heldag med kattis på stan


lunch med kattis


tog cykeln ner till stan igår för att lämna tillbaka tröjan på gina.
sen mötte jag upp kattis på twin för lite lunch. där satt vi länge länge och pratade om allt möjligt. det är så mysigt att bara sitte inne på en restaurang och äta och ha det skönt när det regnar och blåser utanför.
efter det gick vi lite på stan men det fanns inte så mycket och det var så kallt så vi gick till bernards city och satte oss vid fönsterbänken och tittade på allt folk som gick förbi med varsin kopp varmchoklad i handen. stackars oss!
sen hade vi tänkt att vi skulle gå nånstans och ta en drink eller en öl men sillen ringde och ville att kattis skulle klippa honom så vi åkte hem med honom istället.
vi köpte även ett nytt spel när vi var på stan som heter bet your brain. givetvis var vi tvugna att provspela detta på kvällen så vi bjöd in erre och challe på spelkväll.
eftersom vi hade lämnat cyklarna inne i stan fick vi åka tillbaka med sillen och hämta dem och cykla i ösregnet hem till kattis igen och sen ner till willys och handla grönsaker och dipp och läsk. mums!
sen satt vi uppe hela kvällen och spelade detta spel som visade sig vara en investering väl värd sina pengar. bra jobbat av oss! hur kul som helst!

koncentrerade speldeltagare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback