ny helg nya möjligheter

och med möjligheter menar jag killar med potential. stor risk att man träffar dem i jönköping? nja sådär.
men hur som helst. solen skiner. jag har haft solbrillor på mig hela dagen och jag är lycklig.
slutade vid lunch och gick neråt stan med anna och fredric. inhandlade lite smått och gott, luktade på olika parfymsorter men hittade ingen trots att damen på åhlens hjälpte mig jätte mycket promenerade sedan till systemet och inhandlade lite olika cider i massa olika roliga färger för det tyckte jag passade idag. när jag får visa mitt leg i kassan säger kassören något i stil med födelsedag, va svarade jag, för jag är sjuuukt trevlig, då säger han ja jag alltså på söndag det är så ovanligt datum så jag blev lite chockad, jag tittar helt oförstående på honom och skrattar jaha jasså du för jag förstod inte riktigt för det är iaf inte jag. han tittar på mig som om jag är dum i huvudet och jag slår snabbt min kod och säger jag behöver inte kvittot tack hej då. haha. helskumt. när jag packar ner dem i påsarna så säger gubbe jämte mig att det var hemskt vad många fina färger du hade på ditt dricka, haha ja svarar jag det blir roligare så, och så blir killarna snyggare med säger han då som svar. haha så jävla kul gubbe. vilken slutkommentar.
sedan promenerade jag därifrån till meddo och solade lite. det var då jag blev förbannad. när jag ligger där och slumrar låter det som en elefant går utanför fram och tillbaka. alltså bokstavligt talat, golvet skakade. men jag låg kvar tills tiden gick ut och steg då upp för att klä på mig. nog för att jag inte är snabbast i världen men jag tog inte lång tid på mig och då rycker någon i handtaget, tre gånger med kort mellanrum. när jag precis håller på att ta på mig skorna knackar det på dörren och en dam säger hallåå har du somnat där inne eller. hej hej svarar jag argt tillbaka och kliver ut. jag har fan rätt att ta på mig kläderna tycker iaf jag men det kanske inte hon tyckte. jag fick även svar på vem elefanten var, det var hon. jag undrar om hon verkligen blir solbränd på hela kroppen när ho ligger i ett solarium. jag tror faktiskt inte att hon fick plats i det. haha.

sen knallade jag hemåt och nu sitter jag här och funderar på att duscha. eftersom jag inte hann det imorse heller plus att jag solade innan.
ikväll blir det iaf utgång, lykke li på bongo/apt och på lördag blir det biljard på shooters och sedan utgång till klubb enkelt på apt. och sen söndag blir det jobb och på kvällen kanske en utgång igen, restaurangfest på apt. fin helg!

less på allt och alla

jag blir så trött. va fan hur kan man säga så?! aaaaah.
jaja. då har jag ett problem mindre ivägen då. skönt.

kul att min doktor ringde. tydligen är det kanske något som lever i mig. något ur släktet amöba. haha. läskigt. då blir det till att lämna in fler prover då och äta fler mediciner. är det någon som inte vet hur man gör när man bajsar i provrör kan jag ge hjälpande tips, jag kan det här nu. haha. nä usch vad äckligt det var. fy my.

bowlade idag med skolan. skitkul. jag suger egentligen men jag vann första serien och sen vann anna hela skiten med två poäng. sur blir man haha. jag och anna fick iaf jättefina priser av calle. han är så skojig.

va med syster idag när hennes polare linda skulle fotas. det var skoj. fan jag ska gå ner sjukt mycket i vikt nu har jag tänkt. linda var ju söt i vad än de klädde på henne inför varje plåtning. jaja. inte så realistiskt tänkt av my westerlund med tanke på alla problem med magen, men tanken är ju att mina nya pills ska hjälpa mig att bli normal och sedan i slutändan tappa lite vikt. najs.

booooring

image158

jag kan verkligen inte sova nuförtiden. igår sprang jag till och med aslångt och ändå var jag klarvaken på kvällen och kunde inte sova på natten. helt sinnes. kunde inte sova nu heller så jag pillade lite i photoshop och illustrator. fan vad fult det blev men man lär sig :) haha.
tur att jag inte börjar förrän tio imorgon, bowling står på schemat :D

sov gott!

gräv gräv och gräv

mån - ons har ju som sagt handlat om gräv. sjukt roligt faktiskt.
idag fick jag och rebecka själva (alla andra var tre eller fyra förutom anna och danielle som också hade avhoppare i sin grupp haha) leta efter en person. allt vi fick av vår lärare var ett registreringsnummer. klockan 9 satte vi igång och när klockan var två visste vi allt som gick att veta, nästan, om denna person, hans fru, hans f.d. fru, hans barn, hans barn med andra kvinnor och hans ekonomi, fastigheter, bilar, lön, uppdrag, jobb, var han levt innan och mycket mycket mer. och då hade vi hunnit driva omkring lite, fikat och ätit lunch. det är verkligen häftigt hur mycket man kan få reda på om man bara vet hur man ska gå tillväga. vi blev dock lite besvikna. vi hade ju hoppats på att hitta något riktigt skandalöst men icke icke. han hade inte ens några betalningsanmärkningar eller något. fast det är klart. vi visste ju hur många miljoner han var god för så då kanske man inte har det. haha. coolt iaf.

sen gick jag ner till stan, för jag ville köpa godis och jag tänkte att lite motion innan det skadar ju aldrig. det var då ärtsoppan gjorde sig påmind. jag borde veta bättre egentligen. ingens mage mår ju bra av det och framförallt inte min. haha. men vad gör väl det. jag tappade kanske ett hekto eller så. och det är ju bra. haha.

nu sitter jag och funderar på om jag kanske kanske ska titta på ett avsnitt two and a half men. det är ju skoj. men först måste jag tända en brasa för jag fryser ihjäl snart. tack mamma och pappa för att jag fick rummet med flest ytterväggar. haha.

have a nice evening!

it never rains in hooterville

hahaha. men här regnar det fan så mycket. det är ju kul att platta håret och sminka sig och göra sig fin när man ska till skolan och komma fram och se ut som fan. blää. jag hatar regnet.
men jag passade på att dra nytta av det ändå. det är ju så skönt att springa när det regnar för luften blir så härlig. så jag var skitduktig (enligt mig iaf) och sprang hemifrån mig ända till bymarken och upp och ner för backarna där bland husen och sedan upp till dalvik och sen hem igen. allt detta tog ungefär en halvtimma plus minus en minut. himla gott. och sen efter det satte jag mig i bastun. mmm. ja livet är fint ibland.

självklart har jag inte kunnat stilla mig utan var tvungen efter gårdagens inköp av både klänning linne och väska att klicka hem lite mer idag. så inom kort kommer ett paket i min brevlåda med en söt liten kjoll i satin och tyll och ett par ursnygga strumpbyxor med sömmar. ni vet sådana där i burlesk stil. :D

så nu ska jag bara ner och hänga lite tvätt och sen ska jag titta på two and a half men för ovanlighetens skull. haha.

ork ork

egentligen hade jag tänkt att lägga upp bilder på alla grejer jag köpt idag, men eftersom jag är en lat och glömsk jävel så blev det inte så. och jag citerar här min lärare när han uttalade sig om mig en gång "hellre lat och glömsk än kavat och lömsk" jag visste inte riktigt om jag skulle ta det som en pik eller komplimang. haha.

sen har jag nog glömt berätta om helgen. den var väldigt lugn och fin. träningen i fredags berättade jag ju om. carmen electra och en naken kattis i sitt esse. kan det gå fel?! haha.
lördagen var mys. inledde med lite jobb. sen efter det var jag och pappa och käkade på åtta glas. åt en helt ok pasta med lax, kräftstjärtar och hummer. drack lite god cider medan pappa grundade lite lätt med en dry martini som den man han är för att sedan övergå till lehmanns vinaste rödvin. haha. eller nåt. inte fan vet jag vad vinhusen heter nuförtiden. efter det dumpade jag min far och gick till daniel för att möta upp kattis och sedan titta på melodifestivalen. sådär kul va. lamporna i hans hus var mycket roligare ska jag säga er! värsta coola. men den utläggningen kan jag ha när jag också skaffat sådana. björn gustafsson är iaf coolast. och jag citerar igen "gör slut med kristian luuk carina beeeerg" hahahhaha vilken kille. sedan tog jag och kattis en promenad bort genom stan och träffade på en massa drunken asses på centrum. haha det var skoj. vilka tjejer. hade man hängt med dem hade man haft leverskador och hjärtinfarkt för längesen. jag börjar fan bli gammal!
söndagen var om möjligt ännu lugnare med promenad, godis, cola och en jättebra film. mmm.

kattis tyckte du att filmen var bra? :p

i'm sick and tired of always being sick and tired

pratade med mina kära lilla doktor idag. kul att han kutar runt på sjukhuset och grejar och fixar för att få mig bra. känns tryggt :) hur som helst hade han nu satt igång en massa personal på medicinavdelningen, infektion och labbet att fixa och dona. om inte annat för att försöka förstå bättre om någon mer kommer in som har samma problem som mig. men han hade uteslutit massa sjukdomar med hjälp av de tester vi tog sist och det kändes ju skönt. sen sa han att jag skulle fortsätta att äta mina små lila piller tills han kom på nåt bättre. detta kan alltså innebära tills jag dör. haha. tack. jaja. det roligaste med tabletterna är doseringen. jag skulle ta åtta om dagen. men det funkade inte så nu ska jag testa mig fram och komma fram till min egen dos. haha. jag är snart min egen läkare för fan. men det är klart när en så högt uppsatt och välansedd läkare säger så då gör man så. klart slut.

jag har verkligen blivit för blödig på sista tiden. helt sinnes. idag började jag gråta när jag tittade på sjukhuset och en kvinna förlöste sitt barn. vad är det för fel på mig? att gå från den som aldrig gråter till den som alltid gråter är ett ganska stort kliv. haha. men det sjuka är vad jag gråter över. filmer och nyheter?! ja menar halllååååå.
däremot så är jag ju ganska ond av mig i övrigt så jag vet inte. men nånstans måste man ju ha en ventil och den finns väl då bland nyfödda barn och misär. vad vet jag?

idag var det en tjej som föreläste om grävande journalistik för oss i skolan. hon hade verkligen jättemycket intressant att säga. jag har aldrig varit så vaken på en lektion i hela mitt liv. hon hade varit och wallraffat i kina och gjort ett jättebra arbete om smyckesindustrin som sedan blev en bok. ni kanske har läst den? den heter iaf sjukt billigt. jag fick dock lite ångest när hon började prata om alla kinesiska arbetare som dog i stendammslunga för att de satt och slipade stenar som ska användas till de smycken som jag sedan köper på h&m, glitter, albrektsguld m.m. det där med människorätt är helt sjukt. man borde ge sig ut i världen och se mer för att verkligen förstå och ändra sitt beteende. men å andra sidan skulle man ju aldrig få komma in i en fabrik om man inte gör som hon gjorde och wallraffar. men what the hell. jag får helt enkelt läsa mer, lyssna mer och tänka till före.

hon hade jättebra tips om massa annat också. tex hur man spårar ipadresser och lite sånt användbart. hur bra som helst!

nu ska jag dra ett avsnitt av two and a half men. ses!

hospitality rider vinter/vår 2008

image157

har så fint ramat in kents kravlista här. allt detta skulle de dricka och äta under konserten i jönköping.
ja jag är kanske lite nöjd då. äckligt nöjd faktiskt. haha. kul ju.

rolig slapp fredag

haha vilken jävla kväll.
jag och kattis har både varit nyttiga och lite mindre nyttiga.
inledde kvällen med pizza och cola tillsammans med mor och far och postkodmiljonären. övergick sedan snabbt till let's dance. såklart! danny, ja vad kan man säga haha. män i uniformer.
sedan tänkte vi bränna lite fett. detta utförs allt som oftast i bastun med inpackning. haha. ja men det funkar nog, vi tror på det.
efter bastun så tänkte vi bränna ännu lite mera och vad passade väl då bättre än carmen electras aerobic striptease. haha. sjukt roligt hur som helst. dock kände man sig inte jättesexig när man stod framför henne och gjorde rörelserna men vad ska man göra. någon gång kanske jag också blir sådär smal?! jaja hoppas går ju.
hur som helst var det riktigt rolig och jag känner mig genast lite mera fit så att säga.
nu sitter jag här med ansiktsmask och ska strax skölja bort den och sedan sova.
jobb imorgon!

somliga straffar gud

min nya medicin fungerar inte jätte bra. eller den fungerar så bra så att det blir problem åt andra hållet istället om ni förstår vad jag menar. haha. dessa små lila/gröna piller som ser så ynkliga ut är tydligen riktigt starka.
men det är ju skönt. att vara hemma. eller inte. jag är så rastlös nu att jag inte vet vad jag ska göra. haha. blääää. dessutom vill jag ha min lön nu. för jag har ett otroligt shoppingbegär just nu. ge mig ge mig ge mig.
nu ska jag titta på two and a half men för att fördriva tiden. det är så jävla roligt. haha. jag har snart sett klart säsong fyra. jeeej. haha.


vem är idioten?

haha jag tror jag dör.
för några dagar sedan skrev en liten brud en kaxig kommentar till mig.
så som den sanna journalist jag är var jag ju tvungen att gräva i detta och fann tillslut svar i mi efterforskning.
någon idiot har ju kommenterat på hennes blogg och angivit mitt namn och min blogadress.
det mest skrattretande med det hela är att det "jag" hade kommenterat var en ganska fin väska som jag faktiskt skulle kunna tänka mig. men vem är idioten som skriver under med mitt namn?
kära medborgare i sverige. det kallas urkundsförfalskning och man kan åka dit för det. så sluta genast upp med detta slöseri med energi och tid. en vacker dag kanske jag anmäler den som håller på att jävlas.
och förövrigt så kan nog alla mina vänner intyga att det språk som användes i kommentaren absolut inte är något som brukar finnas med i mitt vanliga språkbruk. hahhaha. ja som sagt, jag tror jag dör.

här är iaf beviset.
http://liaaas.blogg.se/1202840845_home_sweet_home.html#comment

nu har jag fått nog

jag har skrivit denna låttext innan och jag gör det igen.
den beskriver så jävla bra vad jag känner just nu.
och känner du dig träffad så är det jävligt bra.




Kommer du ihåg när du var som en vän för mig
du vet du var så stor att jag skulle dö för dig
och jag trodde nog att det skulle vara så
i resten av mitt liv för detta skulle ingen kunna ändra på
men så kom den där dagen då du slog mig
lät mig förstå att du bedrog mig
och nu sitter jag ensam
och hatar att jag lät dig ge mig den där känslan

Nu har jag fått nog av dig
du följer aldrig med mig
och du får aldrig mig att må bra

När jag fick dig att se rött
så kunde jag leva på att låta dig skrika dig trött
men när du kommer ett steg närmare än vad du får
så kommer allting bara sluta i öppna sår
som du får mig att blöda ur
för du karvar och vrider din kniv som ett ur
och varje varv allt detta går runt i mig
så känner jag att du måste ut ur mig

Nu har jag fått nog av dig
du följer aldrig med mig
och du får aldrig mig att må bra


Nu ska jag leva själv, nu skall jag leva själv
Allting för mig är bara jag och endast jag

vad du än tror, tro inte att du har det

förr eller senare kommer du inse att de du litade allra mest på i hela världen inte var så jävla bra ändå.
det är vad jag hittils har fått lära mig under livets resa.
det känns ju bra. eller.

ja men det gör nog faktiskt det ändå. för nu vet jag var jag ska lägga nivån och vilka som alltid ställer upp.
och tro mig, jag har försökt att ställa upp. så in i helvete mycket att jag nästan vänt ut och in på mig själv.
hämta den första, skjutsa den andra, lyssna på den tredje, prata med den fjärde, gör allt för den fyrtiofjärde. ja det är fan inte lätt att leva upp till alla krav. och vad får man tillbaka? inte ett smack. ett leende nån gång ibland kunde ju kanske inte vara för mycket begärt - och då ska det vara ett ärligt leende och inte något jävla falskt leende i stil med heeej jag glömde visst ringa dig och fråga om du ville vara med. haha. ät min skit. den smakar nog bättre än något annat just nu.

jag lever just nu på existensminimum och likaså min familj. fick bensinräkningen idag. nästa gång tar vi någon annans bil. eller så åker vi inte alls.

men inte fan är jag den som är den. jag tänker leva mitt liv och vara lycklig med de få vänner jag lyckats lista ut är pålitliga och lojala. dessvärre bor inte många av dem i jönköping längre men det är ju inte hela världen. man får ta vad man har och leva med det till världens undergång. har vi tur kommer den inom kort.

got to know

jag måste bara få veta.
vem bryr sig?!

haha det är så skrattretande att jag knappt kan andas. jag dör av skratt här borta.
well well. slösa bort er tid på skit. gör det. som om vi inte haft nog med bimbos som förstört förr. tack gud för att du skapade dem och skickade alla på mig. det är nog därför jag gillar satan bättre. han är iaf shysst.

mohahahahahhahahahahahahahahaha.

peace out.

love/ the one and only master of evil.

tv-kändis?

är man ju kanske inte direkt. men ändå. mamma och mormor och mormors kille såg iaf mig på tv. haha. kul fan club man har va ;) sjukt nervöst iaf och jag har aldrig varit så svettig i hela mitt liv. sminket fullkomligt rann av. men det var riktigt jävla roligt ändå. men studiolampor är jävligt varma att stå under i en timma det vet jag nu.
kollade på hela programmet idag i skolan och gick igenom detaljer. fick även ett utlåtande från min lärare som sa att jag skött mig bra och att jag dessutom räddat upp en situation väldigt snyggt. bra! sen sa han givetvis lite dåliga grejer med men kritik är bra det lär man sig av.
en sak jag lärt mig är att jag klarar av att hålla i ett debattprogram, men någon ny stina dabrowski lundberg det blir jag aldrig. haha.

så nu sitter man här igen och vet inte om man ska välja tv eller tidning. det var då ett jävla velande. blää.
tror faktiskt att det blir några avsnitt two and a half men nu.
ses!

"får det lov att vara en chokladpinne"

idag har jag provat kläder inför sändningen imorgon.
kattis har suttit med sin dator här och pillat med sin blogg. vi har lanat lite så att säga. haha.
vi har även upptäckt att vi är jävligt roliga och kattis är resistent mot mig. vad jag än säger så skrattar hon bara. det är förmodligen som vi sa en gång i tiden. folk tycker om oss, men inte samtidigt. haha.
min blogg har även fått en ny design och jag har äntligen valt kläder till sändningen. jag är sjukt nervös. kommer förmodligen skita ner mig. bäst jag tar extra många av mina piller som jag fick av min skumme läkarkontakt så att jag med säkerhet inte bajsar ner mig. kommer iofs inte bajsa på en vecka men det får man väl kanske ta.
vi har kollat på björn gustafssons klipp också. han är så sjuuuukt rolig.

nu är det dags att skjutsa hem kattis. hon pratar som en robot och försöker härma nemo i hitta nemo när han ska säga att han bor i en anemon....annemeem anemememnen annenem anemony. haha. okej nu kallade hon mig för gollum. nu får hon åka hem.

see you out there kids!

sweeney todd

image153

good movie.
goodlooking actor.
nice company.

call in

haha så har man gjort dagens goda gärning då. fick hjälpa grannen med hans dator lite. haha det är så roligt när gamla inte kan. man ska väl tacka gud för att man växt upp under it-åldern. haha.

nu funderar jag på om jag ska titta på sweeney todd eller vänta tills köping börjar. hmm. tuff choice.

thanks for asking...

hade verkligen en rolig kväll igår. helskum men definitivt rolig.
förfest med melodifestival och minderåriga pojkar. jag vet inte men på något sätt kände jag mig som en katolsk präst hahaha. sen var det ju givet att vi skulle gå och spendera resten av kvällen med adam tensta på centrum. jönköpingsfolket gjorde ingen hemlighet av att de bara kunde en låt, my cool, medan vi hade förberett oss lite innan hemma hos nivette och faktiskt hade lite mera koll. nästan. respect my hustle! :)
träffade lite folk på centrum, betalade tillbaka på lån, drack lite öl och var allmänt jävlig.
sen bar det av till centrum. vilket var mycket trevligt! kände sig lite mer hemma där bland människor i sin egen ålder fakiskt. himla fint. alla var där och några till. de blev kära återseenden eller nåt i den stilen och det bjöds upp till dans och det blev faktiskt även hattprovning senare på kvällen, men den tackar vi jesper losdal för. haha.
sen blev klockan två och avd skulle man göra annat än att gå på efterfest med det hemliga bandet i den hemliga replokalen. da secret band. haha.
och ja sen blev klockan halv sex och då var man ungefär så pass trött att man ville hem och sova. så då åkte man hem och sov i sin egen säng. skönt det.

en utekväll med lolo blir alltid rolig. för det händer alltid något oplanerat.

nyinköp

det blev lite grejer inhandlat på a6 sen iaf :)
nu är jag jätte jätte fattig men väldigt lycklig iaf.


     


dessa bland annat fick hänga med hem. i de första ser jag lite mer sofistiekrad cool ut i. och de andra ser jag lite mer luxury bitch cool ut i. haha. tänk så kul man kan ha då.


nu är det let's dance som gäller!

kul dag

så har man varit hos tandläkaren då. 700 spänn! tack så jävla mycket. som om man inte var fattig redan innan liksom. jaja det är väl bara att bita i det sura äpplet.
den här veckan har jag lagt alltså tusen spänn på att besöka människor inom landstinget. det känns ju bra. eller inte.

jag tror faktiskt att jag ska ta mig en sväng till a6 och inhandla något fint. det är jag värd nu. jag hade ju iaf inga hål :)
tror faktiskt att jag ska inhandla en korsett. jag tycker verkligen att det är skitsnyggt. och lite sexigt med förstås. haha. jag gillar såna där burlesk grejer helt enkelt. lite strumpeband och strumpbyxor med söm. det är snyggt det.

nu ska jag käka lite lunch. eller middag. vetifan.

pusshej.

är det såhär när man är kär när man är liten

image139


hur blir det då när man blir kär när man är stor?


adam hänger fint över min säng och hamburgertelefonen har ringt som aldrig förr idag. mestadels telefonterrorförsäljare men ändå. jag har iaf fått svara i den :) hihi.
nu ska jag äta mat. gott!
pusshej

glidmedel?!

det var ju inte så skönt. och det här med laxering är ju inte min grej alls alltså. och glidmedel, nja jag vet inte jag. men nu är det iaf över för den här gången. de tappade mig på blod också. alltid lika skojigt. först kom ingen blod alls och sen kom det så mycket att det aldrig slutade rinna. det var skoj. jag tycker ju till skillnad från många andra att det är skojigt med blod. så det får gärna rinna från min arm om det vill det. men sköterskan tyckte inte att det var lika roligt. för han var ju tvungen att få stopp på det. men efter en massa massa papper och tryck slutade det tillslut. vi han diskutera en del undertiden. bla feminism och min t-shirt med dita von teese på, helt spritt språngande naken. det var skoj. haha. sen sa han att om han skulle bli modell skulle han va tvungen att träna så in i helvete. han sa faktiskt så. haha. ja det är alltid lika roligt på sjukhuset.

nu har jag precis tittat klart på hur man blir av med en kille på tio dagar. hann inte se klart den igår. jag somnade visst. ååh den är alltid lika bra. men nu ska jag nog kanske träna eller nåt. om jag orkar.
ha det bra!

nu jävlar ska här botas

jaha då var det sjukan som gäller imorgon då. mysigt.
nu kanske man kan få ett slut på det här då. slippa ha ont i magen jämt och ständigt och annat dumt.
vad som dock oroar mig lite är att jag inte ska vara sövd. hur äckligt kommer inte det kännas då?
det var ju så himla skönt sist när jag var sövd. det vill jag bli igen tänkte jag då. men nähä inte det. jaja det är väl bara att le och se glad ut så kommer väl även detta att gå bra.
nu ska jag ägna mig lite åt det där roliga medlet som jag fick av doktorn som jag inte alls behöver egentligen och som kommer göra att jag nog måste titta på hur man blir av med en kille på tio dagar för typ trettionde gången. åh den är så bra. älska badrumsscenen :)

sov så gott.

helnöjd!

image133 image134

image135 image136

image137 image138

eftersom min digitalkamera har slutat att fungera så var jag tvungen att ta alla bilder med min dator, vilket också medför att jag är med på alla bilderna. haha. njut av min vackra nuna eller något i den stilen. hahahahah. jaja.




jag är faktiskt riktigt nöjd efter den här helgen. den har präglats lite av att få eller köpa saker :)
i fredags var det familjepizza med kattis som gällde. haha varför vi alltid tror att vi är så jävla hungriga är ett mysterium för vi har aldrig någonsin ätit upp mer än hälften. haha sjukt roligt, men men. efter pizzan gjorde vi lite stretchövningar. bra för smidigheten helt enkelt. haha.
i lördags var det kent. mycket bra konsert må jag säga. efter kent blev det centrum och en liten sväng på bongo. helt okej kväll faktiskt, skojigt att emma var hemma också! sen ett plus i kanten till leffe, jag fick en fin adam tensta plansch av honom. trots att många gjorde sitt bästa för att förstöra den kom den hem hel och välbehållen. haha skrattar bäst som skrattar sist!
i söndags var det till att gå upp tidigt och åka till hufvudstaden. jojomensan. vi skulle gå på moderna museet och titta på andy warhol utställningen. me like. jag gillar verkligen popkonst. satt i videorummet och tittade på gamla filmer hur länge som helt. tex fifteen minutes med andy och gäster som debbie harry och jerry hall och andra coolingar. och bäst av allt är serien på mick jagger. jag får verkligen rysningar i hela kroppen av den. stora stora olika bilder på mick. hur coolt som helst. bättre än de gamla vanliga marilyn monroe som för visso är sjukt snygga de med, men mick jagger serien är det något speciellt med alltså.
sen var det middag på kvällen och efter det gick jag och mia och tog en öl med lolo på ett litet hak på söder. myspys. jag gillar att ströva omkring där och bara gå in och ta en öl på såna där små ställen. roligt att träffa lolo med, men hon kommer nog hem nästa helg så då kan jag träffa henne en lite längre stund än denna gången :)
idag gick vi upp tidigt och gick på stan, helt oväntat va. my är ju som vanligt fattig, men man lyckas ju hitta lite billig skit att få med hem ändå hihi. köpte en fin lite röd tunn jacka/tröja ja whatever på monki, dessutom är det en liten rolig plastficka där fram som man kanske kan ha legitimationen i när man går ut eller något ;) köpte även en söt liten sparbössa där på monki. måste ju börja spara lite pengar för sjutton.
sen vandrade jag till h&m och inte helt oväntat hittade jag ju grejer även där. men det blev bara ett linne med döskalletryck som fick hänga med hem, dessutom knyter man det i ryggen så det var häftigt. syns inte jättebra på bilden men så är det iaf.
sen handlade jag lite annan skit på lagerhaus. två örngott och lite klistermärken och ett anteckningsblock med texten "just write it down or forget it forever" vilket passar mig perfekt för jag glömmer alltid bort saker som jag tänker på mycket men sen när jag vill komma ihåg har jag givetvis inte skrivit ner det.
sen åkte vi hem och det var väl bra det för annars hade jag haft minus fem miljoner på mitt konto. och när jag kom hem väntade ett litet paket i brevlådan :) min hamburgertelefon! wiiiieee. och den funkar hur bra som helst. jag har redan tvingat alla i min familj att ringa till den från deras mobiler och tvärtom. haha hur roligt som helst. om ni ringer hem till mig nu kan ni räkna med att jag svarar :P

jag har ett foto någonstans där vi är drottningar och kungar

image131

på lördag är det kent!

nytt och fräscht

image129


fixade håret lite igår, eller kattis klippte det är väl egentligen rätt benämning. så nu ser man ut såhär. gott med lite nytt. sen hade hon även köpt ett par finfina byxor till mig på monki så nu har jag ett par coola brallor också :)
egentligen började jag 8.40 idag men orkade inte gå dit pga flera olika anledningar. men jag tar mig väl dit snart tror jag. nu ska jag äta lite frukost. kanske leta efter ett par öronmuffar, fryser lite om vänstra örat. haha. ses.

mat på ingång

nu är maten på ingång. pappa är och hämtar mat nere på twin city. det blev visst pasta al pollo för mig denna gången. inte helt oväntat men det blev iaf inte carbonara. haha.

en sak jag tänkte på innan idag var, att sommarskola oftast anses som något negativt. den sommaren jag gick i skolan är en av de sommrar i mitt liv som jag har starkast minnen ifrån.
ta tex bara det här med att det är flest killar som underkänns i matte, vilka fick man då spendera dagarna med?! jag sa aldrig att jag tyckte det var tråkigt att vara nästan ensam tjej med alla killar. nej verkligen inte. visst jag kunde ju kanske ha gjort något vettigare som typ sola som alla mina andra vänner gjorde men vad sjutton, jag hade flest killar den sommaren iaf hahahahaha. fast sen var det ju massa annat roligt som hände den sommaren också iofs som inte hade med sommarskolan at göra överhuvudtaget men som satte spår ändå. men det var en rolig sommar det var det. jag klagade nog inte en enda gång faktiskt.
mitt enda problem är väl ungefär att jag fortfarande inte kan räkna. men vad gör det. det enda jag behöver räkna i framtiden är ord och pengar och det gör ju ändå datorer åt en nuförtiden. jag visste att det skulle löna sig att sitta framför datorn istället för i böckerna någon gång!

sex is the shit

om man har haft det.
jag vidhåller dock att det fortfarande är läskigt som fan. sjukt äckligt egentligen. sen till råga på allt så kan man få massa sjukdomar. min hypokondri smyger sig på sakta men säkert. jag är nog döende i både det ena och det andra vid det här laget. jag är ju inte så sjukt. mest problem med hjärtat, magen, lungorna, allergi, hjärnan, huvudet, ögonen, revbenen, musklerna, ryggen och även högra armhålan ibland vänstra.
jag är ju praktiskt taget helt frisk. ingen hypkondrisk tönt.

men seriöst talat. jag måste nog dricka lite mer cola nu. det användes ju som medicin förr i tiden. det är bäst jag dricker upp min tvålitersflaska innan någon annan gör det.

bra uppfinning!


image128min syster fick en väldigt bra grej i julklapp. en pincett med lampa i. hade ju sett sådan förut men aldrig använt någon. men det är verkligen bra, för jag blir alltid förbannad när jag plockat ögonbrynen hemma med ljuset från höger och sen kommer till någon som har ljuset in från vänster. då ser man ju precis alla de strån man missat. superirriterande. men nu mina vänner har jag upptäckt den här magnifika lilla saken och nu är jag aldrig irriterad på små strån på vänstra ögonbrynet. haha. så himlans bra va! jag måste införskaffa en sådan nu, det är ett måste!

ikväll äter jag efter tallriksmodellen

image127


efter min egen tallriksmodell. orkade inte sätta på ugnen och göra typ pomme chateau eller liknande så jag skippade helt enkelt den lilla detaljen. så det blev rätt och slätt entrecôte med tzatziki och massa grönsaker och grejer. mumsigt! tzatziki måste ju vara de grekiska gudarnas gåva till världen. det är så jävla gott! kräsen som jag är så äter jag ju inte vilket kött som helst, haha nä ärligt va det den enda köttbiten på hela ica maxi som inte såldes i flerpack. och jag va ju väldigt ensam ikväll (vääääldigt synd om mig nu) så jag fick ta den. minimorötter är ju så mycket godare än vanliga, visst är det skumt. för egentligen är dom väl antingen genmanipulerade eller stora svarvade morötter. har inte lyckats hitta någon som faktiskt vet svaret på det där än. kiwi är ju sjukt gott och framförallt fräscht. men man blir lite svullen i halsen, fick efter ett tag svårt att andas så jag lämnade resten. smart my! en annan sak man kan se på min tallrik är väldigt stora bitar, inget finhackat här inte. det har med orken att göra. jag orkar fan inte stå och finhacka allt. det går ju ändå sönder i magen så att säga.

har även sett nina frisk ikväll. bra filmen. eller helt okej faktiskt. men det var ändå något som fastnade. så den var väl rätt bra ändå kanske. dög för mig en trött kväll som denna helt klart.

nu blir det snart bedtime, jobb imorgon!

trevlig bildande afton

ikväll har jag och malin spelat tp. jag är lite nöjd faktiskt för jag vann. men jag sumpar alltid de lätta frågor t ex sista pluttfrågan: vad heter den svenska hockeystjärnan som kallas sudden? eeeh stefan sundin?! feeeel. haha så jävla illa. men så har jag ju aldrig påstått att jag är bra på sport heller.
har även bastat lite ångbastu ikväll. mycket skönt. gjorde inpackning och drack cola. en kväll helt i min smak när man ska jobba dagen efter.

imorgon får vi se vad det blir. det lutar ju åt en film eller liknande.

ses gott folk.

friday night last orders at the pub

idag är det fredag och ikväll händer ingenting. för min del.
jag sitter här och funderar på om jag kanske ska göra om min blogg eller kanske inte.
idag var jag i skolan. va inte jätte mycket spännande som hände idag. slutade i alla fall tolv och gick ner till stan och kollade runt. jag gick säker där i två timmar och allt jag hittade va ett par träningsbyxor, en rosa träningstopp, ett par fina trosor och en mysig tröja som förövrigt va ett kap.
träningsbyxorna kan bli en bra sporre till mer träning för de var både prisvärda, endast 399:-, och snygga och sköna på samma gång. den mysiga tröjan kan bli en antingen träningströja eller slapptröja, stor och skön, och billig, 49:- pix. sjukt nice. trosorna var väl mest ett impulsköp men det går alltid åt och träningstoppen var bara så fint rosa!

hade väl tänkt att basta ikväll eller något i den stilen. det är så himla skönt. skulle behöva gör en och annan inpackning i håret också kanske. hmm. det är lite väl slitet nu. bleka det hit och dit är väl kanske ingen hit men what the heck man lever ju bara en gång eller?!



Look me up and down
I don't make a sound
There's a lesson that I want you to learn
that's if you're gonna play with fire, then you're gonna get burned.


jag vill också, som alla andra bloggare

jag vill egentligen inte gifta mig. och om jag absolut måste för att jag tex får barn eller nåt sånt och det blir bäst för dem så ekonomiskt och med arv och sådär så tänker jag absolut göra det borgerligt. alltså i ett rådhus eller liknande och inte ha värsta kyrkgrejen med vit klänning och hela kitet. men vem vet, man ska aldrig säga aldrig. den rätta mannen för mig visar sig kanske vara kristen så in i kyrkbänken.
jag vill iaf veta när detta kan tänkas bli av så jag hinner förbereda mig mentalt...

[X] Du vet hur man kokar kaffe
[X] Du använder dig av en kalender
[  ] Du äger mer än ett kreditkort
[X] Du vet hur man byter olja i bilen
[X] Du tvättar dina egna kläder
[X] Du röstar
[  ] Du kan laga mat själv
[X] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 6

[  ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[X] Du har alltid en penna på dig
[  ] Du har aldrig fått kvarsittning
[  ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[X] Du gillar att gå ut och gå själv
[X] Du har tittat på pratshower
[  ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[X] Du vet hur man diskar
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[X] När du säger att du ska göra något så gör du det
[X] Dina föräldrar litar på dig (här är det tveksamt)
[X] Du kan klippa gräset
[X] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[X] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[X] Du pluggar när du måste
[X] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[X] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 10

[X] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[  ] Du tränar regelbundet
[  ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[X] Din favoritmat är hämtmat
[X] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[  ] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[X] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[X] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 5

[X] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[  ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[  ] Du har varit på ett tupperwear party
[  ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[  ] Du har fler räkningar än du kan betala
[  ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[  ] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[X] Du använder Internet varje dag
[X] Din garderob har inte rensats på ett tag
[X] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 4


om jag då förstått detta rätt så ska jag alltså gifta mig när jag är 28. det är nu jag andas ut och inser att jag kanske har lite tid på mig att förbereda mig mentalt. vem fan vill gifta sig då? jag trodde att alla ville vara fria och flyga. eller iaf jag.