dåligt dåligt

shit vad jag är bra på att uppdatera. men jag tror att det tyder på något helt annat än skrivkramp eller depression. jag har helt enkelt varit mycket upptagen. jag har träffat mina gamla barndomsvänner, jag har varit i göteborg och shoppat, jag har återupplevt gymnasietiden och friskat upp musikminnet från tidig ungdom.

i vilken ände ska jag börja?
där jag slutade senast var iaf fredag och jag skulle på konsert med kattis och nella. den slutade väl. vi hade väldigt roligt, backyard var ju inte helt oväntat outstanding, vinet var välkylt och lättdrucket och ölen bara slank ner. det blev en tidig hemgång för min del eftersom jag jobbade dagen efter och mor min körde mig till jobbet eftersom hon inte trodde att jag kunde köra bil. det är här någonstans saker och ting börjar upprepa sig.


lördagen var tänkt lugn med slutade med allt annat än lugn. emma bjöd in till middag och jossan bjöd in till...eller nej det tar vi inte här, det är alldeles för officiellt. nåväl, fem flaskor vin var återigen otroligt lättdruckna, fyra personer var glada i hatten och mätta och belåtna, louise längtade efter öl eftersom hon är sådär förtjust i vin, och vi tog bongo med storm. mycket bra kväll, lite för bra. söndag morgonen inleddes med att jag försov mig och inte alls kunde köra bil. tur att kattis skulle jobba och hade bil. cykeln ner till torpa jeddan ut till k rauta. bra mönster det här.

sen gick en vecka förbi. trodde jag. onsdagen innehöll alldeles för mycket av det goda såsom fotboll i ösregnet och öl och cider och en alldeles för hurtig dag dan efter. anna, jag och boråspojkarna intog lekparken för att inse att vi var för gamla, för stora och framförallt för tunga. inte kul. men pastabageriet var väl värt ett bakisbesök. sen skulle anna vara ännu hurtigare så hon och jag åkte longboard utmed vätterstranden och käkade glass, det var motvind, det var outhärdligt och anna var outtröttligt. tack gud!
jag hann även med under veckans gång att följa angelica en dag i skolan med min filmkamera och klippa ihop detta till ett fint litet reportage. jag var också väldigt ensam som enda person i klassen med en frånvarande lärare. men som vi brukar säga -  ensam är stark!

fredagen kom ju inte helt oväntat och det var dags att friska upp minnet lite. jossan och jag satte oss i bilen och hon hade rotat fram alla gamla skivor som vi bränt genom åren under den galnaste tiden i iaf mitt liv, gymnasietiden. vi sjöng och härjade och mora träsk - klappa händerna blev återigen en favorit. det blev inte jätte mycket shopping men det som fick följa med hem var så himla bra att vi var tvugna att ta på oss detta och gå ut på lördagen. men icke att förglömma, först jobb!

utgången som egentligen skulle varit "vi går ut och tar ett glas vin" slutade med att det kändes som om jag gick på gymnasiet igen och jönköping var sig likt och bjöd på det bästa av de bästa, gamla sveas, eller numera känt som apt. det var en rolig kväll och det blev inte alls ett glas vin utan en flaska och några glas med alldeles för mycket sprit i och vi lyckades med bedriften att trolla bort en stackars killes röda näsduk, men vi trollade såklart fram den igen - dududududududududu. jaja man lever bara en gång och jag vaknade något sent på söndagen för att inse att jossan sov gott och jag var tvungen att hoppa i snickarbyxorna och tvinga niklas att köra mig till jobbet eftersom jag förmodligen än en gång riskerade att köra full.

ja och det är väl ungefär så långt jag har kommit i mitt liv. det är ju mindre spännande att läsa om det, desto mer spännande att vara med om. kul va :)

vi får se vad kommande vecka bjuder på och framförallt blir det spännande att se vad helgen bjuder in till.

tack för mig hej.

backyard babies och takida!!!

ikväll blir det konsert. jojomensan, backyard och takida kommer hit. kul!
har inte riktigt bestämt mig för outfiten än men man vill ju ändå vara hyffsat snygg när nicke och dregen står på scen framför en :Dvar tvungen att be pappsen ta ett kort så jag kunde få rådgivning av kattis om jag kunde ha det här på mig. min pappa är ju en mästerfotograf haha.  hur som helst blir det nog denna outfiten. frågan är ju bara om man ska ha högklackat eller mc boots. tough choice. verkligen i-landsproblemet of the day. hmmm. och et är ju utomhus, vad ska man ha över för att inte frysa ihjäl?! guuud vilka stora problem jag har då.

borta bra men hemma bästja det är nog så. det var verkligen jätteskönt att bara ligga på stranden och slappa dagrna i ända och lösa korsord och läsa böcker (jag tror jag börjar bli gammal eller så har jag någon slags kris) men det är riktigt skönt att vara hemma. det började ju jättebra med att de inte hittade till mitt hotell, så jag blev lämnad ensam med transferchauffören av reseledaren. chauffören (en läskig gammal grekisk gubbe) skjutsade mig i sin privata bil (lova mig malin strengberg att du aldrig lämnar någon stackars tjej ensam med en gammal gubbe på det där viset) till det hotellet jag skulle bo på, efter många om och men hittade vi tillslut fram och chauffören tog sig inga friheter att röva bort mig. när jag kom fram till hotellet så sa de att det var fullt och att jag skulle få bo hos deras vänner på deras lilla hotell. helt okej ändå problemet var ju bara att de bara pratade grekiska. men tillslut klurade jag ut att de även pratade franska och tog fram mina mycket fåordiga kunskaper i franska. det gick bra fram tills dess att toalettstolen trillade ner...
helt galet. och jag fick såklart skiten. men men. det kom en rörmokare kvällen efter och fixade det. haha. förutom det lilla missödet och att chauffören besökte mig två ggr på stranden och frågade om vi inte skulle ses klockan tio på kvällen och dagen efter om vi inte skulle gå på picknick så var allt helt okej. rummet var i lagom storlek och den grekiska salladen smakar ju aldrig så bra som på plats. men jag kände när jag stod och väntade på transferbussen dagen då jag skulle åka hem att om de har glömt mig så kommer jag ringa apollo och tvinga dem att chartra ett plan enbart för mig så att jag kommer hem.
har ju tyvärr även fjällat bort det mesta av min färg :( synd eftersom jag var nästintill svart på ryggen!


en av de böcker jag läste ut under resan, rekommenderas starkt. dagen då mina mostrar fyllde femtio och hela släkten var på fest, jag var ju tvungen att fira lite med dem ändå och det är ju ändå så många som fyller år i augusti att man lika gärna kan slå på stort med tårtbit och ljus :)


Jag mår bra!


Utsikten från min säng :)det är synd om migvisst ser det ut som om det kommer vara väldigt synd om mig kommande vecka. inte!
jag ska till en liten ö i den egeiska ögruppen som heter thassos. skönt!
inget partyställe direkt men jag vill ju bara ligga på stranden och läsa böcker så det borde ju bli hur bra som helst tycker jag.


bild lånad från apollo.se

längesen nu

ja det var ett tag sen nu. har varken haft tid eller ork. har jobbat sex dagar i veckan hela sommaren. inte så kul men pengar kommer väl att flöda in snart hoppas jag.

i övrigt har det inte hänt så mycket. köpte massa grejer på asos för ett tag sen som jag tänkte visa upp. mycket fina grejer faktiskt. annars så händer inte mycket mer än att jag åker till grekland imorgon bitti och skolan börjar nästa onsdag. det är väl så kul det blir tror jag. jaha jaha. ha det bra!fin fin betsey johnson väska, skärp liknande det sarah jessica parker hade i satc filmen, höga och sköna lackskor med fin insida :)

sen klickade jag hem lite till men eftersom det var presenter och alla inte fått sina än så kan jag tyvärr inte visa detta.