha. skönt.

idag har det bara varit möte, lite jobb, mycket slappande och middag på jensens med kattis och helen. perfekt fredag kände jag där. imorgon får vi se vad som händer. men det lutar ju åt shopping och fest. well well, om jag dör efter helgen så har jag ju iaf haft skoj och jag dör som en fattig jävel.

imorgon smäller det. kattkiss kommer till mig!


jag laddar upp kvällen innan med att sitta med hörlurar på mig framför datorn och lyssna på go musik. tända ljus. en fönster öppet så att det är lite ruggigt och engelska(?) elle. bara för att jag tyckte den hade ett snyggt omslag. liksom kolla bara in typsnittet på new season. mmm me like. tänkte att jag ska lägga mig ner snart och kolla på ett avsnitt av weeds och somna in. imorgon bitti ska jag åka förbi rekvisitan och fixa en massa skit och sen ska jag åka till ur och sen är det förhoppningsvis lunch och sen efter det är klockan fem typ och då ska jag hämta upp kattis på stationen och sedan är det party taggen som gäller. skönt att jag har möte med ledningsgruppen på fredag morgon. mmmm me don't like. lite otajmat där. men vad ska man göra. har tagit ledigt halva fredagen med så jag kan gå på stan med karlsson efter mötet. sen är det faktiskt party hela helgen. och för att finansiera detta var jag tvungen att vara jättesöt mot min fader. jag sa att jag ville ha en chihuahua och han sa blankt nej. då sa jag istället att jag ville ha pengar till en flaska vin och så sa han direkt ja. haha. easy.

för övrigt så kan det bli najs att göra sig lite fin imorgon. jag har sett ut som ett freak alternativt en slusk hela veckan. titta och njut haha.


cupcakes och kladdkaka



jag har för första gången i världshistorien lyckats med att baka. typ. kladdkakan blev jättegod. väldigt söt med ett hjärta på och allt. muffins visade sig vara lite svårare att ge sig på. inte direkt så att själva muffinsen inte blev god utan mer glasyren. jag och lolo hade inte vågat hugga in på dem när viktor kom hem så han blev först att provsmaka. han tyckte sådär. haha. okej jag kanske inte följde receptet helt. det borde jag ha gjort inser jag nu såhär i efterhand. nåväl. det ser ju väldigt fint och gulligt ut iaf när det står uppdukat sådär med fina servetter och mumsiga bakverk. jo men det artar sig här. jag kan nog bli en bra fru en vacker dag. ska bara lära mig att läsa recept först.

nu ska jag dock sova.
god natt.

allt kan hända

ja när man är med hellan då kan allt hända. men man skrattar ju iaf. hon är störd hon.
det blev lite mat ikväll och körslaget. jag tror att jag är en sucker för reklamfinansierad tv. sorry. haha.

jossan skickade den här bilden till mig för ett tag sen. vi såg dem när vi var på stan i stockholm. sjukt snygga är de. jag sa till mamma att jag önskade mig dem. fast de små då såklart. de stora är nästan en halvmeter höga eller liknande och finns bara i limiterad edition. men de är sjukt coola. kosta boda är det iaf. tror att formgivaren heter åsa jungnselius med visst förbehåll för stavning av namnet.





nu ska jag se om jag har nån film att titta på. annars ska jag sova. god natt.

Hehehehe

My's blogg är kapaddddddddddddd för hon är så dum att hon ger ut lösenordet till hellanbellanbus...

My säger att hon ska hitta sig själv genom att ligga till det.... Är det någon som är sugen på en 180 cm lång, mörkhårig tjej med rådjursögon så är MY rädd brud för dig..

Hon gillar att träna och äta hälsosamt (speciellt quinoa och quorn) och gillar långa skogspromenader. Alkohol är inget för henne, utan hon vill vara pigg och utvilad när hon vaknar upp på morgonen och ska köra sitt dagliga styrkepass på Sturebadet. Hon avskyr piercingar och tattoos så har ni några sånna är ni inget för MY... Hon faller för killar som har lite cashflow, och gärna blåvit-randig Ralph Lauren skjorta och det självklara back-slicket. My vill väldigt snart bilda familj, så skynda och fynda!!

My vill jobba inom vården när hon blir äldre, gärna på nått behandlingshem, eftersom hon har sån empati för månniskor i tuffa situationer..

Om ni är intresserade ring (censurerat pga creepy stalkersamtal)

Livet är för kort för att gå miste om denna chansen!!!
Over and out


att prata med jossan är alltid underhållande

hör på detta:


jossan är inneboende i en lägenhet och har en inneboende i sitt rum.



när katten är borta dansar råttan på bordet eller nåt i den stilen

japp så är det!
tittar på bobster på svt b och danny är gäst. haha jajemen det är jag och alla småtjejer som tittar nu. nä men jag tycker faktiskt att han är väldigt vacker. och då är jag seriös. meeen jag är ju inte den som är den så jag gör ju faktiskt mer än att bara sitta här och glo. jag tillverkar breakaway rekvisita. jajemen. ja fråga mig inte men så är det. gjorde precis den första. den blev inte jättesnygg men den funkar ju iaf. så nu hoppas jag på att nästa ska bli lite snyggare när jag har lärt min hur materialet fungerar.

ikväll blir det pizza eller kanske kebabrulle, jag har inte bestämt mig än. de gör en så nedrans god kebabrulle på stället här nere på hörnan. mums!
sen ska jag nog bara ligga i soffan och se på ettan, tvåan och fyran. hurra! haha.

känner på mig att det kommer att komma ett inlägg till innan natten är här. hörs!

det har skapats historia i den här lägenheten

idag har det faktiskt det. snore har lärt sig att sortera tvätt. haha. ja det var ett fint litet moment vi hade där i köket när jag stod och diskade och han fick lägga ut allt på köksgolvet i olika högar. han fick sortera efter färg och grader. haha från början fattade han ingenting men tillslut började det ta sig. imorgon är det dags för stora tvättdagen så då får vi se hur det går.

helt plötsligt känns det inte så skrämmande ensamt i den här lägenheten längre. jag kan gå och sjunga och prata för mig själv och snore säger va? hela tiden eftersom han tror att jag pratar till honom. haha. det är ganska kul ändå att stå och borsta tänderna tillsammans och sedan slåss om vem som ska spotta först. helt sinnessjukt det här för nu när jag hörde allt i mitt huvud lät det som vi var gifta. det var ju lite olyckligt. som tur är är vi ju inte det. jag är hemskt ledsen lolo.

nu ligger jag iaf i min säng och ska sova. är sinnessjukt trött men som vanligt kommer jag inte i säng i god tid nog för att vara uppe med tuppen. men måste man så måste man och imorgon måste jag duscha. verkligen. såg mig själv på tv idag, det är då man märker att det är hög tid att tvätta håret. jadajada vilket snack. bäst att stänga ner och sova.

tjarå!

det står en brunbränd man i mitt kök och lagar mat

jajemen. nyss hemflugen från karibien. min alldeles egna mästerkock. haha okej riktigt så bra är det kanske inte. men det står en solbränd man i mitt kök och lagar carbonara. mums! jag begär inte mycket mer. får se om jag kan dressera honom så väl att han dammsuger och diskar också. bästa vore ju om han lärde sig tvätta med men jag tror att jag får ta den lilla biten. nåväl just nu har jag ju inte så mycket att klaga över så det är väl bäst att jag tar och dukar iaf. mucho bra ja!

bye.

kvällsmacka och nip tuck efter en trög tågresa

tillbaka i stockholm. skönt.
imorgon är det bara att pallra sig upp ur sängen och ta sig till praktiken. men det är skoj så det borde inte bli så svårt. ska dock gå och lägga mig nu. snart får jag ju en inneboende med. haha. ganska kul där ja.

helgen i jönnet var fin. singstar och guitar hero och sen utgång. olearys var faktiskt ganska skoj. men det är som jag och kattis säger varje gång vi är ute. det blir vad man gör det til. och det är det enda sanna.

dags att hoppa i säng. god natt.

märklig reaktion



jag trodde ju verkligen att pappa skulle skjuta huvudet av mig när jag kom hem idag, men han har inte sagt ett knyst. jättekonstigt. jag undrar om han försöker tiga bort det? mamma rynkade bara lite på näsan och frågade om det inte gjorde ont när hon såg mig. båda visste ju iofs om det eftersom mia hade (med tillåtelse) skvallrat för mamma och mamma hade sagt det till pappa. pappa hade sagt till mamma när hon sa det att den knipsar jag lätt ut inatt när hon sover. min pappa känner inte mig?! jag sover ju aldrig då jag inte jobbar. sen sa jag till pappa att hellan undrade vad han sa när han såg mig, då svarar han; vadå? jag har inte sett nåt. han är allt lite knäpp den där gamle gubben. men han hade lagat god middag till mig när jag kom hem iaf, mums! :)

hade lite att göra på "jobbet" idag också. var ute på en skola och filmade med marlene. alltså vilken tjej, hon har verkligen god hand med barn. medan jag riggade kamera och allt så underhöll hon dem och sen så förklarade hon verkligen så att de förstod hur de skulle prata för att man skulle höra vad de sa osv. skitbra verkligen. och när hon sa att de skulle vara tysta då var de minsann tysta. hur lätt är det egentligen att få tolv ungar i tolårsåldern att vara tysta när man ber dem? ungarna tyckte att det var kul idag iaf och vi tyckte att det var kul så det var ju bra. sen efter det var det ju bara att rejsa tillbaka till ur och börja logga och tanka in och sen sätta sig och redigera. sen tankade jag ut det på band och sen kom en av bossarna ner och sa att my nu tar jag över för annars missar du ditt tåg. där satt jag helt inne i mitt arbete och missade tiden lite. men jag hann till tåget som tur var. plus att det var lite försenat med. tur i oturen för mig kan man säga. det var inte alls jobbigt att sitta tre timmar på tåget för jag pratade i telefon med jossan aslänge. sen ringde nore från karibien. ja vissa har det bra. sen tittade jag på one tree hill och sen spånade jag på mitt projekt lite. och när jag satt där på tåget fick jag sån inspiration till bilder och material och mssa andra idéer så jag hoppas att jag kan presentera något vettigt imorgon. nu är jag dock helt slut. funderar på att kanske lägga mig framför tvn eftersom det finns en miljon kanaler här som inte finns i min lägenhet. ja det blir nog så. och sen somna in lite fint i soffan med kanske. skönt. imorgon är det skola som gäller. ska iaf bli roligt att träffa anna. hihi. på kvällen vet ni ju redan vad som gäller.

bye!

jkpg se upp, för nu är jag laddad

på fredag åker jag hem till good old jönnet. så inför min hemfärd har jag städat hela lägenheten. den är så välstädad nu att till och med skräpkammaren är bebolig. det ni! ska bli spännande att se också hur mor och far tar min lilla nyhet. eller okej, jag är skitskraj. det kan bli så att jag får bo på gatan utan mat och tak över huvudet. men förhoppningsvis inte. vad ska mn göra. det som är gjort är gjort. hellre ångra det man gjort än det man inte gjorde eller vad de brukar säga. jajemen.
nu är et dags för mig att hoppa i säng. imorgon ska jag visa prov på mina skådespelartalanger. måste verkligen be till gudarna nu, för några sådana talanger har jag ju faktiskt inte. och då har jag redan skrivits in i tre manus den här veckan, alla för olika program. kanske blir ett karriärsbyte efter detta? nåväl. jag är iaf sjukt laddad inför lördag. festa med min bästa kattis hemma hos bella, förfest med guitar hero och sedan utgång. jag har nog bestämt outfit också; jag kallar den för "nice teacher goes rock n' roll bitch". hahhahaha. den innefattar ett par lacktights, ett par höga skinnboots med nitar, en kavaj och eventuellt en push-up bh om jag orkar. mm det kan bli spännande. eller så kan det bli katastrofalt. jag har ju nämligen inte provat den här kombon ihop innan. haha.

hopp i säng!



på lördag är det rock n roll som gäller. då blir det inte något sittande i soffan utan då ska minsann klackarna på och sen är det bara att rocka loss. visste ni att det faktiskt går bättre att spela guitar hero när man är iförd lacktights och högklackat? iaf för mig! jag ska rocka skiten ur kattis och bella på lördag. tack för att de har guitar hero och inte jag, men men. kul ska det bli!

ajsing bajsing lille katt du får ont i magen

idag skulle jag egentligen ha gått på en jätteintressant föreläsning på ur. men när jag vaknade vid halv åtta så hade jag så sjukt ont i magen så jag bestämde mig för att sova en timme till. vaknade sedan vid nio och hade fortfarande ont. eftersom föreläsningen började halv tio bestämde jag mig för att hoppa över den. jag orkar ju inte sitta där och ha jätteont. nej tack. men nu har jag iaf pallrat mig upp och ska strax bege mig. jag är ju lite emot alvedon och ipren och sånt. gillar inte riktigt att ta det för ofta. men idag var jag tvungen.

igår möblerade jag även om här hemma. lolo hjälpte mig. så nu bor jag i sovrummet med alla mina grejer och vardagsrummet är endast ett vardagsrum. får se om det flyttar in nån där. det är väl sånt man märker antar jag.

dags att slänga på sig lite mascara då. bye.

syndens näste på kungsholmen

ja alltså vad ska man säga. efter en lång och slitsam dag så unnade jag mig lite lyx. hur slitsam den egentligen var kan väl diskuteras, jag loggade tillsammans med marlene - inte så svårt eller jobbigt ens när man är ensam, sen blev jag även utan roomie och skaffade mig två inneboende inom loppet av några timmar. bra jobbat. det på jobbet tycker att jag ska bli projektledare för ingen förr har lyckats lösa ett problem av denna art så snabbt. haha. de är roliga på min praktikplats. sen efter denna långa och slitsamma dag gick jag från jobbet upp till hötorget och tågade kungsgatan ner (eller blir det upp?) till wesc concet store eller flagship store eller vad sjutton de kallar det. skulle kolla på hörlurar. ville ha ett par snygga sådana, egentligen kanske man ska gå efter kvalitet men alltså nu är jag ju inte dj och då duger ju dessa till att ha till och från skolan och jobb liksom. jag hade ju tittat på ett par innan på internet, och där hängde de i all sin prakt. mäkta fina alltså. den trevliga mannen i butiken visade kommande modeller för mig också men jag hade ju fastnat för dessa. så jag frågade vad de kostade och det visade sig att de var rea på dem nu, halva priset. vad skulle jag göra? det var bara att slå till! så nu har jag ett par grymma headphones! yeah.



sen tågade jag vidare uppför (eller nerför då?) kungsgatan och in på carlings, hade ju inte tänkt det heller men de hade tydligen tömning och superrea så jag svängde in. hittde en stor t-shirt/linne som jag tittat på innan och nu när den var så billig slog jag till. sen gick jag vidare på drottninggatan och svängde in på h&m och handlade en scarf för hela 40 riksdaler, en flytande eyeliner och en kortärmad klänning i kavaj modell från trend som jag hängde undan i lördags. ja men alltså för att ha handlat så fina grejer som jag gjorde idag så har jag inte gjort av med så mycket pengar. det är ju bra. saker här uppe i stockholm har ju kostat mer så att säga och det är disposable grejer. inte illa pinkat. passade på att köpa ett par nya leggings med då jag märkte att det var hål på dem jag tog på mig imorse. alltid detta problem!

sen gick jag hem och insåg att jag hade syndat. usch. fy på mig! så jag betalade två räkningar, lagade stuvade makaroner och köttbullar och satte mig tillrätta framför guldbaggegalan. en bra kväll. snart kommer lolo hit, hon ska sova över här :) hihi jag är 14 år igen och det är ju skoj.

måste kolla lite gossip girl nu innan lolo kommer.
byyyyeee.

lördagen går i manifestationernas och filmens tecken

på onsdag börjar made in sweden. det ska jag se!
fast det var inte det jag skulle skriva egentligen. jag och den andra praktikanttjejen var ute och filmade idag ju. det var skoj. vet inte exakt hur bra det blev men det är väl inte meningen heller att man ska kunna precis allt och göra allt perfekt när man är praktikant. det är ju meningen att man ska lära sig under tidens gång. som tur är lär man ju av sina misstag.
sen åt vi lunch och tinade våra fötter och fingrar och snackade ett bra tag innan det var dags att ge sig av. trevligt att sitta och snacka med en ny människa. det är alltid trevligt.

nu ikväll har jag väl mest legat i soffan och degat. pratat en bra stund med annan i telefon också. på lördag ses vi och det var inte värt 1000 spänn anna, möjligen hundra :P haha okej nu ska jag faktiskt ta och lägga mig tillrätta i soffa och kanske somn in, eller nej förresten det ska jag inte alls göra för jag ska minsann se reprisen av "dom kallar oss artister" med hellacopters. tur där ja att det går i repris då jag missade det när det sändes.

tack och hej.

ocker är vad det är



det är ju skandal. skolan tvingar oss att komma hem nästa helg. vad är det för sätt? vi ska berätta hur det går på praktiken och så ska de kolla så att alla mår bra och ingen lider psykiskt eller nåt sånt, tror jag. men vad fasen. alla är ju vuxna nu, kan man inte säga ifrån då om man inte trivs på sin praktikplats. jag menar det är ju ändå bara praktik vi snackar om. trivs man inte vill man kanske ändå inte jobba där i framtiden och vad gör det då om man sagt att man inte trivs?!
så nu bara för detta får jag betala 1000:- spänn för att vara hemma i jönköping mellan fredag kväll/natt och söndag eftermiddag. det är ju helt sjukt. det är ju inte direkt så att man badar i pengar som joakim von anka när man pluggar. tack för den televerket. blääää. jaja. det är ju fantastisk tur att jag har föräldrar som är villiga att ställa upp iaf. nåväl.
nu ska jag lugna ner mina franska nerver lite och sen somna tänkte jag. biljetterna är beställdra och jönköping intas om en vecka. se upp!

låt oss dansa!

ja hörrni. nu ska jag snart gå och lägga mig. tidigt för en fredag? ja. men jag ska jobba imorgon. jag och en annan praktikant ska stå för ett inslag i ett av programmen så det ska vi spela in imorgon. det blir skoj! även om det är lördag. men jag känner ju ändå inte så många här uppe så jag är ju inte direkt uppbokad om man säger så. får ju ändå ta ut det i komp sen så det gör ju faktiskt ingenting. kul att få filma lite med. :)

i övrigt händer ju inte mest. har tittat på let's dance och ätit tacos med hellan ikväll. jag hade även tvättstugan ikväll så jag har sprungit mellan tvätten och tvn. sen till råga på allt pajade torktumlaren så nu hänger det handdukar och lakan över hela lägenheten. men det gör ju ingenting heller eftersom det inte finns någon här som kan störa sig på det.

dags att läsa lite bukowski och sen somna in.

puss å hej.

lonely, i'm so lonely

i have nobody for my own.
haha okej tragiska my har kommit igång igen.
riktigt så ensamt är det ju inte men det är fan inte trångt heller.
jag har iaf väldigt trevliga arbetskamrater på min nya praktik och det är ju väldigt bra. idag fick jag leka lite med kameran så att jag kan den sen. har även finkammat hela internet efter lite olika grejer i researchsyfte alltså. se hängde sig datorn och då gav jag upp.
hade ett missat samtal från hellan som också meddelade att hon kände sig ensam. vi tog en promenad till fridhemsplan och köpte lite mat och godis och sen gick vi hem hit och snackade skit och kollade på serier. kanonfint. lite mindre ensamt är alltid bra. sen fick hon även hänga med ner till källaren och skriva upp mig på en tvättlista. jag tycker fortfarande att det är lite läskigt med källaren :)

nu har jag precis kollat på senaste avsnittet av the city och tagit ett bad. nu ska jag lägga mig i sängen och nana. är helt slut. skönt med kort arbetsvecka och helg nu känner jag.

tjarå.

if i ever leave this world alive

nu går grammisgalan på fyran. tur att jag har den kanalen säger jag! men mitt tragiska liv tar inte slut med att jag bara har tre kanaler. jag sitter ensam i soffan. jag är hungrig. jag fryser. jag har ont i magen. och tillråga på allt eftersom jag är ensam så får jag skriva med kattis på msn för vi har alltid så mycket att säga till varandra under såna här galor. tex som: åh titta där, och kolla vad full han är.

såklart dom är fulla! det är ju för fan årets branschfest. alltså förstå hur coolt det är. du älskar att skriva musik och spela, du gillar kanske inte alla dina kollegor, det är väldigt sällan man gör det. men nu får du chansen att sitta och äta middag med dem, snacka lite skit, skryta om hur många brudar du lyckats fälla under föregående års turné och vara aspackad tillsammans med alla människor som älskar att hålla på med exakt samma sak som du. tror fan att jag skulle vara full och gå upp på sen och visa lite för mycket och säga ett och annat så mor och far där hemma i tv-soffan skulle skämmas ögonen ur sig. när har man annars den chansen?! och dessutom inför hela svenska folket. tror fan att man skulle ta den chansen!

galor som denna gör mig alltid glad. det är som en försmak av vad som komma skall inför sommaren. en liten uppvärmning såhär i vintermörkret. i like!



nån gång ska jag göra det. ska bara lyckas klura ut hur först.
om inte annat kanske man kan ligga sig in på grammisgalan?!
det har ju funkat för konsertbiljetter i fattiga tider. haha.

förändring är bra för själen

så därför tänkte jag att det var dags för en ny header. dock var inte min kreativa sida på samma humör som jag men det får duga så länge. var lite trött på den gamla så att säga :)

jag måste sluta upp med det här gråtandet jag har lagt mig till med. tittade på sjukhuset innan. hur kan jag börja gråta när det ligger en kvinna och skriker av smärta och ut pluppar en slemmig liten bebis. helt sinnessjukt ju. sen till råga på allt såg jag filmen ps i love you. det var bara till att ta fram näsdukarna och gråta lite till. sen ringde jossan och tjötade så då skrattade jag igen. tur att det vänder fort.
jag funderar nu starkt på att hålla mig vaken tills hope & faith börjar. jag tycker verkligen att det är roligt. man får ju inte bara kräsen när man inte har så många kanaler. nu slötittar jag på året var 1959 på tvåan. haha vart ska detta sluta?
dags att sjappa. see ya.

tråkdag

vaknade vid två. tänkte att jag skulle ta mig in till stan. kollade kontot. bestämde mig för att inte åka in till stan. hoppas nu på att csn råkar slänga in pengarna lite för tidigt på mitt konto. nåväl. det blir bubbelbad och pasta för min del idag. och en bok.

såg på the duchess igår när jag skulle sova. det var en bra film. jag grät som ett litet barn.
men sen kunde jag ju inte sova iaf såklart. så då blev det lite bukowski tills jag slutligen somnade med boken på magen.

nu ska jag hoppa in badet. puss o hej.

nytt år nya möjligheter äh va fan

jag orkar inte med sånt skit. jag sitter här och tittar på den där förbaskade filmen galen i kärlek. hurra! kul att bara ha ettan, tvåan och fyran kände jag då. jag vågar ju absolut inte titta på mothman när jag sitter här ensam iaf. det lät precis som någon ryckte i dörren så jag slängde mig ner i soffan och kikade upp bakom ryggstödet. haha tönt.

idag har jag lämnat av alla barnen (läs jossan och kattis) på stationen. emma lämnade oss i fredags och lolo är ju iofs kvar i stockholm fast i sin lägenhet. usch det är lite ensamt att sitta här själv i denna lägenheten alltså men jag vet ju å andra sidan inte vad jag skulle göra i jönnet heller. (jag kan iofs inte åka hem heller pga olika anledningar, oops.) tittade på burn after reading innan och det blir nog att jag myser ner mig i sängen med en till film snart. det är mitt liv nuförtiden. film och sova. kul va haha.

nyår och hela ledigheten har iaf varit väldigt rolig. det är alltid skoj att hänga med bästapolarna. först julhelgen hemma i jönköping med utgång på juldan som var allt annat än lugn och sen utgång helgen efter igen med jossan, alex o de gamla grabbarna från förr, kändes precis som att gå på gymnasiet igen :) sen upp hit och fira nyår och utgång på debaser. kattis och jag trivs där så då går vi dit. jossan kom dit när vi var där på lördagen. kattis är ju inte i stockholm så ofta så då kan man lika gära spendera hela helgen på debaser haha. jossan visade sig kunna mer om musik än oss, iaf den musiken som spelades där i lördags. vem visste det innan? det enda jag visste var att jag lyssnade på ebba grön för första gången hemma hos jossan. haha.
vi hann med att göra lite annat smått och gott också. en del mindre uppskattat av andra och en del mer uppskattat. har även shoppat lite. jajemen, mycket ba shopping här nu. en diskhandduk! hmm ja roligare än så blev det inte. eller jo en rutig skjorta också men det är väl också allt.

nu ska jag gosa ner mig under täcket. tack och adjö.