anyone else but you

You're a part time lover and a full time friend
The monkey on you're back is the latest trend
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

I kiss you on the brain in the shadow of a train
I kiss you all starry eyed, my body's swinging from side to side
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Here is the church and here is the steeple
We sure are cute for two ugly people
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

The pebbles forgive me, the trees forgive me
So why can't, you forgive me?
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

I will find my nitch in your car
With my mp3 DVD rumple-packed guitar
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu du

Up up down down left right left right B A start
Just because we use cheats doesn't mean we're not smart
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

You are always trying to keep it real
I'm in love with how you feel
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

We both have shiny happy fits of rage
You want more fans, I want more stage
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Don Quixote was a steel driving man
My name is Adam I'm your biggest fan
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Squinched up your face and did a dance
You shook a little turd out of the bottom of your pants
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu du
But you

midnattsuppdatering

ikväll har jag och kattis sett filmen Juno.
underbar film. blev verkligen positivt överraskad. trodde iofs att den skulle vara bra men jag trodde att filmen skulle vara helt annorlunda. men den var bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig.

moldy peaches har nu fått en ny plats i mitt hjärta. en bättre plats en den mörka plats de hade förut. den låten påminner mig nu om något helt annat än vad den gjorde innan. vet inte om det är bättre eller inte men det är iaf något nytt. nytt och fräscht - det ska allt bli nu.


helrör och dansmatta

igår var vi på o'learys. det var trevligt. vi åt god mat och drack gott :)
sen ville dan och co ha vårt bord eftersom vi satt vid ett av de stora, de hade beställt in ett helrör och behövde helt enkelt ett stort bord med många platser. självklart sa vi och reste på oss. ingen vill ju slåss med hockeyspelarna ;) haha men jag och erre hade andra planer.
erre ville att vi skulle dansa på dansmattan, en såndär maskin som det blinkar en lampa på golvet och så ska man dansa efter lamporna. mm det var svårt. men sjukt kul. jag såg nog ut som en idiot. men jag vann :) haha. erre som va så kaxig och så vann jag. helt otippat. men gud så kul.

när klockan började närma sig två åkte jag hem. och sen somnade jag på soffan. som vanligt.
idag vaknade jag vid ett och nu har jag precis sett klart på hostel två. den var verkligen skitkass. ettan var lite läskigare faktiskt.

nu är det dags för en dusch.


från klarhet till klarhet

vi går nu från klarhet till klarhet vad gäller fönsterkrossarna. vi vet nu vad det var som krossade fönstret. utanför fönstret precis under det i en stor buske låg vår andra grannes brevlåda. det var alltså den de hade kastat mot fönstret. vilka idioter det finns alltså.

jag blir så jävla förbannad och rädd

har varit på bio ikväll. we own the night. sjukt bra film, riktigt värd att gå och se på bio. men sen kommer man hem och borstar tänderna och sätter sig vid datorn och pillar lite. då hör man helt plötsligt en jävla massa liv utanför fönstret på gatan. så man smyger ju upp och kollar ut bakom gardinen. då ser man massa idioter som springer fram och tillbaka och härjar och låter. så man vill ju givetvis ha en lite bättre bild av detta så man ställer ju sig i vardagsrummet för bättre sikt. då när jag står där ser jag helt plötsligt hur idioterna springer upp på vår grannes tomt. och då hann jag under de få sekunderna tänka oh helvete nu kommer de hit och tar mig. men icke. som tur var. de sprang bara in på grannens tomt och krossade deras stora köksfönster som sitter ungefär två meter upp från marken. mitt ögonmått är kasst så jag vet inte riktigt. men hela familjen vaknar ju och jag springer ut för att kolla så att våra bilar är hela självklart. men människorna som vandaliserade har ju redan stuckit såklart. jag återgår in till mig eftersom jag sprungit ut barfota iförd endast t-shirt. och efter ett tag anländer polisen. vid det laget var även alla andra grannar som hört smällen uppe också.
det är ju helt sinnessjukt. vad är det för idioter som springer omkring och gör sånt då?! man blir så förbannad. här bor man i ett lugnt och fint område i de bättre kvarteren och då ska det komma hit folk och förstöra. jag dömer inger just nu för det kan lika gärna ha varit någon som bor här som vem som helst i hela världen. men amn blir ju rädd. varför vilja förstöra en ruta i ett hus hos en barnfamilj som ligger och sover? jag ser inte ens poängen. jag tror nästan att de tog fel hus. för jag känner ibland att det finns en viss hotbild mot mig. hoppas att det inte var så. a jag blir så förbannad iaf. nu kommer jag ju inte kunna sova inatt. får väl sitta här och vaka över grannskapet. jag som tyckte att poliserna kunde ha stannat.

skööönt

så himla gott!
nu är jag och anna klara med radioreportaget. och tillslut lyckades vi även mixa daughtry - home. så himla fint!
i'm going home!!!!

nu har jag käkat lite pizza. det var gott. det var ju grönsakssoppa till lunch så då får man va onyttig på kvällen tycker jag :)

nu ska jag pilla lite i illustrator.

puss på er.

pissenisse har framträtt

Katrine Karlsson från Baggarp - säger det dig något?!

image125
detta är min vän katrine. jag föreslog en gång att hon skulle börja göra knipövningar och använda tena lady för kvinnor med inkontinensbesvär. men icke. hon är envis som en get och igår när vi åkte till max för att handla mat till henne så var olyckan framme. och i bilsätet och allt. så nu får hon skämmas och visas upp offentligt och stå för vad hon har gjort i min bil och allt ;)detta inlägget är tillägnat min vän katrine
för att hon är den enda som tycker att det
är roligt när jag fiser och jag tycker att det
är minst lika roligt när hon kissar på sig...(tur att kattis har humorn kvar
och att kisset egentligen bara är cola
och att kattis är klumpig men
inte klumpig nog för att det skulle
komma cola i bilsätet utan bara i hennes knä)

gummi-fetischist

idag har varit en helskum dag. bråkade lite med markus och andreas på jobbet. jag ville inte alls göra det de tyckte att jag skulle göra. men va fan jag får alltid göra skiten medan de typ fikar, nån gång är det väl ändå min tur att fika och så kan ju de städa hela jävla varuhuset och sitta i byggen och glo och vänta på kunder som aldrig kommer. kul ja. nej.

hur som helst så blev jag deporterad ut till byggen och jag städade och hade mig. gick in med varor som skulle vara inne och gjorde fint. men så helt plötsligt när jag står i en av gångarna och sorterar in varor kommer det fram en man iklädd två stycken regnjackor och regnbyxor. alltså här pratar vi om blåkläders arbetsregnkläder, färgen är illorange. man kan säga att han syntes rätt väl. han håller upp en tredje regnrock och säger något i stil med ta på. men han pratade väldigt otydligt och det märktes att något inte stod rätt till hos honom. jag förstod inte riktigt vad jag skulle göra men eftersom han höll upp regnjackan mot mig så tog jag tag i den. han sträckte då ut armarna mot mig och sa ta på ännu en gång. jaha vill du ta på den sa jag då så vänligt jag kunde trots att jag kände ett visst obehag vid det här laget. han stack in armarna i jackan så att han hade baksidan där fram och knapparna på ryggen. sen vände han sig om och upprepade något ohörbart. tillslut när han försökt visa några gånger insåg jag att han sa knäpp. och så försökte jag knäppa. men det gick verkligen inte. glipan var typ fem tio centimeter stor och jag försökte få honom att förstå att den var för liten. egentligen var den nog inte för liten för det är ju framförallt inte meningen att man ska ha den bakochfram. haha. tillslut gick han och då sprang jag till emil som var i gången jämte och var helt kallsvettig och darrig. han var nog vänligt sinnad men man vet ju aldrig. så vi följde efter honom och såg när han stog och speglade sig på badrumsavdelningen och sedan provade ytterligare några regnjackor. tillslut tog han iaf av sig alla regnkläder och gick. skumt alltså. han hade nog en smärre fetisch tror jag. tur att jag vet en del om det eftersom jag läser ditas bok om fetisch som konstart nu haha. men det där var ingen konstart det var bara en redogörelse för hur man är om man inte har alla indianer i kanoten. haha.

igår jobbade jag ju med. bwo sög verkligen. blää. och det var inget särskilt tryck i baren och inget gick min väg. under alla mina år inom restaurangbranschen har jag aldrig tappat något men igår tappade jag ett glas trots att det var det enda jag hade i handen. det liksom bara gled. skitskumt eftersom jag höll under glaset. jag tror att mina muskler börjar förtvina eller nåt i den stilen. haha.

nu ska jag faktiskt kolla på film. ses.

can't help it

i just can't help it.
men jag är som jag är och just nu blåser vindarna i min riktning. och jag kan inte sluta skratta.
det sticker nog i ögonen men va fan jag bryr mig inte om er. jag lever mitt eget liv och det är ändå så roligt att det räcker till.

sov gott!

monopol live

jag brukar oftast klaga på att jag har för mycket att göra. men ikväll har jag bara tittat på let's dance och p3 guld och sen har jag bara funderat resten av tiden. och jag har kommit på alldeles för många dumma grejer jag vill göra. vissa av dem kan kanske bli användbara medan vissa av dem är mer rimliga att genomföra. haha.

nr 1 - spela monopol live.
den kanske mest rimliga resan i denna listan. man spelar monopol fast live. rimligast i sthlm. man går till alla gator som finns med i spelet och tar en öl på en krog på gatan. sedan knallar man vidare.

nr 2 - kasta pil på en karta och åka dit pilen träffar. kanske går att genomföra med rätt kapital och med lite tur att pilen inte träffar ett land som är livsfarligt och krigshärjat eller liknande.

nr 3 - gå över datumzonen. det är kanske inte så troligt att detta kommer inträffa men det skulle va sjukt kul. men det är en liten fijiansk ö som datumgränsen faktiskt löper genom. så man kan faktiskt fira sin födelsedag två ggr och vara i dåtid och nutid samtidigt. känns lite som tillbaka till framtiden om man stod på den 24e först och sen promenerade tillbaka till den 23e och sen tillbaka till den 24e igen. coolt!

längre än såhär har jag inte kommit i mina nattliga funderingar. nu tänkte jag sova och läsa lite i dita von teese boken. imorgon blir en lång dag. jobb mellan 09-02.30. men jag får iaf träffa BWO och David Hellenius (förhoppningsvis).

puss på er.

ps. jag glömde berätta. idag städade jag hemma hos kattis. helt frivilligt. men innan dess hade jag ätit upp ganska mycket av hennes muffinsmet. man ger och man tar :D ds.

det kommer alltid något gott ur det onda

imorgon ska jag och anna ge oss ut på långväga reportage. vi ska åka till målsryd. det ligger utanför borås vid svenljunga ungefär.
vi hade ju tänkt oss ett annat reportage först men det föll och nu har vi världens uppslag.
idén är: hur långt kan man gå för kärleken?
vi ska träffa en man som 1977 cyklade från indien till sverige. hur coolt som helst. han träffade en svensk tjej i indien och när hon åkte hem fortsatte de att brevväxla och sedan bestämde han sig för att resa västerut. han var från det lägsta kastet och hade inte direkt några pengar. så han köpte en cykel och cyklade till wien där han sålde lite tavlor till en gallerist och tog sedan tåget till göteborg. så han cyklade ju inte hela vägen men en jävligt bra bit. det är att göra det mesta för kärleken.
undar om man kan få tag på någon annan också som gjort något annorlunda eller galet för kärlekens skull.
men det känns bra nu när vi fått en ny ännu bättre idé.

men frågan kvarstår alltså fortfarande. var fan ska man göra praktiken då? jag har iaf lagt ner alla tankar om radio nu. det är iaf ett som är säkert. även om jag tycker det är roligare så vill jag nog va på tidning ändå. frågan är alltså om man kanske skulle va på café eller något sådant. har ju redan varit på en morgontidning så det skulle vara roligt att vara på något magazine liknande nu och sen i tvåan kanske på en kvällstidning. hmm jag vet inte. det är svårt.

nu ska jag vara duktig och äntligen ta tag i min ståuppa. ses.

vill ha vill ha vill ha!!!

image124


det verkar som om jag kommit tillbaka lite till mitt sneakersberoende igen. skönt. jag saknade det lite. jag är dock inte lika addicted somm turtle i entourage men jag skulle aldrig klaga på en man som han som samlade på sneakers. sneakers är heliga och mina limited står fint i skohyllan och ser snygga ut, nästan aldrig använda ;)
och nu har jag funnit ett par som är to die for. ett par adidas game mid. så vackra färger att jag nästan börjar gråta.

trött söndag

kul att jobba igår.
så har man sett joey tempest och europe live också. haha. sjukt roligt. jag kunde en låt, den som alla kan så att säga och den körde de några gånger så de som inte kunde den innan kan också den nu.
kul att blanda drinkar hela jävla kvällen igår. vad hände med "en stor stark tack!"? nej nu är allt så fancy minsann. nu vill alla ha vodka lemon, long island, rom och cola och massa jävla andra stadiga groggar och drinkar. jaja det är väl bara att tacka och ta emot och servera och se glad ut.
var lite jobbigt dock att servera jäger. känner fortfarande hur det vänder sig i magen när jag måste hälla upp det. haha. kul i alla fall.
känner mig typ bakis idag. helt sliten. konstigt detta. men jag sitter här och slappar i min morgonrock. det är så skönt. jag förstår verkligen hugh hefner. jag är nog på samma plan som honom nu. jag känner det. jag vet hur han känner sig nu - bekväm. jag tänker fortsätta vara den kvinnliga versionen av hefner resten av dagen faktiskt. måste hämta kattis på jobbet sen bara men undra om man kan komma i morgonrock och trosor?! :)

imorgon är det skola igen. måste komma på ett jävla reportageämne nu eftersom det andra föll. helvete. dessutom måste jag verkligen göra min ståuppa idag och lämna in imorgon. jag orkar inte nu!

nu ska jag hämta mina skidor hos erik. see ya!

welcome to my crib

haha det här är så jävla roligt egentligen. hade totalt glömt bort det.
en lite lagom packad my försöker ge en visning av husvagnen hasse men lyckas bara åstadkomma en värdig presentation av flamingon frasse.


i think worst of all i have stockholm syndrome, i'd like to thank you for that

"because as i understand it
when they put me in my cage at night after the show
and feed me terrible drugs
and make me get up and dance like a monkey
i started to love them
and then i found out thats called stockholm syndrome"

- marilyn manson


vilken jävla stjärna alltså. haha.

smaken är som baken

image123
kattis sitter hemma och suktar över byggare bob. han är tydligen "en fröjd för ögat". haha. men jag jag är helt såld på den här killen. ooooh han är så sexig. en bad boy helt i min stil. mums!

lillasyster - nu har jag fått nog

kommer du ihåg när du var som en vän för mig
du vet du var så stor att jag skulle dö för dig
och jag trodde nog att det skulle vara så i resten av mitt liv detta skulle ingen kunna ändra på
men så kom den där dagen då du slog mig och lät mig förstå att du bedrog mig
och nu sitter jag ensam och hatar att jag lät dig ge mig denna känslan

nu har jag fått nog av dig
du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra....höst/vintertråk

vädret är så förbannat tråkigt. och jag är snuvig och hostig. man blir inte piggare eller friskare av vädret direkt.
blää för det. skolan rullar på och klassen får stå ut med mina snurvlingar och att jag minst en gång på varje lektion måste gå ut för att hostattacken har slagit till. haha stackarna.
idag hade jag med min bok, dit von teese till skolan och anna och jag upptäckte något fruktansvärt. de har stavat fel på konvolutet och även på pärmen. burlesk som KONSART, fel fel fel. grovt fel. jag funderar på att ringa till btm eller maila iaf och säga att de stavat fel. undra om de kommer trycka upp en ny och ge mig? förmodligen inte va.
skolan är annars helt okej nu. mycket att tänka på men definitivt rolig. det var skönt med lov det känner jag nu. praktik vecka 16-17. vet fortfarande inte var jag ska va. funderar på radio eller tv. fan vad svårt det ska va då. tänkte expressen innan men det lockar ju inte alls nu faktiskt. usch.
har även börjat skymta angelica i skolan. det är ju ganska skoj. annars ser ju skoldagarna ut precis som vanligt. har redovisning av våra partianalyser imorgon. jag tror att jag ska skippa att redovisa. om jag får förstås. jag hostar ju ändå bara hela tiden och hur kul är det för min klass att lyssna på mig när jag hostar då och inte får fram ett vettigt ord. näää jag väntar nog iaf tills nästa vecka med det där om jonas skonar mig vill säga.

grammisgalan idag. shit vilken firmafest det är alltså. världens bästa personalfest. tänk att sitta vid bordet med massa coola och duktiga artister. inte fel må jag säga.
amandas nya låt va väl helt okej. hon lät ju egentligen förjävligt där hon stod på scen och sjöng men hon kommer undan med det för hon är så jävla ball.

nu är det dags för mig att sova och försöka komma på nåt vettigt att göra i min ståuppa som egentligen skulle va klar innan jul :S jaa jag ligger kanske lite efter. jag erkänner. slapp och lat. haha.
inga avsnitt av gossipgirl har jag kvar heller. jäkla skit.

sov gott.

by the way

det som händer i sälen stannar i sälen....

sammanfattning nyår/sälen

den här nyårsaftonen var en av de bättre på länge.
jag åker nog till sälen över nyår nästa år också. lätt.

tävlingen avgjordes i sista stund på sista afterskin och malin vann överlägset tack vare en oväntad grej. hahaha.
älgar har stötts på och hårda tuffingar har hyllat och dissat. norrmän har fått lära sig hur svenska tjejer funkar och rika stockholmare har fått känna på hur det går till när vi är i farten, män med namn på mindre bokstäver än my har förförts och dialekter har övats på. ölkorv har även blivit en ny favorit i sängen. porslinsbussar har körts och pulkor har gått sönder och killar med långt hår har fått lära sig att man ska ha toffs för att gå hem hos oss.
men framförallt så har vi varit de livligaste och mest hatade fyra tjejerna i sälen för den här gången.
men vad gör väl det. ingen hinner se våra ansikten när vi svischar ner för pisten i full fart och har goggles på oss på afterskin. det är så det är bara.

tommy får helt klart en eloge för att han har stått ut med oss och ställt upp på oss när vi druckit alldeles för mycket jäger och minttu. en guldstjärna till honom!