helgen som var

35343-13

helgen var kanon!
pink i lördags var helt underbart. sjukt bra var hon.
fick shoppa lite skor i sthlm med. det gör ju alltid my glad.
jag har en viss sko-fetish eller vad det heter.
nån gång ska ni få se alla mina skor.

sen på söndagen åkte jag och kattis buss hem från sthlm. satt och förfestade lite på bussen eftersom det var restaurangfest på kvällen. halv tio var vi framme i jkpg och då var vi lite små goa.
malin och angelica mötte upp oss på stationen.
hem till mig och bytte om och förfestade. ner till apt.
träffade alla djs och resten är historia.
det blev kanske lite mycket och det syns på bilden.
malin var också med men hon hade inte tid att va med på bilden för hon är så jävla bra på att hångla. mmm det är sanningen mina vänner, vill ni ha en snygg tjej som är bra på att hångla så ska ni ta malin.
inte för att kattis och angelica är dåliga oh nej men vi vet nog alla vad jag menar ;)
hahahahha.

igår var det väldigt lugnt bara och vi åt tacos och hade bikt!
det var skönt och mysigt.

idag har jag handlat bokstavspärlor så nu ska jag trä armband!

cool coolare coolast

cool coolare coolast

god is a dj
life is a dancefloor
love is the rythm
you are the music

sexigt hes

det är precis vad jag är idag. därför är jag hemma från skolan eftersom jag inte hade någon röst när jag vaknade i morse. men den börjar komma tillbaka nu så jag är sådär sexigt hes bara. hehe. sjuuuukt kul.

måste kurera mig inför helgen ju. får inte vara sjuk då! det bara går inte.
ska till huvudstaden och shoppa och festa och titta på pink ju.

jouren var väldigt lugn. inga tjuvar eller annat. skönt.
dock hade dorotea bytt bort tiden med patrik så att hon slapp den.
men vi hade trevligt jag och patrik. så det var lugnt.

nää nu måste jag göra läxan vi har till fredag eftersom jag inte är där då!

host host!

tråkigt tråkigt

söndag 21.12 det är så tråkigt att vara sjuk. blä blä.
har typ sovit hela dagen. vaknade ett och somnade klockan två igen.
sen vaknade jag vid sex för då var det mat och sen så kommer jag nog somna snart igen.
imorgon ska jag och dorotea har jouren på skolan. cissi skulle egentligen varit med men hon är ännu sjukare än mig så det går inte.
får se om det kommer några inkräktare. tror inte det. fast en gång hittade de faktiskt en uteliggare i ett klassrum som hade klättrat in genom ett öppet fönster. det var lite läskigt.

helgen var lugn och trevlig. jobb i fredags kväll. helt okej. inte så stressigt överhuvudtaget faktiskt. dock var det lite fulla gäster som hade med sig eget dricka till restaurangen vilket inte är tillåtet. fyra personer i fyrtioårsåldern. haha. helt sjukt. de hade med sig en flaska bacardi limon, en flaska whiskey och en flaska billig jäger. så roligt när vi tog ifrån dem grejerna och de blev sura. sen när de gått hittade vi en kasse med öl under bordet. hur snåla får man vara?!

lördagen var ännu lugnare. fikade med malin och kattis på claras. sen åkte vi hem till mig och satt lite vid datorn och låg lite i mammas o pappas säng och slogs. det är ju sånt normala gör en lördagkväll :)

ja och min söndag vet ni ju redan allt om.

får se om jag är friskare imorgon. hoppas det. måste iaf gå till skolan.
sov så gott.

it seems we are from the same factory

you can argue baby but we're damaged goods for good....

yesterday, today, tomorrow

bilden igår som jag inte hann skriva någon text till skulle iaf vara att det är kläder jag har beställt, har eller vill ha. någon gång ska jag lära mig att matcha mina kläder sådär otroligt snyggt att man skulle kunna tro att det är designerkläder och inte hm. haha.

igårkväll såg dte ljust ut. pappa sa att jag skulle få min efterlängtade jacka av honom. sen kom mamma hem. upp som en sol ner som en pannkaka. jaha. så nu får jag ingen jacka längre. ännu en vinter med den dumma fulla bruna henrilloyd jackan. blää. eller egentligen är den ju inte ful men jag vill bara inte ha den längre. usch.
sen blev mamma ännu mer sur på mig för att jag inte var sket glad hela tiden och då blev pappa sympatisur så helt plötsligt var alla emot mig. kul! så då rymde jag hemifrån.
när jag rymde hade jag med mig det allra viktigaste:

- mössa
- vantar
- läppglans
- visakort
- körkort
- en halvt uppäten kexchoklad
- mobiltelefon
- iPod

och jag klarade mig. i hela två timmar. sen var chokladen och cigaretterna slut. det fanns inte längre någonstans jag kunde gå utan att behöva gå genom något läskigt mörkt ställe. jag tänkte rymma till love men han var sjuk när jag pratade med honom så det gick ju inte. och huskvarna är ju lite långt att gå till faktiskt. haha.

ikväll blir dte träning. friskis&svettis och jag ska återuppta våran relation. ja det kan verkligen behövas.
men först är dte skola. ska planera en till klassresa. hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat drömma om två klassresor på tio månader, inte trodde jag att det var såhär kul att gå i skolan. :)

så nu blir det in i duschen som gäller. kanske återkommer senare ikväll med mer info om jackfighten. eller så återkommer jag imorgon med info om min träningsvärk. huga mej.


sexi plexi

sexi plexi


god morgon sverige!

vilken morgon. öppnade ögonen 05.55 och var där med klarvaken.
steg in i duschen för att upptäcka att det itne fanns alltför mkt varmvatten att tillgå.
smörjde in mig, fönade håret, plattade håret, sminkade mig och åt frukost.
klädde även på mig. lite nöjd med min outfit är jag allt.
min lilla svarta kjol, svarta leggings, vitt cheapmonday-linne, svart munkjacka med randigt foder, svart glansig madonna jacka från h&m. till detta har jag mina vita flätade nike sneakers och min fina dödskalle klocka. ja idag känner jag mig het. har även ett lite murvigt mörkrött nästan lite lila nagellack. ooh yes.

senare idag ska vi fota lite på stan. eller malin ska, jag och kattis ska vara modeller. roligt!

glömde ju berätta om bröllopet. det var skojigt. the groom var nämligen från skottland så det var många skottar med kilt och säckpipor där. sen tvingade hans mamma mig att smaka på bröllopstårtan. har aldrig fått en sån sockechock. ja jösses. sådär gott om jag ska va ärlig. hehe.

ja och nu är det lektion. sen är det doktorn. när ska jag slippa att bajsa i provrör?!?!

hej då allesammans!

alla känner apan, apan känner ingen

jaha så var det lördag och helgen är snart slut.
kvällen igår var väl trevlig. det var roligt när robert dansade tuggummi-dansen. haha.
mår dock fortfarande lite dåligt när jag dricker. jag tror att min vän bakterien är kvar i min mage. ska till doktorn nästa vecka så vi får väl veta då.
är ju även känd i denna stan. inte som my utan mer som tjejen som var ihop med jocke.
jaha tack. men jag har faktiskt gått vidare. jag har en annan nu. men men.
tre helt okända människor kom fram vid olika tillfällen under kvällen och sa "men det är ju du ju, du va ju ihop med jocke yngveson!" ehm jo ja det var jag ju sa jag då. (för typ två år sedan!!!!) haha. ja jesus. det är alltid lika roligt att stan är så stor. alla känner apan, apan känner ingen. haha. nej nu var jag nästan lite elak. :)

ikväll blir det jobb. då blir det till att bli lite blödig igen. att servera på bröllop framkallar alltid samma känslor. man vill ha någon som älskar en mer än något annat, man vill dela resten av livet med någon man bytt ringar med och man vill framförallt ha ett litet kärleksbarn och vänner som är med och firar att ju vi två är ihop. åååh. det är så vackert.
fast ofta brukar det va ganska mycket roliga lekar och bildspel och pinsamma filmer som visas och tal som avslöjar alltför mycket. dte är skoj!

så det är kanske dags att byta om och åka nu då.
ses.

good looking

good looking
ibland är det riktigt kul att ha lektion. typ när man får i uppgift att prova alla funktioner i photoshop med vilket foto man vill. så då tog jag dregen. för han är good looking.
mums.

ikväll blir det fest! kul! hoppas jag att det blir iaf.
imorgon är det jobb. mindre kul men pengar är ju aldrig fel.
söndag blir nog väääldigt lugnt och mysigt med mkt godis och en film. ja det är min gissning.

hej då!

mmhm

mmhm
känner mig lite hungrig nu såhär på kvällskvisten.
kom helt osökt att tänka på mc donald's.
mumma!

utvärdering av skolresan

köpenhamn 9-10 oktober

klockan 7.30 avgick bussen från skolan. eller den skulle ha avgått då men det blev klockan åtta istället pga förseningar och grejer. vilken jävla tid, halv åtta, vem har vaknat då?!
men men, iväg om vi och det skulle bli skoj. första stoppet var louisiana. det var skoj. iofs har jag ju varit där minst tjugo ggr men ändå. det var trevligt att gå runt och titta lite.
sen åkte vi mot köpenhamn och stannade vid christiania. det var häftigt. ärligt talat så skulle jag kunna tänka mig att bo där. så jäkla mysigt att bo i en liten stad mitt i en stor stad. alla känner alla och det är itne vem som helst som får flytta in där. grafitti överallt och små pubar runt husknuten.
tanten som visade oss runt verkade lite lätt påtänd och pratade om hass hela tiden. vi förstod itne nåt men efter ett tag insåg vi ju att det var hasch hon pratade om. haha. hon kallade även haschet för fjolltobak. vilken pingla alltså!
bevar christiania!

sen var det incheckning på vårat hostel. det var fint och fräscht och låg mitt i city.
jag hellan och stina sprang till stan för att göra en snabb räd. jag hittade faktiskt en jätte fin burberry tunika som jag givetvis itne kunde motstå och köpte. enkelt.
sen var det hem igen springa in i duschen och ner till killarnas rum och förfesta. var kanske lite dålig taggning men det var trevligt. sen gick vi till ströget och satte oss på någon bar där det var en kille som spelade gitarr. mkt mysigt. det blev blev en och anna tequila men även min älskade after eight shot som jag rekomenderar starkt.
man tar ett shotsglas häller i lite kalhua, sen häller man i mint extrakt alt mintlikör och sedan toppar man detta med lite baileys. låt väl smaka!
mkt sprit blev det iaf och skoj var det.
vi somnade gott på natten för att några timmar senare vara utcheckade och käka frukost vid nio. mördande tider detta! (tillägg till förra inlägget, det var ingen som kidnappade oss och mördade oss på hostelet. däremot var det en kille som försvunnit ett tag innan vi kom dit. lite läskigt.)
ett studiebesök på glyptoteket med danska guide som man inte förstod ett piss av vad han sa.
men statyerna var ju häftiga och mumierna var ju lite äckliga.
sen ner på stan igen för att genomsöka urban outfitters. fyndade en rätt cool t-shirt med tryckknappar lite här och var så man kan bestämma om man vill ha t-shirt eller linne, stor eller tight. mkt prisvärd. hittade även en my little pony t-shirt som jag letat efter så länge. happy times!
även en jätte söt liten svart kuvertväska från fris company. blir bra till helgens bravader tror jag.
ja sen blev det ju en lång bussresa hem med mkt sömn och lite film och yatzy. skönt.

ja man kan väl säga att jag är väldigt nöjd med den resan. slår ju dock inte gymnasiets skolresor med fylleslag men annars så var det himla skoj.

men nu är det dags för lektion. andreas ska visa en film för mig nu med.

hej svejs!

hostel

såg precis filmen hostel. fy fan va äcklig. alltså den var inte läskig utan den var mest bara äcklig. nästan så att man mår illa faktiskt.
jag tänkte att jag var glad att jag såg den nu efter att vi tågluffat och bott på hostel överallt. men sen så slog det mig att jag ska ju fan bo på hostel imorgon natt med ju. aaaah.
jaja. köpenhamn lär nog bli sjukt roligt. får se till att hålla mig nära folk hela tiden så att jag itne kan bli bortrövad till något slakteri. haha.
återkommer med detaljer senare ifall jag kommer hem levande.

dags att packa lite.
ses!


jobb jobb jobb

jag ska säga upp mig på mitt jobb. för just nu så känns det så sugigt att jag bara kan dö på det.
det som har varit så roligt innan har nu på sista tiden blivit så dötråkigt. blä. men måste ju jobba ikväll nu när jag lovat det.
ska nog söka ett nytt jobb. ett roligt jobb. eller ja det är kanske lite svårt att hitta. men ett ganska välbetalt jobb då så att det känns som att det faktiskt lönar sig att gå dit. undra vart detta jobb kan finnas?!
går ju i skolan ändå så det blir ju inte så överdrivet mkt tid över till att jobba ändå så.

jag vill flytta också. till en fin lägenhet med ett fräscht badrum. det skulle passa mig perfekt just nu.
egentligen vill jag flytta till en annan stad och känna på något nytt men det går ju inte just nu.

idol igår. det är ju ganska skoj. snygg-erik som är ful-erik alternativt tönt-erik kan ju åka hem. att han bara kan med att misshandla en håkan hellström låt på det här viset. inga mer sådana fasoner i idol tack!
annars hände det inte mkt igår. jag och malin mös lite framför tvn sen åkte vi in till stan och träffade bella och emelie en kort stund och sen bar det av hemåt igen. sen somnade jag nästan så då åkte jag hem och la mig i min egen säng. en väldigt skön och avslappnad fredag kväll. det är dom som är dom bästa, iaf ihop med en bra vän som malin.

nu ska jag nog göra något seriöst. typ läxor eller skriva en jobbansökan kanske.

hej då!

ser ni vad den säger den söta lilla kossan?

ser ni vad den säger den söta lilla kossan?

den säger grattis angelica ju!!!!
åååh såg ni inte det?!
hihi.

lååång dag, men rolig

började tjugo över åtta idag med att hålla föredrag. en easy start på dagen liksom.
fortsatte med engelska c, grammatik. hur intressant är det? fast det var faktiskt skoj. vi har ju som tur är en väldigt rolig lärare. hon är från texas ursprungligen. faktiskt väldigt bra. jag har bara haft svenska lärare innan som lärt sig skolengelska och sedan lär ut det. detta är mkt bättre!
nu är det ju då lunch. det ska bli mumsigt. hoppas det är något gott. såg att det var kesokaka till efterrätt. men vad är det? kanske är gott, man vet ju inte förrän man provat.
medieprojekt i tre timmar sen då. faktiskt intressant och roligt. slänge iofs ihop läxan igår kväll på en kvart så den är nog lite halvkass men jaja. vi skulle väl bara skriva artikeln för övningsskull hoppas jag.

ikväll blir det lugnt, inga läxor inga prov nästa vecka. bara köpenhamnsresan att se fram emot på måndag och tisdag :D
ska nog se en prinsessas dagbok ikväll tror jag. det var längesen. den är bra. bäst är killen som spelar munspel i filmen. åååh det är så gulligt.

nu ska jag gå och äta. mumma!

jag blir nästan lite pirrig i magen, men bara nästan

jag blir nästan lite pirrig i magen, men bara nästan


dagen idag

är en speciell dag. det är kanelbullens dag.
gott! och till råga på allt så är det makrill i skolan idag. fy!
så nu ska jag åka upp till elmia och intervjua helena till min artikel i skolan om jobb och även få lite amt i magen. fint det!

satt hela kvällen igår och skrev uppsatser och gjorde powerpoint arbetet klart. det var ganska skoj faktiskt.
det blev fint. avslutar lite lätt med minus celsius videon. mmmm....
har mycket bilder också, de är snygga!

ikväll blir det kanske bongo. love och martin spelar. inte helt omöjligt att man tittar förbi där.
får dock itne dricka tack vare penicillinet. tack så mycket! :(

börjar fyllas på i schemat här nu framöver. mycket konserter blir det.

6 okt - marit bergman, hva
13 okt - björn rosenström, jkpg
18 okt - mando diao, växjö
28 okt - p!nk, sthlm
24 nov - timo räisänen och deportees, hva
26 nov - anna ternheim, jkpg

sen tar det nog slut tror jag. får se vad man hinner med och har råd med.

födelsedagar blir det med. angelica den 5 okt, hon är ju iofs inte hemma men vi får väl fira när hon komemr hem. sen fyllar jag 20 den 11 nov. wiiie. inte för att jag vet vad det skulle va bra för men det är ju roligt med födelsedagar :D

nä nu blir det till att göra lite research inför intervjun!

hälsa på louise?

35343-5

jag tänkte att jag och emma kanske skulle kunna ta tåget till norge och hälsa på lolo.
men sen tänkte jag lite till. och då kom jag på att om louise inte är med på tåget vem ska då vakta oss?
jag och emma somnar ju så fort vi sätter oss på ett tåg. det funkar ju inte.
vi får nog komma på ett annat färdsätt.
men jag skrattade gott när jag såg bilderna. kolla bara in emma när hon sover mot nackstödet och pet-flaskan. hur fasen kan man somna så?!

så du bryr dig ändå?

måste alla ställa så raka frågor som prickar så rätt hela tiden?!
ja tydligen bryr jag mig forfarande ändå. jag kanske inte trodde det. det är inget jag går runt och tänker på.
jaja. inte går väl allt i kras för det. nej inte här inte. det är faktiskt my westerlunds liv vi pratar om. här snackar vi världsliga problem som kramp i hälsenan och sånt. inget jävla kärleks skit.
nej nej.
ska nog kanske ta en titt på det inspelade bandet nu. tack linus för att du spelade in detta. haha.
ooo va jag bara vill ha en begåvad pojke att mysa med. gitarrspelande eller skejtande, det är så enkelt att få mig att trilla dit. såå nu fick ni era tips pojkar. bara att börja åka longboard på direkten ;)
jag har ju vissa kriterier. vill ni veta dem. utan inbördes rangordning så får ni dem nu i denna lista. kom ihåg det är inga personer utan bara stilar.

poppare
gitarrspelande killar (ge mig nu)
skejtare
poprockare (en strokes medlem och jag är såld)
mc donald's workers (finns dock bara ett typexempel)

sen har vi ju dom roliga med. men jag behöver nog inte dela in dom i nåt fack. sen har vi ett exempel till och jag vet att kattis kommer att mörda mig ifall jag inte ens nämner detta. det är ju svärmorsdrömmen. modell utseende, snygg kropp snyggt ansikte, lagom muskulös, lagom lång, brandman, lovande hockeyspelare, med målet att bli mäklare. jaa ibland vet inte ens jag själv vad jag tänker med. kan man dumpa någon sådan?! distansförhållande är bara inte något för mig. det är min enda ursäkt. fööörrlååååt kattis. jag lvoar dig om chansen dyker upp igen så ska jag inte kasta bort den igen. det har du mitt ord på.

ska fortsätta med mitt skolarbete. det är skoj när det handlar om att pilla i powerpoint och photshop!