sista söndagen & sista dagen på första månaden av 2010

avslutade en lugn helg galet hårt. spinningpasset från helvetet. sjukligt jobbigt. men det känns ju så bra efteråt. kändes som ett riktigt bra avslut på första månaden detta året. har jobbat och myst med erica hela helgen. fel person vann robinson och den bästa proffsdansaren åket ur let's dance. ja livet går åt helvete i tv-världen. men imorgon är det paradise hotel och det ser jag fram emot! sjukt jag vet men jag gillar det. kan inte hjälpas. veckan ser ut som följer:

något kommer säkert att avbokas eftersom jag inte orkar träna alla dagar i veckan. men lika bra att boka en plats så att man inte missar något man gillar.

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. skön avslutning på denna veckan.


min typ av humor

sånt här tycker jag är roligt!
eniro.se kan visst vara ganska roligt.


nothing is as therapeutic as a good long talk with some old friends

eller så kan man vara typ arbetslös och träna bort tiden och sticka barnkläder.
jag undrar om jag börjar bli sinnessjuk?
men jag har uträttat en hel del idag ändå. sovit ut. ja faktiskt så har jag inte sovit så länge som jag gjorde idag på ett bra tag. jag har även varit en sväng på gymmet. körde extra hårt då jag kände att jag hade det i mig. jag har inhandlat skönhetsprodukter. jag har tittat på robinson. jag har stickat. och jag har tittat på desperate housewives. och sen som grädde på moset så drog jag upp det jag hade stickat eftersom jag såg att det hade blivit fel!

igår tränade jag och sen handlade jag en jättefin stickad tröja på boomerang. det var jag ju värd tyckte jag.
imorgon blir det jobb. sen på kvällen blir det mys och godis. fint! ser fram emot den nya serien på fyran. solsidan. den är nog rolig tror jag.

ja ni märker ju hur mycket jag har att skriva om. lika bra att jag går och lägger mig kanske. sov gott!

slentrian

det finns absolut ingenting att skriva idag. mina dagar ser nästan likadana ut. det är möjligen kvällsaktiviteterna som varierar då. och helgerna förstås. annars är det såhär:

vakna
äta frukost
kolla facebook
spinna/gymma
duscha
gå en sväng på stan
åka hem
käka lunch
sticka
titta på tv
äta middag
sticka
titta på tv
sova

så är det. nästan alltid. skönt att jag har rutiner ändå. (stickningen har dock tillkommit på senare tid, innan den fanns låg jag bara död i soffan, tur att jag skaffat mig en hobby också)

I kept on singing love songs just to break my own fall

Spinningen idag sög verkligen musten ur mig. Helt galet jobbigt. Men fy fan vad skönt det känns ändå. Ja, jag har nog blivit lite beroende?! Imorgon blir det lunchspinning. Fint!

Trots allt härjade jag runt i stan och på a6 idag igen. Verkligen mycket att göra. Eller? Jag lämnade in massa kläder på Erikshjälpen. Det var ju bra gjort av mig. Som om inte det räckte så gick jag in och handlade på mig en massa glasskålar för sammanlagt trettio riksdaler totalt. Dyrt! Eller?
Sen åkte jag och handlade garn och stickor. Nu ska det bli en fin liten pippitröja istället. Jag gav upp på det där tjocka jobbiga garnet. Så den tröjan blir nog officiellt nu aldrig klar. Eller?
Sen handlade jag faktiskt inget mer. Försökte deala till mig en ny mobil. Men de ville inte riktigt som jag där uppe på 3. Ganska dumt. Fast det löser väl sig ändå. Min telefon fungerar ju alldeles utmärkt och är inte ens trasig. Men jag har haft den ett tag nu. Bajs.

Eftersom jag måste sysselsätta mig själv dygnet runt och inga butiker har öppet vid denna tidpunkten ska jag nu sticka och titta på paradise hotel. Missade ju gårdagens avsnitt. Ve och fasa! Dessutom var jag tvungen att lägga om spinningschemat totalt denna veckan eftersom det krockade med tv-schemat. Det går ju inte! Imorgon har jag två program kl åtta. Delad bild? Ja vi får se hur jag löser mitt sjukligt stora problem här.

träna bör man annars dör man

nu ska jag strax ge mig av mot friskis lokaler. spinning står på schemat. kan behövas.
igår blev det mys hos åsas mamma. hon hade bakat och grejat. gud vad gott! den där tröjan jag håller på att sticka blir kanske aldrig klar. men ja ändå. vi får väl se helt enkelt. den kanske blir fin om den nånsin blir klar.
innan myspyset på kvällen härjade jag och lina runt på a6. och även ett spinningpass på lunchen. och som om inte det var nog drog hon mig runt munksjön precis innan kvällsaktiviteterna. fast jag behöver det! är det inte helen så är det lina. tur för mig att de har ork till det.

nä dags att kasta i sig lite falu rågrut med ost och gurka. mums!

uppvärmning

det är något med de här männen. kan inte riktigt säga vad det är. men något lockar ju. ger er ett par bilder på dem. för nu ska jag tagga spinning. hej och hå.




sköna söndag

 

snoret rinner fortfarande. men inte alls lika mycket. så ikväll blir det spinning med lina. fy fan vad skönt. igår var det lugnt och skönt. käkade middag med mormor och mamma på restaurang. gott. sen på kvällen var det bara mys i soffan. fredagen var lite hårdare men den försöker vi att glömma nu. haha. i övrigt händer ju inte jättemycket. som vanligt ungefär. fortsätter att skriva cv. jag är verkligen inte bra på det. skulle ta en bra bild till mitt cv också tänkte jag. tog 28 bilder och ingen blev bra?! då ger man ju upp liksom.

nu ska jag städa lite i min garderob. påbörjade det projektet i måndags. kanske avslutar det nu då.


att skriva bra om sig själv

jag sitter här och försöker skriva ett cv. jag är inte bra på det. inte alls faktiskt. jag kan inte skriva något bra om mig själv. inte när det ska vara seriöst. hur gör man?! blääää. jag blir så trött på detta. kan inte jobben bara hoppa på mig. det skulle vara så väldans skönt. istället måste man söka jobben och med det kommer då den svåra uppgiften att skriva cv. usch usch usch. kan man be någon annan skriva ett cv? fast då blir det ju inte så personligt. det blir ju lite konstigt om man då får gå på en intervju och så är man en helt annan person än den som skrev brevet. nä det kan bli förvirrande. bäst att jag kämpar på med mitt cv själv.

har även lyckats se flickan som lekte med elden idag. nu återstår bara luftslottet som sprängdes. ja jag vet jag är hundra år efter alla andra. dessutom vill jag se snabba cash, avatar, upp, har du hört ryktet om morgans, up in the air, it's complicated, bröllopsfotografen, the imaginarium och doctor parnassus mfl. mycket film nu. framförallt mycket biofilm. dyrt. men väl värt det kanske? känns mer värt än att lägga pengarna på alkohol och inträde just nu. hmm, ja verkligen.

lägger ner det där med att skriva cv nu. sover istället. god natt.

det är så synd om mig

jag är sjuk. jag tror att jag har åkt på svininfluensan. jag har nämligen ont i huvudet och är täppt i näsan. det är väldigt synd om mig! efter att ha sovit bort hela dagen har jag nu tittat på roomservice. det var väl dagens lilla glädjeämne tror jag. men nu har jag tre hyrfilmer och en påse godis också. så jag ska lägga mig tillrätta under täcket och titta på den snygge mannen ashton kutcher. mumma!

dagens lilla höjdpunkt. mitt namn i eftertexterna. haha. för den lilla sjuka människan så var det roligt iaf.


Till och med kedjebreven är emot mig

jag blir så ledsen. när jag loggar in på facebook så har alla jag känner uppdaterat sin status. de allra flesta har skrivit tyskland eller spanien och någon enstaka har skrivit england. gemensamt för dem alla är att de i alla fall har kunnat uppdatera sin status med ny viktig information om livet. jag själv har inte så mycket intressant att uppdatera med så jag brukar skriva något roligt citat eller en bit ur en låttext. sen såg jag att ett sånt där kedjebrev hade trillat in i inkorgen. skoj tänkte jag! läste det och fann till min fasa att det inte fanns något alternativ som passade mig. kul! verkligen! spanien och tyskland kan ta sig i röven! england erövrade jag för så längesedan att jag blivit vald till premiärminister där, hunnit sitta flera mandatperioder, blivit omvald och hunnit avgå. Saharaöknen fanns inte ens som alternativ!

Läs gärna mer om
destinationen för min senaste resa! Läs speciellt andra avnsittet under rubriken natur.

heartbreak handbook

körde skiten ur mig på spinningpasset i förmiddags och nu har jag ätit libanesiskt till lunch. gott gott. nu ska jag bara ligga i soffan en stund och njuta av john mayer som är gäst hos skavlan. resten av dagen bjuder på lugn. kanske en sväng till a6. vi får se vad som händer.

we were certainly uncertain at least i'm pretty sure i am

vilken skön dag. öppnade upp lite lätt med ett försök att sjunga för challe. det gick inge bra alls. har även lyckats fläska i mig en pizza. eller en halv iaf. sen har jag inte gjort så väldans mycket. eller jo jag har ju tränat. men ja ändå. har även smörjt in hela mig i tigerbalsam. så nu luktar jag sådär gott och konstigt som bara tigerbalsam luktar. jag gillar verkligen det. skumt jag vet. har på något sätt lyckats dra på mig en förkylning också. det gillar jag inte. när jag blir förkyld blir jag inte febrig eller har ont i halsen jag blir bara täppt i näsan. helmysko. förutom i höstas när jag nästan tappade rösten. fast då var jag inte snuvig. jättekonstigt det där. de flesta brukar ju få ont i halsen och sen bryter förkylningen ut. jag får antingen eller. haha. så jävla konstig kropp jag har. nu ska jag ligga lite på spikmattan och sen ska jag sova. märkte nämligen på gymmet att jag hade lite ont i ryggen. kan bero på att jag sov på soffan inatt? skulle tittat på golden globe men jag somnade innan första pausen av csi. bummer. jag älskar ju csi. nä slutbabblat för idag. sov gott!

Songs of desperation, I played them for you


A moment, a love
A dream, a laugh
A kiss, a cry
our rights, our wrongs


sleepless in jönköping

jag har seriösa sömnproblem. men nu är jag iaf tillbaka i jönköping. söndagen bjuder på hotellfrukost med damerna. ja men det är fint att komma tillbaka från "semstern" och bara vandra ner till ett av stadens hotell och käka supergod frulle med vänner. känner att jag inte begär mycket mer av livet just nu. det här med karriär och allt kommer väl med tiden hoppas jag. nu måste jag verkligen försöka sova. bjuder på några bilder från sälen så länge. ciao.


glad syster som har världens bästa kontor! (när det inte är -25 grader?)






vänster: mia speglar sig i mina goggles ;) (det fastnar bara lite snö på dem för jag åker så fort)
höger: vi är så coola för vi har likadana goggles fast olika sorters lins :)

Myran goes friluftsmänniska

Alltså jag har ju en fjällrävenjacka och jag är ju i Sälen. Jag måste helt enkelt vara en friluftsmänniska! Eller? Så idag tog det det här med skidåkning på allvar och stod redo i backen vid halv elva ungefär. Åkte ett par åk och drog sen ner till Mia och hängde lite med henne. Åkte ett par åk i barnbacken och stannade sedan vid Mia igen. Åkte bort till Mc Donald's och hämtade två menyer och stakade mig tillbaka till liften där en hungrig syster väntade. Åt upp maten och tog sedan liften upp till toppen. Det blåste som fasen vilket gjorde att marken blottades och sikten var urkass. Åkte ner till Mia och diskuterade det pissiga vädret och drog sedan ner till torget och kollade i affärer istället. Mycket trevligare väder bland kläder och prylar. Imorgon går jag all in. Det blir upp tidigt och åka så många åk det bara går. Bra med benmuskler i dessa tider. Hade jag några sådana?! Nej.

en vanlig dag

jag undrar om vi kan gifta oss när han har blivit lite äldre? det var någon som sa till mig en gång att ålder är bara en siffra. men i detta fallet räknas nog inte det. tror att det är straffbart till och med?

imorgon bitti åker jag. hej då jönköping. tråkigt!

vi ses nog snart igen. jag bloggar ju jämt för det är mitt enda fritidsintresse ;)


ta ett, halka två

jag har kommit på en ny träningsmetod. den är så fantastiskt effektiv att jag borde få nobelpriset i fysik. jag har utfört nogranna tester under icke alkoholpåverkat tillstånd ett par helger i rad nu och jag kan meddela att metoden fungerar. den känns i alla fall i benmusklerna och man känner sig piggare och fräschare morgonen efter.
det hela går ut på att man ska ta en promenad och att promenaden ska bli tre gånger längre än vad den egentligen är. utförandet är så simpelt så att det går inte att göra fel. allt du behöver göra är att gå uppför en snö- eller istäckt brant backe med skor med flat sula på fötterna. sedan tar du helt enkelt ett steg framåt och utan att du behöver göra något åker du två steg bakåt. man märker inte ens av distansökningen själv förrän det är för sent. perfekt metod för alla er som fasar inför distansen och inte själva träningen då hjärnan sätter upp spärrar och berättar för dig att du inte alls orkar gå så långt trots att du vet att du har fysik för det. med den här metoden lurar du ditt sinne att du kommer att komma i mål snabbt medan du i själva verket går tre gånger så långt som ögat uppfattat att du egentligen ska gå. hur smart är jag?!

tror att jag får pröva metoden igen nästa helg. imorgon ska jag dock fuska och ta den lätta glidarpromenaden ner för backen istället. det går av bara ljusets hastighet och är inte så jätteansträngande. sedan tar jag bilen hem. undra om jag ska äta mc donald's imorgon? jag har ju trots allt tränat fem av sju dagar denna veckan. hmm. jaa vi får se imorgon. nu ska jag sova!

drop it low!

jag var bara tvungen att ge er denna också. känner mig så helgtaggad på något sätt. surt att de måste censurera allt...

 


when i say jump, you say how high

 

there's no limit idag alltså. tvättat två maskiner. städat. diskat. nu gå ner för isbacken ner till gymmet för ett styrkepass. sedan danspass för att mjuka upp inför helgen. man vet aldrig vad den bjuder på. kanske bjuder den på mycket trevligt precis som veckan har gjort. emma hintade om att hon ville dricka öl. ja man är ju inte den som är den. det är ju även fffffreeeedag. ja sanningen är den att det känns rätt bra just nu!


kvällsmys

 

se så cleant det blev när jag skottade gången fram till huset. tog även garageuppfarten. pjuh. sen kom pappa hem och såg att jag hade missat ett ställe. taket ovanför entrén. så han fick faktiskt fixa det själv.

kvällen bjöd på pulkaåkning med åsa och zelda. ni kan kalla oss superkvinnorna ;) vi hittade en fantastisk isbana där det gick superfort nerför och inte lika fort uppför. vi skrek som riktiga tjejer. precis som det ska vara. sedan in i värmen och dricka varm oboy. mys!

nu ska jag lägga mig på spikmattan och sen sova. morgondagen bjuder på ännu ett pass på friskis. var ju på spinningpasset från helvetet innan idag. blodsmak i munnen kan väl bara innebära att man har kämpat ordentligt?

hej och hå träna på.

 

 

ps. helen bara för att du har varit hemma ett tag nu innebär det inte att du måste sluta kommentera :P ds.


hej mitt vinterland

 

nu har jag varit ute och skottat snö. skönt med lite frisk luft.
snart ska jag ta mig ner till friskis och köra ett spinningpass.
igår kväll/natt blev det spontan pulkaåkning. vi får se om kvällen bjuder på något liknande. i sure hope so. man måste bejaka barnet inom sig!

 


snö är inget nytt fenomen

jag ville bara berätta det. för folk verkar tro det. speciellt bilförare i denna stad. man måste inte stå på bromsen bara för att det kommer lite snö. däremot kan man ta det lite lugnt. man behöver inte köra i sjuttio på en femtioväg. däremot kan man gott köra i femtio på femtiovägar där det är plogat, saltat och sandat. bara så att ni vet.
likadant när jag skulle åka tåg till sthlm och fick vänta två och en halv timme i nässjö. för att det var löv på spåret. faller inte alltid löven av träden när det blir höst?! jag menar hallååå. år 2010 ska vi väl ändå kunna uppfinna saker som förenklar vår vardag?
ja jag låter lite arg. mest för att jag inte gillar att köra sakta när det inte finns någon anledning. nu ska jag ut och åka pulka. hej hej.

i valet och kvalet

det är ju frågan. ska man orka att åka och träna. man borde väl tror jag. fick ju nya träningsbrallor av mamma igår så jag borde verkligen inviga dem kan man tycka. ja men så blir det nog! fast gymmet öppnar inte förrän om en halvtimma såg jag nu. kanske kan skotta snö sålänge? två decimeter skulle det visst komma. jag tror ju att det lätt har kommit mer. i love it!

man lär av sina misstag



Jag vet nu att mina Tigerboots inte är snöpulsarskor. Det kom ju in snö i varenda liten möjlig springa på skorna. Kallt om fötterna! Nu blir det på med de finska stövlarna som mormor kallar dem. Ett par bruna skinnstövlar med fårull inuti från Ecco. Perfekt present från mormor, särskilt till denna vargavintern.
I övrigt har det var en lugn och trevlig kväll. Skrämde livet ur lilla Zelda, en japansk spets som skäller mer än hon är kaxig nog för :) Åsa bakade scones vi andra åt upp, mums! Paradise hotel är ju fantastiskt roligt just nu.

Nu ska jag bara lägga mig i soffan och invänta att mor och far ringer och vill åka hem från festen. Och imorgon åker Helen tillbaka till Stockholm, me don't like!

Ses.

no sleep

har man vänt på dygnet så har man. jobbigt. detta resulterar ju då i att jag inte kan sova. borde verkligen sova eftersom jag ska på morgonpromenad med helen imorgon. fast å andra sidan. sist vi skulle på morgonpromenad fick hennes mamma släppa in mig så att jag kunde springa upp till hellans rum och väcka henne. sjukt skoj. det är nästan så jag hoppas lite på att hon sover imorgon så att jag kan hoppa i hennes säng och skrämma henne. haha.
på natten tänker man mer än på dagen. varför är det så? det jag tänker på är att det skulle vara skoj med en resa. antingen till en sandstrand och bara ta det lugnt eller till en riktigt stor stad med storstadspuls. meeen å andra sidan har jag hört rykten om att min syster kommer hem för att hälsa på. kan det stämma? i sådana fall åker jag nog med henne tillbaka sen och passar på att ta lite semester ifrån min fritidsforskning. att fritidsforska är inte så enkelt som man kan tro. det går åt rätt mycket kraft till att bara komma upp på morgonen. att sen träna, städa, tvätta etc är helt uttömmande. och att dessutom inte spendera några pengar är ännu jobbigare! maaan, att jag ens klarar av det ;)

 

nu ska jag sova och drömma lite om min resa som jag inte ska ut på.

sov gott.


jag har alltid gillat överraskningar

 

än så länge har dagen bjudit på en hel del bra. en varm dusch. ja jag älskar att duscha. skulle lätt kunna stå i duschen i ett par timmar. och när jag lagade mat så ringde det på dörren. utanför stod en söt kille med postens logotyp på tröjan. han frågade efter my westerlund och gav mig sedan ett paket när jag bekräftat min identitet. trevligt värre. jag har ju inte beställt något och överraskningar är ju fruktansvärt trevligt! så jag avnjöt min köttbit med bearnaise och tittade på paketet. ska nog öppna det snart. :)


hej och hå, träna på

precis hemkommen från friskis. tog en uppfriskande promenad ner till gymmet, tränade och åkte hem. måste bara poängtera att jag gillar snö men jag hatar is. helt omöjligt att ta sig ner till stan utan att halka och slå ihjäl sig. galet. nu ska jag hoppa in i duschen. vi får se vad dagen bjuder på idag. kanske något kreativt? troligtvis inte men man får hoppas. hej svejs.

Life has a funny way of sneaking up on you, life has a funny way of helping you out

 

 

nattmusik.

 

taggar träning inför imorgon. beach 2010 här kommer jag. hej hej.


dagen efter

är hur pigg som helst. trots utgång igår. harrys är väl inget höjdarställe kanske. men ändå. nu ska jag ut i det fina vädret. senare; helen-my-tajm. myspys.

idag blir bara lugnt och avslappnat. imorgon är det måndag. veckodagar = träningsdagar. ska åka till syster och rensa kroppen också tror jag. skönt med lite fjäll och frisk luft. använda benmusklerna lite. umgås med syrran och hennes nya vänner. fint det.

hej svejs.

2010-01-01

 

gott nytt jävla år.

ett helt nytt år.

jippi för fan.

 

helt ärligt. mycket trevlig kväll igår! ovan ser ni en utsökt dessert skapad av åsa och mig, fast mest åsa. nu ska jag bege mig ner till kattis för lite guitar hero och pizza. fy vad gott. bakisdagar är sköna och välbehövliga. en utgång på det kanske? imorgon, maybe. vad ska man annars göra?

 

gott nytt år på er kära vänner!