inte så kapitalstark

men det finns ju alltid rum för lite shopping.

var i gbg idag och typ hämtade sami. blev ingen intervju där så vi gick lite snabbt på stan, hälsade på hans kompis i den fina klädbutiken, och besökte monki och åhléns. det var vad vi hann med. sami köpte lite skönhetsprodukter (haha ja det är sant) jag hittade ingenting överhuvudtaget så jag fick snällt åka mot borås utan något inhandlat.

väl i borås intervjuade vi en kille som ska vara med i vår dokumentär. det gick kanon, för en gångs skull så gick det faktiskt riktigt bra. så sjukt skönt för nu känns det som att även om detta inte blir världens bästa dokumentär så blir det iaf några bra intervjuer :)
efter det åkte vi hem mot jönköping och då åkte jag till a6 för att köpa lite grejer till mitt ack så skadade hår :( det är i stort behov av det mesta just nu faktiskt. hittade jätteroliga schampon och balsam och massa andra produkter i en serie med goda dofter och fina färger.



schampo 1 - super melon & balsam 2 - guarana/ginger
osis dust it
värmeskydd; gold heat - väldoftande

Kommentarer
Postat av: Mamma/1

Sen när blev ansiktstvål en skönhetsprodukt?

2008-11-17 @ 23:51:37
Postat av: my

oj är det pappa/1:s fru mån tro? det är väl en skönhetsprodukt? det främjar iaf skönheten. mycket bra ja. men det är ju sami i ett nötskal att köpa sånt, han bryr sig mycket om sitt utseende, lite fåfäng sådär. så fick vi ett till inlägg om hans personlighet där ja. haha.

2008-11-18 @ 14:22:14
Postat av: Mamma/1

Att dricka vatten främjar också skönheten. Är det en skönhetsprodukt tro? Nej, you messed up.

2008-11-18 @ 16:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback