dagens


idag tänkte jag faktiskt bjuda på en dagens. ni får den ur eran synvinkel eftersom jag är så kort. haha. gud vad jag är rolig. dagens är även gårdagens faktiskt. försov mig lite imorse så då blir det så.

glasögon
röd/svartrutig sjal
t-shirtklänning
nitbälte (midjan)
svarta leggings
svarta skinnstövlar



nu är det dags för skolan igen.

Kommentarer
Postat av: Pappa/1

Skriv mer om denne Sami, någon bild? Han verkar vara en person man vill känna.

2008-11-12 @ 14:03:42
Postat av: my

okej pappa/1, sami går i min klass, han är en dryg människa som tror att han är bäst i hela världen, han ska göra sin praktik på en stor pr-byrå eftersom han vill bli rik och känd. han tror även att han är rik men egentligen är det hans pappa som är det. trots dessa egenskaper är han ganska snäll ändå, ibland iaf. ;) hahahha.

2008-11-12 @ 14:39:37
Postat av: Pappa/1

Oj, en Chuck Bass med andra ord. Man vill ju veta mer om denna facinerade människa, på både gott och ont. Är han ond? Vad gör han?

2008-11-16 @ 21:21:37
Postat av: my

haha kul att du skriver det med chuck bass. sami vill nämligen identifiera sig med honom, han brukar göra det men han förstår aldrig att vi andra inte finner en enda likhet mellan dem. jag menar chuck bass är ju snygg och har sexappeal, något som sami helt saknar. ;)

vidare skulle jag inte vilja säga att han är ond, men det finns definitivt en ond sida som han kan släppa ut om tillfälle ges. men just nu blir han mest bara irriterad och släpper det för att koncentrera sig på skolan och sin framtid inom baykesfären. något mer du ville veta pappa/1?

2008-11-17 @ 00:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback