thanks for asking...

hade verkligen en rolig kväll igår. helskum men definitivt rolig.
förfest med melodifestival och minderåriga pojkar. jag vet inte men på något sätt kände jag mig som en katolsk präst hahaha. sen var det ju givet att vi skulle gå och spendera resten av kvällen med adam tensta på centrum. jönköpingsfolket gjorde ingen hemlighet av att de bara kunde en låt, my cool, medan vi hade förberett oss lite innan hemma hos nivette och faktiskt hade lite mera koll. nästan. respect my hustle! :)
träffade lite folk på centrum, betalade tillbaka på lån, drack lite öl och var allmänt jävlig.
sen bar det av till centrum. vilket var mycket trevligt! kände sig lite mer hemma där bland människor i sin egen ålder fakiskt. himla fint. alla var där och några till. de blev kära återseenden eller nåt i den stilen och det bjöds upp till dans och det blev faktiskt även hattprovning senare på kvällen, men den tackar vi jesper losdal för. haha.
sen blev klockan två och avd skulle man göra annat än att gå på efterfest med det hemliga bandet i den hemliga replokalen. da secret band. haha.
och ja sen blev klockan halv sex och då var man ungefär så pass trött att man ville hem och sova. så då åkte man hem och sov i sin egen säng. skönt det.

en utekväll med lolo blir alltid rolig. för det händer alltid något oplanerat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback