känsliga läsare varnas (helen)



igår mutade jag kattis att komma hit och klippa mig. behövde klippa upp mitt hår lite som hade växt och föll platt. bakade en morotskaka och en kladdkaka. och för första gången i mitt liv lyckades jag med bakandet. helt gudomligt blev det! mums! det hela blev mycket lyckat då jag helt plötsligt fick ny volym och sedan även fick visa mina egna färdigheter inom frisöryrket. hrm nåja, har väl kanske egentligen ingen talang för det där men kattis blev nöjd så nu är även hennes hår lite uppklippt. ja jag säger då det. man vet aldrig vad som händer när vi är igång.

i övrigt gillar jag inte min våg. den är sådär superhögteknologisk så att den kan mäta kroppsvätska och fettprocent också. inte bara vikt alltså. som om inte det var deprimerande nog! när man iaf ställer sig på vågen så mäter den av allting och sen indikeras även om man är smal eller tjock. i mitt fall är det alltid den lilla runda gubben som ser ut som en boll som blinkar frenetiskt. kul! förstår inte varför?! jag tror att det är vågen som jävlas med mig. den lilla runda gubben blinkade ju för sju kilo sedan också. och dessutom så vägrar min våg låta mig gå ner mer än några gram per vecka. sjukt irriterande. jaja.

bäst att jag hoppar in i duschen så jag inte kommer för sent till jobbet. det kommer att bli en underbar dag idag! hoppas ni får det också!

minnen bubblar upp till ytan

sitter och tittar igenom mina gamla blogginlägg. herregud var får jag allt ifrån? men det bästa av allt är ändå att jag kommer ihåg det som om det var igår och jag känner igen mig själv i dom så otroligt mycket att jag nästan dör av skratt här hemma. ta bara ett citat som detta; "det finns ju roligare saker. som tex otroligt söta killar. gärna gitarrspelande och lite små muskulösa.
a det sätter guldkant på tillvaron.
oja! tack för att ni finns."
daterat -07. det var jag det, det är jag det. jag har ett fel i hjärnan.
efter detta härliga citat kommer hundra till som egentligen inte borde belysas. det är fyllefester med singlarna kattis & my som bär solglasögon inne på krogen vintertid, det är jag som rantar runt i verbier alldeles själv och fraterniserar med skibums och bartenders från världens alla hörn och det är framförallt en jädra massa babbel om kärlek hit och obesvarad kärlek dit och en massa trubbel och sjukdomar och vänner som flyttar. tur att jag är en aningen äldre nu och vet att jag kan ta tåget eller flyget till mina vänner och stanna där tills jag är nöjd :)

ingen städning fortfarande. mycket lustigt. :S

så mycket tid, så lite att göra

har ju ändå varit ledig hela helgen. vad har jag då gjort? jo jag drack mig lite berusad i fredags så jag var seg hela lördagen vilket resulterade i att jag tittade på två filmer och sedan somnade halvvägs in i den tredje. vaknade upp i soffan på söndagen och fortsatte titta på den oavslutade filmen. fortsatte dagen med att duscha för att sedan lägga mig i soffan igen och titta på en till film. hämtade pizza och tittade på ännu en film. känns som att dagen varit väldigt kreativ. eller inte kanske.

vad borde jag gjort? jo jag borde ha städat. jag borde ha torkat golvet eftersom det är alldeles klibbigt. ni vet sådär som det bara blir på mc donald's annars. jag borde ha motionerat. jag borde ha pluggat. jag borde ha klippt gräset. meeeen det regnade ju så fruktansvärt så allt det där kändes helt ovärt och alldeles jätteavlägset. så jag valde att sitta på min feta rumpa och titta på film istället. helt klart mer värt om jag får säga det själv. sov åtminstone inte bort dagen som jag trodde att jag skulle göra. nu är jag dock fruktansvärt rastlös. hade hoppats på r som min säkra kort idag men han valde fotboll i borås framför mig så jag får väl helt enkelt fortsätta med att sitta här tills jag somnar. vem väljer seriöst anders svensson framför mig?! typ alla, jag veeet. lucky him, kanske? eller så var det jag som hade tur denna gången. hmm. tänkvärt där.

nu ska jag nog ta tag i städandet ändå. har ju verkligen inget bättre för mig såhär halv elva en söndag. skönt.

blank

tänkte blogga långt och djupt. tänkte om. orkar inte. ger er gårdagen och dagen i några få ord. jobb, grillning, fest, utgång, nya ansikten, förvirrad, full, snack, hemgång, sömn, städning, piren, lunch, updates, cola, choklad, film.

avslutar med lite tänkvärt ändå; människan eftersträvar det ouppnåeliga.

får se om jag återkommer imorgon. troligen inte då jag förmodligen kommer att sova bort dagen.

helen min vän detta tillägnar jag dig

såg att min vän helen hade kommenterat så jag måste ju ge svar på tal.

då jag sprungit minst 4.2 km nu varje morgon sen jag kom hem från hultsfred tycker jag nog ändå att jag ligger rätt bra till. sen om vågen visar bara några grams nedgång är ju en annan sak. det går i alla fall inte uppåt! haha.

det var bara det jag ville säga :)

nu ska jag sova för jag är helt slut.
igår natt vaknade jag i soffan av att hellan skickade ett mess och när jag reser mig upp trillar en äppelskrutt ner från min kind. när man somnar i soffan klockan nio med ett halvätet äpple i handen då är man trött!

orkar, orkar inte, orkar, orkar inte

orkar för det mesta inte faktiskt.
jobbar mest hela tiden, när jag inte gör det sover jag eller tittar på tv eller film.
bra liv där.
försöker i alla fall komma ut i spåret varje dag och promenera eller springa. det är ju bra.

i övrigt känns det ganska tråkigt just nu.
hultsfred är över, har sett nya harry potter och halvblodsprinsen redan, sommaren regnar bort, har min enda lediga helg denna sommaren nu i helgen, osv osv. det är så det rullar på. men jag ska inte deppa ihop. jag ska bannemig vara glad över att det regnar för då slipper jag vattna blommorna och klippa gräset. och man får mindre ångest för att man är inomhus och jobbar mitt i sommaren. hmm. man måste ju se det positiva i det hela!

ni kan få en bild på min kompis på jobbet.


inspired

jag blev lite inspirerad av sophie idag på jobbet. därför blir det denna dikten nu. kul ju.


Närmast är du när du är borta.
Du blir borta när du är nära.
Detta kallar jag kärlek- jag vet inte vad det är.


lathunden som inte ens kan hjälpa lata människor







bifogar lite bilder till min kära syster blogginlägg.
inlägget som handlar om hustomtar och diverse prylar som inte finns i detta hus. bilder som visar hur otroligt lätt jag har gjort det för henne. men det är klart. orkar man inte så orkar man inte och då spelar det väl ingen roll om man så har en lathund för idioter fasttejpad framför ögonen ;)

nåväl. jag tvättar vidare så får vi väl se om hennes kläder hoppar upp i garderoben igen nytvättad och fin.

cheater!

har ju fuskat lite idag.
fy på mig!
men vaknar man halv tio när man börjar tio hinns liksom inte morgonpromenaden med. och efter jobbet skulle det handlas och grejas så det blev ju ingen promenad då heller. åt till råga på allt en yttepytteliten bit tårta idag. men den kände jag var okej eftersom lillmartin bjöd. ja så var det ju.

harper's island tar för övrigt kål på mig. shit mannen vad spännande!

nu måste jag snart sova dock. hur kul är det då? men börjar man kvart i sju så gör man.

sov gott.

löpning, jobb, öl

mycket öl för min del nu känner jag.
men jag var ute och sprang imorse så jag kände att jag kunde unna mig det.
en löprunda på 4.7 km innan jobbet. inte fel det.
var även tvungen att meddela helen detta så att hon kunde ge mig lite cred. ingen annan som gör det ju! :'( haha.
förövrigt så vill jag att helen skaffar en blogg nu(!) så att jag kan hålla koll på henne då vi jobbar helt olika tider och annars inte ens bor i samma stad. jag tror att denna framtida blogg skulle bli otroligt rolig med citat som kommer att chocka världen. mitt favvocitat från helen är fortfarande "vi låser in dem och sväljer nyckeln" alternativt kunde det vara "kasta bort nyckeln" också men det var iaf så vi resonerade om killar innan hon träffade sin man. sjukt roligt.

nu ska jag faktiskt sova. jobba imorgon. tur att det bara blev någon enstaka öl. börjar ju ändå kl tio. missade harper's island också. himla skit. sov gott.

grilla, chilla, sola, bada

det är vad jag vill göra nu!
men icke. man måste jobba. resten av sommaren. jag vill inte. buuhuu det är ju så tråkigt. jag vill bara slappa och ta det allmänt lugnt. men men. man ska väl vara glad att man jobbar lite så att man får pengar.

igår var en otroligt lugn dag. satt länge i solen/regnet på twin och käkade lunch. sen gick jag lite på stan och a6 och inhandlade mig ett par jeansleggings. alla mina leggings är trasiga. förstår inte hur detta har gått till?!
kvällen avslutades med en promenad med systrarna dane och sedan blev det harper's island för hela slanten. uuuh det är så spännande!

nu ska jag verkligen gå en promenad. det behöver jag!

hejhej.

ge mig sömn!

vaknade upp nu. skönt.
är lite sliten trots allt.
igår flödade kärleken på twin. mycket trevligt må jag säga.

idag blir det väldigt lugnt för min del med lunch på stan med lillen.

japp så det är väl bäst att jag hoppar in i duschen då kanske.

ses.

move bitch, get out the way

i've been nothing but nice.
men det spelar ingen roll längre. tydligen.

såhär ligger det till. jag har precis kommit hem från hultsfred. jag har inte duschat sedan i tisdags. jag har druckit alkohol sedan i tisdags. jag har ätit dåligt, tappat i vikt. osv. osv. jag har sovit i en husvagn som numera inte går att låsa. men husvagnen lever, jag lever och festivaler är ju förjävla fint. sen kan man ju säga vad man vill om resten.

nästa år kör jag inträdesprov för de som vill hänga med. bara så att ni vet.

nu är det hög tid för mat, dusch, sömn och absolut inget mer.

When theres no-one left to fight Boys like us dont shine so bright soon as I see the dust settle lets go out and find some trouble

hultsfred imorgon!
packar och handlar. hinner inte blogga.

update från helgen;
fredag grill och mys, lördag utgång som slutade i kaos.
söndag fika med alex baby.
skönt att livet rullar på.


ciao.

inga drinkar för mig

det blev inga drinkar igår. kanske lika bra det egentligen. men det blixtrade och hade sig så det kändes sådär att åka ner till twin vars enda kvalitet är en stor uteservering.
men det blev god mat och en jäkligt god jordgubbstårta iaf. det gjorde vi bra helen!

ikväll funderar jag på om jag bara ska ligga hemma eller om jag ska vara designated driver. vi får se vad som händer.

men nu jobb.

ikväll blir det drinkar, men först en bra bok och solsken

släpade mig ut i spåret på axamo imorse. det var lika bra det.
nu sitter jag här och ska strax göra en smoothie till frukost och lägga mig ute i solen med en bra bok och försöka bättra på brännan lite.

ikväll blir det nog drinkar på twin. det gillar vi.


säg omelett



ja vet ni gott folk, idag har jag försökt mig på att laga mat. efter att nästan ha dött av hunger här hemma tittar jag in i kylen och finner tre ägg, lite skinka, några körsbärstomater och lite ruccola. jaha. skoj! men som den otroligt kräsna människa jag är vet jag ju att den bästa omeletten görs på tre ägg. sagt och gjort. voila! min allra första omelett. den smakade faktiskt gott. saltade den lite extra också eftersom den här värmen får mig att svettas något otroligt.

nu ska jag duscha av mig lite för att sedan bege mig ner till nina och hälsa på henne och lilla hundvalpen. myspys.

ha en fortsatt bra dag!