highschool sweetheartsimage116
fotoakuten

psykopat?

jag tror att jag iaf kan klassas som lite psykiskt störd snart.
tur att jag ska jobba mellan 15 och 02 imorgon så jag inte kan göra något dumt.
knäppis.

emotional

så har man precis klämt avsnitt sju av private practice. det är ju inte utan att man blir lite känslosam. gråten är inte långt bort när man tittar på alla såpor med kärleksintriger och lyckliga kärleksaffärer.
jag behöver verkligen en man nu.
usch vad ska jag göra. det är ju inte direkt så att det skulle funka. nej. dåliga tankar. bort. ut med alla dåliga tankar ur hjärnan. inte tänka sådana tankar. fy. dum my.
blandade känslor.

godnatt.

 :')

onsdag snart torsdag

idag är det onsdag.
imorgon är det torsdag. då är det tenta. inte kul.
mådde illa även igår. men sen på kvällen mådde jag lite bättre och då åkte jag till kattis en liten stund och hjälpte henne i hennes nya lägenhet. vi skruvade ihop ett bord som var lite komplicerat men smarta och starka som vi är klarade vi ju även av detta. kvinnor kan!
nu sitter jag i skolan och ska strax ha lektion. roligt värre. njaa. men men.
måste verkligen plugga till tentan imorgon. uuuh.
fasar verkligen inför denna.

ses i vimlet.
pusshej.

jag har mensvärk, det är direktsändning allt kan hända

jag säger det igen, jag har mensvärk.
de som skrattade och sa att man inte spyr när man har mens hade fel.
för jag gjorde det idag. det var längesen nu men imorse gjorde jag det igen.
det är synd om mig!
fixade datorn idag i alla fall. och så fick jag hjälp av killen där nere på machuset med lite frågor jag hade. han är snäll han. bra det. för det är ju inte alltid jag förstår allt. haha. mycket teknik nu.

pluggar till tentan nu. jag vet en som kommer att få underkänt iaf. och hennes namn är my. kul ja. inte!
men vad ska man göra. man kan ju inte lyckas jämt. hujeda mig.

nu ska jag plugga sen ska jag nog kolla lite på tv. är det inte csi idag?

ses!

det beror inte på vapentillgången

de som inte trodde att en skolmassaker kunde ske annat än i usa hade fel. så jävla fel.
klart att det kan ske i norden och i sverige och överallt i hela världen. och det har det gjort också.
vapentillgången är lika hög i sverige som i vilket annat land som helst.
det handlar bara om vad "mördarens" fantasi sätter för gränser. titta bara på de som blivit ihjälkörda den senaste tiden. och vi har ganska bra tillgång på bilar i sverige.
allt det här handlar inte om vad man kan döda människor med. det handlar om varför man gör det.
återigen har man missat någon som uppenbarligen inte mått bra. man uppmärksammar tyvärr inte människor som mår dåligt i vårat samhälle. man ignorerar dem eller kanske inte ens tänker tanken att de kan må dåligt. och har man uppmärksammat det så har inte psykvården haft tid eller plats eller "velat" ta hand om dem. för jo det finns sådana fall också där en sjuk person verkligen behövt psykvård men fått annan vård istället. fel vård!
samhället är skruvat och vi tar inte hand om dem som behöver det allra mest. tyvärr. våra sjukhus är överfulla och man får stå i kö för att bli omhändertagen. det är inte så det ska va. vi vet att något måste göras men vi har inte tillgångarna. sanningen är den som svider mest.

sjukvårdssystemen i världen är sjuka.


vi kan bara hoppas att det inte händer igen.

nooot good

näe min aftonbön igår funkade inte.
konstigt.
det är väl så att gud inte finns då.
mig vill han iaf inte lyssna på hur som helst.
haha.
kul ändå.
men det hade varit roligare om det funkade.

peace out.

aftonbön

jag lovar att göra mig så fin som möjligt.
jag lovar att duscha.
jag lovar att raka benen.
jag lovar att göra mitt hår fint.
och jag lovar att sminka mig så jag blir söt.
jag lovar att gå ner i vikt.

men allt jag vill är att någon håller om mig.
att få ligga sked naken tillsammans med en kille.

kan inte någon ställa upp och hålla om mig en natt?!

vem ska bli den barmhärtige samariten?

fuckin' freakin' unbelievable

sluten cirkel

i våran lilla slutna cirkel är det okej att begå vilket brott som helst.
men om någon annan begår samma brot och konfronterar oss är det inte okej.
men det är för att det är våran slutna cirkel och där är det okej för oss att göra vad som helst utan att vi blir arga på varandra.
det finns ingen som förstår det och det är aldrig någon som kommer att förstå det heller.
frågan är om någon ens vill förstå. men det är lugnt. för vi kommer troligen aldrig att låta er förstå heller.

end of story.

nattmusik


inte så pigg

jag ser ungefär lika pigg ut som jag känner mig. har varit vaken i en och en halv timma lite mer typ och har redan varit på toa alltför många ggr. kattis skrev precis till mig att jag är vidrig ibland. haha. bara för att jag gillar att prata om sånt som ingen annan gör. vad vore meningen med blogg - läs dagbok på internet - om det inte vore för att man vill att alla ska veta allt om en. jag kanske återkommer med en färg och konstistens rapport senare....håll ut.rätt roligt att det ser ut som om jag sitter i en garderob. fast det gör jag ju praktiskt taget egentligen. mitt rum är en enda röra och jag orkar inte städa. suck.

konstigt

jag gick och la mig kl fyra igårnatt/imorse och jag vaknade igen vid halv tio. är det inte konstigt. jag är knappast utvilad för jag känner mig skittrött. men jag ha fortfarande ont i magen så det är nog den som spökar och skojar med mig. inte bra inte bra!

kanske borde äta lite frukost och se vad som händer med magen nu.

sömnbrist

inget för veklingar.
jag kan inte sova!
jag har ont i magen.
imorse vaknade jag halv sju för att jag hade så ont.
halv sju! jag har aldrig någonsi tidigare vaknat så tidigt av mig själv, förutom den där juldagen det där året då jag aldrig riktigt hann somna innan jag fick springa till toan igen.
ja usch. det var lite mycket tequila den gången också, och champagne och helrör. fy sjutton. jag kom hem la mig i sängen, varje hel timme var jag uppe på toa, ända fram till nio på morgonen. aldrig mer blanda tequila sprit cider och champagne. haha.
men åter till mitt problem, magen. bläääää. ska det aldrig sluta. det är ju inte direkt så att man får nån bonus heller, typ som viktnedgång. usch usch usch vad dåligt av kroppen. jag som alltid brukar säga att det alltid kommer något gott med det onda. haha vilket skämt!

förresten så blir det inget miami för min del över nyår. mamma vill inte. hon vill åka till berlin. vem väljer berlin före miami?! det måste ha med övergångsåldern att göra. eller så är hon tokig på riktigt.
jag får vara hemma med mina vänner istället vilket iofs inte är fy skam om man får dricka så mycket sprit man vill. för jag gillar inte att fira nyår. det blir alltid så tråkigt ändå. i år ska jag va sket packad och ha mysbyxor på mig. skönt!

nu ska jag nog försöka sova. har ju trots allt bara sett fem avsnitt av grey's ikväll. hihi.

en bärs en cigg ett järn

jag har det. jag vet nu! jag vet varför jag inte har någon kille. varför ingen kille ens vågar närma sig mig.
jag har blivit en bitter sur jävla kärring. innan var jag glad och positiv med mycket humor och nästan lite knäpp. jag skulle heller aldrig våga närma mig någon som hade horn i pannan. varför skulle man det liksom? man går ju inte genom de brinnande portarna till helvetet förrän man verkligen måste liksom! alla de killar som någonsin gillat mig måste ha tyckt om mig för min lite konstiga humor och att jag är lite tokig. för de är ju inte så att jag var skitsnygg innan och nu är jag jätte ful. nä såhär har jag alltid sett ut och kommer alltid att göra. folk har ju sagt till mig att jag är lätt att tycka om för att jag är rolig och öppen. men på senaste tiden, eller ja det var en underdrift, under de senaste åren har jag deppat ihop och gått in i mig själv. vänt taggarna utåt och inte varit så hemskt inbjudande överhuvudtaget. lustigt det där. men tur att jag har kommit på det nu då. jag ska gå tillbaka till mitt lättsamma lite roligare jag men dock inte så mycket ytligare. tack för mig!