inlägget om min fina vän och hennes födelsedag

prolog
vi firar ju jesus födelsedag ganska flitigt. så varför ska man då inte fira en vänninas födelsedag lika flitigt. jojomensan det ska man. självklart så drar europa fram det tunga artilleriet och skickar the ark till schlagerfestivalen. detta är en berättelse om hur allting började, om allt som är viktigt. nästan. enligt mig.




i begynnelsen skapades melodifestivalen och schlagerfestivalen. allt för att vi människor och länder skulle bonda. sedan föddes louise till jorden. och direkt blev hon en schlager nörd. dagen kom då hon skulle fylla 21. detta firades dagen före med schlagerfestival och fest. schlagern lyckades förena alla möjliga vilsna själar. och alla hade vi ruskigt roligt. sverige som hade tagit fram det tunga artilleriet misslyckades brutalt och hamnade på 18e placering men vad gjorde väl det. det var ju fest och lolo fyllde år. klockan tolv firades hon med en sång som heter duga. champagnekorkarna ven genom luften och folk hoppade upp och ner av lycka. gänget drog senare till stadens ställe bongo efter en gratis bussresa som födelsedagsbarnet fixade. när vi hade klottrat på toaletten och blivit alldeles för fulla och slagit ner varandra med knytnävarna begav vi oss hemåt. på det hela taget var det en väldigt lyckad kväll. människor fann varandra och blev kära, folk var lyckligare än någonsin och de levde alla på det länge efteråt. kommentarer om den roligaste födelsedagen på länge har varit: "du borde fylla år oftare!"

epilog
nu har livet återgått till det vanliga. folk är inte riktigt lika glada längre. men om man tänker tillbaka på dagen blir man lite lyckligare. någons blåmärken har försvunnit. några är ihop och framförallt så har de alla nyktrat till. tror vi.

Kommentarer
Postat av: louise

my - jag älskar dig!
"alla mina vänner är ju här". <-- my little pony i våra hjärtan!

2007-05-21 @ 09:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback