teknisk är jag, eller iaf lite

jag har de senaste två dagarna inhandlat diverse tekniska prylar.
en macbook, en router och ett nytt bredband med modem.
lyckades my installera något? nej!
fast nu mina väner lyckades jag få igång allting på samma gång. det enda som ska göras nu är att ansluta mias dator till nätverket. och emma fick hjälpa mig lite med tex hur man får på internet. haha. pinsamt.
killen på telia skrattade åt mig för att jag inte kunde installera routern. haha fast jag hade rätt. jag sa klart och tydligt at det saknades en ingång på mitt modem. haha skrattar bäst som skrattar sist. jag fick rätt och fick ett nytt modem och uppgraderade samtidigt till ett nytt bredband, lite snabbare lite billigare. kul att man satt och tryckte på ett gammal skit bredband som kostade mer än ett nyare bättre. svårt val för mig?! skulle jag ta ett nytt bättre billigare eller sitta kvar med den dyra skiten. haha. så jag gick nöjd därifrån med ett nytt och kom hem och kunde installera router och allt. prima grejer det!
nu hoppas vi bara på att detta funkar ett tag till. hihi.
pusshej

long time no skrivet

det var riktigt längesen nu. eller ja egentligen inte så jätte jätte längesen men ett tag sen iaf.
egentligen borde jag plugga. har massor av skit att plugga till men helt plötsligt så finns det så mycket intressantare saker på internet. t ex facebook, blogg, nyheter ja till och med lunarstorm framstår som intressant. även om jag inte besökt den sidan på kanske tio år.

i söndags var jag och kattis på bio. lite spontant sådär. vi va ute och gick och sen sa vi nä men om vi skulle ta en bio. och då gjorde vi det. det blev råttatouille. ganska rolig faktiskt. fast det är nästan roligast när kattis ska uttala namnet. :P
igår blev det mest besök på skandia och stan. inte något vettigt egentligen. orkade inte ens träna. så jag tänkte att jag skulle ta igen det idag genom att plugga jätte mkt och träna ikväll. och i eftermiddag ska även jag och pappa åka ner till stan och titta på en dator till lilla mig. så bra så bra.

i övrigt händer ju inte jätte mkt roligt i mitt liv. har spelat min första fotbollsmatch någonsin. en turnering faktiskt. ganska roligt även om jag kanske var sämst av alla någonsin men men. som en kille i en annan klass sa till mig: varför är du med när du är så dålig? haha jadu han visste inte vad att ställa upp för laget betyder. sen förlorade han också. haha. rätt åt honom! men det blir nog inga fler fotbollsmatcher för min del. det var min första och min sista. ja jesus. träningsvärken va ju total dagen efter. men vi lindarade den med alkohol så det gick bra ändå.

nej nu ska jag ta mig i kragen och duscha och sen plugga. fint det!

radiosändning och bilköp

idag har vi lekt och sänt radio i skolan. jag har på så vis upptäckt att jag är totalt oförmögen att vara seriös. jag är verkligen skit duktig på att snacka sex och annat snusk men läsa telegram är inte min grej helt enkelt.

"och nu inrikes:
två ungdomar rånade i måndags en affär. de bakband kassörskan och tog alla pengarna.

över till utrikes:
sudans utrikesminister chskngon meddelade igår att han fått en inbjudan till burma i november...."

förstår ni att jag inte han säga såna där saker och låta seriös fortfarande. haha. speciellt uttala svåra namn och såntdär. helt sinnes. det går bara inte. däremot att påa låtar och tjata lite skit i mellansnacket det går bättre det.

"i studion har vi håkan och my.
det var allt för oss ikväll.
klockan är 22.15 och det är läggdags.
det är en arbetsdag imorgon också.
och såhär innan läggdags ska ni får höra chet baker - let's get lost
tack för oss.
god natt!"

sjuuuukt bra improvisation. nooot. haha. jaja. man blev ju bara inkastad i studion utan manus. vad ska man göra liksom. det är bara att tjöta. hojhoj.

ikväll har jag och chippen åkt runt till olika människor som vill sälja sina bilar. jag har mest tittat på iofs men ändå. chippen har krälat runt på knä och varit under och över bilen. men nu har vi iaf hittat en bil åt pappsingen. en röd volvo. en exakt likadan som hans blåa fast röd. hans favorit volvo i ny tappning. och i denna funkar även allting och det finns ingen silvertejp. haha. nästan lite synd, jag gillar dyken.

nu längtar jag efter louise och emma!

where did i go wrong i lost a friend

jag vet att jag aldrig frågar,
eller det är sällan jag frågar
men jag vet att jag inte heller får något svar
men du kan ju säga något själv
jag vet inte vad jag ska göra
jag är dålig på sånt här...

stay cool stay in school

just nu har jag sådär mycket liv. sitter framför datorn dagarna i ända och redigerar tv program och radio program eller skriver artiklar. men det är roligt. och då gör det inget.

idag har jag och kattis dock varit hos challe på mary kay party :) köpte mig lite smink och krämer. alltid bra att ha enligt mig!

nu ska jag tvätta inför helgen och rensa ur min kropp.

dude where's my cykel?

min cykel har blivit stulen. min fina fina cykel. hur kan någon sno min cykel?
jag är ledsen. jag är faktiskt ledsen. riktigt ledsen. jag såg framför mig ett liv nere på stan ihop med min cykel. jag gillade att cykla på min cykel till och från krogen. till förfesten med vinet i korgen och till krogen med vinet i kroppen och hem med vinet på väg ut ur kroppen. det var en skön känsla. man liksom gled fram. nu får man gå. eller eventuellt ta longboarden. men den känns ju lite osäker när man druckit. det var det som var det fina med min cykel, han funkade i alla lägen. ledsen som glad onykter som nykter. synd på en så fin cykel!

väldigt kort om pengar nu!

okej vi var ju ute efter tv-sändningen i onsdags.
imorgon blir det nog mest idol med godis o cola. ganska bra för ekonomin ändå.
på lördag blir det arosfortet, middag på twin och lite alkohol. inte heller bra för ekonomin.
och nu ska jag ha statsvetenskap om två minuter. den lektionen brukar oftast handla om ekonomi. om lektionen bara kunde hjälpa mig med att hushålla med mina pengar. himla dumt! jaja. bara jag har pengar kvar tills den 18e så jag kan shoppa lite i sthlm och umgås med mina friends då räcker det för mig. för sen när jag kommer hem kan jag leva fattig till den 25e igen.

pussiluss!

busy week med tv sändning

imorgon klockan 17.00 på lokal-tv kanalen sänds vårat program.
jag håkan o viktor har gjort vinjetten, eller ja kanske mest håkan o viktor eftersom jag var sjuk när dom började med den men jag har hjälp till att klippa den iaf. den blev kanon tycker jag, and i would walk fivehundred miles. lalalalala. hmm ja.
jag och viktor har iaf kämpat ihop tre enkäter och linda petersson blev intervjuad. dock kommer vi nog inte att sända hennes inslag eftersom hon fick de andra intervjupersonerna att se för tråkiga ut haha.
i övrigt har jag kämpat idag med ljussättningen så jag har klättrat på stegen och hängt i taket och svettats och trott att jag ska trilla ner och att stegen ska gå sönder. betydligt skönare sen när jag skulle fixa ljudet och ställa fram mickar och stativ och fixa myggorna. bara att ställa in ljudet imorgon under sändningens gång med reglagen. det blir skoj! jag älskar när det är miljoner reglage att dra upp och ner. det enda förvirrande är att man kan tappa bort sig i djungeln ibland. men det ska nog gå bra. i värsta fall får jag märka upp med tejp eller nåt.
det hade kanske varit roligare att vara scripta eller något annat ansvarsfullt. men ljudet duger för mig. med tanke på att jag var sjuk när de valde uppgifter ska jag vara glad att de inte satte mig på något tråkigare eller kanske svårare. fast egentligen. ljudet är ju ganska viktigt. tv är ju ljud och bild. haha.
imorgon efter sändningen lutar det åt utgång. ja det kan bli skoj och jag ser fram mot detta!
jippi!
haha okej nä nu måste jag sova. att redigera dagarna i ända tar mer på krafterna än man kan tro. och mitt lilla styrkepass med lamporna gjorde inte saken bättre. tack för mig! vi ses imorgon i rutan. även om inte jag kommer att synas i rutan så får ni titta på mina klassisar anna och viktor. the dream team tror jag att vi kommer att kunna kalla dem senare. och om någon av dem råkar spy är det bara att utbrista: jag har mensvärk!!!!
haha!

(S)ain't

I don't care if your world is ending today
Because I wasn't invited to it anyway


Hold the S beacuse I am an ain't

hata eller ogilla

vet ni vad. alla killar jag någonsin tyckt om ser sådär sjukt bra ut när dom är lite trashy och äckliga nästan. jättedumt. verkligen. det är konstigt. och varje gång jag tänker på dom så blir jag bajsnödig. jag tror att det är mitt undermedvetna som på något lustigt sätt försöker säga till mig att nu är det slut på det här UT MED SKITEN. men ändå. likt förbannat så tänker jag på det igen. och tittar på bilder. och blir arg. lustigt beteende.

"little boy little boy you should close your eyes,
 that blue is getting me high"

jag är aldrig ensam!?

jag blev utmanad. okej. vad gör jag när jag är ensam? jag är aldrig ensam. jag är ju för fan schizofren?! nåväl:

när jag är ensam brukar jag gå omkring naken i mitt hus. fast det gör jag å andra sidan när jag inte är ensam också. men jag tror att jag är nudist egentligen, eller exhibitionist eller nåt sånt.

jag brukar även tvätta och hänga tvätt när jag är ensam. det är konstigt för det händer nämligen aldrig annars om någon är hemma. men det är skönt att vara själv i tvättstugan och sortera och hänga och sådär.

när jag är ensam pratar jag också med mig själv ganska mycket. eller mitt andra jag. jag brukar härma röster och säga ganska dåliga skämt. och då skrattar jag hejdlöst. detta brukar oftast ske när jag hänger tvätt. vet inte varför men det är väl bättre akustik i tvättstugan.

annars brukar jag väl göra det vanliga som de flesta gör när de är ensamma. typ sjunga vansinnigt högt och fantastiskt dåligt. men hallå, jag sjunger hellre än bra! :) sen finns det givetvis mycket mer som jag gör när jag är ensam men skulle jag berätta det skulle jag bli skickad till rehab eller psyket eller någon annan instans, något liknande en kurort kanske?

så nu måste jag ju utmana några andra då. och många har ju redan blivit utmanade så jag utmanar få men väldigt väl utvalda:

lollise.blogspot.com
mollefjolle.blogg.se

blogg blogg blogg

det är inte ens så roligt att blogga längre. som ni kanske märkt. jag har ju inte skrivit på länge. usch. känner mig inte på topp. inte alls faktiskt. vill åka iväg på semester. skulle vara skönt.

förövrigt är ju livet ungefär lika tråkigt som vanligt. varken det ena eller det andra. deppar lite, skrattar lite. ja sådär ungefär. men kan ju uppdatera er lite. mitt liv har varit ganska så händelselös sista tiden. på den fronten händer inte mycket. på spritfronten har det iofs gått lite bättre. var ute förra helgen. slutade med att en oerhört snäll angelica fick forsla hem mig. att dricka för att döva är aldrig bra.
i skolan har vi som vanligt haft tv tidning och radio om vartannat. jag suger just nu på alla tre punkterna. dessutom är jag sjuk just nu så ja tv går ju itne så bra för mig. inte just nu iaf. jaja. jag får väl börja plugga språk och flytta utomlands eller något.
annars har jag haft lite dispyter med folk i klassen. eller snarare diskussioner. ja, jag tycker ju inte som de andra och då blir det så. men jag tar itne illa upp så får hoppas att inte dom heller gör det. idol har börjat igen. vilket förhoppningsvis kan få igång mitt skrivande lite. jippi!
snart är det dax att åka till sthlm!!! det längtar jag till. spend some quality time med lolo och emma. me like!
nämen annars är allt verkligen precis som vanligt. mycket tråkigt samtidigt som allt kan vara mycket roligt. kattis malin o angelica får fortsätta att stå ut med mig och jag med dem ;)
jönköping saknar en pub dit man kan gå när man känner sig ensam och deppig. här i stan finns ingen bra pub som man bara kan sitta i baren och dricka några shots och glömma allt. eller eventuellt träffa nya förmågor. skulle man gå till den lokala puben skulle folk skratta åt en för att man var ute själv. så det blir inget med det!

nej nu ska jag nog göra något vettigt. kanske läsa en bok? har läst ut en bok idag som jag hade börjat på sen innan och så läste jag ut en pocket idag med. mycket böcker nuförtiden. det är bra.