busy week med tv sändning

imorgon klockan 17.00 på lokal-tv kanalen sänds vårat program.
jag håkan o viktor har gjort vinjetten, eller ja kanske mest håkan o viktor eftersom jag var sjuk när dom började med den men jag har hjälp till att klippa den iaf. den blev kanon tycker jag, and i would walk fivehundred miles. lalalalala. hmm ja.
jag och viktor har iaf kämpat ihop tre enkäter och linda petersson blev intervjuad. dock kommer vi nog inte att sända hennes inslag eftersom hon fick de andra intervjupersonerna att se för tråkiga ut haha.
i övrigt har jag kämpat idag med ljussättningen så jag har klättrat på stegen och hängt i taket och svettats och trott att jag ska trilla ner och att stegen ska gå sönder. betydligt skönare sen när jag skulle fixa ljudet och ställa fram mickar och stativ och fixa myggorna. bara att ställa in ljudet imorgon under sändningens gång med reglagen. det blir skoj! jag älskar när det är miljoner reglage att dra upp och ner. det enda förvirrande är att man kan tappa bort sig i djungeln ibland. men det ska nog gå bra. i värsta fall får jag märka upp med tejp eller nåt.
det hade kanske varit roligare att vara scripta eller något annat ansvarsfullt. men ljudet duger för mig. med tanke på att jag var sjuk när de valde uppgifter ska jag vara glad att de inte satte mig på något tråkigare eller kanske svårare. fast egentligen. ljudet är ju ganska viktigt. tv är ju ljud och bild. haha.
imorgon efter sändningen lutar det åt utgång. ja det kan bli skoj och jag ser fram mot detta!
jippi!
haha okej nä nu måste jag sova. att redigera dagarna i ända tar mer på krafterna än man kan tro. och mitt lilla styrkepass med lamporna gjorde inte saken bättre. tack för mig! vi ses imorgon i rutan. även om inte jag kommer att synas i rutan så får ni titta på mina klassisar anna och viktor. the dream team tror jag att vi kommer att kunna kalla dem senare. och om någon av dem råkar spy är det bara att utbrista: jag har mensvärk!!!!
haha!

Kommentarer
Postat av: Katrine

hoppas verkligen du lyckades spela in det där på något sätt så att vi (utbölingar) som inte har lokal tv kan kolla på det! hoppas du har skoj och att partyhatten är på sneeee.

2007-10-10 @ 22:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback