My Heart Will Always Be The B-side To My Tongue

igår åkte vi skidor. jag och jerry. i hestra, isaberg. vilken upplevelse. eftersom backarna där inte är särskilt branta gick det väldigt bra och snabbt för mig. det var skoj. har nästan lite träningsvärk idag med.
jerry hade inte åkt på tio år men det gick bra för honom också faktiskt. väldigt bra för att inte ha åkt på tio år.

idag har jag mest retuscherat bilder i photoshop. haft en ovanligt tråkig samhällslektion också. på morgonen gjorde vi förstasidor till tidningar. det var ganska skoj iaf. klippa och klistra är ju helt okej. haha.

imorgon åker vi. jag och pappi i verbier. ska bli gott att komma iväg, igen, och dessutom få åka lite skidor innan all snö försvinner. skönt.
det kanske blir lite fest också. man vet ju aldrig :)

projektarbetet hänger över mig som en dödsängel, som alltid projektarbeten gör. jag har en tendens att dra ut på arbeten tills det är försent. alldeles försent. måste få lite gjort nu. ska ju fasen vara redovisat och klart den 26 mars. suck! jaja. det löser sig väl. det brukar det mesta göra.

det har varit riktigt roligt att vi har varit "alla fyra" hemma igen. det är alltid skönt när man kan vara med de bästa av vänner och umgås allihopa. fika och mysa och spela spel. sånt som är roligt bara. måste klämma in en fest innan angelica åker tillbaka till paris också.
och sen dessutom som ett brev på posten kommer louise hem igen när jag är borta. de tär bra, då är hon hemma och installerad igen lagom tills jag kommer hem från verbier. hihi. ååh det är så roligt att alla är hemma. den enda som inte är hemma är ju emma. men man påminns ju om henne varje dag med tanke på att jag går förbi ett gigantiskt husbygge varje dag. det ska verkligen bli spännande att se hur det blir. det ser riktigt bra ut än så länge iaf.

nej en grekisk familjebricka från pallas athena nu. mumma!
see you guys, är snart hemma igen, och skulle jag trilla i backen och dö av någon anledning (men det kommer inte hända för jag är så jävla bra haha) så kom ihåg att jag tycker om er, mycket!



i'm like a lawyer with the way i'm always trying to get you off

time to send someone away

we can either have sex now or
you can cut out my heart and stomp on it.



kul med jobb igår ja. njae.
men men vad gör man itne för lite pengar att konsumera.
hur som helst så var det en bra konfrencier, tilde de paula. sjukt mkt bättre än vad jag trodde faktiskt. sen så var det ju helt okej uppträdande också. nämligen i'm from barcelona.
att min skolas musiklinje/kör var där och uppträdde också drog ju ner min arbetsglädje något. inte ens på fritiden slipper man sången. men jag tror att gästerna uppskattade det så jag får väl helt enkelt stå ut med det.
de sjöng ju inte grattis grattis hipp hurra, vi dig hyllar idag, full utav värme humor du vi glädjs att få gratta dig nu iaf. det tackar jag gud för.
mindre kul att stå i baren, det var två tjejer som beställde var sin gin&tonic i början, då frågade jag om de verkligen var säkra på att de ville ha det. haha. men dom ville bestämt, jag tror att de ångrar sig idag kasnke. hehe.

nej nu är iaf angelica hemma. och om en stund ska jag fika med henne. jag överväger en dusch innan. så jag tror helt enkelt att jag måste sluta här och göra mig snygg tills fikan.

hejsan svejsan!

you can't have it once you've had it

"I had to tell my little broken heart
I had to tell it I'm immune to love
'cause I don't ever want to go through that again

You can't have it once you've had it "

i'm from barcelona - chickenpox

efterdyningar

så sitter man här med en macka i handen istället och är inte alls särskilt sugen på någon gin&tonic. vad dumt att man inte tänkte på det innan eftersom man ska jobba idag och kommer få blanda minst hundra gt som vanligt. bläää.
jaja. blir ju lite konsert ikväll med det är ju bra, i'm from barcelona. det är nog det enda positiva med jobbet jag ser just nu, att man får gratiskonserter och får träffa kändisar. hehe.

igår var iaf sjukt kul. jag fick för mig att jag skulle ha solglasögon på mig hela kvällen. de nya var ju bara tvugna att invigas. så därmed fick även kattis vara så snäll och dra på sig ett par glajjer. sjukt snygga!
sen bar det av till huset. efter att vi sjungit till cher och save up all your tears sisådär tusen ggr. haha.
väl på huset så kunde det ju bara sluta på ett sätt. det började bra i kön med att vi hade en man med världens kvinnligaste skratt bakom oss så vi bara inte kunde sluta garva åt honom. sen väl inne blev jag knuffad av någon liten tjock indier tjej. ingen aning om vem hon va men det slutade med att kattis gick på henne senare på kvällen och frågade vad fan vi hade gjort henne. då hon enkelt hade som svar ingenting. jahaja hmm vad tänker folk med?! haha stördo.
sen så träffade vi ju givetvis massa gamla människor som vanligt, men det är ju skoj det. har ju förövrigt bitmärken idag, förstår inte var dessa kommit ifrån?! okej om jag hade kanske hittat ett ragg men njaaa jag är säker på att jag bara mös med katta igår. haha.
kvällen gick vidare vi blev fullare o vips så var kl två. då hade vi dansat, varit sjuka i huvudet, fuldansat, kaxat och muckat. ja det är då det har varit en lyckad kväll!
mc donald's var ett givet kort efteråt och där var det inte mycket sämre. haha sjuka människor.
taxi hem och hopp i sängen, bokstavligt talat hopp i sängen. haha. telefonen gick varm och jag har nu någon som har lovat att göra mackor med ost till mig ikväll, inga namn nämnda men kattis vet vem han är. lovade visst också att fylleköra efter jobbet. ajdå vilken tabbe. men man får väl ställa upp om dom små pojkarna ringer antar jag. för jag är en kvinna som håller vad hon lovat!! jajemen.

aja nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för att jobba. får se om en dusch kan få den här alkoholist stanken att försvinna. kanske om jag har tur. hope so.

ses ute i vimlet! (gud vad jag är fantasilös idag)


(fyra bilder säger mer än mina tusen ord)

PS.

glömde ju. köpte en urgullig sweatshirtväst på bikbok häromdagen. mm den är icke att förglömma. hihi. DS.

getting ready / shopaholic

så sitter man här med en gin&tonic och bloggar lite.
livet är fint ibland.
idag har jag shoppat. eller jag har shoppat hela veckan egentligen.
det började med att jag köpte en sweatshirt, sen en till, sen ett linne, sen en t-shirt, sen en pennkjol (tack helen för tipset), sen leggings, sen en till sweatshirt kofta, sen ett par solglasögon (som jag iofs upptäckte senare när jag kollade på kvittot att jag sluppit betala för) och ett läppglans med chokladsmak. det sistnämnda smakar mumma!
stod och höll i både ett och två par skor också, men insåg lika snabbt att jag har redan 44 par skor och använder endast mina vita eller svarta converse ändå. så nej jag borde inte köpa fler.

hur som helst. jag och kattis ska nu ut på jakt, eller vetifan om hon ska det men jag ska. i mina nya kläder och finskorna (haha dom fina skorna inte damerna från grannlandet i öst) ska jag rocka loss hela natten. så därför fortsätter jag att sippa på min gin&tonic och försvinner in i dimman.

hej då!

(kom på att jag skulle börja banta också, men sket i det lika snabbt, började dricka grönt te istället, det ska tydligen vara bra för sånt. haha vi får väl se om det hjälper. annars får jag förbli fet. tack o hej.)




have you ever been alone in a crowded room, well i'm here with you.

fire fire meet me at the gates of laughter

jag vill skriva något.
jag vet inte vad.
jag vet inte ens om jag är glad eller ledsen.
jag tror att jag är glad, jag känner mig glad, men sen så kommer det stunder då jag känner mig ensammast i hela världen.
ups and downs.

det spelar ingen roll.
du kommer ändå aldrig förstå.


det är bäst att jag går och kollar på viva la bam och drömmer mig bort.
kanske drar one tree hill boxen när jag ändå sitter där på mitt feta arsle och tjurar.



"better watch your step"

måndag 23.08

There's a lesson that I want you to learn,
If you're gonna play with fire then you're gonna get burned,
Don't try and test me cos you'll get reaction,
Another drink and I'm ready for action,
I don't know who you think you are,
But making people scared wont get you very far.

delar med mig

jag känner mig lite snäll idag så jag delar med mig av mina bilder.
en bar med denna utsikten har du aldrig haft va?! hahaha.
sjukt skönt.


home sweet home

"det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria"



så var man hemma igen. vet inte i vilken ände jag ska börja eller vad jag ska skriva.
satte mig här och började skriva men kom inte mkt längre än att jag skrev en engelska uppsats och en svenska uppsats före. haha då vet man inte vad man ska skriva direkt från hjärtat.
hur som helst. st anton var fint. dock har jag ju insett att min skidåkning behöver bättras på en aning. men men jag hade ju inga planer på att bli proffs iaf.

saker jag vet säkert är att det finns sjukt mkt trevliga människor, jag nästan kan dricka hur mkt alkohol som helst utan att bli full (?!) och att det är hur fint som helst att sitta i solen och ta en öl. mums.
saker jag däremot var säker på men itne är säker på längre man kanske är säker på ändå är vad jag tycker om dig. först var jag säker på att jag ville kanske ändå lite ha dig. sen nu så vet jag att vad jag behöver är inte dig utan någon. vad jag också vet är att du har blivit väldigt omogen, vilket är konstigt eftersom folk brukar mogna efter åren men okej. jag förlåter dig nog ändå för det haha. men vad jag ändå kan konstatera efter det här är att jag inte vill ha dig, men om du skulle komma och böna och be så vet jag att jag skulle falla tillbaka lika snabbt som jag sa att jag inte ville ha dig. tyvärr är det sanningen. den kan ju förhoppningsvis ändras tills dess att tiden är inne för att göra nya saker. ja tack.

förövrigt så har jag nu börjat läka efter alla mina fall. vet inte hur många ggr jag trillade och hur mkt snö jag har haft innanför kläderna. men jag har ju iaf kämpat mig fram i pisterna och off piste. haha. ja nej jag håller mig nog till barnbacken i fortsättningen.
har ju även fått leka lite. killarna var duktiga nog att bygga något mer seriösare än mig, självklart eftersom de skulle fotas i de hoppet dagen efter, men jag kände att leka är lite mer min grej och byggde en bar. hehe. jaja man kan inte alltid va som alla andra. ni kanske får se bilder på denna eminenta skapelse senare om ni har tur ;)

i övrigt rullar livet på. ska ner till verbier snart. fint.
lovet är nu slut och skolan börjar igen. suck.
fast jag vet iaf att det finns en sak att se fram emot efter verbier.
HULTSFRED!

tack för mig!

my.

förresten

jag glömde ju nämna.
när snön är borta och det verkligen inte går att åka skidor längre. då vill jag har ett par såna där rullskridskor med fyra hjul som sitter i par. gamla hederliga rollerskates som ser ut som gympadojjor med hjul. så jävla coola.
kan bli en investering inför framtiden också. det verkar ju som om växthuseffekten tar bort all snö.
det är ju vårat eget fel, men tur då att vi uppfinner så bra grejer som cruiser cyklar, skateboards, och rullskridskor.


vill ha vill ha vill ha!KOLLAGET


love me or hate me

Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then fuck you!
Love me or hate me, its still an obsession.



sååån torka just nu. både invändigt och utvändigt.
jag har nog bastat aningen för mycket. känner mig så uttorkad. så nu dricker jag massor med vatten.
för sjuk vill jag inte bli.
för det första är den medicinen man får då så äcklig. för den har jag fått förut eftersom jag är så grymt duktig på att glömma bort att dricka.
och för det andra vill jag inte missa mina skidresor nu. näpp mina resor har hög prioritet nu. det är dom som är mitt syre just nu. min livsdrog. för nu börjar jag bli trött på jkpg.
det går alltid bra på sommaren när allt är fint. men på vintern blir det lätt lite långdraget.
jaja st anton på söndag då iaf. fint det! en liten kureringsvecka där kan nog itne skada.
sen första mars bär det av till rekreationsorten verbier. ännu mera spännande skidåkning.
ja jag tror helt enkelt att kurvan som dalat så länge börjar sakta men säkert vända uppåt nu. bra det!

annars är allt som vanligt. my gör mkt bra ifrån sig i skolan. iaf i de roliga ämnena.
samhällen och ekonomin kan ju lätt slopas. tack.
medieproduktionen däremot, me like. har ju nu spelat in värsta filmen med grym rekvisita och allt. ska bara klippas o redigeras sen blir den nästa oscarsvinnare. kanske itne men ändå väldigt bra.
bild&design börjar arta sig. flyers o posters av världens bästa rockband är på väg. så även ny skiva med snygg layout. det kan blir grymt som fan. med oss på omslaget kan det knappast gå fel ;)
annars ligger jag ju på plus hos lärarna. inte för att jag är duktig utan för att jag råkade få fel läxpapper. ett som var lite svårare. men jag gjorde ju det så snällt och på redovisningen hade jag ju visst gjort lite mer än alla andra. oops. som tur var var det ju itne mitt fel. bra det! annars hade man nog fått höra det ett tag. hehe.

jaja dags att börja packa o tvätta kanske. ehm ja.

peace out.

my.