tur & retur

torsdag - lördag tillbringades alltså i helsingborg.
jönköping - helsingborg tur och retur helt enkelt.
blev även en liten vistelse i köpenhamn. inte fel det!

men vi börjar från början. torsdag. jag och kattis stiger upp och gör oss klara. packar ner det sista. sen sätter vi oss i världens minsta audi och kör mot helsingborg. vi stannade på burger king eftersom vi inte åt någon frukost. på bk jobbade världens mest dryga människa genom tiderna. hon hade förmodligen knarkat en aning mycket och tappat alla sina hjärnceller i någon knarkarkvart i skogen. haha. ja jesus. men när vi väl fått i oss lite mat fortskred resan och vi var snart nere i skåneland för att inta helsingborg och festivalen.
när vi kom ner åkte vi ihop med mattias och hans bror och handlade mat och sen efter grillningen satte festen igång. vi gick ner mot stan för att se lisa miskovsky. sedan såg vi även världens bästa timo räisänen och eskobar och mando diao. ja det var en trevlig kväll som avslutades med kebab med väldigt stark sås.

på fredagen hade vi bestämt att vi skulle gå upp tidigt och åka till köpenhamn. vi vaknade halv tolv. hrm. men vi kom iväg vid ett och tåg båten över till helsingör. väl där skulle vi ta tåget till köpenhamn. tyvärr så var detta inställt och vi fick vänta en timme (!) på stationen. men timmen gick väldigt snabbt. jag vet inte om det är för att mattias och kalle är väldigt roliga eller om jag helt enkelt är van vid att vänta på tågstationer. haha.
hur som helst så kom vi fram till köpenhamn och insåg att vi bara hade ca en timma på oss innan vi var tvugna att åka hem igen. så jag och kattis rusade till ströget och urban outfitters och hittade lite grejer. jag köpte två t-shirtar. mkt fina! det var ungefär det vi hann innan vi var tvugna att rusa tillbaka till stationen. kalle och mattias hade bara suttit på en bar vid stationen och druckit öl under tiden. (de hade druckit några öl på vägen dit också +en till frukost) men sen när vi väl satt på tåget igen så kunde vi lugna ner oss en aning. killarna hade köpt öl och även cider till oss. så hemfärden blev rolig med mycket skratt och sex snack. haha. kändes som en högstadieresa all over igen. roligt värre.
när vi kom över till hbg igen var vi tvugna att skynda till terrassen där bord var beställt till halv åtta. detta innebar att vi var tvugna att springa upp för tusen miljarder trappsteg och världens lutning. tack! var helt jätte äcklig och svettig när vi skog oss ner vid bordet. men det blev en trevlig kväll och vi såg faktiskt joddla med siv och hörde von benzo och även en liten del av perikles var ska vi sova inatt live. bra det där med gratis festival.

sen var det natt och jag vaknar i min säng med alla kläder på. varm som faen. kalle petar på mig och undrar om han får sova på min luftmadrass. det fick han inte haha! han sov på golvet sen innan han hittade till soffan. sjukt kul. på lördag morgon vaknar jag av att det sitter massa okända män i mitt sovrum (läs mattias vardagsrum). (hör och häpna! män i mitt sovrum!?) robin undrade om jag skulle med och käka bakispizza men jag kände att jag gjorde bäst i att stanna kvar under täcket. sen när de gått fes jag och då kunde jag inte sluta skratta haha. mattias o kattis höll på att dö inne i sovrummet och ja sen så åkte vi till väla centrum och sen åkte faktiskt kattis och jag hem till jönköping igen!

nu har ni verkligen fått historien detaljerat återgiven. nu ska ni vara nöjda. allt kom väl dock inte med men väldigt mycket ändå! det är alltid lättare att vara på plats. well well.

jag kunde inte sova innan så jag ska nog försöka igen, god natt!

ha begär

image108
jag har länge letat efter en klocka och har nu hittat en favorit. borde man satsa på en klocka kanske?!
jag har sällan smycken på mig. det enda jag använder är min töjning i örat och klocka. så egentligen borde det vara okej för mig att köpa en fin klocka ju. hmm. ska nog titta på den lite imorgon också. jag slår nog kanske till. vad fasen man lever ju bara en gång. ja varför inte!

annars rullar livet på ungefär som vanligt. har varit på besök i helsinborg. men den berättelsen tar vi imorgon. nu måste jag sova! god natt!

tisdag eftermiddag/kvälljaha då hade man slutat jobba för dagen då. skönt det. det var typ kaos på jobbet idag. allt hände precis samtidigt. växel tog slut, priser var fel, kunder var sura och tjatade och ingen fanns där dom skulle. kul. skönt att man slutade tidigt då :) fast fick ju å andra sidan stå själv där i morse och öppna stället kl 07.00. skönt.

nu ska jag ut och äta med min mormor och min moster. kan bli gott. har därför klätt upp mig lite och sminkat mig lite till :) eeh typ egentligen ingenting men jag ville bara berätta vad jag gjort :P haha.

undra om det går något csi avsnitt på tv inatt som jag kan kolla på?

pusshej!

varför?!

VARFÖR FINNS DET INTE ALKOLÅS PÅ MOBILTELEFONERNA?! VARFÖR?!?!?!?

snälla gode gud skona mig.
jag mår ju redan illa låt mig slippa ångesten också.


to be young is to be sad is to be high

igår skulle vi kolla på harry potter. men vi misslyckades än en gång.
men alltså dom där stora fåtöljerna hemma hos familjen karlsson är ju bara sååå sköna att sova i. varje gång sitter jag där när vi kollar på film och varje gång fäller jag fåtöljen bakåt och sen minns jag inte mer och sen vaknar jag.

annars var vi ute och gick. jag måste verkligen ta tag i det här med träningen nu. springa lite oftare. ska nog ge mig ut i spåret nu faktiskt. jag tror att min kropp och mitt psyke behöver det mer än själva utseendet egentligen. hjärtat ska för fan hålla ett tag till. usch.

god morgon!

sitter här nu och lyssnar på placebo covers skivan. ganska bra ändå.
äter en cream cheese bagel macka också. himla gott! kommer lukta lök på jobbet idag men jaja.
har även spillt lite cream cheese och tomat på skrivbordet. men det är ju laminat så det går att torka av :)
börjar jobba om en timma och borde kanske sminka mig.
ska jag vara helt jävla ärlig så måste jag bajsa innan jag åker också. kul va?!
haha. på fredag ska jag titta på psych. passande va?
lustigt.

nej men gott folk jag skulle egentligen bara säga god morgon!

vad betyder mina drömmar?

vad betyder egentligen mina drömmar.
jag har drömt så lustigt på sista tiden.
först drömde jag att jag var tillsammans med en söt pojke. han var jätte snäll och underbar mot mina vänner och de tyckte om honom. det enda felet i min dröm var ungefär att han var anti-rökare och hans mamma var ca en och tio lång. världens kortaste mamma?! nog var att några av mina ex mammor kanske varit närmare 1,50 än 2,03 men ändå liksom. jag förstår ingenting.
sen i min andra dröm så drunknade jag i maggan med släpvagnens pool. skitskumt. verkligen. verkligen verkligen jätteskumt. och bilresan innan i samma dröm ska vi inte ens tala om. sen när bodde hon i något slags u-land och var fattig och undernärd?! typ aldrig! och sen när var du känslosam.

bläääää jag hatar mina drömmar. först drömmer jag om en som jag aldrig ens pratat med och sen om en som jag pratat alldeles för mkt med och waaaaay too much om!

det är nya tider nu.
det är slut på det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skrattar hela vägen till banken

mitt liv är så sjukt roligt att jag skrattar hela tiden.
för just nu har jag precis tittat klart på so you think you can dance?
jag har också varit ute och sprungit. det behövde jag. orkade dock inte springa så långt. men jag maxade och sprang 2,1 km på 12-13 min. det var skönt. eller det var ju bra för att vara jag iaf :)
jag har också jobbat ungefär hela sommaren. förra veckan jobbade jag sex dagar och det ser inte ut att bli bättre framöver. men på banken kommer mina pengar att sitta fint sen.
jag har även kommit på två saker eller kanske tre undertiden jag jobbade idag.
nr 1 - jag är inte så dålig på engelska som jag själv gärna vill tro. vi har rätt många kunder som är engelskspråkiga och idag stod vi och skojade och höll på när en man kommer mot mig bakifrån och ställer en fråga och jag vänder snabbt och svarar direkt på engelska utan att tänka efter. det är då man har fått in flytet väl?! jaja. who cares. jag bor ju ändå bara i sunkiga sverige haha. har även fått prova min utmärkta franska med en kund sjukt knepigt haha.
nr 2 - jag vill flytta hemifrån. jag kommer att vara ensam i höst och för all framtid. om kattis flyttar till gbg och emma bor kvar i gbg och lolo flyttar iväg kommer jag att vara ensam typ jämt. hoppas det går några roliga i min class to be för jag måste skaffa lite nya vänner. inte för att jag inte ahr några så men vi vet ju alla att det stora gänget inte längre finns och när gänget som finns kvar umgås är jag itne längre inräknad och speciellt inte om kattis flyttar. jag måste alltså flytta hemifrån och ta tag i mitt liv och kanske skapa lite nya kontakter. om inte annat än för att det är bra att känna olika sorters människor.
nr 3 - att vara smart är coolt. det ger sex appeal. men det är inte allmänt känt. men jag tycker så. jag tycker att det är skitcoolt att kunna massor. kanske inte just själva smart grejen men att vara allmänbildad. det är ballt! sån vill jag bli.

men vet ni vad gott folk nu börjar csi. och eftersom jag är ensammast i hela världen (känn tyck synd om mig känslan flöda) och inte har någon pojkvän så får jag trösta mig med tvn :D

"running up that hill"

quiz

You look nice alright
and I like the way you nod after everything I say
like it actually means something
to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you?ve cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVDs

But there?s some things you need to know about me:
I?m weak right now, real weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you:

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbour?s?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
because I?m still scared of feet

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you?ve had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you?d rather wish I?d be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I?d fall, would you pick me up?
If I fall, will you pick me up?

hur tänkte gud?

eller tänkte gud överhuvudtaget. eller är det så enkelt att gud inte finns för att om han funnits hade han skapat mig på ett lika logiskt sätt som han skapat alla andra kvinnor. för jag menar jag är ju så jävla manlig. eller inte manlig utan mer okvinnlig. jag är liksom inte sådär tjejig i mitt sätt och i min stil. i min framtoning helt enkelt. men när det kommer till hjärnan och killar fungerar den precis likadant som alla andra tjejers. det är så orättvist. jag vill inte vara den där böliga känslosamma klängiga människan. men likt förbannat är jag det ändå. fast jag inte vill. men annars är jag inte så kvinnlig. det är ju kul. roligt att jag fick de tråkiga delarna av kvinnosläktet. men å andra sidan är jag fan så glad att jag inte tänker som en kille. då hade jag ju varit dubbelt så jävla dum i pallet. hahahahahhaa.

somliga straffar gud

jag skulle aldrig aldrig ha sagt till kattis att jag aldrig blir sjuk.
för nu sitter jag här med feber. kul för mig. känns som att jag har öroninflammation eller nåt. har ju haft ont i öronen men orkar ju aldrig bry mig om det. det är ganska äckligt egentligen. bläää. hoppas bara att det inte börjar rinna gegga ur dem eller nåt annat skumt. haha.
men som medicin funkar cola utmärkt. det ska ni veta. har bara druckit cola och kollat på harry potter hela dagen. eller ja jag vaknade ju halv ett haha. kollade på fången från azkaban och den flammande bägaren. det är trean och fyran. ettan och tvåan såg jag ju för längesen.
på lördag ska jag, mia och kattis se femman. i våra nya biosalonger i filmstaden. hoppas det är fint där. det blir lite utav en premiär för mig. skönt att göra något lugnt i helgen med kanske.

annars händer det ju sådär mycket. bongo är kvar nere på tändsticksområdet. k rauta rör sig inte heller en millimeter och jag jag bara jobbar och jobbar. fast idag är jag ledig :) men sen är jag inte ledig igen förrän nästa tisdag. alltid skönt med en sexdagars arbetsvecka. jaja man ska inte klaga. cash is king :D

det går så lätt sönder

image105

dagens i-lands problem

jag har inget att göra. usch. jag är så rastlös.
och inte kan jag åka och shoppa heller för jag har inga pengar. bläää.
och när jag väl jobbar vill jag hellre vara ledig. livet är konstigt.

kul att maria haft 18 miljoner ursäkter för att slippa jobba för mig på söndag. herregud. är verkligen att man ska vara med sin katt en godkänd anledning?! nej jag tycker nog inte det. hon kan ju glömma att jag någonsin ställer upp på henne igen. för jag ställde upp med riktigt kort varsel när hon inte kunde jobba. hon fick veta en vecka i förväg att jag ville byta men ändå vill hon inte. jag säger bara det. lycka till nästa gång du har problem.

annars är jag ganska mätt och belåten. lunch på mc donald's. fick även ett coca cola glas. så nu har jag två :D bra för jag samlar till mitt kommande hem. haha. jag kommer ju definitivt inte ha råd att köpa någon bättre servis när jag väl flyttar hemifrån. i övrigt så var det ganska bra på mc donalds. jonna jobbade. och gratis är gott som vi brukar säga :) hon får nog smaka lite sprit på lördag helt enkelt. haha.

åh nu vill jag verkligen att det ska vara lördag. jag vill festa. och sen vill jag inte att det ska bli söndag. men det kommer det att bli och jag kommer att vara jättebakis på jobbet. men alltså det får vara så då. helt enkelt. för nu har jag iaf förvarnat danne som jag ska jobba med att jag kanske är lite illamående och sådär. haha.

nej nej nu måste jag nog gå på stan lite ändå. det känns så. måste aktivera mig lite iaf.

ses!

historier om mina vänner skorna


gud vad jag hade för lite att göra idag. så jag städade min garderob och kastade ut lite skit och sen så dokumenterade jag mina skor. fast jag orkade inte ta kort på alla så det blev bara några. orkade tex inte släpa fram alla boots och stövletter och kängor och grejer. varför har jag så många skor?! jag har ju inte ens använt hälften av dem mer än en gång. det är sinnessjukt. vad ska jag med alla skor till. en del är itne ens snygga. men favoriterna finns ju. just nu är jag väldigt inne på mina ljusgula kawasaki sneakers. dom är så sköna! annars är ju mina senaste vita converse en favorit. vita converse passar ju till allt! tycker jag iaf. och dom funkar vår sommar höst och vinter. året runt helt enkelt. kanske itne egentligen men jag använder dom så! dom guldiga nike dojjorna funkar ganska bra till min lilla söta kjol har jag upptäckt. och i dom skotskrutiga röda skorna ser man ut som en punkare. i dom svarta vagabond kan man gå säkert tusen mil. det har jag provat. jag frös och hade ont överallt utom i fötterna. dom var varma och sköna. jag gick och jag gick. det var nästan vinter och jag var full och hade ångest och klockan var väl en sisådär fyra fem på morgonen. inget batteri på¨telefonen och inga pengar. men hem kom jag. dom svarta pumpsen fick jag av kattis en gång. dom är favoriterna av fin skorna. dom passar ju både till byxor och klänning med eller utan leggings. jimi hendrix vansen vet jag egentligen inte varför jag köpte. gillar ju hendrix men inte så extremt mycket. det var nog bara för att liksom. leopardsen är givna i mitt hjärta. mm leopard är en kvinnas bästa vän. en så snygg detalj bara. två par gula nike sneakers. ett par air force one. limited edition. det var bara ett måste. har väl använt dom några ggr iaf. de andra flätade vit/gula har använts flitigt på tågluffen och fick även vara med på hultan iår. dom är såna där sköna skor som man egentligen inte riktigt vet hur man ska använda. cheapo skorna är snygga men alltså jag vet bara inte. slogs med mamma för att få dem och det var ju kanske lite dumt. ett par av de få hon betalat och dom använder jag inte ens. seglardojorna. ja alltså vad är en segelkvinna med egen segelbåt utan ett par fula seglarskor. som tur var var det ju inne med henri lloyd jacka och seglarskor för x  antal år sedan. inga pengar behövdes spenderas det var bara att plocka fram ur garderoben. annars är det ju converse i alla former och färger, beige, svart, vit, jeans, rödblommiga. hmm ja de har använts flitigt genom åren och borde slängas men man slänger inte converse det gör man inte. man samlar damm med dom. dom påminner om gamla minnen också. på de i jeans står det my på den ena och jossan på den andra. det påminner om den tiden då vi hängde med öxmarkarna och var hiphoppare på riktigt i "ghettot", det var en rolig tid. man var så ung. love hade jättelånga dreads, jossan var alltid alldeles för full och nina och jag och alla de andra boysen låg i patriks föräldrars säng och skrattade åt deras bröllopsfoto. så fint liv. det var då. lite impulsköp av fin skor har det ju blivit, plus ett par bal/student skor, vet inte riktigt när de används men någon gång blir det väl då och då. men på lördag är det givet. på lördag är det fest och då är det den lilla svarta på som gäller och de nya gröna sandalerna eller vad man ska kalla det med kilklack. grön metallic är ju bara så fult att det blir snyggt. så är det för det vet jag. för det tycker jag. hoppas bara att det blir fint väder nu med!

ja nu fick ni veta lite om några av mina skor iaf. kanske tar resten någon annan gång. detta var ju nästan hälften av dom iaf. haha. sinnes.
see ya wouldn't wanna be ya!

my bjussar ;)


jag vet inte riktigt vad som hände med bilderna. men till vänster ser ni en stolt nybliven ägare till en sector nine longboard :D haha extremt ful bild. men du vet leksaker är mitt liv. till höger ser ni en annan mongo bild på mig. bara för skojs skull sådär :) ja jag känner mig lite generös idag så därför bjussar jag på två bilder. kul va?! precis hemkommen från vätterstrandsmys med kattis och malin. filt, godis och cola. mumma. eller ja kattis drack ju zingo. men hon är ju lite mobbad :P hihi. nej om man skulle sova kanske? jobbar ju trots allt imorgon. näe sova är väldigt tråkigt faktiskt. speciellt eftersom man får sova själv med endast boken som sällskap. dock en bra bok men ja ändå. den är ett hett tips faktiskt. boken alltså. "and i don't want to live this life, a mothers story of her daughters murder" en bok av deborah spungen mamma till nancy spungen som hittades mördad i hennes och sid vicious rum på ett hotell. spännande och hemsk historia på samma gång.

sov gott!

music for my soul

robyn, olle ljungström, timo räisänen, ryan adams, damien rice, nick drake, pearl jam, trbngr, hardcore superstar, backyard babies, kent, håkan hellström, moneybrother, timbuktu, looptroop, lars winnerbäck, lily allen, babyshambles, pink, the knife, cat5, scissor sisters, marit bergman, hello saferide, the pipettes, deportees, the hives, tough alliance, snook, the killers, sahara hotnights, pharrell williams, jack johnson, the strokes, the streets, the ark, anna ternheim, arctic monkeys, anders wendin, moldy peaches, coldplay, moby, gwen stefani, nelly furtado, the sounds, rolling stones, maia hirasawa, imogen heap, sufjan stevens, shout out louds, fibes oh fibes, redrama, dizzee rascal, hanoi rocks, new york dolls, svante thuresson, flogging molly, fall out boy, bob dylan, bloc party, jamie t, lady sovereign, asha ali mfl mfl mfl.

det är helt sjukt vilken blandad musiksmak man har, och detta är ändå inte allt. det var bara det jag kunde komma på på en minut.

dunka mig gul&blå

det är ungefär så jagg känner mig nu.
träningsvärken är olidlig. och allt jag har gjort är att sprungit några ynka kilometer två dagar och gått en halvmil i helgen. det är ju sjukt. har så jävla dålig kondis. det är pinsamt nästan.
men jaja va fan man lever bara en gång. orka hålla på att oroa sig då.

hoppas att jag kan byta bort min tid i helgen. det verkar ju itne så men man kan ju alltid hoppas på att hon är snäll en gång iaf. vore så gött att kunna festa ordentligt bara. annars gör jag det ändå. haha.
köpte en sån snygg outfit med ju.
mamma var lite skeptisk till skorna. men dom är så sjukt fula att dom är otroligt snygga ju. det är sånt hon itne förstår. däremot tyckte hon att klänningen va fin och att jag faktiskt såg lite smalare ut i den. tack tack.

annars har väl mamma och pappa skällt på mig lite mer än vanligt. både igår och idag. men va fan jag är itne det perfekta barnet har aldrig varit och kommer framförallt aldrig att vara. jag gör och gillar itne såna saker som dom tycker att jag ska gilla. så är det bara.
men jag antar att man egentligen inte ska klaga. men just nu ville jag det så då gjorde jag det!

tänk jag drömde en natt att jag hade en katt...

men inatt blev drömmen till verklighet.
det var faktiskt ganska läskigt.

jag hade sett donnie darko på kvällen. den är ju faktiskt jätte konstig och väldigt läskig tycker jag. såna där psykologiska filmer skrämmer mig mer än the grudge och saw och hostel och allt vad dom heter.
i donnie darko har han iaf en osynlig vän, jättekaninen frank. frank har stora stora svarta hål till ögon i en scen och även donnie får det.

eftersom jag är ganska mörkrädd av mig så vaknar jag extremt lätt när det kommer någon och kollar på mig. jag är på helspänn hela tiden. förutom när jag måste vakna för då hör jag varken bomber eller klockor.
i mitt rum finns inte heller något fönster utan bara ett stort fast fönster och en altandörr. eftersom det var varmt igår sov jag med öppen dörr. och som jag alltid befarat kom det inatt in någon.

jag vaknar av att jag hör att någon tassar runt i mitt rum och öppnar ögonen. helt plötsligt hoppade en katt upp i min säng och stod och tittade på mig med jätte jätte stora mörka ögon. gissa om jag skrek och gissa om mamma kom springande och gissa om katten fick fart. haha. helt sinnes. stackars katt fick la hjärtklappning men va fan den hade inget i mitt rum att göra. efter det sov jag med stängd dörr och svettades ihjäl. skönt!

det finns några filmer som skrämt mig och det är såna där läskiga filmer.
till exempel

texas chainsaw massacre - hur hemsk är den inte egentligen. jag tror alltid att det ska komma en missbildad man och jaga mig med motorsåg och ta med mig till sin källare och stycka mig. jag är fortfarande rädd!

gothika - världens mest skrämmande inspelningsplats nånsin. jag tittar aldrig i backspegeln efter att det blivit mörkt!

jag vet vad du gjorde förra sommaren - är det någon som vågar sitta med sina fötter ner från sängen en längre tid utan att tro att man ska bli indragen? inte jag iaf!

sköna söndag

somnade i soffan igår, igen. det är så skönt!
vaknade vid halv tio av att v fortfarande var på. det var family guy på tv. efter det kom 8 simple rules. det är så skönt när man bara kan ligga kvar och titta utan att ens lyfta ett finger. efter ett family guy avsnitt och två 8 simple rules avsnitt somnade jag om. och så vaknade jag halv ett igen. skönt!

idag ska jag nog bara sitta i en stol i solen och bara göra ingenting. kanske sen senare mot kvällen om det inte regnar som vanligt att jag åker lite longboard eller tar mig en cykeltur. vi får se vad som händer.

ville bjuda på lite bilder men det verkar ju inte fungera så bra nuförtiden här på blogg.se.
jaja. ha det bra alla!