helgen 30/3-1/4 07

jaha då var det ju helg igen.
igår jobbade jag på k-rauta på dagen. mitt nya jobb. gick väl ganska bra ändå för att vara första gången.
på eftermiddagen och kvällen var jag med malin. vi var på fotomässan och lite på hem&villa mässan. sen så kollade vi på film på kvällen. det blev förortsungar, verkligen en jättebra film. så roligt när ungarna rappar och sjunger hela tiden. och den som inte tycker att skrasgård är snygg efter den här filmen ni är utom räckhåll för hjälp. det är försent för er. haha.
skämt å sido. en rba film iaf.

idag var det också jobb. gick galant, nästan iaf. men helt okej för att bara ha jobbat tre timmar där nånsin.
ikväll blir det lite bastu först, sen blir det utgång. gud vet hur detta ska gå, kanske går det bra kanske itne. vi får hoppas på det bästa.

återkommer kanske med en rapport någon gång i framtiden när jag nyktrat till.

trevlig helg!


våren är verkligen här

åh våren är verkligen här nu. fint det!
jag och kattis åt igår glass på utsikten. mysigt. det var vi och alla kärlekspar. haha. men det var mys iaf.
sen fikade vi med louise. hon är verkligen världens roligaste. eller egentligen är hennes mormor världens roligaste och lolo är världens bästa berättare. fingergrejen kommer också att gå till historien ihop med lolos mormor.

jag köpte skor igår också. oops i did it again. nu har jag en jävla massa skor. men det är skoj. använder iofs nästan bara converse ändå. men men.

annars rullar livet på som vanligt. nästan iaf. jag ska jobba på elmia ikväll. på fredag och lördag ska jag jobba på k-rauta. trevligt trevligt med nytt jobb. eller ett till jobb rättare sagt. nice med cash.

och vad gäller de jag inte får blogga om så tänker jag inte göra det även om jag hade kunnat just nu.

nu frågade min lärare mig om jag har någon blogg. haha nej då. undra om han såg vad jag höll på med. hoho. bäst jag slutar. pusshej.

utsikten

helg ljuva helg

men inte är det lugnt för det.
nej nej, här är det projektinlämning på måndag. stress stress! uuuuh. jag kommer aldrig bli klar tills på måndag. för det första vet jag inte vad jag ska skriva mer nu och för det andra har jag inte någon självdisciplin. bläää.

igår var det myspys. malin hade lagat mat. jättegod flygande jakob. mums. sen åt vi lite chips och kollade på tv. let's dance är ju alltid en höjdare. haha. sen somnade vi gott och vaknade kl nio imorse. det är hårt att vara ungdom i sverige 2007. haha. malin skulle jobba och jag skulle ju ta mig an skolarbetet.

ikväll blir det nog bongo tror jag. louise och jag ska ju ut och då brukar det bli bongo. har hört att visst martin ska med också. det kan bli skoj. bongo var det ett tag sen jag var på faktiskt. det kan vara gött att komma dit kanske. kanske är det också några intressanta människor där. vem vet.

söndag blir en plåga, plugga plugga plugga. usch. antingen kan jag ta livet av mig och dö med hedern i behåll eller så kan jag lämna in ett kanonkasst projektarbete. haha jaja det löser väl sig. kanske. om jag har tur. typ.

coolt!

50 cent kommer till hultsfred. så jävla ballt.
jag ska nog inte stå där längst fram och skrika fifty i love you. will you be a dollar with me?!
hahaha okej nu är jag dryg.

men ärligt. jag kollade i kalendern idag. det är inte långt kvar tills nåt nu.
projektinlämning på måndag.
sen är det berlin och strax efter berlin är det ju skolavslutning.
och sen vips så är det sommar sol och hultsfred. så skönt!!

har lite småfix att greja innan hultan bara. typ husvagn. fan va bra vi är på att ta tag i grejer. eller inte. men vad gör det. herregud man lever bara en gång.

har förövrigt ägnat hela veckan åt att plugga. måste göra färdigt projektet nu. tråkigt ja. tänkte fortsätta att begrava mig i böckerna ända tills på måndag. känner att jag har ett väldigt socialt liv. blä.

jaja. nu är det iaf lektion. det är skoj. lite data är aldrig fel ju.

hajdå.

fall out boy är verkligen min mentor (observera pluralis)

Last year's wishes
Are this year's apologies
Every last time I come home
I take my last chance
To burn a bridge or two

I only keep myself this sick in the head
Cause I know how the words get you

We're the new face of failure
Prettier and younger but not any better off
Bullet proof loneliness
At best, at best

I thought I loved you
It was just how you looked in the light.
A teenage vow in a parking lot
"Till tonight do us part"


inte tillägnat dig som inte tycker om mig utan en annan person som jag inte tänker namnge hihi

jag tar tillbaka vissa delar i mina blogginlägg

herr yngveson blev vida upprörd över vad jag hade skrivit i tidigare inlägg så därför korrigerar jag nu det och skriver om hela historien.
jag skrev att enda anledningen att jocke nu pratar med mig var för att mia var i thailand. detta var fel.
jag kommer aldrig mer att kommentera honom i min blogg och gör jag det så får ni slå mig.
joakim vill inte att någon ska tro att vi har kontakt nu och det har vi iofs inte heller. han vill inte ha någon som helst kontakt med mig och vill itne att någon ska tro så. konstigt nog så kom han ju fram och bönade och bad om skjuts en lördag kväll. hmm, jag vet inte om det kallas kontakt eller inte vad fan vet jag egentligen. jag är ju tydligen bara dryg. men min stora fråga är, är dte du eller jag som är dryg?!

haha. jaja alla ni som läst yngvesons namn på min blogg kan ju radera detta ur minnet. det är vad han själv vill.
jag personligen bryr mig inte om ni tror att vi har kontakt eller ej för det enda jag kan göra just nu är att skratta åt att livet än en gång har visat sig från sin allra bästa sida.

det är verkligen roligt när folk säger emot sig själv. ibland är det helt enkelt bara för svårt att leva som man lär.


(nöjd nu joakim?)

free fallin'

jag brukar inte vara bra på att berätta för mina vänner hur jag känner. varken hur jag själv mår eller hur jag känner för dem. jag frågar inte ens ofta hur de mår. jag räknar på något lustigt vänster med att de ska förstå att jag bryr mig bara genom att jag är med dem. det är så min komplexa hjärna fungerar konstigt nog. jag måste bli bättre på att fråga hur de mår och berätta för dem att jag verkligen uppskattar dem. en bra sak med min nya favvo serie greys anatomy är att de säger en del bra saker i den. tex idag

"en positiv sak med att falla fritt är att du ger dina vänner en chans att fånga dig"

hur sjutton ska mina vänner veta om jag behöver hjälp om jag aldrig någonsin säger det eller visar det. och hur ska man veta vilka som är ens vänner om man aldrig testar dem genom att berätta något?! jag är lite kluven nu. hur ska man kunna vara säker på vilka som är ens vänner. det vet man ju inte. jag tror att jag har hittat mina vänner men eftersom människan är egoistisk och endast lever efter principen survival of the fittest kan det ju faktiskt vara så att man en vacker dag får en kniv i ryggen. jag hoppas verkligen inte att jag kommer att behöva uppleva detta.

om jag ska referera till ett av mina gamla inlägg så kan jag tex ta upp frågan om gamla ex. visst man bryr sig kanske inte längre men visst är det ett känsligt kapitel om ens vän helt plötsligt är kär i ens ex. kärleken rår ingen på men för att kunna vara kär i någon måste man ha spenderat en del tid med den och hur känns det om en vän spenderar så mycket tid med ens ex. well well nu har ju detta inte varit något problem för mig än så länge men man kan ju ändå bara hoppas på att det aldrig blir det heller.

nu har jag fått skriva lite igen. otroligt vad mycket man kan förvara i en så liten hjärna som jag ändå har.
tack för mig.

snuva, feber, hosta och projekt

ja det är ungefär så roligt jag har just nu. blää. jag tycker verkligen det är äckligt att vara förkyld. men jag har nog inget val. det går ju över.

nej nej självklart har jag inte bangat på schweiz, den stora frågan är mer vad vi ska göra med kattis under tiden. haha. nej men jag satt bara och funderade på om jag inte börjar bli lite gammal och kanske måste börja plugga och skaffa mig ett liv. men så vid en andra eftertanke så nej, varför usch vad tråkigt. jag vill vara barn ett tag till tror jag. för det är vad jag är, ett stort barn. japp.

om louise ska börja plugga till något så är det fredsmäklare eller något annat med internationell anknytning. kanske borde hon bli något inom en fn organ eller eu organ kanske. hmm inte dumt det. det vore iaf synd att låta en så världsvan människa med så mycket erfarenhet och framförallt så bra engelska språkkunskaper gå till spillo. ja det är min mening det. hon är vår nya dag hammarskjöld, jönköpings stolthet. hehe.

undra vad jag ska bli när jag blir stor. när jag var liten skulle jag öppna en kennel. jag förstår egentligen inte alls varför. jag gillar ju inte ens hundar. jag gillar ju knappt ens djur. det är ganska konstigt. dessutom visste jag var den skulle ligga. jo den skulle ligga i en av lägenheterna i dunkehallabacken i gamla vaddfabriken där jag tillsammans med mina djur skulle bo. vilken udda plats att lägga en kennel på. för det första är det inte någon bra plats för hundarna och för det andra skulle nog aldrig hyresvärden gå med på det. haha ja jesus vilken fantasi man hade då. helt galet.

träffade joakim på mc d idag också. han var arg på mig sa han. jaha sa jag, jag bryr mig inte. och faktiskt för en gångs skull kändes det så himla skönt att bara säga det och verkligen mena det. visst klart skulle jag bry mig om det hände honom något, det går ju inte att förneka, den enda jag skulle kunna förneka det för vore mig själv. men på något sätt så känns det ändå som att jag verkligen inte intresserar mig av vad han gör mer än på det där vanliga planet man intresserar sig för vad andra folk gör och säger. visst nu har jag ju inte träffat honom på år och dar innan men ändå. senast vi träffades för några år sen så kunde jag inte ens titta på honom. nu kan jag enkelt och ärligt säga nej joakim jag gör inte det för dig och nej jag bryr mig itne om du blir arg över en skitsak. innan hade jag ju definitivt gått och grubblat på om jag kanske ändå borde sagt ja i typ flera månader men nu inser jag att det är bättre att säga nej ibland.

det kan hända att jag säger nej lite för ofta också. jag är nästan lite rädd för det där med att säga ja till folk och komma hit och åka dit och uppfylla allas önskningar. men jag kan liksom inte hjälpa det. jag är lite rädd för att släppa någon inpå skinnet. speciellt killar. dom enda ggr jag gjort det har de antingen flyttat till ett annat land eller verkligen bara gått bakom ryggen på mig totalt så att det svidit i ett år eller så efteråt. men nu är jag äldre och lite visare och många erfarenheter rikare och definitivt mycket mer främlingsfientlig. dock bara på ett visst plan för jag tenderar till att bli lite för översocial ibland. men vad gör man när man inte finner sina vänner och vill ha någon att umgås med :)

förresten så hade jag prov på dialekter idag. ganska skoj. eller inte.
men iaf så diskuterade jag o kattis dialekter häromdagen. eller häromveckan. vi har nog täckt in sveriges alla dialekter i hångel nu snart i vårat gäng. vi brer ut oss över sverige. och världen. vi gör ett bra jobb i jönköping, det är bara att konstatera, norrland alt värmland är på god väg, var ligger örebro?! a iaf det också, skåne artar sig, ja bohuslän, eller västra götalandslän som det nu så fint heter m.m m.m. vi täcker alltså in dialekterna en efter en. världen gör vi ganska bra. vet dock inte om jag gör ett jättebra jobb där, har bara kommit till england än så länge, louise kommer bra in där med blame canada och emma gör mkt bra ifrån sig med australien, toppar listan gör angelica...som vanligt hahaha :P skämt å sido, fransmän i all ära men är inte svenskarna snyggast ändå?! det är iaf vad jag tycker. för det är så jag lyckas. varje gång jag är utomlands så hittar jag en svensk. hur bra är man inte då på en skala?! haha tragiskt.

ålder tror jag inte vi tar upp i det här avsnittet. det är ändå bara innerage som räknas. min innerage är 17, det är jag tvärsäker på. om itne annat känner jag mig inte en dag över 18 iaf. hihi. jag är så ung.

either wanna be with me or be me. hahahaha.

på grön kvist

jag är sjuk. det är inte roligt. men ändå känner jag mig inte så nere. hur tjock man än är i halsen och hur mycket äckligt slem man hostar upp så kan det inte riktigt tynga ner mig. jag vet inte om dte kanske är så att det är febern som gör mig helt galen men men.
jag känner ändå att det börjar gå bra för mig. och för mina vänner.
vaknade imorse av att jag fick ett sms av louise. hon har fått jobb. det är roligt! och igår var jag på arbetsintervju. det kan leda till jobb i bästa fall. det är också roligt. hihi.

jag vet inte om det är positivt eller negativt för mig och kattis att vi jobbar olika helger. antingen blir det så att vi helt enkelt sparar massor av pengar på det så att vi itne kan slösa pengarna på krogen och senare flytta ihop eller så hittar vi något sätt att slösa dem på ändå men kommer inte umgås så mycket så att vi antingen inte träffas alls eller blir som ett distansförhållande och saknar varandra hela tiden. haha. ja vi får väl se hur det blir.

något som jag just nu i alla fall tänker på är min framtid. antingen bestämmer jag mig för att söka till jornalistlinjen eller så flyttar jag till antingen schweiz eller österrike i vinter. jag borde nog hur som helst söka och se om jag kommer in. det är ju inte värre än så att jag kan söka nästa år igen och förhoppningsvis komma in då istället och hoppa på då. uuuusch jag har sån ångest över detta. och om jag nu bestämmer mig för att flytta iväg i vinter. hur ska vi då göra med en lägenhet. om jag och kattis lyckas få tag i en shysst lägenhet finns det då någon som vill hyra mitt rum under sex månader och kommer kattis att vilja bo själv, klarar hon sig verkligen utan mig?! haha klart hon gör men frågan är hur man gör om man flyttar. mitt motto har ju alltid varit det löser sig. och det gör det ju förvisso alltid men frågan är om det gör det nu?! aja. kanske inte borde grubbla så mycket över detta.

nu ska jag i alla fall göra lite läxor. inte ens när man är sjuk slipper man undan. och så intervjun tills imorgon med. vem fan ska man intervjua? blä blä blä. det vore helt klart lättare om det bara var att skriva en krönika. det är min grej det. att bara skriva ner en massa skit om ett ämne. haha.

get well soon!
(tack my du är så omtänksam)

skumt

det skummaste just nu är nog att herr yngveson har tagit till orda och börjat köra med mig.
det som är mest konstigt med hela situationen är att han knappt ens hejat de senaste åren och nu så vips så går det bra att prata på.
kan det ha något med att göra att en viss mia är i thailand eller är jag bara jätte konstig, paranoid och naiv när jag säger så?
vem vet.

det bästa just nu är iaf att solen skiner. det gör mig glad.

en annan sak som unga fröken dane och jag pratade om häromdagen är att kvinnor alltid är så kärlekskranka. är det så att vi kvinnor alltid deppar ihop och fäster oss vid män just för att vi lever i en illusion av att allting går att fixa med lite kärlek?!
avstånd, elakheter, oförmågan att förstå varandra, allt går att fixa med lite kärlek. är det det vi tror?!
för män verkar ju tydligen inte fästa sig vid oss kvinnor på samma sätt som vi fäster oss vid dem. är det inte lustigt. kanske är det så att männen helt enkelt redan för längesen har insett att loppet redan är kört. jadu den som kunde svara på det. den dagen jag förstår hur männens hjärnor fungerar då lovar jag er att jag ska skapa en ny blogg endast om ämnet!

nu blir det till att åka till kattis och frisera mig!
skönt det, är välbehövligt nu.

förresten gillar ni mitt kap jag gjorde idag, en hermès sjal för ringa 15 kr. ibland lämnar verkligen folk in bra saker på myrornas. och de på myrornas förstår ju inte sig på värdet av såna som de säljer ju skiten för inga pengar alls. hur bra som helst för en fattig student som mig. den kommer passa kalasfint till min nya trenchcoat. jajemen.

hej då!

förresten

är man så kåt att man inte kan tänka klart får man runka och gå och lägga sig.

rekordlåga sanningshalter funna i jönköping

men vad spelar det för roll när ändå ingen vill att sanningen ska komma fram.
fy fan va jönköping är för litet. det är så litet att man måste göra grejer som man egentligen inte vill erkänna sen. nej egentligen är jag nog för upprörd för att blogga men ändå måste jag få det ur mig.
och människor som bror duktig har vi så jävla många av här.
usch. om inte jag flyttar till vintern så måste jag nog göra något åt mitt liv, typ dö. för här kan jag inte stanna länge till. hur som helst så spelar det ändå ingen roll för om jag dog så skulle ändå bror duktig tala om för mig varför jag gjorde det och vad jag gjorde för fel. kul va.

helgen var helt okej. jobbade iofs hela helgen men det är ganska skoj ibland ändå. det är kul att shejka loss med gästerna och det är kul när det är disco och röj. speciellt kul är det när gästerna är snygga. ojojoj. där gick jag och sjöng för mig själv och plockade flaskor. helt plötsligt uppenbarar sig kanske en av de snyggaste killarna som vandrar på denna jord. jag blev så nervös av hans närvaro att jag höll på att tappa de ca tio flaskorna jag höll i. det hade inte varit mindre pinsamt haha. där står jag och glor och glömmer både tid och rum medan han dansar omkring. sen gick brandlarmet. då vaknade jag igen. brandmännen säger att det var rök som satte igång brandlarmet, jag menar på att det var den snygga killen som var för het. håhåjaja.

sen drömde jag en asläskig dröm. alla var så elaka. så nu vågar jag aldrig mer sjunga inför mina vänner och jag vågar aldrig mer träffa en kille. kanske lika bra det iofs. för jag sjunger för illa och killar visar ju sig ändå bara vara dumma i huvudet ändå. tur det att jag håller mig borta.

nej mina vänner nu blir det skolan.

cool in school.
too cool for school.
inte vet jag.

bästa klassen

b?sta klassen

i'm gonna tell it like it is

som de stora amerikanska rapparna säger.
och det ska jag göra. nu blir det en långkörare. för er som egentligen inte bryr sig kanske ska sluta läsa redan nu för det lär bli långrandigt det här.

för det första, du skulle bara veta vilken livsfara du utsatte mig för den där dagen när du dumpade mig. egentligen bryr jag mig inte så mycket nu men jag tänkte att du borde veta så att du inte dödar någon annan. nya studier visar nämligen på att kvinnor kan dö av brustet hjärta. jaha ja. men det känns som jag borde dött för längesen då men det kanske kommer senare i livet. vad vet jag.
men det spelar egentligen ingen roll för jag är ganska lycklig nu. jajemen.
efter en vecka i verbier är man nu totalt alkoholförgiftad och sliten och utan hjärta. jag lämnade nog mitt hjärta där nere, åtminstone delar av det. jag gillar verkligen den där lilla byn. den är inte jätte stor men den har ett uteliv att bjuda på som heter duga, plus att alla människor är där är super trevliga. visst alla är väl egentligen där för samma sak, festa, har roligt och träffa människor.
man behöver inte oroa sig för att vara själv heller för man träffar alltid någon att hänga med. i vissa fall även väldigt söta pojkar. hihi. men men. det spelar ju ingen roll nu när jag är hemma. även om jag kommer att leva på det ett tag framåt nu.
men det är skönt att vara hemma också. ja det är det faktiskt. inte jätteroligt i just jönköping men det är skönt att vara med såna man känner riktigt väl också.
iofs har jag ju sålt kattis i utbyte mot ett telefon nr men ändå. jag brukar byta bort henne mot det mesta. hon är faktiskt en riktigt bra handelsvara. hon brukar gå hem hos de flesta, de ser det som en bra deal.
vanligast har väl varit att någon krogägare eller liknande ska få henne i utbyte mot att vi står på gästlistan. men nu har jag alltså tagit det ett steg längre och bytt bort henne mot ett schweiziskt telefonnummer. haha. hoppas inte hon tar illa upp. jag skaffar liksom bara kontakter världen över för att vi ska kunna åka iväg och hälsa på överallt.
skolan suger just nu. blä. är itne alls sugen.
och jag har ont i magen. buhu det är så synd om mig! inte! men iaf.
jag hade gärnat velat se fall out boy i sthlm, men ack vad utsålt det är. jaja kanske tur ändå för jag har verkligen inga pengar just nu. man är ju inte mrs cashflow direkt när man studerar. haha.
jaja nog om detta tjatande. jag ska nog ta och klä på mig och gå till skolan kanske. ja det låter som en bra idé my!

att vara ärlig och öppen är bra.
man måste våga för att vinna är vårat motto.

"i tell the truth even when i lie"

(mycket citat av gamla amerikanska hiphoplegender just nu känner jag)

verbier 070303

jaha så sitter man här efter en skiddag och käkar lite maltesers och dricker cola.
ingen afterski för mig idag. blev lite för mkt av det goda igår. men men. det var ju skoj iaf.
resan började bra med att sas slarvade bort mitt bagage. tack. så jag fick snällt hyra skidor. jaha.usch hyrpjäxor är ju inte riktigt samma sak som sina egna.men vad skulle jag göra. hur som helst hade jag ju endast en outfit att ha påmig hela dagen. hade ju trots allt bara haft på mig den sedan kl 04 på morgonen. kände mig inte så jätte fräsch. men chippen och jag hängde på pub mont fort hela kvällen bara så det var la ganska lugnt. somtur är bor jag ju ovanpå puben också så det är ju inte långt att gå hem hehe. fint det.
detta var alltså torsdagen sammanfattad. nu kommer en galen fredag.
jag vaknar tidigt tidigt och inser att jag inte borde druckit så mycket. men det var ju lite sent då. men det gick bra iaf jag var faktiskt ganska pigg. men det endaproblemet nu var ju bara att jag inte hade några kläder. och verkligen inget jag kunde åka skidor i. så jag fick gåoch handla. sas betalar. tack. så fint. så nu är jag helt nykittad med arcteryx jacka, underställ, fleece, skidbyxor, armada mössa, hestra handskar, allt! jag ser så jävla proffsig ut, synd bara att jag inte kan åka så proffsigt. haha. jaja.
kl 19 kommina väskor iaf så nu har jag massor av kläderigen, skönt.
på kvällen var det iaf middag först sen utgång. på puben är det så att man dricker mest shots, så det var ju bara att ta. känner man då dessutom  bartendrarna är det så att man får en jävla massa hela tiden. kul! usch.ångest idag alltså. chippen skulle jobba tidigt idag så jag fick snällt klara mig själv. men eftersom engelska aldrig har varit ett problem förmig att prata på fyllan så hittade jag ju givetvis lite vänner. närmare bestämt engelsmän. och dom slapp jag ju inte undan senpå hela kvällen. haha. nå väl. nattklubbarna fick besök av my. alltid trevligt säger dom. haha. vid fyra tiden efter några härliga konversationer och nattliga samtal somnade jag gott.
och idag var det upp tidigt igen för skidåkning. livet är hårt!
tror att det blir lugnt ikväll men det är ju inget man kan räkna med. har dock lovat chippen att det blir rejäl utgång på söndag, hur kunde jag lova något så dumt, hjälp.

nu blir det sova och ladda batterierna.

se upp i backen tusen hål i nacken!

fylleblogga is the shit

ärligt talat, fylleblogga is the new fylleringa. haha. så jävla fint.

italien var fint igår trots bakfyllan haha.
my körde inte dit nej nej men my körde hem för då var det herrarnas tur att dricka. ganska bra deal ändåmåste jag säga.

nej tror faktiskt att jag väntar lite med bloggandet tills jag är hemma igen. sverige på tisdag, både bra och dåligt. jag skulle vilja flytta mina vänner hit och stanna här.

c ya

happy looks good on me

det är allt jag säger. hihi.
kan inte sluta fnissa. det var verkligen längesen. hade glömt bort hur det kändes.
hihi.

trevligt middag idag iaf. erik mästerövertygaren bestämde maten. rickard lagade. okej visst du är stjärnkock och har fått priser men herregud vad du glänste idag. god förrätt. pilgrimsmusslor, musslor, carpaccio, mm massa gott. sen huvudrätt som inte satt fel, sen efterrätt. allt detta ihop med gott rött vin. ja jag kenta pappa och erik hade det fint och chefskocken rickard glänste. haha.

sen ut med cissi och gänget. ja då brukar detju bara sluta på ett sätt, det vet vi nu. haha.
träffade hulting och amanda. ja världen ärbara förliten. ner tillstefan på farm club och hem.
imorgon är det italien somgäller. haha usch hur ska detta gå.

sovgottdå.
bonnenuit.