ge mig sommar, sol, hultsfred och öl nu!

The nights are wearing me down
And it`s hard getting through the day
`Cos I need you right now
And right now you`re so faraway

louise ljuger?

tydligen har jag lekt asfalt på dansgolvet.
fast jag tror (hoppas innerligt) att lolo ljuger för att jäklas :)

tydligen är det där med att jäklas och ljuga det senaste. fast å andra sidan orkar jag inte ta upp det nu.

färgade håret idag. eller jag kattis gjorde ju faktiskt det på mig. haha. väldans fint blev det tycker jag! bilder kanske kommer. om jag någonsin orkar ta fram kameran och sladden och sådär.

imorgon är det jobb som gäller! kul jul.

sov gott.

bästa examenspresenten förutom ipoden

min bästaste vän för tillfället när alla andra bara åker iväg hela tiden. haha.
darling

blå vägen hem

du och jag i skuggan av en bar
jag vill inte veta vad du har i ditt glas
vi är samma sort och i samma båt
tårarna kommer när natten blir lång

damernas dans
kvällen blev sen
men var ska man bli av när de stänger klockan tre
du petar i maten och torkar en tår
du tar min hand du vill härifrån

hej hej vad ser du hos mig
ingenting alls
du vill ha nånstans att sova inatt
jag vet hur det är jag är likadan
vi tar den blå vägen hem...

kärlek och svek är hårda ord
men är man två
kom nu med mig jag har nog ett glas
jag hade en vän som lämna ett kvar
hej hej vad har du att säga
ingenting alls
lika som bär i en kolsvart natt
säg ingenting för jag vet hur det är fatt
blå vägen hem
vi tar den blå vägen hem
lång lång väg att gå igen
blå vägen hem
vi tar den blå vägen hem

(möjligen missat lite text / my)

roligt värre

visst är det skoj när jag bara skriver mer och mer hela tiden.
det blir så många inlägg att läsa att ni nästan aldrig kommer hinna ikapp min takt igen ;)

tillägg

jag kände bara att jag var tvungen att göra vissa tillägg. :)

ganska roligt att stina och jag när vi var ganska fulla igår diskuterade bruno mathsson och halmstadgruppen. haha. ibland gör man konstiga saker när man är full.

men sen cyklade vi in mot bongo och ronald tog oss båda säkert fram susandes på jönköpings gator. när vi hävt i oss den sista slurken vin som vi fann i cyklekorgen så gick vi ju in och det en shots och det var då allt försvann. tror inte att bruno diskuterades mer efter det. haha. men så lever man ju bara en gång också.

fans av strage borde jag läsa den?!


Förstår man inte bara mera när man ser bilden, eller är det bara jag?

artistEx-files

I'm warm when I'm cold
I'm cold when I'm warm
and nothing seems to be alright
I'm down on my knees
and I'm easy to please
when I think 'bout what I did last night

when you told me to share
and ran my fingers thru my hair
infinity? Yes I do!
but when I cry in your arms
or dress up in my charm
I'm not the one sayin' "I love you"

Yeah life is a bomb
and it hits so hard
it will bring out the tears from my eyes

yeah love is a drag
yes it can be that bad
when at the end of the rope is your dad

I'm not the one who loved you
I'm the one who left you behind
fedex my life
ex-file and access denied

you out me up on a stand
and read the palm of my hand
what makes you think you know what I've
been through?
all the phonies and the gold
are you scared of gettin' old?
welcome to planet fuckin' deja-vu

I'm the one


hyperaktiv och ensam men ack så lycklig

kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. åt det bättre faktiskt.

jag har varit närmast hyperaktiv och gjort en massa.

jag gick igenom lite gammal skit och fann lite konst och annat skräp. skräp för många men fina grejer för mig. hittade favorittavlorna som farmor hade hemma i köket. sex stycken tavlor är det. jag tittar närmare på dem och ser att det är en av varje konstnär i halmstadgruppen. när jag var liten hade jag ju inte särskilt stor koll på sånt där men nu vet jag ju lite mer. tror jag. men farmor hon var ju vis och insåg väl att my tittar inte på de där tavlorna för inte, hon har nog sinne för konst. så tydligen testamenterade farmor tavlorna till mig. så jag är alltså innehavare av sex stycken halsmatdegruppen tavlor. inte illa för att vara 20 bast. coolt. jag var ju nämligen tvungen att fråga pappa varför de stod där och skräpade och om det verkligen var halmstadgruppen. och det var ju det sa han och att ägaren även var jag. fint. farmor och jag vi var verkligen vänner. inte så konstigt jag bodde ju rätt mycket hos henne när typ mamma och pappa inte var hemma eller när maria föddes och sådär.

i källaren hittade jag också massa fina gamla LP skivor. så nu har jag tagit upp massa skivor med Roy Lichtenstein motiv som kommer passa utmärkt ihop med mina Roy tavlor. Popkonst är världens bästa konst. förutom farmors gamla konst förstås :) hittade även några pink floyd skivor som fick hänga med upp. han hade ju ganska tuffa omslag ändå. hittade även lite dylan och stones. fina grejer det!

övrigt som hittades i källaren var världens största spindlar och en gammal bukett med tio röda rosor. alltså såna där grejer som inte var så roliga att hitta. men de fanns ju där ändå så vad skulle jag göra.

ikväll har jag även ätit massa godis från karamellkungen och nästan druckit 1,5 liter cola. cola är livets dryck och botar baksmälla som ingen annan :D
jag har även nästan läst ut blod svett och dårar och funderar på att antingen ta upp läsandet av dylans memoarer igen eller eventuellt rough guide to conspiracy teories eller möjligen fans. jag är ju nämligen mästare på att hoppa mellan böcker. nästan alla böcker i min bokhylla har jag bara läst halva av. jag får ju alltid nån ny innan jag hinner läsa ut den första. och jag är ju så nyfiken så jag hinner ju inte vänta heller. jag kanske inte hinner klart med backyard heller för jag tänkte nämligen beställa boken om nancy spungen. kan vara intressant tror jag.

cykeln cyklar förövrigt stadigt idag också. han är inte bakfull. han cyklade iaf fin fint till systembolaget, ica maxi, kicks och h&m innan idag. dessutom ända hem igen uppför alla backarna. ja det var bra gjort det. för det var ronalds förtjänst och inte min måste jag säga.

nä nu har jag lyssnat färdigt på hanoi rock och new york dolls för idag så nu ska jag lämna.

förresten hittade jag även en skiva med uggla nere i källaren och jag citerar honom och omslaget såhär innan jag går till sängs.

"vad är det för mening med att ta livet av sig när man ändå inte får höra snacket efteråt"

håller helt och hållet med.

baksmällan är total

jaha nu var skolavslutningen över. klassen är lämnad. men det var iaf en hejdundrandes avslutningsdest. big bongo intogs av svf studerande och magnus lägenhets lämnades i spillror. men kul var det. cykeln döptes till ronald av lolo eftersom han så snällt cyklar på fem röda till mc donalds och inhandlar massor av cheeseburgare. mums! markus och my lekte asfalt, osynligt glas m.m precis som vanligt haha. lolo förstod precis som vanligt ingenting men lika glad var hon för det :) det är nog därför vi gillar henne så skarpt. på det hela taget var det en lyckad kväll. stina och my kanske inte skulle tagit den där sista shoten på bongo men v ad gör väl det. undra om det var minttu shotsen som gjorde fyllan denna gången också? man vet ju aldrig riktigt säkert. alla svf:are var fulla och glada (man kan inte tro att vi gick på en kristen skola) och när natten smög sig på och klockan nästan var tre så gick jag, lolo, markus och daniel hem, uppför hela jävla dunkehalla backen. men ronald tog mig på en säker tur hem.

ikväll är det inte riktigt lika roligt. det är lördag jag är bakfull och ensam. kattis är i halmstad, lolo är med cisv och malin fick jag tydligen inte vara med. eller inte för att jag frågade om jag fick men hon erbjöd aldrig iofs heller om jag ville vara med så nä då tog jag det så. men inte hänger jag läpp för det. en film ska hyras och godis ska förtäras. mumma! imorgon ska jag ju ändå jobba så det är kanske lika bra att jag faktiskt stannar hemma ikväll. även om det hade varit trevligare att faktiskt träffa människor. jag är så sällskapssjuk! jag borde skaffa en hund.

jaja nog tjatat om detta.

ses!

officiellt sommarlov

nu är det officiellt sommarlov för oss folkhögskolestuderande.
skönt!

jaha så nu måste man börja jobba också. synd. haha.

men nu närmar sig allt lite iaf. typ hultsfred och sådär. fint det!

jag gillar det här med radavstånd.

nu ringer det. bäst man svarar.

ses!

torsdag / middag / imorgon avslutning

idag är det torsdag. och jag ska snart bege mig ner till skolan för en avslutningsmiddag. det ska nog bli trevligt. jag ska ha min nya klänning på mig. den där från det där märket på h&m som jag aldrig kommer ihåg vad det heter som vi inte har i jönköping. hur som helst.

imorgon är det skolavslutning. sen är man fri åter igen. denna gången med mindre läskiga känslor men inte desto mindre blandade känslor för det. för nu kommer åter frågan igen. vad ska man göra nu? jag har tänkt lite och lite till och en massa mer. och jag kommer bara på massa olika nya grejer att göra hela tiden. först ville jag göra säsong, sen ville jag plugga jornalistik, sen om jag inte kom in ville jag göra säsong, sen ville alla flytta till olika delar av landet och då funderade jag på att flytta med, sen ville jag göra säsong, sen nu vill jag resa, kanske ensam kanske med någon. beror på om någon vill hänga med. jag har ju alltid sagt att jag inte vill åka till thailand och sådär som alla andra. men nu har jag reconsidered och bestämt mig för att det skulle vara trevligt ändå. just för att jag vill komma iväg och kanske också komma till lite varmare breddgrader och sådär. bara ligga på en strand och slappa dagarna i ända. det skulle passa mig perfekt. men vi får väl se vad som händer.

just nu känner jag bara att en whiskey cola skulle sitta fint. men jag har ju ingen cola hemma och dessutom så kan jag ju inte dricka innan jag åker till min kristna skola. hur skulle det se ut?!

jag får väl bejaka mina alkohol intressen i helgen istället. typ imorgon. ja för då ska vi ju ändå ut med klassen. bra det!

pratade med angelica innan. malin och madde missade planet. så nu får hon inget besök. stackars henne. fast å andra sidan kommer det alltid nåt gott med det onda, det pratade vi om. hon klarar sig nog. det brukar hon göra den där tokstollan. hon kommer ju hem om ett inte så långt tag också. eller det är ju långt kvar på ett sätt men på ett sätt inte. vi skulle behöva ha hem henne nu. blanda upp och röra om. ja så är det.

jag var kanske lite elak mot kattis igår också. hon kanske inte förstår mig men om hon förstod mig skulle hon nog kanske inte tycka att jag var elak. men jag vill ju bara inte behöva förlora henne. vad ska jag göra då? malin är ju skitbra på att ta sina nödvändiga grejer. då kan väl hon också göra det. för om dom två försvinner då har jag bara lolo och emma kvar. och hur ska dom orka underhålla mig hela tiden. nä det går ju bara inte.

jaja ska väl ta tag i mitt liv och sminka mig lite kanske. så jag inte kommer för sent till middagen. hej hej, puss puss.

mkt att göra nuförtiden

jag har verkligen ingenting att göra just nu. ibland har jag alldeles för mycket att göra och ibland har jag alldeles för lite att göra. häromdagen var en sådan dag då jag hade för lite att göra. så då pillade jag som vanligt lite med datorn. det blev ett konstverk, en bild som har fått namnet egocentriske andreas eftersom han fotar sig själv på en piedestal. haha. sjukt roligt. även om han egentligen inte fotar sig själv på riktigt utan jerry faktiskt stod på piedestalen egentligen. ganska roligt. man kan göra mycket med photoshop.
 


annars rullar väl livet på som vanligt. skolan slutar på fredag. jag vill tatuera mig mer. jobb hägrar. fötterna ömmar. pengarna är slut. ja man måste väl säga att livet faktiskt är precis som vanligt. aldrig något nytt. tråkigt värre men man finner sig i situationen. man måste ju.


inlägget om min fina vän och hennes födelsedag

prolog
vi firar ju jesus födelsedag ganska flitigt. så varför ska man då inte fira en vänninas födelsedag lika flitigt. jojomensan det ska man. självklart så drar europa fram det tunga artilleriet och skickar the ark till schlagerfestivalen. detta är en berättelse om hur allting började, om allt som är viktigt. nästan. enligt mig.
i begynnelsen skapades melodifestivalen och schlagerfestivalen. allt för att vi människor och länder skulle bonda. sedan föddes louise till jorden. och direkt blev hon en schlager nörd. dagen kom då hon skulle fylla 21. detta firades dagen före med schlagerfestival och fest. schlagern lyckades förena alla möjliga vilsna själar. och alla hade vi ruskigt roligt. sverige som hade tagit fram det tunga artilleriet misslyckades brutalt och hamnade på 18e placering men vad gjorde väl det. det var ju fest och lolo fyllde år. klockan tolv firades hon med en sång som heter duga. champagnekorkarna ven genom luften och folk hoppade upp och ner av lycka. gänget drog senare till stadens ställe bongo efter en gratis bussresa som födelsedagsbarnet fixade. när vi hade klottrat på toaletten och blivit alldeles för fulla och slagit ner varandra med knytnävarna begav vi oss hemåt. på det hela taget var det en väldigt lyckad kväll. människor fann varandra och blev kära, folk var lyckligare än någonsin och de levde alla på det länge efteråt. kommentarer om den roligaste födelsedagen på länge har varit: "du borde fylla år oftare!"

epilog
nu har livet återgått till det vanliga. folk är inte riktigt lika glada längre. men om man tänker tillbaka på dagen blir man lite lyckligare. någons blåmärken har försvunnit. några är ihop och framförallt så har de alla nyktrat till. tror vi.

we're not enemies we just disagree...

...me and my mind

om jag skulle säga exakt vad jag tyckte och kände just nu skulle jag inte ha några vänner kvar.
därför nöjer jag mig med att säga så mycket som att det är inget farligt och jag bara funderar. no further questions. egentligen finns det just nu bara ett fåtal personer som jag faktiskt vill umgås med. och om jag inte vill umgås med dem så vill jag åka långt bort och umgås med någon helt främmande.

egentligen så tror jag inte att det finns någon som känner mig. inte helt. möjligen en, kanske två på sin höjd. men hur fan ska man kunna begära att någon ska känna mig när jag knappt gör det själv. nej jag kan därför inte klandra någon.
usch vad ingenting är som jag vill. det är dumt. men egentligen orkar jag inte sitta här och skriva om det heller. jag vill bara ut och rensa tankarna. ja det blir nog så.

"jesus was emo too"


var gick det fel?

någonstans på vägen var det något som gick fel och min lilla byrå där jag förvarar mitt smink började se ut som en crime scene. eller är det bara jag som tycker det? den här bilden skulle kunna vara med i ett avsnitt av csi eller något. kanske criminal minds. ganska sjukt.
image50
hur som helst. nu ska jag åka och jobba. jag får berätta om helgen då lolo fyllde år en annan gång. för jag har itne hunnit göra det än. tyvärr. det var nämligen en galen kväll. även om mitt horoskop inte hade förutspått det innan denna gången. ni får alltså vänta lite till på den berättelsen. den som väntar på nåt gott!

skolan är skoj

idag har vi fotat på lektionen. helt valfritt. ungefär bara för att vi skulle ha något att göra. jag andreas jerry och matilda tog jätte många fina bilder. här kommer några smakprov. haha sjukt seriöst.lovev?ldlovescarfandreas

lately i've been.......

jag har helt enkelt haft så mycket skolgrejer att göra så ibland har jag inte hunnit prata med mina vänner. träffar ju iofs kattis, lolo och malin ganska mycket. men de andra hinner jag inte ens prata med. typ angelica hinner jag sällan prata med. det är ju inte så billigt att ringa henne heller och jag hinner typ aldrig sitta vid msn nuförtiden. dumt det där. jaja. snart är det sommar och då ska man väl hinna iaf prata med sina vänner hoppas jag.

usch är lite rädd inför måndag. jag kommer aldrig klara det där jäkla antagningsprovet. man får väl be till gudarna att det går bra.

nej ikväll ska vi unna oss en utekväll. typ som vi aldrig göra annars :S haha. det blir iaf krauta fest på o'learys. de kan nog bli fint. så därför måste jag börja sminka mig och klä på mig och dricka vin nu.

bra hej.

asfalt, jag är asfalt!

okej. det har varit en givande helg. eller det känns så iaf. den har ju varit så lång så det har varit mycket att ta in. i fredags jobbade jag ju bara och sen så åkte jag till stadsparken där lolo och co var och grillade. skjutsade dom till bongo och insåg att det var tur att inte jag gick in där. japp.
lördagen var som mitt horoskop förutsåg: galet vild. ja för det var så det stod i mitt horoskop. "lördagen kommer bli galet vild om du törs lita på dina impulser" man kan väl säga att det stämde. vi förfestade lite hos mig först, jag och kattis. mamma och pappa hade fest och jag ville ju inte vara sämre liksom haha. sen så gick vi till lolo där vi fortsatte att dricka lite till. när vi druckit en del gick vi ner till apt. väl där fick jag drinkbiljett av isak och det var väldigt uppskattat. och sen handlade vi lite till i baren och dansade salsa och ja gud vet allt vi gjorde. sen när vi gick hem lärde markus mig att leka asfalt. ja det var så han sa när vi helt plötsligt låg ner på marken och lolo undrade vad vi höll på med. "du ser inte oss vi är asfalt, ser du oss?!" stackarn trodde att vi inte syntes haha. sjukt roligt.

söndagen tillbringades hemma hos lolo med tacos och kladdkaka. mums!

sen var det måndag och valborg. och man vill ju inte vara sämre än att man tar tillfället i akt och går ut. så ja det var vad vi gjorde. bongo för en öl och sen piren för en öl. fina grejer det. det är skönt att det finns uteserveringar nu igen!

idag är det första maj och jag varken demonstrerar eller lyssnar på något tal. jag tänkte helt enkelt bara vara hemma och plugga hela dagen. eventuellt kanske också ge mig ut för att käka lunch med kattis. ja och en promenad med lolo ikväll med då. men annars är det verkligen plugget som gäller stenhårt nu. blääää.

hej svejs!