ny dag på ingång

detta kommer helt klart bli en bra dag. jag drömde en så bra dröm inatt att morgonen inte kunde bli annat än bra. vaknade klarvaken kvart över sju. jag tror inte det har hänt mig tidigare i världshistorien.
åkte till sjukhuset för lite provtagning. jag sa att det var äckligt, labassistenten sa att hon var van och att det inte alls var äckligt. haha. sen åkte jag ner till stan och solade. nu är jag hemma och har hittat tre kassar med pantburkar och petflaskor som jag tänkte panta och sen inhandla lite hårfärg. blir eventuellt en ny parfym också.
var på a6 med erre igår också och inhandlade ett par knallrosa solglasögon. hur fina som helst. blir bra till festen ikväll men kanon till sommaren :) köpte även på mig lite armband och alkohol. bra inköp av mig.
80-tals fest ikväll. nä men jag känner det nu. sitter här och diggar 80-tals musik. detta kommer helt klart att bli en bra dag. jag är väldigt lycklig idag.
kanske lite frukost nu.
ha en bra fredag!

jag älskar 80-talet

haha så himla fint. jag hade verkligen velat vara lite äldre då än vad jag var. fått uppleva det hela. men nu får man gottgöra det med en 80-talsfest på fredag. haha så jävla kul. tur för mig att jag redan har så mycket sånt i min garderob att jag inte behöver köpa så mycket.
jag har även laddat med att titta på susan lanefelts dvd bästa supergympa. sjukt rolig faktiskt. och jag har min outfit klar. eller jag hade den ju praktiskt taget redan innan bara inte i den kombinationen. det enda jag behövde köpa var lite fula toffsar. haha. ja jesus jag kommer inte få nåt ragg men jag kommer definivt va fulast haha.

köpte även en dvd på stan idag. bounce. mm snygga pojkar schysst dans. jag skulle verkligen vilja kunna dansa som dem. coolt som fan. så nu ska jag titta på den massor av gånger och lära mig alla steg utantill. haha. undra om jag nånsin får användning för det?! kanske inte va. men ändå. kul iaf.

blev inte så mycket ledighet för mig trots lov. blev väckt av jobbet idag och fick åka in och jobba stängning. men som jag alltid sagt och fortsätter att säga. pengar är pengar. jobb i helgen med ju. fick iaf tisdag, torsdag och fredag ledigt. alltid nåt. man ska nog inte klaga. kunde suttit utfattig utan jobb eller nåt.


fick även ett fint samtal av meter igår morse. det är de som gör idol och big brother m.m. de frågade om jag ville vara med och jobba på en audition. tackade jag nej? såklart inte! det är ju hur roligt som helst. det spelar ju ingen roll vad för skituppgift man får så länge man får vara med och har foten inne. najs tycker jag. så igår var iaf min dag bra tack vare det. hur bra som helst.

idag blev även mange schmidt och takida klara för hultsfred. hur ska jag hinna med och se alla bra som spelar i år?! det är verkligen en såndär perfekt blandning av artister i år som passar mig perfekt. hur ska jag göra?! dessutom måste man åka hem mitt i alltiohopa för att gå på studenten. men det är klart man missar ju inte lillsyrrans student liksom. kan va bra att få komma hem och duscha med kanske. haha.

lov = skönt

nu har jag lov, så himla skönt.
måste iofs plugga och greja men vad fasen det är iaf lov.
jobbade fre - måndag. och nu är jag trött kan jag säga. men det har varit roligt och helt okej. pengar kommer alltid att vara pengar så det känns ju bra att få lite extra nu. raggarna har ju ibland drivit mig till vansinne men vad ska man göra. det är bara att le och försöka ignorera. har även haft ett gäng sextonåringar som raggat på mig och frågat om mitt nr m.m. haha. det känns ju bra. lammkött, nej tack.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag städa och plugga. roligt värre det här.

i don't want to keep on believing in illusions

om jag hade trott på gud så hade jag bett en bön nu.
den hade varit i stil med följande:

allt jag vill är att allt ska gå som planerat. att mina vänner får må bra och att allt går bra för dem.
kanske kan du tänka lite extra på min bästa vän. jag tycker att du har varit lite hård mot henne på sista tiden. och när du ändå är hos henne kan du kanske verkligen visa att jag bryr mig. för jag har svårt för det, jag kan aldrig sätta ord på det. det är det jag är sämst på i hela världen efter matte.
kanske kan du också få människor att inse vissa saker, så som du fått mig att inse en del. kanske inte alla men några iaf. det skulle kännas bra för mig om du ville det. tack.


men nu tror ju inte jag på gud så det blir lite svårt detta. tyvärr.

igår pratade jag och kattis om vilka personer som skulle dyka upp på våra begravningar. jag kom fram till svaret att förmodligen knappt ens första bänkraden i kyrkan skulle fyllas. därför skulle jag vilja ha min begravningsceremoni på en lång strand. för den skulle se tom ut hur många som än dök upp. jag räknar inte med att särskilt många skulle dyka upp. jag har varit ett svin och jag vet det. tyvärr är det sån jag blir när jag är stressad, pressad och inte känner att jag har kontroll över mitt liv. tyvärr. jag kan inte säga mer än så. men jag är trött på att ge, att hela jävla tiden ge och knappt få något tillbaka. det är bara så det är. jag vet inte om det är med rätta jag säger det, men jag säger bara som jag känner. jag kan inte annat än säga att detta kommer direkt ur hjärtat.

going all deep into the night once again.

ååh jag har ju glömt

jag och kattis hade ju lite påskmys för två i torsdags hos henne :) det var både gott och mysigt och vi somnade in härligt i soffan och sedan klockan halv åtta ringde min klocka för jag skulle upp och jobba. haha. det var ungefär så roligt det blev den morgonen men kvällen var gosig. chokladdoppade jordgubbar, vindruvor, vitt vin, godis, cola, chips. ja den innehöll allt. t o m kustbevakarna och csi. haha.

     

påskafton=påskägg

och jag har fått två :) ett ägg av mormor med massa gott godis i och ett av jobbet med lite mindre gott godis i. jag är inte så förtjust i såntdär påskgodis men jag har givetvis fläskat i mig det ändå :D mumma!
har även sett några avsnitt one tree hill ikväll. jag verkligen älskar serier av det slaget. i'm a fucking sucker for highschool och amerikanska tönt serier. åååh.

image169

ät godis men se upp för man kan bli tjock. höhö.
sjuuukt farligt faktiskt. om man blir för tjock alltså. eehm?!


igår

kände att jag behövde dementera gårdagens inlägg.
jag är inte så deprimerad som jag låter...inte alls faktiskt.

ångesten hopar sig

även om ångesten smyger sig på allt oftare nuförtiden känner jag att jag nog ändå mår ganska bra. alla har vi våra ups and downs, visst men mina ups brukade vara fler och det fanns nästan inga downs. samtidigt känner jag att jag inte riktigt har rätten att klaga. jag har mer än de flesta har. eller jag har mer än många som faktiskt mår dåligt har. jag ska inte klaga. men ikväll när jag jobbade tänkte jag på det där. jag serverade ikväll och jag fick givetvis servera ett gammalt hångel. alltid lika kul. men jag kunde ändå inte sluta tänka. jag hade kunnat samla ihop alla de där gångerna man känt lite kärlek. eller rättare sagt närhet. och bara klumpat ihop dem och sparat dem i en stor burk och tagit fram vid såna här tillfällen. det är nog inte det att jag vill ha en pojkvän eller så. det är mest det att jag vill ha en stor famn att falla tillbaka i. jag kan ha varit hård mot alltför många, men det rättfärdigar varken deras eller mitt eget beteende. jag tycker fortfarande att det är illa men samtidigt kan jag inte klandra dem. jag är inte säker på att jag inte hade gjort samma sak. förmodligen inte men jag kan aldrig vara helt säker.

så därför säger jag nu godnatt, och förlåt.

...

This is what I brought you, this you can keep.
This is what I brought, you may forget me.
I promise you a heart, just promise one thing.
Kiss my eyes and lay me to sleep.

This is what I brought you, this you can keep.
This is what I brought, you may forget me.
I promise you my heart just promise to sing.
Kiss my eyes and lay me to sleep.

Whoa, Whoa, Whoa, Whoa, Whoa, Whoa
(Whoa, Whoa)
Kiss my eyes and lay me to sleep.

This is what I thought, I thought you?d need me.
This is what I thought, so think me naive
I'd promised you a heart, you'd promise to keep.
Kiss my eyes and lay me to sleep.


Kiss my eyes and lay me to sleep

det kokar över allt oftare

idag var en sån dag. jag försöker verkligen vara en snäll människa men ibland är det ju helt jävla totally fucking meningslöst. här sitter man och hjälper folk till sent in på eftermiddagen/kvällen och det enda man får tillbaka är skit. jag hade kunnat ta det om det var konstruktiv kritik men det var ju inte ens det. jag förstår inte hur man har mage att klaga och säga att saker är fula när man inte ens försökt själv. jag vet att det inte var det snyggaste vi någonsin sett men jag hade försökt och det gör faktiskt lite ont i mig när man inte lägger fram det på ett fin sätt utan bara säger rent ut, det var fult! inte särskilt finkänsligt gjort men jag får väl ta det då för den här gången men räkna aldrig mer med hjälp från mig, det ska jag säga er! imorgon är jag den första som lämnar ifrån mig det uppslaget och skiter i vad de säger. jag tänker inte röra det en endaste gång till. jag blir så trött. jag har inte tid att göra saker åt andra. jag har också ett liv. tex hade jag verkligen behövt de där extra timmarna som försvann till att plugga till metodikprovet. det som också gör mig lite irriterad är att de som borde vara där och hjälpa till och fungera som bollplank inte ens är där. det är helt sinnes. jag önskar nästan lite att jag hade valt att bli redaktör, jag hade kanske inte gjort det bättre men jag hade iaf varit där och försökt tills jag sett att alla var klara med det de skulle och eventuellt gett idéer eller sagt åtminstonde bra jobbat allihopa. men nej inte ens det. sen tycker jag synd om d. också för hon får inte ens ge några idéer för någon annnan bara kör över henne hela tiden trots att det är hon som har de bra och lite nytänkande idéerna. det är sjukt. när jag nu ändå är igång kan jag dessutom passa på att fråga varför vissa fick deadline ända fram till imorgon när allt skulle varit klart i måndags morse?! jag hade gärna tagit några dagar till och gjort en bra artikel men istället inställde jag mig på den dag som var angiven och det är inte det bästa jag har skrivit men gudarna ska veta att jag kämpade för att få fram något men tillslut tog den sista utvägen och tvingade en polare att ställa upp. tur att någon är snäll iaf :) ja jisses det har verkligen kokat över idag. och stackars anna fick lyssna på det. som om inte hon har nog med sitt. ja usch stackarn men jag tror att hon överlever att jag ringer till henne en gång och gråter och skriker. jag hoppas det iaf. hon får ju gärna ringa till mig och gråta.

nu ska jag fortsätta mitt pluggande var verkligen bara tvungen att skriva av mig lite så att jag kan lugna ner mig och återgå till mitt läsande.

dagboksbloggaren

Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.


jag gjorde ett test och detta blev mitt svar. ganska kul tycker jag. det stämmer ju ändå lite på nåt vis. om man läser mellan raderna typ. kul!

trött och uttråkad men ljusningen är nära

känner mig fortfarande lite sliten efter utgången i lördags. men det var det nog värt trots allt. pengarna och energin är slut men man lever ju bara en gång och orka sitta hemma och deppa över idioti då. nej tack.
just nu består mitt liv av InDesign och artiklar och krönikor och en annan massa skit som ska skrivas. måste även plugga till tentan på torsdag. usch. jag har inte ens börjat än. hur ska detta gå?! jag gissar på inte bra.
nu har jag suttit hela dan med layouten till vår tidning. det blir nog bra känner jag nu. sitter med min egen sida just nu och försöker få ihop den. jag tror att detta blir bra faktiskt. nu ska jag bara lista ut var jag ska lägga min krönika också. den handlar om ungefär allt och ingenting. väldigt spretig men den får duga för tillfället.
kanske bjuder på den senare här som en liten sneek peek innan tidningen faktiskt går i tryck. för jag är så himla snäll.

nu ska jag bara göra några illustrationer i illustrator eftersom mina klasskompisar inte behärskar det programmet, och knappt jag heller för den delen men de är alldeles för lata för att försöka ens. fy för dom.

image168
detta är mitt liv just för tillfället, kul för adam iaf haha.

fick ett mess från kattis nu och hon är snart hemma. nu blev jag glad :D

sanningen i vitögat

I call you they call you
Everyone's calling you my better half
I know you they don't do
Nobody will ever do and we don't care

I don't want to turn back the time
I don't want to follow the line

Still waiting not creating
Everything we do is better when we're two


snart snart snart. imorgon kommer att bli en bra dag tror jag för det vet jag för det har jag på känn. lite som att bli hel igen, nästan. jag klarar mig bra utan men allt blir bättre när vi gör det tillsammans så att säga.

"folk tycker om oss, när vi är var för sig, men när vi är tillsammans då hatar de oss nog"

fortfarande mycket ångest

mycket ångest nu.
deadline om några timmar. ööööh. det vore bra om jag hade skrivit ett ord iaf men inte ens det.
fortfarande ångest från igår med. haha mitt liv var är det på väg?!

dödstrött är jag också. nåväl det får väl då detta också. suck.

what a night

eftersom jag är en sucker blev det utgång igår trots allt. och vilket val jag gjorde. det var fakitskt riktigt trevligt. melodifestival men sköna tjejer och killar och sedan utgång till twin. där var det som vanligt alldeles för trångt och varm men väldigt trevligt. man kan ju kanske ha gjort vissa missbedömningar men som en vän sa idag. alla gör det på fyllan. så jag går efter det mottot. haha.

var lite segt att jobba idag måste jag erkänna men det gick bra ändå. nu har jag slutat och ska snart träffa adam och sedan ska jag verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll. skola imorgon, lots to do!

med risk för att jag ångrar detta imorgon

en viss person sa till mig innan idag att jag är alldeles för ärlig. det kan stämma.
men jag är hellre ärlig rakt igenom och att folk hatar mig än att jag ska trippa runt på tå och duga när det passar. jag har hellre inga vänner alls än såna som er. och fortsätter det i den här takten lär jag snart va ensam och det är fan inte bara mitt fel.

fan alltså jag är så förbannad nu att det snart kokar över.
åååååh jag vet fan inte vad jag ska ta mig till.

i valet och kvalet

gå ut ikväll vs. stanna hemma själv framför melodifestivalen

det är fan svårt detta. jag borde inte gå ut eftersom jag fortfarande är lite sjuk. men igår var jag så rastlös när jag satt hemma att jag höll på att dö. helt sinnes. usch vad ska jag göra. dessutom är jag lite oroad över mitt reportage som föll så hårt att det hördes ända till kina. detta innebär att jag inte skrivit något än. kul för mig. nej.

usch jag vill bara lägga mej ner och dö. blääää. jag får ingenting gjort och jag har massa skit jag måste göra och vill göra. tiden räcker inte till längre.

nu är det slut

mitt liv är över.
danny åkte ur lets dance :(
men mat-tina hade iaf snygga kläder idag, hon hade strumpbyxor med söm. hur snyggt är det egentligen?! tur för mig att jag äger ett par :D

i was stabbed by satan on the day i was born

haha. ja det är så kul man har här själv en fredagkväll.
sitter här själv med mitt vinglas med coca cola i och lyssnar på musik.
p. har varit så snäll och skickat massa bra musik till mig. sån musik jag hört fast inte vetat vad det är jag ska ladda ner. skit bra ju.

min nya favorit denna veckan är annars looptroop rockers. fast det fixade jag alldeles själv :)

image167

haha jag ser helt förstörd ut. men jag har ju varit sjuk och inte sminkat mig. skyller på det.

missförstå mig rätt

image166det här inlägget kan förmodligen ge upphov till otroliga misstolkningar men kära vänner missförstå mig rätt. det är historia nu. om ens det?! nej jag tror faktiskt inte ens att det kan klassas som historia. men hur som helst. jag är sjuk och har feber och då är det mysigt att sova med strumpor på. jag letade längst in i lådan för att se om jag hade några stora mysiga strumpor att ta på mig men fann istället ett par gamla tubsockar som det står p4 på. p4 skövde. haha. eehm. någon som känner att dom är ägare till dessa? för inte är det jag som gjort lumpen iaf. hahaha. a det är så roligt att hitta gamla grejer för det finns alltid någon rolig historia bakom dem. nu gissar jag på att ni alla som kanske läser detta tror att detta har något med sex att göra. låt mig måla upp ett scenario, man går hem med en kille, har sex, sover över, vaknar morgonen därpå, ska smita iväg, hittar inte sina strumpor, rycker ett par andra i all hast, inser sedan att dessa är jävligt avslöjande eftersom du själv inte gjort lumpen på p4 i skövde. meeen gott folk historia är helt annan och innehåller så lite sex att det nästan är skrämmande. haha.
häromdagen städade jag även bland mina smycken och grejer. då fann jag en hårklämma som rebeccas farmor (tror jag) köpt i spanien (eventuellt någon annans stans utomlands) till henne när vi var typ fyra fem år. och denna har alltså legat i min låda ungefär sedan dess. haha.
jag måste bli bättre på att städa oftare. för jag har så mycket skit liggandes. men tro inte att jag slänger något bara för att jag städar. nej det kan jag inte med.
för några dagar sedan tänkte jag att jag skulle städa ur min garderob eftersom knappt något får plats där längre för all gammal skit. så jag började med den lilla nätta hyllan med jeans och byxor. antalet blev cirka 30 par byxor varav jag kanske får på mig fyra eller fem par. haha. men ändå slänger jag dem inte för att jag tänker att jag kanske kan ha dem på mig om jag går ner i vikt. jag menar de är ju ändå sygga. ta tex mina svea jeans. dem är jättefina. en gång i tiden typ när jag gick i tvåan på gymnasiet var de pösiga på mig. väldigt snygga. men nu får jag väl knappt upp dem till knät ens. haha. men ändå ligger de där på hyllan och samlar damm likt förbannat. haha. jag måste ha en störning. det är nästan värre än att samla på skor. för skorna kan jag iaf ha så då blir det liksom lite mer okej att ha 50 par skor liggandes. haha.

det är bara att konstatera. jag är störd. vem fan har kvar väskor från gamla siljalineresor när man var fem? ni vet såna man fick godis i. en liten plastväska med rosa kanter och en säl på?! jo my westerlund har en. haha.

jag är en dålig människa

jättedålig. verkligen. det blev inte mycket pluggat idag. jag åt en glas istället och såg på två filmer. men det var ju gott det också. men nu måste jag verkligen plugga. ehm. ah. haha de kommer inte hända jag känner det redan nu. usch vilken dålig människa jag är. fy.

filmerna jag såg var iaf bra, det var the assassination of jesse james och no country for old men. bra, mycket blod, mycket pang pang, zero förståelse, men helt okej.

alla bloggar

alla bloggar nuförtiden. det är inget unikt. eller?
förr var det ju absolut det men nu vet i fan. nu känns det som varenda jävel har en blogg. men det kanske bara är jag som känner så. jag vet inte.

igår lagade jag ett hål i min tröja. sen hade jag förberett och lagt fram grejer och såg fram mot en dag i skolan och sedan en tur på antingen longboarden eller skateboarden ner till högskolan för en kurs och sedan ner till stan för att kolla på lite kläder och skit. men imorse när jag vaknade hade jag feber, det regnade, jag hade snor i hela ansiktet, och allt var bara fel. bläää. jag hatar att va sjuk. jag har inte tid med sånt. jag har massor att göra ju. bläbläblä. har iaf lyckats pilla ihop en illustration till håkans artikel om bullerbysyndromet. bra det.

nu ska jag plugga lite metodik tänkte jag. om jag inte somnar vill säga. måste verkligen plugga massor. prov nästa torsdag och slutjobbet med tidningen nästa vecka också. jag hinner inte med detta.

det är skönt att kolla på sånt som är ointressant

jag brukar sitta och titta på tv hemma, ganska ofta.
allt som oftast brukar min syster och hennes pojkvän slå sig ner i den andra soffan och börja bråka om vad vi ska titta på.
jag brukar bli den som får ge mig och låter dem bråka vidare om programväljandet.
ikväll satt jag och kollade på topmodel och allt var frid och fröjd tills de där två kom in i vardagsrummet.
mia och jag vill givetvis se topmodel men det vill absolut inte niklas. det är töntig och vi får lov att se fram till utröstningen. men vi får inte se vem som åker ut utan vi får bara se utvärderingen och hur bilderna blev.
mitt i alltihopa blir det reklampaus och mia börjar snabbt zappa. helt plötsligt skriker niklas stop det där vill jag se och ett otroligt roligt meningsutbyte sker:

mia: men niklas det var ju bara reklam.
niklas: ja vadå?
mia: men du vill väl inte se på wokpannor?
niklas: jo det kanske jag visst vill.
mia: men du är ju inte ens intresserad av det?!
niklas: det är faktiskt skönt att kolla på sånt som är ointressant ibland!!!!

mia byter snabbt kanal till femman där grey's anatomy går och säger lika snabbt som hon bytte kanal.
"bra då kan vi lika gärna titta på detta då eftersom det också är ointressant!"

niklas blir då lite putt och går därifrån med raska steg samtidigt som han säger: då går jag ut till yvonne och sätter mig. yvonne är alltså våran 52-åriga mamma som denna 20-åriga kille hellre umgås med än sin flickvän och hennes syster.

haha alltså jag dör av skratt. jag vill också ha en pojkvän att utbyta så otroligt roliga meningar med. vilka konversationer man kan ha med någon man älskar men bråkar lite lätt med.

summa sumarum - jag behöver en pojkvän nu!
(detta kan alternativt ses som en kontaktannons med svar till söt-och-trevlig-tjej-i-tjugoårsåldern-med-humor-och-nä[email protected])

så var helgen över igen

image165


lika sabbt som den kom försvann den igen. jobb jobb och lite tp. alltid fint med tp. malin och jag är snart allmänbildade som få. haha. käkade lite kinamat och intog sedan lekrummet med lite tp och cola. fint det.

jobbade ju även lördag söndag. jag kan blir så förbannad på kunder ibland. när man ger dem kvittot och de säger slog du in mitt kundnummer med. eeeh nä svarar man ju då. jaha jag kanske skulle ha visat det?! nej jag är en tankeläsare som jobbar på ett byggvaruhus. jippi för fan. haha. idioter.

har även bestämt mig för att inte söka sommarjobb på någon tidning eller inom tv. jag känner att jag lika gärna kan jobba på k rauta en sommar till när de ändå vill ha mig där. jag menar jag kommer ju att få jobba inom mediabranschen i resten av mitt liv så det kanske är lika bra att jag inte gör det nu också då när jag ändå inte är färdigutbildad. vi vet ju hur snabbt jag tröttnar. lika bra att ta en sommar till på bygget. det är ju ändå helt okej. pengar är ju alltid pengar. jajemen.

nu ska jag gå och kolla på köping. haha. det är skitkul ju. speciellt som min pappa är aslik han som svär hela tiden och min pappas bästa polare är skitlik han den tjocke. haha. då blir det liksom bara ännu roligare.

ha det najs.

hultsfred 08!

åh jag längtar så. alla redan. skön atmosfär trevliga människor och riktigt bra musik när den är som bäst!








ALLA ARTISTER KLARA SÅHÄR LÅNGT

A Pilar

*NY! AA BONDY [US]
A BEAUTIFUL FRIEND [S]
ADAM TENSTA [S]
ALL ENDS [S]
ANDI ALMQVIST [S]
ANTI-FLAG [US]
ARCH ENEMY [S]

B Pilar

BABYSHAMBLES [UK]
BILLIE THE VISION & THE DANCERS [S]
BLACK LIPS [US]
 
 
 

C Pilar

CARIBOU [CA]



 

   

D Pilar

DANKO JONES [CA]
DIE MANNEQUIN [CA]
THE DONNAS [US]
DREAMBOY [S]

E Pilar 

EVERGREY [S]


   

F Pilar

*NY! FUJIYA & MIYAGI [UK]


   

G Pilar



 
 

H Pilar

HIM [FI]
THE HIVES [S]
HÅKAN HELLSTRÖM [S]
HÄSTPOJKEN [S]

I Pilar



 
 

J Pilar

*NY! JAGUAR LOVE [US]
JAYMAY [US]
JIMMY EAT WORLD [US]
JOHNOSSI [S]

K Pilar

KID DOWN [S]

  
 

L Pilar

LAZEE [S]
LINKIN PARK [US] 
 
 

M Pilar

MARKUS KRUNEGÅRD [S]
MASTERS OF REALITY [US]
MISS LI [S]

N Pilar

NEVERSTORE [S]
NINA NATRI [S]   

 

O Pilar

THE ONLY ONES [UK]
   

 

P Pilar

*NY! PAUL WALL [US]
*NY! PHOEBE KILLDEER & THE SHORT STRAYS [AU]

 
 

Q Pilar





 

R Pilar

RAGE AGAINST THE
MACHINE [US]

RAISED FIST [S]
*NY! ROONEY [US]
RUFUS WAINWRIGHT [US]

S Pilar

SERJ TANKIAN [US]
SIMPLE PLAN [CA]
SONNY J [UK]
SUGARPLUM FAIRY [S]
SÄKERT! [S]

T Pilar

THOSE DANCING DAYS [S]
TIMO RÄISÄNEN [S]


 

U Pilar





   

V Pilar

VANESSA BROWN [UK] 

W Pilar

WITCHCRAFT [S] 

X-Ö Pilar







hoppas går ju...

tänkte jag skulle bocka av lite på min lista...

[ ] ståuppa
[ ] ledarsideanalys
[/] reportage om ett band (ett halvt kryss för jag är ett steg närmare iaf haha)
[ ] reportage om civilvakter
[ ] on the road reportage
[x] layouten till tidningen (jag har iaf ett förslag nu får se om det godtas)
[ ] plugga till metodiktentan på torsdag
[ ] plugga till ekonomitentan

inte jättemycket som blev avbockat men iaf. haha. usch jag borde sova.

yippie kay yay motherfucker

eller nåt i den stilen. har idag skruvat ihop tre eller fyra eller kanske fem gräsklippare och vertikalskärare. tappade räkningen någonstans efter två. haha. det var ju inte så kul ändå. men men. vad ska man göra när man får såna uppgifter?!

sen hämtade jag faktiskt pizza och åkte hem till let's dance. mums gånger två. pizza och danny. haha.
sen nu tänkte jag faktiskt sätta mig med layouten till tidningen så jag öppnade min mail och såg då att jag kanske kanske kanske har kommit ett steg närmare det här med turnébussen. dock lär det inte bli någon turnébuss men kanske iaf lite loge och backstage och ett coolt reportage. hoppas hoppas hoppas nu då. blir ju coolt att hänga med de tuffa grabbarna. haha. eller gubbarna snarare kanske. äh jag vet inte. dock har det ändrats på vägen. det är inte längre hardcore superstar jag talar om. om än ett minst lika rockigt band. haha. sjukt nice. nu måstevi be till gud allihopa för min skull. eller nej förresten gör inte det. han lyssnar ändå inte när det handlar om mig. dessutom tvivlar jag på att det faktiskt är någon som vill be för mig. jag vet ju var jag har er nu. haha jag dör av skratt.

nä nu ska jag pilla lite med layouten. kanske blir det en tidning någon gång. vi får väl se.

thank god it's friday

eller inte. det betyder att en vecka har gått och man har ännu mindre tid på sig att hinna klart med alla grejer. bläääää.

just nu har jag bara dessa grejer att göra:
  • ståuppa
  • ledarsideanalys
  • reportage om ett band
  • reportage om civilvakter
  • on the road reportage
  • layouten till tidningen
  • plugga till metodiktentan på torsdag
  • plugga till ekonomitentan
skönt. det var ju bara lite grejer. ska se om jag kan slutföra några i helgen eller åtminstone börja på dem kanske. jaja. det blir nog bra med den saken. kanske. om jag har tur. om jag typ har gud på min sida. men det har jag ju inte. det vet vi ju redan. haha. usch.

sitter och lyssnar på him och väntar på att telefonen ska ringa också. kul. ska ha telefonmöte. får se vart det leder. känner att jag måste lyssna in mig lite mer på him också eftersom de kommer till hultsfred i år igen och jag vet att jag kommer att se dem för min vän kattis älskar ju dem. haha ja. tur att det inte är dålig musik iaf.
sen när mitt lilla möte är över ska jag faktiskt åka och jobba. gott med lite pengar iaf.

hej då!

skitnödig

ni vet när man verkligen känner att man måste bajsa fast det inte kommer nåt när man väl sitter på toa - så känner jag mig just nu. jag vill skriva och jag vill babbla på om grejer men det kommer absolut ingenting.
jag kan nästan lova er att snart typ imorgon eller inatt kommer det bli värsta ketchup bottle burstout effect här för då kommer jag skriva säkert flera inlägg och mala på om en massa skit som ni inte ens bryr er det minsta om. men vad gör väl det. jag tvingar ju ingen att läsa. haha.

förrsten. dagens visdomsord om mig från mig:

heller ökänd än okänd! hahahahahahahaha.

see you fuckface.

ingen rubrik för jag är så tråkig idag

blä blä blä blä blä.
jag är så trött på allt och allt helt enkelt.
inget blir som jag vill just nu. idioter till höger och vänster och de människor som jag gillar bor inte i min stad eller är för tillfället inte ens i samma land. blääää.
hoppas hoppas hoppas att jag får följa med i turnébussen iaf. det skulle vara så himla skojigt. plus att jag behöver skriva ett roligt reportage för omväxlingsskull. nu nu nu vill jag skriva något roligt. plus att jag vill ha en rolig praktikplats. men det finns inte. och då är jag hellre utan. varför kunde inte mina lärare bara låta mig varit borta från skolan ett tag och varit med under en helt ny tv produktion eller idol produktionen. det hade väl varit mycket bättre än att sitta i skolan och uggla och tro att man lär sig jättemycket om lagar och ekonomi. blääääääääääää.

nä nu ska jag helt enkelt kolla på la ink för att peppa mig själv lite. kanske även blir lite csi ovanpå det och som avsluting lite bukowski.

vill även recensera en bra bok - postverket av charles bukowski.
vinfyllo, sortera post, knulla, supa, njuta av livet, klaga på livet och vara bitter...det är det enda som behöver sägas.
såhär nedskrivet påminner det faktiskt om en jag känner. haha. så kul.

thinking

jag har tänkt lite på det här med internet. det är ju verkligen bra. det gör ju information lättillgänglig och om man undrar nåt så kan man typ bara googla det. hur bra som helst ju.
likaså mobiler. man kan nå folk nästan när man vill och om man har problem och inte har nån telefon i närheten har man alltid mobilen.
det stora problemet med de här två grejerna är bara att det inte finns alkolås på dem. för det skulle jag behöva. jag vet inte varför men jag tycker alltid det är jättesmart att ringa och messa och skriva till folk på msn och facebook när jag är packad. och dage efter vet jag aldrig varför jag tyckte att det var så smart. haha. tex igår trakasserade jag några killar. inte för att jag ville ligga eller något sådant utan mest för att jag hade för lite att göra. så först dra iväg några mess, sen ringa lite och sedan gå in på facebook och skriva exakt samma saker som jag skrev i messen. haha var är min logik i detta då?! speciellt när jag borde sova för längesen eftersom jag jobbar dagen efter. nej nej, my går in på facebook klockan tre och skriver samma saker igen fast hon redan fått svar på de sms hon skickat. haha. bra jobbat liksom.

jaja. man kan ju inte alltid vara smart. jag har iaf oftast tur när jag tänker när jag är nykter. man får väl vara glad för det då. för det är ju inte ens alla som har fått den gåvan. hahahhahahahha. okej nu va jag kanske lite elak men inte hälften så dum som så måga andra nuförtiden.

see you bastards!

lördag natt

ännu en trevlig kväll. biljarden gick ju sådär för min del. man skulle tydligen inte få ner den svarta bollen?! hmm. bättre gick det för kattis som tog sig ända till semifinal. bra jobbat.
sedan efter att ha fått höra alltför mycket om våra jobbar kompisar och mått som 16 16 så gick vi till apt. jag, kattis och erre tog oss några drinkar, shots och en svängom. trevligt trevligt. vissa hade ju stalkers ikväll och det var inte nån av oss tre. haha så jävla kul. undra hur det gick det där sen? det är så skojigt när man står och pratar med en kille man känner och det är helt oskyldigt bara vänskapligt och en tjej kommer fram och bara suger tag i honom. hur tänker man då?! jag hoppas verkligen inte jag har gjort så någon gång! men det verkar alltid hända mig. varje gång jag pratar med en kille så är det någon annan brud som rycker tag i honom och ger mig arga blicken. haha. ja jesus.

nu ska jag sova. jobb imorgon. kul va?!
sov gott.

idioter, lykke li och dans

vilken kväll det var igår. haha. den innehöll lite av allt från det bästa. mycket öl, både på kroppen och i kroppen, detta medför att man kan slicka på sina vänner. hahahha. sen var det mycket gömma sig mycket evil eyes och mycket andra idioter. och en hel del dans. det var helt klart en lyckad kväll. lykke li var riktigt bra och jag var nöjd.
sen åkte vi helt enkelt hem och jag somnade som en stock. imorse vaknade jag med ett ryck och blev livrädd för kattis stod precis ovanför mitt huvud. men när jag såg att det var hon somnade jag om lika snabbt igen. skönt. sen vaknade jag vid ett och diskade lite och nu ska jag duscha tänkte jag.

utgång ikväll igen. biljard och klubb enkelt står på schemat. ses kanske ute i vimlet.