ork ork

egentligen hade jag tänkt att lägga upp bilder på alla grejer jag köpt idag, men eftersom jag är en lat och glömsk jävel så blev det inte så. och jag citerar här min lärare när han uttalade sig om mig en gång "hellre lat och glömsk än kavat och lömsk" jag visste inte riktigt om jag skulle ta det som en pik eller komplimang. haha.

sen har jag nog glömt berätta om helgen. den var väldigt lugn och fin. träningen i fredags berättade jag ju om. carmen electra och en naken kattis i sitt esse. kan det gå fel?! haha.
lördagen var mys. inledde med lite jobb. sen efter det var jag och pappa och käkade på åtta glas. åt en helt ok pasta med lax, kräftstjärtar och hummer. drack lite god cider medan pappa grundade lite lätt med en dry martini som den man han är för att sedan övergå till lehmanns vinaste rödvin. haha. eller nåt. inte fan vet jag vad vinhusen heter nuförtiden. efter det dumpade jag min far och gick till daniel för att möta upp kattis och sedan titta på melodifestivalen. sådär kul va. lamporna i hans hus var mycket roligare ska jag säga er! värsta coola. men den utläggningen kan jag ha när jag också skaffat sådana. björn gustafsson är iaf coolast. och jag citerar igen "gör slut med kristian luuk carina beeeerg" hahahhaha vilken kille. sedan tog jag och kattis en promenad bort genom stan och träffade på en massa drunken asses på centrum. haha det var skoj. vilka tjejer. hade man hängt med dem hade man haft leverskador och hjärtinfarkt för längesen. jag börjar fan bli gammal!
söndagen var om möjligt ännu lugnare med promenad, godis, cola och en jättebra film. mmm.

kattis tyckte du att filmen var bra? :p

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså. Jag tycker ju alla filmer är bra. Frågan är ju bara om dom är intressanta nog för att jag ska kunna hålla mig vaken... Haha.

2008-02-26 @ 11:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback