Årskrönika

Ja jag måste sätta ihop en årskrönika. Vad har jag annars att göra?
Jag tänker samtidigt som jag berättar om mitt 2009, sia in i framtiden och berätta hur 2010 kommer att bli.
Så här kommer den, årskrönikan 2009, enligt mig själv.


Film:
Jag tittar så otroligt mycket på film nuförtiden att jag inte kan välja ut bara en. Men eftersom jag själv satt mig i denna sits måste jag ju. Så jag måste nog ändå säga Inglourious Basterds. Dels för att Tarantino är fantastisk men också för att helheten är så underbar. Miljöerna, bilderna, sättet den är filmad på, manuset, skådespeleriet. You name it.

Det bådar gott för 2010 då Alice i underlandet kommer på bio. En filmatiserad version av självaste Tim Burton. Ja vad ska man säga. Det kan nog inte bli dåligt.

Resa:
Jag är en rädd jävel. Det är inte min vän Anna. Tur för mig, för annars hade vi inte fått uppleva den grekiska ön Karpathos på grekernas egna vis. Gömda stränder i bergens dalar, turistfria stränder långt bort från civilisationen och framförallt god gratis grekisk mat, kattungar och Annas nya hemsida. ;)

Jag tänker att jag ska fira jul på en sandstrand nästa år. Det kommer att bli 2010 års resa. Långt kvar bara, suck! Sitta vid en eld, dricka ljummen öl och någon som spelar gitarr. Ingen julstress bara avslappnat och opretentiöst. Vilka är med mig?

Tv-serie:
Jag var jävligt skeptisk till True Blood. Jag hade läst första boken och den var otroligt bra, sen såg jag första avsnittet av säsong ett. Fastnade inte riktigt. Men jag fortsatte kolla för jag ville se hur de hade filmatiserat boken. Ett avsnitt blev två, två blev fem osv. Slukade två säsonger i ett nafs. Även om Gossip Girl och Greys anatomy fortfarande har störst del av mitt hjärta så vann de inga nya priser i min tävling i år.

Jag har sett ett avsnitt av Pushing daisies. Den kommer nog att plöjas igenom inom en snar framtid skulle jag tro!

Bok:
Kafka i all ära men ibland måste man få läsa något helt udda. Bukowski har varit min snuskiga vän väldigt länge men jag var trött på att läsa om en gammal gubbe som fick ligga. När var det min tur? Årets roligaste bokinköp är helt klart "Alla får ligga" av Henrik Fexeus. Nu måste jag bara ut i nattlivet och prova mina nya kunskaper!

Jag tror att jag kommer att plöja biografier om rockband och rockstjärnor under 2010. Jag har en hel del olästa. Och jag vet ju sedan tidigare att jag sällan blir besviken på dem.

Bakslag:
Jag fick flytta hem igen. Ett evigt farande fram och tillbaka mellan Jönköping och Stockholm för min del. Jag har nog helt enkelt inte riktigt bestämt mig var jag hör hemma än. En sak vet jag dock. Jag vill inte bo hemma längre och jag vill inte flytta hemifrån i Jönköping. Slutsats; försök att stanna kvar i Sthlm lite längre nästa gång.

Inga bakslag under 2010. Tack och hej.

Musik: Vad hände med min musiksmak? Helt plötsligt dominerade inte rock och pop på alls samma sätt längre. In kom den där bipbipdunkdunk-musiken som jag förkastat. Kan bero på sommarens många festkvällar?

Nästa år kommer jag att gå tillbaka till rocken igen. Definitivt. Jag har redan börjat. Skönt att se att mitt vanliga jag fanns där någonstans.

Jobb:
Inte var det K-Rauta i alla fall. Men jag har haft tur med jobben detta året. De verkar leta upp mig. Det är positivt. Men det bästa jobbet som letade upp mig var nog ändå mitt jobb som produktionsassistent/inspelningsassistent på Roomservice. Riktigt roligt. Långa långa stressiga dagar. Men alltid roligt. Det är sådana jobb man ska ha. Det spelar ingen roll om man inte sovit på hundra år, man är ändå pigg på morgonen och vill gå till jobbet. Sen såklart tar ju tröttheten överhand ibland.

Jag hoppas och ber till gudarna att tv-jobben kommer att strömma in under 2010. Jag tycker verkligen om att jobba i den branschen. Det är svettigt, tufft men framförallt så jädrans roligt. Så helt enkelt, jobben kommer att bli mina.

Festival/Konsert:
Det blev bara en festival i år. Som om det brukar bli fler?! Hultsfred med min kära Kattis. Alltid en positiv upplevelse. Konserterna har varit desto fler. Men i toppen är nog ändå Kings of Leon på Hultsfred -09!

Hultsfred 2010 helt klart! Kanske hinner vi klämma in Roskilde också? Man kan ju hoppas.

Teknik: Spotify. Man kan inte annat än älska Spotify. Det har öppnat upp nya dörrar för oss musikälskare och man kan inte annat än älska det.

Jag tror att Voddler kommer att ta musiktjänstens plats under kommande år. Helt fantastiskt. Än så länge bara beta-version. Men jag gillar det starkt alla redan.

Vänner:
Helen förtjänar definitivt en utmärkelse, hon tog in min som en hemlös sommarkatt och vårdade min hälsa och mitt förstånd. Att bo på 18 kvadrat har sällan varit så lätt. Tack för att du stod ut med mig :) Sen kom jag tillbaka till Jönköping igen. Då stod två andra underbara damer och tog emot mig med öppna armar. Tur för mig. Hade jag inte kunnat rymma hemifrån och umgås med Åsa och Lina hade jag nog varit tokig vid det här laget.

Möte:
Egentligen möttes vi långt innan 2009 men det var ändå under detta året som vi började umgås. Så därför får du bli mitt möte under tvåtusennio. Jag kommer att kalla dig Skruttis tills du kastar mig från en klippavsats trots att jag vet att du inte tycker om det. För skruttis är ett ord jag bara använder på grejer jag verkligen tycker om.

Årets viktnedgång: Den har vi Helen att tacka för. Skipper släng dig i väggen. Tack vare en vän som jag från tid till tid under sommaren kallade för Hitler när jag inte fick äta godis eller när jag skulle tänka bort tankara på glass när solen stekte oss på Vätterstranden eller när jag bara fick beställa sallad på Prima istället för pizza. 12 kg lättare och fortfarande på väg neråt. Idag är jag gladare än vad jag var just då haha.

2010 fortsätter i rasande takt neråt. Heja mig!

Årets bästa:
Att syster är en globetrotter och flyttar runt som en dåre. Det ger mig otroliga möjligheter att resa runt och hälsa på henne överallt. Hur bra som helst! London hann jag ju bara till en gång. Sälen ska jag förhoppningsvis hinna med några gånger till innan denna vintern är slut.

Under 2010 hoppas jag ju på att hon ska flytta någon mer stans när hon är klar i Sälen. Som sagt jag har ju aldrig varit på Gotland ;)

Årets sämsta:
Att Kattis har pojkvän. Inte alls lika mycket you and me time. Inte Kattis fel egentligen, jag flyttade ju till Sthlm, vad skulle hon göra? Sitta och vänta på mig?! Nä det är dumt faktiskt.

Så därför berättar jag nu för dig att under 2010 har vi planerat in en tjejkväll varannan vecka, minst. Bara du & jag! Okej?

Årets mest oväntade:
Jag har gjort så mycket konstigt detta året att årets mest oväntade kunde bli en roman. Så därför blir årets mest oväntade att jag har jobbat i en djuraffär. Jag var nog inte medveten om vad jag tackade ja till när jag fick samtalet. Såhär i efterhand känns det allt annat än dumt. Jag är inte rädd för ödlor och grodor och hundar och smådjur längre. Att gå från att vara en icke djurälskande person till att jobba i djuraffär och älska djur är fan en bedrift.

Jag tror att 2010 kommer bjuda på något oväntat inom jobbvärlden också. Så länge jag inte träffar en rik snubbe och flyttar utomland och lever som hemmafru. Det skulle jag också kunna tänka mig.




Det var min årskrönika det. Jag är rädd att 2010 inte kommer att bli mitt år. Men en sak är säker. 2011 kommer det att bli en ordentlig fest i november. Jag fyller 25 år den 11.11.11. Det är dessutom en fredag. Hur fint du vill!





maria?

jag tänker mig att det är ungefär såhär min syster ser ut nu. stämmer det?

(bilden är manipulerad)

 

hahahahaha.


fy fan vad vi är bra!

ja jag säger då det. imorgon är det nyårsafton och allt är fixat. nästan. i vårat gäng ingår en jädra massa framåt och drivkraftiga damer. hellan och jag har fixat som aldrig förr. åsa, lina, sara och jag gav ju oss på ett försök till planering då ingen annan tog tag i det men sen när planeringen var gjord så protesterade ju de flesta. whatever! nu är det iaf fixat och klart. dukningshitler aka my ska ta med måttbandet så att tallrikar och glas står perfekt i symbios med besticken. fy fan vad fint!

nu har jag proppat i mig tacos. det var inte bra. ska strax bege mig till gymmet. jaa jag vet. skulle visst gjort det imorse. men det var så varmt och skönt under täcket. tacka voddler för min något sena uppstigning.

 

jag bjuder på denna för imorgon är det party :) men först ett medelpass (huga mig, har inte tränat pass på flera år) på friskis på morgonen och sen baka efterrätt med åsa.


lugna gatan, eller?

 

var tvungen att blogga denna bilden för att reta hellanbellanbus. förstår inte varför hon använde sked för att kräma ur det sista av glassen. hon kunde lika gärna använt tungan. snacka om att våldta ben & jerry ;)

 

idag har det varit lugnt. jag och hellan har uträttat en del saker och goda gärningar. vi har lagat en trasig volvo v70. (inte illa va?! mekaniker har vi gått och blivit också) vi har hjälpt en gammal gubbe som trillade på trottoaren, vi följde honom hela vägen hem till äldreboendet. (mitt i korsningen stod vi och väntade på grönt ljus när hellan skriker "han trillade, släpp av mig!" och slänger sig ur bilen) vi har beställt mat till nyår för 16 personer. (trots att vi bara är 14 eller 13 eller eventuellt 15. det där med att räkna antal personer är visst inte vår grej riktigt) vi har lagat lunch för fem personer trots att vi bara åt för två och en halv. (som sagt räkna och uppskatta, inte vår grej) vi har legat i soffan och sovit hemma hos hellan. vi har gått en runda runt munksjön. vi har legat i soffan och sovit hemma hos mig. mycket hann vi med innan vi slutligen landade i soffan hemma hos åsa.

 

imorgon väntar en hektisk dag. mycket på schemat. väldigt mycket ska uträttas inför nyårsafton som stundar. men först ska jag till gymmet och bränna lite kalorier. skönt!

nu gäller det att sova.


All my girls are no where to be found, they all split when I'm in trouble

 

 

 

 


 

vad gör man när man sitter hemma och har tråkigt? jag ska ringa emma och kolla vad hon håller på med. har åtminstone tränat idag. det var ju bra. har även ätit after eight och marsipan?! och just det. jag har gratulerat r på hans dag. fast jag sjöng inte. det var tydligen dåligt av mig.


koma

om jag vaknar upp ur den här koman jag verkar befinna mig i kanske jag kan ge er lite värdefull information. men just nu så orkar jag inte med det så jag tittar nog på film istället. mellandagsrean är ett skämt. kom hem med en kofta jag velat ha länge nu. de var dock inte med på rea. jaja nu ska jag lägga mig tillrätta och titta på en film. fy fan vad skönt! imorgon är schemat fullspäckat. gymmet på morgonen sedan jobb. gött mos.

jag hade visst varit snäll i år också?!

tomten kom med en hel del paket. fick filmer till min samling. massa pengar. en backyard babies bok. stativ till min kamera. träningskort. m.m.

mot slutet av kvällen tröttnade jag på att vara enda "barnet" så jag la mig i min säng och kollade på film. mycket skön avslutning på julafton.

nu blir det till att hoppa in i duschen. sedan måste man göra sig snygg för ikväll är det fest!


so far so good

tomten hade lämnat paket i julstrumpan. träningskort och marsipanfigurer. mums! så än så länge är jag mer än nöjd. nu blir det ner till stan. tända ljus på kyrkogården måste man göra på julafton. sen hem och äta massor med mat, titta på kalle anka och öppna julklappar. skönt att det är jul igen. en ledig jul dessutom. man klagar ju inte.

dagens klurigaste

jag tror att jag är bra på engelska. jag är övertygad om att jag i alla fall förstår vad som skrivs i ett mail. därav min panikshopping idag på morgonen. asos kunde inte leverera min klänning som jag beställt till juldagen. därför gav jag mig ut på stan i trängseln och kom hem med ett par nya skinnstövlar, två eller tre klänningar. skyndar hem, mannekängar för pappa och stressar sedan till jobbet. väl på jobbet ringer pappa och säger att jag har fått paket från england. jaha oookej tänker man ju då. maria bor ju inte i london längre. så det kan inte vara från henne. asos hade ju sagt att paketet inte kunde levereras. kommer iaf hem från jobbet och finner ett stycke klänning och ett halsband. jaha men guuud så trevligt. bara det att klänningen var två storlekar för stor :( tur i oturen att jag shoppade lite på stan på morgonen då!

så nu lutar det åt att det blir något i stil med detta på juldagen. det duger nog. pappa tyckte egentligen att den andra klänningen jag köpte var finare. men mamma och moster tyckte denna. de är ju ändå tjejer så ja det blir nog så. men skönt att jag inte behöver tänka på nyårsstass nu då. klappat och klart!

nu ska jag titta på shrink och sen sova. imorgon finner jag första klappen i julstrumpan. det är förmåner man har som ensambarn. (tror jag?!)


måste summera dagen

det har varit en rätt go dag ändå. promenad med hellan imorse. det är ju sjukt skönt att vara ute när luften är alldeles frisk och snön ligger vit på taken och solen skiner. sedan lite jobb. en hel del att göra. tiden går fort. ja en bra jobbdag helt enkelt. sen förbi johans där damerna satt och fikade. sedan hem byta om och sedan ner till r för en spelkväll med killarna. man kan säga att jag är nöjd med dagen. men mest beror det nog på att det snöar som fasiken ute. därför är jag så himla glad! så nu säger jag god natt.

musiktips

 

ett litet tips innan jag åker till jobbet. om man inte gillar låten kan man ju titta på scarlett. det finns ju de som tycker att hon är fruktansvärt snygg.


sviiinkallt

sitter inne och hackar tänder nu igen. vad är det för fel egentligen?! jag blir galen. man ska väl inte behöva ha ytterkläder på sig inomhus?
två timmar morgonpromenad idag. det var ju förträffligt. gick ner till bäckalyckan och hoppade in hos helen och väckte henne. haha. det var skoj! sen runt munken och sen hem igen. fy fan vad duktigt!

nu ska jag tina upp min stelfrusna haka och sedan åka och jobba. fint fint.

julmust + lussekatter = promenad

jag åt lusekatter och drack julmust innan. det är ju så gott! speciellt i kombination. så därför var jag tvungen att gå ut och gå. passade på att ta en bild när jag ändå var ute. det är så fint när det är helt mörkt och stan endast är upplyst av gatulampor och ljus från husen. ser lite ut som en sagostad. eller kanske inte. järabacken längst bort i bild är snart täckt av snö. jag lämnade mina skidor i sälen? bra där.



imorgon blir det morgonpromenad med helen (som finally är back in town) och sedan jobb. nu väntar sängen och duntäcket. har redan dunskorna/sovskorna på mig. jag har lärt mig av en viss känd person att man ska sova med såna på fötterna när det är kallt ute. haha. roligt. för jag har aldrig frusit innan. nu fryser jag jämt. därför tog jag emot tipset och sover med sovskorna på. sovskor, vilket konstigt ord. god natt.

kallt på fjärde advent

är det normalt att ha blålila fingrar och händer när man sitter inomhus? tror att jag ska dra på mig långkallingarna och gå ut och gå en långpromenad. sen när jag kommer in igen kommer det att kännas som att det är jättevarmt inne. skönt! då kan jag även lägga mig under täcket med gott samvete och läsa en bok och sedan somna. det är precis vad jag ska göra!

måste testa makro

 

(lovade visst en rolig bild?)


juldagen blir en jäkla fest

 

jag vet vad jag ska göra på dagen på juldagen. måste måste måste se den.

och om det inte blir på premiärdagen blir det definitivt någon annan dag inte alltför långt efter.


drömtydare någon?

jag drömmer alltid så himla konstiga drömmar. inatt var det verkligen jättekonstigt. känns verkligen som att min konstiga lilla hjärna bara hittar på lite historier som den sen spelar upp för mig. det är aldrig några drömmar som kan vara av betydelse känns det som. inatt drömde jag att jag och helen var ute och åkte båt. växthuseffekten hade gjort så att hela jönköping var som venedig så man var tvungen att åka båt för att ta sig någonstans. de enda ställena som var torra var höjderna i stan bymarken, skänkeberg, dalvik osv. helen ville att vi skulle åka till en torr plats och laga mat så då gjorde vi det. så hon satte igång och gjorde pannkakssmet och sedan när hon skulle steka pannkakorna hällde hon det direkt på asfalten. växthuseffekten hade nämligen värmt upp jorden till en sådan värme att man kunde göra pannkakorna direkt på asfalten. sen vaknade jag. vad betyder detta liksom? att jag inte ska äta pannkakor ihop med hellan eller att jag bara är lite knasig. heeelt lustigt. nu ska jag duscha iaf. så normal är jag ändå.

nu så

 

kände att det var dags för en bild nu. nya hårfärgen kan skådas. (det skiljer sig inte så mycket från alla andra gånger jag varit blond?!) man kan även se mitt bländande leende och mörkret utanför mitt fönster. kul ju! alla kan ju inte vara perfekta? meeen. idag har jag myst med kattis. paradise hotel och parceremoni. ja men alltså jag vet. jag tittar verkligen på det programmet. men vad ska man göra liksom?!

imorgon blir det jobb. tänkte även bjuda på en skojig bild imorgon eftersom det är fredag då! fredagen blir nog iofs lugn och skön. jobb både lördag och söndag. jaa jag vet helt sjukt. jag jobbar hela helgen! pengar pengar pengar. alltid pengar. kul jul. nu ska jag baka. japp det är helt sant. det är inte för sent att börja baka halv ett på natten.

 

hej då.

 


snöpromenad i skogarna

 

idag har jag varit ute på en promenad i snön med emma. vi gick genom skogarna här uppe i området. mysigt med all snö. leran tittade fram på sina ställen men mest var det snö.

har även fixat till håret hos åsa. hon kan utföra underverk. så nu är jag blond igen. :) (bild på detta kommer när jag inte är lika blek som döden i ansiktet)

 

 

emma försöker sig på det här med snökastning


ja så var iaf nästan allt uträttat

jag gick min morgonpromenad. med glädje då jag vaknade upp och såg att allt var täckt av snö! jag älskar det. så jag drog på mig mina varmaste stövlar, två par långkalsonger och en fleecetröja och gick en sväng. väldigt skönt. sedan gick jag iofs hem och tvättade en maskin handdukar och tyckte att jag förtjänade att ligga i soffan och titta på de sista avsnitten av o.c. skjutsade mormor och hennes väninnor till vaccinationen. uträttade ett ärende. nu är verkligen alla julklappar inhandlade! hämtade mormor med vänninor. skjutsade hem damerna och inväntade samtal från jossan. promenaden blev inställd. det blev istället en riktig svullarkväll med bridget jones på tv. iofs väldigt mysigt så ja då kan ju promenaden hoppas över. men imorgon blir det promenad ner till åsa och sedan en promenad med emma i snön.

nu ska jag faktiskt lägga mig på spikmattan och lyssna på enya. sov gott!

det där med att uträtta saker

det är mycket snack och lite verkstad för min del.
jag sov till halv två. det var väldigt skönt. duschade och sminkade mig. tog på mig lite kläder också.
åkte med pappa till a6 och köpte nagellack och sista julklappen. nu är det klart och det känns skönt.
spenderade kvällen hemma hos åsa med övriga damer. helt enkelt en väldigt lugn och skön dag. helt i min smak. men imorgon måste jag göra något för nu börjar jag bli rastlös. därför har jag ett späckat schema inför imorgon.

- morgonpromenad
- skjutsa mormor till hennes ärenden
- kvällspromenad med jossan o emma

jag kan faktiskt bara smita från en av mina punkter imorgon. jobbigt läge.

ps. jag tror att jag har brutit lillfingret. kan det vara möjligt? ds.

booooring

allt är tråkigt just nu. jag är rastlös. imorgon är planen att jag ska snöra på mig gympadojorna och gå ner till stan. inhandla nagellack och sedan gå hem igen. basta, duscha, lägga den mumsiga chokladansiktsmasken, göra hårinpackning, raka benen, manikyr, pedikyr.
vi får väl se hur mycket av detta som blir gjort i verkligheten.

nu ska jag sova.

idol 2009 är över

 

jag gillade nog ändå denna version bättre.

men man får väl lov att säga grattis erik!


idol 2009!

 

töntig bild. jag vet. min ikväll är det idolfinal och då blir jag sådär töntig som alltid. har bytt om från arbetskläder till vanliga kläder och ska strax åka ner till torpa. ikväll blir det mys och idol. perfekt kväll för mig. jag röstar på för calle ikväll. men det är en tuff final i år. svårt detta. men jag gillar nog ändå calle bäst.

 

ha en bra kväll!

ingen update om livet

för det händer ju ändå ingenting.
en sak har hänt. emma är hemma igen. så vi var ute och gick igårkväll och sen tog vi en promenad nu idag också. men det är så mycket som händer. annars har jag mest legat inne och tittat på true blood. har fastnat i den serien trots att jag tycker att den är ganska dålig. böckerna är tusen ggr bättre. har tvättat lite kläder också. måste ju hjälpa mamma på något sätt nu när jag ändå bara är hemma. imorgon blir det jobb igen. skoj!

sorry, jag har legat på latsidan

egentligen är väl alla mina sidor av kroppen latsidor? åtminstonde ligger jag ju i sängen hela dagarna och då måste jag ju vända på mig för annars får jag liggsår.
vad jag nu skulle visa er var mitt lussebullsbak. lovade väl det tror jag. mycket vackert. skåda själva!

 

svängde förbi robin och foxy med en påse lussekatter och en påse julkola innan jag drog vidare till desperate-kvällen hos lina igår. att döma av messet jag fick av skrutten senare på natten verkade det som om han hade smällt i sig allihopa ungefär. haha. nu ska jag göra sånt där viktigt som man gör när man inte har så mycket annat att göra. typ måla naglarna, lägga ansiktsmask och sånt.

 

hej hej.


dead until dark

fast ändå inte. men på nätterna, när man borde sova då alla andra normala människor sover, då är jag vaken! lustigt va. fast sen går jag upp klockan sju halv åtta på morgonen i alla fall. det är konstigt. till exempel idag var jag på gymmet vid tio över åtta eftersom jag skulle träffa lina och träna bort julgodiset. och då mina damer och herrar är jag ju nästintill arbetslös och är ledig måndag - torsdag. alltså summa summarum kan jag ju sova hur länge jag vill. men nää. men ändå fastnar jag ju vid datorn till sent in på natten. utan någon som helst lust att sova. det finns så mycket roligt att hitta på. som igår natt när jag först surfade runt på en massa konstiga sidor och sedan hittade den här alldeles förträffliga sidan där man kan ta kort som i en fotoautomat. men blev jag trött av det? svar nej. tittade på en film och surfade lite till för säkerhets skull liksom. men ikväll kommer jag att somna gott. har ju trots allt bakat hela dagen. det tar på krafterna! ska visa er bilder sen. ska bara tanka in dem först.


andra advent

 

och julbaket är i full gång. efter en kväll fylld av julgodis går jag till sängs med magknip och en lätt känsla av illamående. men gud så bra det gick för oss!

jag bestämde att vi skulle göra skumtomtefudge och klassiska kolor. lina ville att vi skulle göra knäck, weinernougat och såna där läskiga bollar av nougat och mandelmassa som sedan doppas, alternativt dränks, i choklad.

emma och sara sattes i arbete och julbaket var ett faktum. allting provsmakades såklart. vi hade inte ens tid att vänta på att bakverken skulle svalna och stelna.

imorgon måste vi gå till gymmet för att träna bort julgodiset. men det var det värt! på tisdag väntar öråd och planering. ja vi får väl se hur det går. men först blir det fortsättning följer av julbaket. imorgon ger jag mig på lussekatterna. pepparkakorna skiter jag i i år för jag tycker ändå att de man köper i affären är godare!

vänta er bilder från en katastrof imorgon då jag alldeles allena ska baka lussekatterna.

nämnde jag att det började brinna sist jag hade igång ugnen? och att brandlarmet gick när jag stekte hamburgare? ingen som vill volontärarbeta som min övervakare?

 

god natt / pyroman-my

 

ps. helen bara för att jag bad er skriva under behöver du ju inte sluta kommentera? :( ds.


till karlsson



 

tror att du förstår mig :)

 

 


Kändis?


vad gör man en fredagkväll/natt?

 

man kan ju alltid välja att inte följa med sina vänner ut?!

eller så kan man ligga i sängen och kolla streamade tv-serier. ganska bra val.

man kan också gå på konsert tidigare på kvällen. bra val av oss!

TAKIDA. måste skriva det stort. för jag vet att vissa i min närhet vill att bandet läggs ner. det vill inte jag.

imorgon blir det jobb i djuraffären igen. skoj! håller fortfarande på att vänja mig vid insekterna. helt säker på att det inte skulle va några problem med att ta i dem. men om det ändå är någon annan där som kan göra det så får de göra det. dessutom går det mycket snabbare när någon annan än jag gör det :) reptilerna gillar jag nu. kaninerna och hamstrarna har jag alltid gillat. de har mjuk päls och ser inte alls läskiga ut. de frysta råttorna och mössen däremot tycker jag är riktigt äckligt. men vad ska man göra. folk har ju ormar som måste matas. fiskarna slår jag bara in. så att de inte fryser i vinterkylan. behöver inte ens ta i dem. fast dem har jag inget problem med egentligen så dem skulle jag kunna ta i. jag har även lärt mig hur man graverar dogtags idag. så nu kan ni komma in och handla såna av mig så gör jag en fin gravyr :D


I try so hard to fight the bad girl, she's here to stay

varför flippar jag alltid nattetid?
well well. that's just me.
and i like it!
alot!




 

 


tjejgrejer

 

fy fan vilken tjej jag var igår. mysbelysning, tända ljus, kladdkakesmet och the hills.

det blev en promenad runt sjön i eftermiddags med r för att motverka att smeten fastnar för gott :)


done, done and done

[x] hjälpa mormor
[x] hjälpa mamma
[x] se över försäkringen
[x] posta brev
[x] ringa mitt gamla jobb och kolla av lite
[x] lämna tillbaka felköpta varor
[x] kolla efter ny näsring (gjorde det men hon hade ingen bra, så denna punkten får vara kvar)
[x] panta
[x] växla in överfull spargris
[x] eventuellt sola om ekonomin tillåter och tid finns

fy fan vad bra, och då har jag jobbat mellan 14 - 18 också.
ny näsring blev det, silver. från början hade jag svart eftersom jag tänkte att då kan jag hade både guld och silversmycken. men alltså vem försökte jag lura? jag har ju bara silversmycken. (piercingen såg ni ju på förra bilden)
växlade spargrisen, 270 spänn. fattigt värre. men nu kan jag börja fylla den igen iaf. då vet vi det att när den är full av enkronor är det 270 riksdaler i den.
sola blir det nu. sedan hämta mamma som har varit på bio.
trevligt trevligt.

jo just det förresten, jobbade ju första dagen på mitt nya jobb idag. jätteskoj!

hej då!

off to work, eller nåt...

 

har varit på stan och fixat lite. slank visst ner en jordgubb/vanilj-paj från mc donald's när jag ändå var i stan. den är ju så himla god! provar arbetskläderna nu och inser att jag passar jävligt bra i arbetskläder. får man säga så? jag gör det iaf! dags att ta ur piercingen, ta av dödskalleringen, kamma håret lite och ge ett seriöst intryck. undra om jag ens kan det? haha. vi får väl se vid dagens slut.

 

ciao.


freakin' cold

 

varför måste man röra på sig för att hålla sig i form? jag skämtar inte när jag säger att mina ben frös till is när jag var ute och gick imorse. satt i bilen med fullt ös på fläkten och försökte tina upp sen. men att jag var ute och gick. nu ska jag hoppa in i duschen. sen vidare för en introduktion/utbildning.

 

see you later.


tillägg / vädjan

ni som skriver kommentarer får ju jättegärna skriva under med en liten signatur.
jag har inte en aning om vem som skriver för ni byter ju ip-nummer som om ni vore några hackers som inte vill ha fra-snubbarna flåsandes i nacken.

fast oftast kan jag lista ut om det är du helen för det är bara du som skriver som du gör hahahahaha.
MEN skriv under ändå!


god natt!

läggdags

[x] hjälpa mormor
[x] hjälpa mamma
[x] se över försäkringen
[x] posta brev
[x] ringa mitt gamla jobb och kolla av lite
[x] lämna tillbaka felköpta varor
[ ] kolla efter ny näsring (gjorde det men hon hade ingen bra, så denna punkten får vara kvar)
[x] panta
[ ] växla in överfull spargris
[ ] eventuellt sola om ekonomin tillåter och tid finns

det var kö till växlingsmaskinen därav ej utförd uppgift.
orkade inte sola. punkt.
pantningen gav trettio kronor. jippi för fan!

nu måste ska jag lägga mig på spikmattan, sen sova.

och tradigare blir det

allt är så tradigt, hela tiden tradigt.
men imorgon ska jag i alla fall på en lite kurs/introduktion. det blir nog skoj tror jag.
ikväll blir det myspys. det ryktas att sara har bakat, det vill man ju inte missa ;)

men först slutföra mina uppgifter för dagen;

[x] hjälpa mormor
[x] hjälpa mamma
[x] se över försäkringen
[x] posta brev
[x] ringa mitt gamla jobb och kolla av lite
[x] lämna tillbaka felköpta varor
[ ] kolla efter ny näsring (gjorde det men hon hade ingen bra, så denna punkten får vara kvar)
[ ] panta
[ ] växla in överfull spargris
[ ] eventuellt sola om ekonomin tillåter och tid finns

ändå bara två grejer kvar att göra, helt okej måste jag säga. eventuellt en tredje då men det är inte så jätteakut egentligen.

med eller utan? med såklart!

så lätt blir ni inte av med den. hahahahaha.
plockade ur den lilla ringen innan idag, men nu ska jag sätta i den igen. skulle bara testa lite. känner mig lite naken utan den. men jag var tvungen att testa så att det gick då jag förmodligen inte kommer att få ha den på mitt framtida jobb. eller vad man nu ska kalla det...

visst känns det tomt?