sälen över nyår

image117
jag skulle vilja påstå att jag är redo nu!

Sälen över nyår! så himla fint. jag är astaggad. man är ju inte bäst på skidor men det är lika roligt för det. sist jag var i sälen bröt jag benet. får hoppas att det inte blir så i år igen. dessutom ska jag utmana lilla malin i bigjumpet. hon lär iofs vinna men haha ja ändå. angelique får börja hoppa lite hon med. hihi.
i övrigt ska det tävlas i det mesta. ja jag säger då det. fan va taggad jag känner mig. provade stassen nu och den sitter som ett smäck. nya fina skidbrallor och min härliga otrooooligt gröna jacka. jag har fått för mig att det är bra med självlysande färger för om man hamnar i en lavin kan de hitta en fortare. hur stor är chansen att jag hamnar i en lavin frågar man sig då? jo lika stor chans som att jag inte kommer va full på afterskin. ungefär lika med noll alltså.

i övrigt vill jag bara sända en hälsning till min vän katrine som ska va hemma över nyår. självvalt förvisso men det hade varit roligare om hon va med. det är alltid roligare när kattis är med. våra upptåg slår inget.

jag har ju förövrigt inte skrivit något om manson än. konserten var helgrym och jag och kattis hade roligt som vanligt. det blir alltid vad man gör det till det är vårat motto. ungefär som juldagen skulle man kunna säga ;)

allt är roligt just nu!

ger er lite bilder från manson och vackra vinterbilder.


marilyn manson & jag och kattisstantonpanorama
panorama över hoppet som vi (mest andreas&patrik) byggde i st anton offpisten

bytt är bytt kommer aldrig igen

förresten så har jag sålt dig på svarta marknaden

allt säger emot detta

detta här helt emot mina principer och regler men jag tänker göra det ändå.
jag har verklige inte problem att umgås med någon what so ever. men när personer är otrevliga då blir jag förbannad. man behöver inte fråga frågor och låtsas vara trevlig om man inte vill men man svarar ju iaf på tilltal. det är iaf vad jag alltid lärt mig. och att dra upp något så meninslöst den kvällen var verkligen onödigt och att skylla allt på mig är ännu mer onödigt än vad jag kan beskriva. så jag vill bara säga till alla er. om ni vill skylla allt på mig så gör det. om det får er att känna er bättre så skiter jag fullständigt i det. men kom fan inte och klaga på mer. för nu har jag fått nog. jag kan ta på mig incidenten på malins fest. även om det inte var jag som drog upp något och tjafsade. och jag kan fortsätta ta skit i all oändlighet av er alla tre. men en sak är säker. nästa gång är jag inte lika snäll. nästa gång säger jag nog vad jag tycker. våld löser inga problem så det lär aldrig inträffa men att tala till någon som inte har något innanför pannbenet är så otroligt frustrerande att jag inte kan beskriva det.

hoppas ni får ett fint nytt år, för det ska bannimej jag ha!

juldagen

så var ännu en julafton över. myspys. jag spenderade kvällen med att ligga framför brasan och sova till det var dags för paketöppning. haha. julmat har ju aldrig riktigt varit min grej ändå.
när klockan närmade sig åtta var pappa så nyfiken att han höll på att spricka så då var vi tvugna att börja öppna klapparna. pappa dök på det stora såklart. haha. han är ett jättebarn. jag tog det lite mer sansat och tog vad jag fick tilldelat till mig. och gud vad jag blev nöjd. fick en del pengar såklart eftersom jag inte önskat mig något särskilt. men så fick jag ju också ett fin fint thomas sabo halsband och mötley crües bok the dirt. sen fick jag jätteroliga äggkoppar och mine glas av min moster. då blev jag ännu mer nöjd. hihi. sen fick man ju lite annan skit också men jag är supernöjd med julafton det här året :)

kväll blir det väl fest skulle jag tro. vet inte hur taggad jag är just nu men det kommer väl. får se vart det bär av. har inte direkt bestämt vart vi ska heller för den delen. men men det löser sig alltid. i värsta fall får man väl gå hem igen haha.

hoppas ni alla haft en underbar jul!

puss

vad vore väl en bal på slottet? (utkast)

Kanske långtråkig och dötrist.
Jag sitter här och inser att den tionde december verkligen är nobeldagen. det går inte att missa.
tv 4 har lagt ner osannolika summor pengar på rättigheterna att sända från nobelfesten och snackas det om att man inte har råd att ha kvar lokal redaktionerna. nonens!
men hur som helst så har ju hela dagen kantats av nobeldagen, i väntrummet på sjukhuset visades sändningar om nobel på tv. på min tv hemma när jag trodde att jag skulle få se that 70's show visades istället bara massa tjafs om nobel. jag vill inte se skräpet. om jag inte får vara där vill jag heller inte se. titta på prinsessan madelaines kläning, bourdeauxröd. jojomensan. sparsmakat. mycket vacker. och tiaran. den är privat. privat i den mening att den är specialgjord för prinsessan och används av henne vid speciella tillfällen. inte direkt på kompisens inflyttningsfest kanske men vid middagar som nobelmiddagen.
jag undrar när det är min tur att klä upp mig sådär. i bordeauxrött eller kanske ännu hellre svart. svart är mer min färg.
men det måste ju ändå vara roligare att vara kvinna vid såna här tillfällen. männen ser ju likdana ut allihopa. små pingviner som struttar runt i blå salen. nä tack gud för att man är kvinna. då får man chansen att klä upp sig och överraska i en slående vacker klänning designad av någon stilig herre som kanske karl lagerfeld eller roberto cavalli eller någon annan med italienskt påbrå. fördelen i att vara kvinna ligger också i att man inte behöver vara så nervös som männen den här dagen. chansen att få ett nobelpris minskar ju påtagligt när man föds och det konstaterats att man är av kvinnligt kön. haha det kan de ha de där männen, nu får de sitta där och våndas. nervösa små jäklar som förmodligen inte kan äta någonting av den där utsökta maten som serveras med sås som vaktats av säpovakter. kanske är de rädda för att magen gör uppror och de börjar svettas kraftigt om de äter, nu när de är så nervösa alltså.
sedan ska det skålas. skålas i bubblande champagne. kungen först. stackars den som gör fel!
jag hoppas verkligen att någon lärde männen att man aldrig ska dricka på tom mage.


?Vad vore väl en bal på slottet? Kanske långtråkig?och dötrist?och?alldeles, alldeles underbar??

sweet

såg på the notebook igårkväll. för typ hundrade gången.
den är ju så fin. ååh så mysigt. och man gråter som ett barn när man ser den för den är så fin :)

idag var det jobb. kul från och till. var själv ett bra tag och det var en miljon kunder. men jag bjöd på pepparkakor så kunderna blev distraherade och glömde kön. fint. de flesta tvingade jag i och för sig i pepparkakor eftersom man blir snäll av det. haha.

nu ska jag nog kolla på lite film.

puss och kram vi ses på stan!
(eller nåt liknande i fjortisstil.)

fan fan fan

det är sånthär som inte får hända. inte nu. inte efter att jag suttit uppe en hel natt och kollat på tv-såpor och gråtit. nej nej nej. whyyyy god whyyy now?!

jaja. kammarrätten imorgonbitti då. roligt.

diarierundan here i come!

genious

All I can do is be me, whoever that is...

fet som en ko

jag känner mig så just nu. fet som en ko. så därför ska jag nog åka och träna.
amanda gjorde ett strålande jobb igår i idol. jag tycker fortfarande att jeff buckley gör den bästa versionen men ja gud hon var inte dålig. och hon gjorde ingen dålig version av alicia keys låt heller. tur att hon gick vidare.

i övrigt händer inte mycket i mitt liv just nu. praktiken är slut vilket jag tycker är lite synd för jag tycker att det var roligt att jobba på redaktion.
igårkväll satt jag och kattis hemma hos henne hela kvällen och konstaterade att vi märkte att vi blivit äldre eftersom vi inte längre orkar gå ut fre-lör varje helg. och tillråga på allt ringer min mamma och väcker mig kvart över två och frågar om jag kan komma och hämta henne och hennes polare på evergreen. hahahaha. vadå är hon fjorton år eller? så jag fick snällt åka och hämta de lite lätt dragna tanterna kvart över två på natten på evergreen. hahaha. ja jesus.

mitt liv är förresten över nu. jag har sett alla fyra säsongen av entourage och väntar på att de ska komma med nytt material så att jag kan frossa i det. mums, vincent chase är den perfekta mannen för mig :)
som vi konstaterade igårkväll, just nu är jag så desperat att jag tar nästan vad som helst som bjuds. haha.