jippi för fan!

jag hatar att bygga hemsidor. det fungerar aldrig för mig. det går jättebra för alla andra buhu. jaja det är väl inte hela världen.

snart ska jag och kattis åka till ikea och köpa tyg till hasse. malin är i berlin och roar sig den lilla apan. så vi får klara oss själva. haha. hur det nu ska gå, för det är ju liksom malin som är den kunniga utav oss. men men.

en långpromenix med lolo igår. det var skönt. det behövde jag, eller min vikt behövde det snarare. hehe. lolo är verkligen en busy kvinna nu. häromdagen var hon och bowlade med någon klas, på torsdag ska hon gå ut med john och på fredag ska hon grilla med markus. haha. det är så himla roligt att retas med henne. (du vet att jag tycker det och jag vet vad du tycker egentligen så det är lugnt) tydligen lovade vi vid ett svagt tillfälle att vi skulle gå till apt på lördag också. man kan ju inte annat än säga ja när ludde tittar på en med hundögonen. haha. jaja finns det sprit så hitatr ni oss i närheten. så är det alltid. oftast om det är billigt. men det är sällan.

nu så borde jag cykla hemåt och mäta gardinerna så vi vet hur mycket tyg vi ska köpa. guud så roligt. jag längtar verkligen verkligen verkligen till hultsfred nu. dessutom så var det ju nytt bandsläpp häromdagen. några favoriter kommer faktiskt. marit är ju en gammal goding, vilken pärla. det blir skoj. sen så kommer ju dizzee rascal också och razorlight. in the morning lalalala. så bra. och dizzee är ju en gammal vän. det vet väl iaf alla som någonsin stått bredvid mig när det ringt i min telefon. fix up look sharp!!!!!!!! han har gjort ganska många bra låtar förövrigt men fix up look sharp är ju alltid en som kommer att ligga en varmt om hjärtat. engelska hiphopare som jag gillar svämmar det ju inte över av heller, det är ju bara dizzee och lady sovereign typ. "i'm english try and deport me" haha.

nä nu är det svammel igen. bäst jag tar mitt pick och pack och går hemåt.
see ya wouldn't wanna be ya! eeh?! ja. :S

obs! eventuellt blir man lite veckovild när man läser detta inlägg

jo för nu är det så att helgen är över och det är måndag. fast liksom en vecka senare. förstår ni vad jag menar?! för först var det onsdag och då skrev jag om helgen som varit. men sen kom torsdag och sen fredag och jag ni vet hela processen. så nu är det måndag igen och helgen är över för typ miljonte gången i mitt liv. tråkigt va?! tur att det kommer en ny snart igen. och denna gången är det långhelg för det är valborg. hihi så fint!

helgen var iaf trevlig. jag och lolo fick skjuts av kattis ner till stationen. väl där satte vi oss på bussen. halv elva anlände vi till göteborg och vi begav oss hem till emma. väl framme i gamle staden/bellevue där emma bor tycker jag att jag känner igen mig väldigt mycket och funderar på om kanske mina moster och mina kusiner bor där. men jag ägnade inte mycket mer tanke åt det. vi kom fram till emma och satt uppe till en bit in på natten och drack öl och åt chips. ibland är livet fint! speciellt när man gör det med emma och lolo också. det känns som vi dessutom upplevt det där förr. skönt att veta att livet inte förändrar för mycket ändå under längre tid. haha.
jag väcktes brutalt av hakunamatata i örat och vägrade som vanligt vakna sådär tidigt som de andra två verkar göra för jämnan. så där fick jag ligga och lyssna på hakunamatata tills jag insåg att jag var tvungen att gå upp för att slippa lyssna på denna otroligt irriterande låt. vi gick på stan och jag hittade ingenting och vi åt lunch och vi fikade och vi gick lite mer på stan. sen åkte emma till sin skola och jag och lolo åker hem för att byta om. när vi kliver av "vagnen" så går vi mot emmas hus och då ser jag ju att mina kusiner bor jämte. haha. så stort men ändå så litet. det är verkligen sverige. sen kom sebbe och när det hade gått en timma eller två eller eventuellt flera hade vi klämt lite alkohol, förövrigt vet jag inte var min vinare tog vägen?! lustigt.
vi åkte till emmas skola och träffade hennes skolkompisar och tittade på deras konst. sen åkte vi in till stan för att bege oss till andra långgatan. väl där träffade vi lolos kompis mia från jkpg och sebbes kompis claes från jkpg. det verkar som att gbg är lilla jkpg numera. sen gick vi till pustervik, eller jag lolo och mia och mias kompis. efter att pustervik hade stängt, en timma senare än vad vi är vana vid, gick vi till burgerking. och sen blev det efterfest i sebbes syrras sjukt fina lägenhet. jag sov iofs väldigt gott framåt femtiden för att lite senare för andra gången på en dag bli brutalt väckt igen. suck vad gör jag för fel?!
söndagen var väldigt slapp och skönt. inte mig emot. kollade på en timbuktu dokumentär och mtv och åt upp resterna av chipsen. fin fint! drack en hel del cola och vatten med haha. sen fick vi snällt åka hem till jkpg igen för att fullfölja våra plikter. fy och blä.

jaha så var det måndag och engelskan idag ersatter med fika och snack med sergeant blair från usa. inte helt jobbigt, mest intressant faktiskt. och efter lunchen åkte vi till skogskyrkogården och såg på när de kremerade en man och tittade på kyrkogården. det var också rätt häftigt och intressant.

helt okej första dag såhär efter helgen.

snart kommer iofs en helg igen så än har jag inte gett upp hoppet om livet.
"jag föddes på en fredag, lagom till helgen"

tjarå!

das weekend is gone

redan onsdag. det känns som det nyss var helg. men så är inte fallet.
igår var det tisdag, jag försov mig, typ, och missade skolan. fast det gör ju inte så mycket egentligen. för jag är ju klar med min bild&design uppgift. men dumt att få frånvaro. jaja nu är det ju lite sent att tänka på det.

måndagen var rolig. bowlade med krauta. jag och kattis gick ner till bäckalyckan för att bli upphämtade av martin och danne. sen så bar det av till bowling arena. väl där bowlade vi och hade roligt. verkligen alla som jobbar där är hur roliga som helst. efter bowlingen var det mat och sen ett kort möte. jag som ny hade ju inte jättemycket att tillägga. men ändå.

idag onsdag inser jag nu efter att ha skyndat till första lektionen 8.40 att vi inte har samhäll och jag har alltså håltimma från klockan tio till halv tre. skönt. eller inte. jaja men det gör väl inget. jag får väl gå hem eller nåt. borde plugga lite också kanske. bläää. jag vill verkligen inte plugga detta längre. det är projektet som hänger över mig som ett tungt svart moln. jag gillar det inte. verkligen inte.

nä nu ska jag skriva ut det sista av bild&design arbetet och skriva lite på mitt projekt för att slutligen läsa det sista i min kafka bok som ska vara utläst imorgon. usch. hoppas jag hinner allt detta till halv tre. me wish.

jobb skola projektarbete jobb umgås jobb skola....

mitt liv handlar inte om något annat just nu. blä.
som chefsassistent får man inte mycket fritid över det vet jag nu, eller så är det just det man får. men som bartender/servitris är livet desto hårdare, och nu när man tagit sig in i byggvaruhusbranschen också så är livet än mer hektiskt. men man ska väl inte klaga. det finns de som inte har ett enda jobb och har familj att försörja och så sitter jag här med tre jobb och bor fortfarande hemma och betalar inte ett piss. man ska verkligen inte klaga det är inte rätt.

påsklovet har varit fint, firade mamma på måndagen. mamma och jag gick på bio. vi skulle se se upp för dårarna tänkte vi men det fanns inga platser kvar när vi kom ner. så därför tog vi den andra filmen som gick, nämligen natt på museet, den är säkert rolig tänkte vi. när vi kom in i salongen insåg vi att det var vi plus ca 20 personer till som skulle se filmen, hmm undra om den verkligen är så bra tänkte vi då, men det stoppade inte oss, förövrigt så var 99% av de som satt där inne mammor med sina små barn. trevligt tänkte vi åter igen, det är tydligen mammornas dag med barnen. när filmen väl började insåg vi ju ganska snabbt varför det var så många barn där. den var ju dubbad! svenskt tal jo man tackar. rolig film men skulle kanske varit roligare utan dubbningen. jämte mig satt en liten kille på kanske fem år. han höll kramaktigt i sina popcorn och skrattade hejdlöst hela filmen igenom, så himla söt.

i övrigt har det inte hänt mycket. jobbade i fredags, blandade mina drinkar och serverade min mat och diggade till snygg-erik under kvällen. visserligen inte jättesnygg och inte jättebra heller för den delen men ganska bra ändå. bättre än dj'n iaf. ve och fasa.
lördagen var lugn, jag och mamma åt på twin, hon "orkade" ju inte laga mat så vi åkte ner dit och åt middag och drack vin. sen hämtade kattis o malin oss och vi släppte av mamma hemma för att sedan köpa massor av godis, chips och cola. mums! hyrde en film som vi aldrig så. nej the fast and the furious var ju på tv, eller så var det too fast too furious, jag vet inte. men paul walker är ju iaf sjukligt snygg, mest snygg är han när han är solbränd och halvnaken i filmen into the blue. dessutom är han ihop med jessica alba i den filmen och hon är ju inte heller ful den satans haggan ;)
söndag var det dags för jobb igen. så idag har jag sålt lite plankor och brädor och tapetklister och grejer. jajamensan hela dagen. och nu

påsklov

påsklov är sjukt fint. idag sov jag till tolv. hur fint som helst.
igår var jag och mia i göteborg och shoppade lite. jag köpte massa fina och framförallt användbara grejer.

jeans
bohem klänning
oversized t-shirt klänning
midjeskärp i regbågens färger
scarves med tryck
t-shirt
disktrasa till mamma med texten "I love you for cleaning up my messy kitchen"

och nöjd är jag med mina inköp. nu är jag visserligen verkligen luspank och utblottad men va fan. man lever bara en gång. hade egentligen kunnat tänka mig att köpa typ femton par skor med min där sa faktiskt mitt samvete nej. i min garderbo står väl ca 40-50 par skor. och jag använder ett par. nej jag får helt enkelt börja använda de andra innan jag köper fler. det är bara så det är.

nu ska jag duscha och klä på mig. för sen ska jag bege mig ner till stan för ett möte.
solen skiner och jag är faktiskt på väldigt bra humör idag! hoho.


raggare är vi allihopa

ganska trevlig helg ändå måste jag säga.
bilmässan var i stan och raggarna vågade sig ut ur sina gömmor. trevligt trevligt.

fredagen var lugn, gick på mässan på dagen med malin och kattis och sen på kvällen kollade jag och kattis på film. c.r.a.z.y hette den. kanadensisk film. helt okej, en film i min smak. pratade franska gjorde dom också så kattis förstod inte nåt och jag förstod två eller tre ord. haha. men men tur att man kan välja svensk text ibland :)

lördagen startades upp med jobb. väldigt lugnt för att vara custom motor show måste jag säga. gött det. men det var ju trots allt påskafton och jag och kattis insåg ju att vi itne ville vara sämre än någon annan så vi bestämde oss för att gå ut. molle skulle hänga med becca &co så jag och kattis tog tag i saken och hade förfest hemma hos mig för ovanlighetens skull. men ni ska bara veta hur givande en förfest på tu man hand med kattis kan vara.
sen undrade johnny om vi ville komma ner till dem och förfesta. och det ville vi ju. umgås med tre media centers personal kan ju va trevligt tänkte vi och åkte dit. väl där insåg jag att var jag än går stöter jag på hanna, ebba och emma. dessa små tjejer är överallt. men det stör inte mig iofs för dom är trevliga. men det är ganska skoj att om man så åker till österrike stöter man på dom. det är inte bara jönnet som är litet utan världen. haha. jaja. killarna var riktigt laddade och tankade och det var skoj att se haha. trevligt att träffa johnny lite med för det är inte för ofta man gör det nu när han och mats har flyttat till göteborg. överhuvudtaget har jag inte träffat johnny mycket sen vi umgick intensivt allihopa i gänget för några år sen. ibland saknar man de där dagarna när man bara gjorde ingenting och ingen bråkade och ingen var ihop. men men tiden har sin gång. hur som helst så gick jag och kattis till våran kära gamla vän huset. och det verkade som alla mässbesökarna hittat dit också. väldigt trevlig kväll. kattis hade nog roligast men jag klagar inte haha. efter lördagens alla taxiresor vaknade jag på söndag morgon av att kattis väcker mig och säger "jag tar en taxi nu, hämtar du mig när jag slutar?" ja visst svarar jag och somnar om. skönt! hehe.

och söndagen har väl ungefär bara bestått av att jag varit på a6 med mamma och ätit påskmat här hemma.
lille pappsingen har fått åka till akuten också. läskigt. men det är nog bra nu. eller nåt. jag vet inte. jag är så dålig på sånt där.

det roligaste förresten med lördagen var att när vi kommer till förfesten är en gammal fiende till mig där. haha. ja jisses. trots att jag inte brytt mig på flera år så är det ju lite stelt. haha. men hon var faktiskt väldigt trevlig till min förvåning om man får säga så om någon annan. men det var ju skoj och jag försökte vara trevlig tillbaka. jag hoppas jag lyckades. ibland är jag otrevlig undermedvetet som någon slags försvarsmekanism men jag försökte verkligen iaf.

lyssnade lite på min gamla BWC skiva innan när jag hade skjutsat mia. när jag lyssnat en stund insåg jag att jag satt med ett leende på läpparna. det var verkligen en rolig tid i mitt liv. bekymmersfri och lycklig. vi hade så roligt den sommaren. bara festade ungefär varje dag av sommarlovet och umgicks. ljög för föräldrar om att vi sov hos varandra fast vi sov allihopa i den stora dubbelsängen. fråga mig inte hur vi fick plats men man var väl mindre då. de enda bekymmer som fanns var olycklig kärlek och huruvida vi skulle lyckas ljuga för våra föräldrar. ja det avr livet det.

nu har också min karriär som chefsassistent blivit officiell. jag vikarierar nu för en som är mamma ledig. nu ligger ansvaret på mig. shit. jag som inte ens har någon utbildning. hur ska detta gå?! har slutfört mitt första uppdrag och jag tror att det gick rätt bra iaf. stötte bara på problem en gång men det var lätt åtgärdat. det blir fint att skriva på mitt CV detta.

dags för att käka tårta nu!

jag vet inte jag

i lördags var vi ute. vi började med att ångbasta och dricka lite hemma hos mig. sen gick vi till huset. det var ganska intressant. vi skolade in louise och vi fick även nöjet att träffa de italienska utbytesstudenterna. ganska märkligt haha. jaja. sen skulle vi iaf gå hem. det var då louise var borta. men jag och kattis gick till mc donalds, tog lite mat to go och begav oss mot bongo för att leta efter louise. det var då vi träffade massa folk och kattis lämnades av. så jag hittade en ny vän, nämligen love och vi gick mot bongo. väl där så gick vi tillbaka till juneporten för att ta en taxi. mycket spring och tillbaka alltså. på juneporten lämnades skopimpen love av, han skulle visst träffa någon dam, även jakob lämnades av här, men jag louise och tobbe åkte iaf hemåt. väl hemma insåg jag att jag inte hade någon nyckel. mindre kul. men mamma har en viss kvinnlig intuition som inte andra har. redan när jag stod utanför dörren kände hon att jag var på väg hem så hon hade vaknat och gick upp och öppnade precis i samma stund som jag tog i handtaget till den låsta dörren. sjukt bra jobbat.

söndagen var inte lika rolig. jag vaknade av att telefonen ringde. det var kattis. hon sa att klockan var kvart över ett. och att hon skulle komma upp till mig och hämta mina grejer. men klockan var inte kvart över ett den var kvart över två. haha. jaja. sen kom hon iaf. sen pluggade jag lite. sen insåg jag att plugga inte är min grej och lolo undrade om jag ville hänga med och fika. och då insåg jag att jag är bättre på det så jag hngde med henne. sen gick vi hem igen och jag pluggade lite till. fortfarande ganska dålig på det där.

nu iaf sitter jag och väntar på att klockan ska bli iaf tre så att jag kan åka till jobbet. börjar jobba kl fyra förövrigt. kul värre. det ska bli kul att jobba men att vänta är aldrig roligt. jaja.

får gå ut och sätta mig i solen. det är ju riktigt fint väder iaf!