vill inte flytta hem

vill gärna stanna i denna lägenheten. gillar den skarpt. gillar läget. gillar närheten till tunnelbanan och allt.
blev sjukt sugen på att möblera och köpa nya möbler faktiskt. gärna egentligen designermöbler men det finns faktiskt riktigt shyssta alternativ på ikea. tur det för en fattig jävel som jag.

jag tänker mig en snygg soffa. en gräsmatta. en fin fåtölj. eller en fin pall. eller en hörndel till en soffmodul. man vill iaf ha många sitplatser i ett vardagsrum. jag tänker mig en stor kromad golvlampa med hängande armatur över soffan. jag tänker massor av stora krukor med stora växter i. jag tänker massa mysiga ljusinstallationer. jag tänker ute vs. inne. jag tänker myspys!

sen tänker jag även i sovrummet en sminkhörna med lampor à la hollywood. jag tänker också en stor säng. jag tänker låg vadderad sängstomme. jag tänker också att jag ska ha flera höga bokhyllor med en stege till. jag tänker en arbetsstation med stora skärmar för redigering.

jag tänker stort och det blir dyrt.
det kommer ju aldrig gå.
men drömma kan man ju!

nu måste jag faktiskt sluta titta på skärmen lite. mina ögon blöder snart. har suttit och redigerat hela dan med så nu måste mina ögon få titta på något som är lite vänligare mot dem. hej då.

patrik 1,5 :)



kul med snöblandat regn ute idag. tur att jag inte hann platta håret imorse.


tittade precis på patrik 1,5. vilken feelgoodfilm alltså :D
nu kommer jag sova gott tror jag. eller så kommer jag inte kunna sova alls, bara för att jag har en såndär sprudlande känsla av lycka i kroppen. det har jag filmen att tacka för. inte så mycket annat. imorgon är sista dagen på ur. sen ska jag flytta hem till jönköping igen. kul va?!
pappa kommer imorgon kväll. sen åker vi mot jönnet på söndag. han ville stanna lite i stockholm sa han. shoppa lite och gå ut och äta gott. när pappa säger så är det bara att hålla med. han sa iofs att han inte var så tät men det säger han ju jämt och ändå har vi ju hittils klarat oss trots att jag överskrider budgetar med flera miljoner per år. det kostar på att ha mig som dotter. tex så är det alltid min väsk som försvinner om vi åker iväg. köpa nytt. det är alltid jag som tar sönder saker först. köpa nytt. det är alltid jag som inte har några pengar till varken kläder, skor, alkohol eller fest. pappa fixar. det är ju tur att han finns alltså.
men jag har i gengäld lovat att köra honom till fotvården och sjukbesöken när han blir gammal. om han har en bil vill säga. för det lär jag väl aldrig ha råd med som det ser ut just nu. jag är 23 år gammal och har skulder till min far som är gigantiska. tack för den televerket. jaja. inget att hänga läpp för.

köpte även en väska idag. var ju på sjukt shoppinghumör och hittade endast en väska. kuuul. fast sen köpte jag modstrilogin på dvd också. och när jag var inne på buylando så låg ju patrik 1,5 där nyutkommen och allt så det blev ju den med. roligt värre. så har man ökat på lite i dvdbiblioteket också. bra det!

nä nu måste jag ju sova.

sov gott.

jag skrattar alla livsnjutare rakt i ansiktet

hahahahaha....
eller kanske inte.
men efter att alla har lagt upp bilder på hur deras arbetsplatser ser ut och hur deras livssituation är just nu tänkte jag göra detsamma. jag har det minsann inte så dåligt jag heller. nej det ska gudarna veta. är ni beredda? här kommer det:



inledde dagen med att åka skor på parkeringen i kungens kurva.
kändes meningslöst att släpa med skidorna eller ens pulkan till den lutningen.



fortsatte dagen med att unna mig lunch på mc donalds som ligger i skidsystemet handels som det i sin tur tillhör alpkedjan vasastan. kanonfint där och rikligt med snö. ibland står liftwaffen mitt ute i backen med en ölburk på huvudet och en boomblastah på axeln. han är skojig han. tror att han eventuellt jobbar deltid som alkis också.



sedan när jag skulle gå tillbaka till jobbet trodde jag att livet inte kunde bli mycket jobbigare. en pistmaskin dundrade förbi i full fart på sveavägen och skvätte ner mig totalt och en gammal gubbe (ca 45-55 år) dundrar ner för pisten på sina snajdiga twintips. tack gud!


nu mina vänner skall här tas i beaktning att endast vissa delar av den här lilla (res)dagboken är sann. ja det dundrade ner en gubbe på twintipskidor mitt framför näsan på mig. givetvis hann jag inte ta kort men jag tog kort på backen. och backen är ju såklart inte en pist. mer offpist i innerstan. eller nåt. det brukar stå en gubbe med ölburk på huvudet och en bergsprängare på axeln och dansa men han skulle absolut aldrig få jobb som liftvakt. det är jag säker på. jag åt lunch på mc donalds och jag var på ikea i kungens kurva. det var så rolig min dag var. sen gick jag till jobbet och tittade på film. narnia och little britain. det var mys.

fet(tisdagen)



idag är det den berömda dagen då man äter den lilla bullen med mandelmassa inuti och grädde ovanpå det och sen ett lock slängt över med lite snö på. mums!
har jag då ätit någon semla idag eller ens i år? nej! därför fyrar jag helt enkelt av dagen med att åka till ikea och äta morotskaka. gott där ja! sen bjuder jag även på en bild på med fettiga hår. naajs.

my dearest friend

nedan följer en liten video på min kära vän kattis. hon blir väldigt ofta arg på saker som det egentligen inte finns någon större anledning att vara arg på. men i slutändan så kommer det alltid ett litet skratt ändå för hon är väldigt sällan arg länge. jag gissar dock att hon kommer att vara arg på mig ett tag nu framöver men det får det vara värt.
njut nu av när kattis får gratis underhållning på tunnelbanan på vägen hem en tidig söndagsmorgon bakis som få. enjoy!



kul va? ;)

löööön, det är lön på ingång

självklart eftersom jag inte har några pengar alls har jag ju då gått och kärat ner mig i en väska från dkny och en från the sak. självklart också lite över min prisklass. men då är ju frågan. ska man skita i att köpa något annat och satsa på en väska? det lutar ju åt att det inte blir så men jag är ju sjukt sugen. men samtidigt vill jag ju köpa skor, och kläder och andra väskor. hmm. hur ska detta gå?! typiskt alltså. det är bara för att jag inte fått pengar på så länge så jag har inte kunnat hålla shoppingsuget i schack. jaja vi får väl se efter onsdag hur det blir. känner på mig att jag kommer gå loss på stan på onsdag. usch hemska tanke. här finns det ju lite fler affärer att gå loss i också. dumt.

kattis och jag har iaf bokat in en konsert i höst/vinter. ooh yes. vi kör en favorit i repris. pink i stockholm i november. det blir najs som sjutton.

nu ska jag kolla på advokaterna. det är min före detta sambos fel att jag tittar på det. men nu är jag fast. har även fastnat i programmet familjen annorlunda. trillingarna i den familjen med fem barn verkar ju så himla gosiga. men sen samtidigt efter att ha tittat på det här programmet så har jag nästan bestämt mig för att inte skaffa några barn alls eller möjligen ett. två barn blir det endast om jag råkar få tvillingar första gången jag får barn. det finns ju en viss risk där för mig också om man ska gå efter den där härliga historien om att varannan generation får tvillingar. mormor fick ju tvillingar och sen fick min mor och hennes systrar barn och ingen av dem fick tvillingar så nu lutar det ju åt att det blir så för mig eller min syster eller någon av mina två kusiner.

nåväl. ska kolla om jag kan skärmshoppa lite nu. som att fönstershoppa fast på nätet. kanon ju. allt kan göras hemifrån nuförtiden. snajdigt värre.

livstecken

tänkte bara uppdatera lite här så att ni inte blir oroliga.



såhär såg jag ut när jag skulle gå till jobbet häromdagen
man skulle kunna sammanfatta outfiten med att jag behöver tvätta.



såhär såg jag ut när jag senare satt framför min dator på jobbet.
man kan sammanfatta den outfiten med att jag var trött och hade väldigt roligt åt mig själv.

sorry hellan :)



titta så gullig hon är.
hon tyckte det var lite pinsamt att lyssna på musik i så stora hörlurar.
sen tyckte hon bara att det var lite pinsamt när jag tog på mig dem och diggade vilt.
haha hon är för rolig den där helen alltså.
ingen tekniknörd där direkt ;)

olivbad

jag klev precis ur ett bad. ett bad som jag kryddade med olivolja. mmm gud så len jag är. glänser gör jag också. vet egentligen inte om det är särskilt normalt att bada med olivolja men jag kände att min kropp började bli lite uttorkad och stel nu såhär under vinterhalvåret. den gråa torra vinterkylan är inget för min hud. jag skulle behöva lite frisk uppfriskande luft och inte en massa avgaser. jag tänker mig alperna eller västindien, jag tänker lottovinst och en jädra massa pengar. jag tänker inte lägenhetshyra i stockholm, minimal csn-inkomst och jag tänker inte leva på existensminimum. blääää vad tråkigt detta är. har även legat nerbäddad sen i söndags som ett annat kolli. kul värre. men imorgon är det nya tag som gäller och tillbaka till ur. fick ju trots allt ett ansvar som inslagsproducent, typ, mina sista två veckor. detta måste fullföljas!

fick ett mess av kattis. hon skulle träna. jag skulle också behöva det faktiskt. smällde för säkerhetsskull i mig lite kladdkaka häromdan och en massa godis och lite alkohol i helgen. jag menar jag kanske dör hastigt endera dan och då vill jag ju inte ha gått miste om det goda. eller? nåväl. snart flyttar jag hem och då tänkte jag att jag skulle träna ihop med kattis. min kropp behöver det. tror jag.

nu ska jag se om jag har någon bra film jag kan titta på innan jag somnar.

byyyeee.

söndagsångest, inte idag

nej här finns ingen ångest. här återfinns bara skrapsår på knäna efter att ha stupat ur svarttaxin. tack för den. nej men det var väldigt trevligt igår. äntrade ambassadeur och intog dansgolvet och sen var det bara full fart. omdömet är ju inte det bästa när man dricker alkohol men vad gör det. missade dock melodifestivalen igår. attans alltså. inte hela världen det inte. haha.
dock vill jag lägga upp en låt här för jag tycker att den är lite svängig. mm det är vad ni får av mig idag. ska nog ta och somna om nu. tjabba hej.


mörkrädd och uppskrämd

och jag undrar om det är någon som frivilligt kommer att gå med i en frikyrkorörelse efter dagens premiäravsnitt av knutby - vägen hem. det ska bli spännande att se nästa del i serien. det är intressant men det är tråkigt att det som är intressant ska behöva vara dåligt. det hade varit roligare om det inte fanns mord och skumma grejer och bara fanns rosa moln och kärlek och det var minst lika intressant.

nu är det i alla fall debatt på tv och det handlar om poliserna som använde fel ord i rosengård och knutbydramat. busy busy här och jag borde verkligen sova. nu.

ser jag ut som en heffaklump? herregud nej, den som har sagt det är verkligen ute och cyklar du ser ut som en söderhavsprinsessa.

eniros sms-tjänst kan vara världens roligaste. har man lite tråkigt en stund så kan man snabbt få sig ett gott skratt. fast det bästa svaret genom alla tider måste ändå kattis ha fått idag. sjukt kul. nåväl.
har pillat och fixat lite på jobbet idag, har fått lov att leka lite inslagsproducent, eller leka och leka, det ska minsann produceras på riktigt här. annars har jag väl inte varit mest produktiv i världen idag. har tankat in lite material, gjort lite research och kommit en timma sent för att jag hade så förbannat ont i magen när jag vaknade att jag svalde en alvedon och somnade igen. men som den goda elev jag är så var jag väldigt produktiv igår. var ute och filmade i princip hela dan. det var mycket skoj och träffade en ny person som var väldigt trevlig, hon är programledare för det programmet jag är med och gör nu nämligen.

nu ska jag försöka hålla mig vaken i ett par timmar till, vill väldigt gärna se den nya serien om knutby.

helgen helgen vart tog du vägen?



hallå tjockisar. eller va det jag som behövde banta? jaja. orka. helgen försvann ju lika fort som godiset i min godispåse. jättesnabbt! idag var det måndag och det var bara att pallra sig upp. lite segt måste jag säga. speciellt eftersom jag drömt en mardröm och vaknat av ett mess från en kille som jag börjar fundera på om han är psyko. jag vet inte men det är något skumt där. gick upp och kollade så att dörren var låst och haspad och sedan messade jag och väckte kattis. lika bra det så att hon har koll på mig om det händer nåt. haha.

i fredags var det glöggfest på lappis och det var väldans trevligt. då hade jag på mig outfiten som ni kan skåda ovan. bekväm och bra. i lördags satt vi lite folk här och åt tacos och skojade. det var också mkt trevligt. sen gick de andra ut och då gick jag och la mig. jag börjar bli alldeles för gammal!

nu ska jag däremot titta på halv åtta hos mig. tack och hej.