estocolmo i mitt hjärta

jag gillar verkligen sthlm, jag skulle verkligen kunna tänka mig att flytta hit!
jag skulle nästan kunna köpa/hyra en lägenhet här för det känns som om jag pendlar just nu. nu har jag varit här torsdag - torsdag, sen åker jag upp igen den tolfte och stannar två nätter, sen ska jag förhoppningsvis upp igen i slutet av maj igen. och jag är inte ledsen. delvis för att jag gillar staden så otroligt mycket och dels för att jag gillar "jobbet".
det var faktiskt lite sorgligt idag när vi drack champagne och producenten tackade alla. jag började inte gråta men det var nästan så det kom fram en liten tår i ögat. och det blev inte bättre av att lilla anna började gråta, hon är så go. hoppas att det blir slutaudition för min del också. de som har praktiserat på hela turnén går ju givetvis före men om det skulle finnas en liten plats över blir jag himla glad. kul att jobba med alla igen ju. det är bara att hålla tummarna nu.

imorgon åker jag hem och jag har nu precis ätit pizza och städat i lolos lägenhet. nu är det fint här, nästan. har dessutom lämnat en liten tack-/födelsedagspresent till henne som jag hoppas att hon kommer uppskatta. men det tror jag nog att hon gör. hihi.

nu ska jag sova.

ingen sol idag :(

jag är lite ledsen faktiskt. det är ingen sol i sthlm idag :(
men jag tänkte ge mig ut på stan ändå. bara för att liksom. är man ledig så är man. skönt!
nu funderar jag på om jag kanske ska klä på mig.

ses!

sköna söndag

sitter i lolos lägenhet och röker, funderar på att stoppa in en snus under läppen också.
har precis ätit en pizza och ska nu bara göra en inpackning och sen ska vi titta på film. fint det!

ledig imorgon, hur bra kan det bli? bättre med sol och varmt och shopping. oh ja. det blir nog inte shopping imorgon, nej då! haha. hade ju hoppats på att kattis skulle komma hit imorgon men nu gör hon ju inte det så jag får väl klara mig ändå på min shoppingrunda. sajber ska plugga till sin tenta så det blir ingen shopping för henne inte. jag tror nog även att det kan bli en sväng förbi ben&jerrys ståndet och köpa en glasskula chocolate therapy.

nu ska vi titta på filmen.
ses i jönnet på torsdag igen.
surt? ja!


(mor&far jag antar att ni förstår ironin i det övre stycket?!)

lika som bär?

image184                  image185
my efter en tolvtimmars arbetsdag?     mugshot på nick nolte tagen för rattfylleri?


det står nu klart vem jag är. jag har alltid trott att jag varit brevbärarens dotter men nu vet jag. jag är nog fan dotter till nick nolte. ser ni inte likheten?! den är slående. hahahahaha. gud så kul man kan ha när man är trött.

vackert väder och i en buss

jaha då var man på väg mot sthlm då.
solen skiner som aldrig förr och jag sitter i en buss. tack. jag skulle verkligen behöva lite färg. men men.
hoppas att det blir fint väder imorgon så att jag kanske kan sitta på någo uteservering i solen och ta en kall öl eller två. fint det!
jag återkommer med hur det gick med ölen.
förresten så kom jag på idag att jag var tvungen att gå till provtagningscentralen innan jag åkte iväg. proven skulle vara inne en till två veckor innan operation och eftersom jag kanske kommer hem på torsdag först så var jag ju tvungen att göra det illa kvickt innan jag åkte. blev lite stressigt men så är det ibland. det känns som att sköterskan tappade mig på allt blod. sex eller sju rör tog hon. galet. men jag har så bra blodkärl så det går fort haha. fast hon sa att det börjar bli lite slitet. så nästa gång kanske jag måste ta i ett annat. fast förra gången så tog de i samma och då kom det inget alls förrän efter ett bra tag och sen vägrade det sluta rinna. lustigt det där. nåja. skulle visst lämna fler prover men det kunde jag göra när jag kommer hem igen. det är ju ändå såna jag fixar själv så att säga. jag sa att jag tyckte att det var äckligt. sköterskan höll med. lite onormalt på nåt vis. det var vi överens om. haha. ja så kul kan man ha en torsdag förmiddag. gott det.

ses.

soon now very soon we are going to see the king

eller ja typ inte. det där är väl egentligen en kristen låt. men jag ska ju till hufvudstaden och då kanske man ser kungen. troligtvis inte men ja ni fattar. jag får iaf träffa unga fröken dane och kanske hellan om inte oskar slukar henne. man vet ju aldrig riktigt säkert med folk med pojkvänner haha. nästan packat färdigt också skönt det. kan sova länge imorgon, typ.

schemat blev lite ändrat dock. skulle jobbat 17-21 men klockan var visst 23.30 när jag väl kom därifrån. men men det gör väl inget, mer pengar till mig :)
det var en lugn kväll idag ändå. jag och en till delade på honörsbordet, skönt. sen åt jag en väldigt söt efterrätt och sen gick jag hem. bra avslutning på kvällen.

sov gott.

såhär snygg vill jag va

image183

hon är faktiskt himla häftigt om jag får säga det själv.

förreste var jag nere i källaren nu och hittade ett par favvoskor som jag glömde bort igår att jag hade. jag har alltså närmare sextio par. detta är sjukt. jag får verkligen inte köpa fler nu. inte inte inte! och dessutom ska jag nog skriva ett testamente. mamma och kattis får ärva skorna. mamma kan ju ha vissa och kattis vill väl ändå bara ha dem som mamma inte vill ha. typ pumps med nitar tror jag passar bättre på kattis än mamma. haha. syster har ändå så stora fötter så hon kan inte ha dem. hon får la ta kläderna antar jag. undra vem som ska få kafka och alla andra böckerna? någon som behöver lära sig lite kanske?! bukowski böckerna ska jag definitivt testamentera till någon pryd. hmm. haha. det slog mig nu när jag tittade upp mit bokhyllan att en bok saknas. vem har min dita von teese bok?! skumt. kan verkligen inte komma på. är det du kattis? hospitality ridern kan jag nog donera till qvarnström. faktiskt. bara för att jag är väldigt snäll. skivorna får ni slåss om, det är ändå inga rariteter. resten kan nog slängas faktiskt. det är ändå inget värdefullt. kanske lite porslin och sån skit men ändå.

nu är det dags för mig att åka till jobbet. jippi för fan!

idag kom de efterlängtade!

image182

och jag kände nu när de kom att de var nog ganska så nödvändiga ändå.
dessutom var det en ganska söt kille som levererade dem vid dörren. jag blev så nervös att jag inte ens kunde skriva westerlund när han bad mig skriva under. haha. ganska skoj.
jag funderar på om jag måste gömma dessa för mamma eller om hon accepterar det femtioåttonde paret?! det kan lika gärna bli en halshuggning på detta. tack så mycket. hej.

okej verkligen

detta är inte okej.
jag räknade mina skor nu. i runda slängar, jag kan ha räknat fel någonstans, har jag 57 par skor ståendes i garderoben. detta är iofs inräknat träningsskor och gummistövlar men ändå det är såna jag någon gång lagt pengar på. sen finns det ju x antal pjäxor och inlines och annat krafs i källaren med. herrguuuud. det är för mycket. detta plus att jag har ett par skor på ingående som jag klickat hem från asos.
om man räknar att varje par skor i genomsnitt kostar 500 kronor så har jag alltså lagt nästan 30 000 kronor på skor. var kom alla de pengarna ifrån?! tänk om jag istället faktiskt bara hade köpt ett par converse per år eftersom jag nästan ändå bara använder dem så hade jag kunnat ge mig ut i världen och resa eller kanske flyttat hemifrån eller något annat vettigare än att ha massa pumps, stövlar, stövletter och sneakers ståendes i garderoben. jag får lite ångest nu faktiskt. men å andra sidan. jag tror att det är någon slags fetisch jag utvecklat under årens lopp. jag kan inte med och slänga dem och jag får lite ångest varje gång jag ska resa någonstans eftersom alla skor inte kan hänga med och jag faktiskt tycker synd om dem som får stå kvar i den mörka garderoben.
när jag flyttar hemifrån ska jag ha en stor walk-in closet och om inte detta går att fixa ska iaf skorna få stå i prydliga rader i en fin hylla eller åtminstone få ligga i fina kartonger med fint silkespapper runt sig. mm så ska det bli.
konstigt egentligen. hur fick jag denna åkomma?

vip kväll och inköp

idag har man inte gjort mycket nyttigt. himla skönt. bokat biljett till sthlm, packat lite, tvättat lite, solat lite, fikat med jossan, shoppat lite. ja det var väl ungefär det. gott.

det var vip kväll på out company. och eftersom jag redan är så fattig och har cirka femtio par skor som jag inte använder så tänkte jag att jag kunde åka ut dit och kolla. sagt och gjort. kattis hittade en jacka och jag hittade ett par skor. mm fint. det blev ett par rutiga hilfiger tygskor. det kan alltid gå åt i sommar. väldigt fina tyckte jag. fina tyckte mamma men undrade om de verkligen passade till alla mina kläder eftersom de var rutiga. men sen i nästa sekund kom hon på att jag ändå nästan bara har svarta kläder. haha bra mamma!

nu ska jag packa klart lite och sen ska jag faktiskt kolla på ett lipstick jungle avsnitt och sen sova.
jobba imorgon och på torsdag bär det av mot hufvudstaden...

image181

mina nya väldigt välbehövliga skor

sooooool

solen lyser himlen är blå
vad det är skönt att leva då.....



det är så himla skönt väder idag. jag har bara legat ute hela dagen och tagit det lugnt och lapat sol. mm gott. igår firades hv i rådhusparken. givetvis gick jag och kattis dit i solskenet och drack varsin corona på vägen. inte helt fel. sen var det ju bara det att vi blev lite mer sugna på öl och det var ju så himla fint väder så vi var ju liksom bara tvugna att gå någonstans och dricka lite mer öl. så vi gjorde det. o'learys blev det och vi fick en bra plats vid ett högt bord nära baren och öl beställdes in tillsammans med nachokorgar och sen dundrade hv-spelarna med respektive och barn in. det var väldigt trevligt. lance ward hade en av de sötaste ungarna. verkligen supergullig. säga vad man vill om pappan men lillkillen va söt iaf. sen blev det sent och då bestämde vi oss för att det var dags att gå hem. så då gjorde vi det. och ni sitter jag här och har nog lyckats bränna mig lite till och med. är lite röd på halsen men vad gör väl det. det blir nog en bra grund inför sommaren tror jag haha.


...torsdag kväll - sthlm

good old jönnet...

då var man hemma igen. efter en hektisk men sjukt rolig vecka var man back in town så att säga. men jag börjar redan sakna det. tur att jag får åka till sthlm nästa torsdag och jobba lite igen. det som har varit roligast med allt är att jag verkligen har fått vara med och göra grejer. se grejer som inte alla får se och så vidare. dessutom vet jag saker som ni andra inte vet. nanaanana. haha. bryr sig någon egentligen?! haha jaja. jag är iaf glad och nöjd.

nu ska jag verkligen sova ut och plugga tills jag drar till sthlm. fint det.

dags för en dusch. jajemen. ses.

image180
lite nöjd kanske då...

en måndagkväll i göteborg

nu har jag precis diskat färdigt. emma och jag har lagat mat. eller emma lagade spagetti med köttfärssås och jag tittade mest på. därför diskade jag :)
idag har vi varit på stan och shoppat. först gick jag till emmas skola som ligger i slottskogen. så jag tittade på pingvinerna och pelikanerna och sälarna på vägen. sen gick vi från skolan till stan. emma hittade massor jag hittade inget. det var ju skoj. men jag får väl helt enkelt spara mina pengar till sthlm då.

hektiskt schema nu,

tisdag: idol gbg
onsdag: idol gbg
torsdag: åka hem, jobba på elmia på kvällen
fredag: ledig
lördag: jobba på krauta
söndag: jobba på krauta
måndag - onsdag: ledig (jobba med personporträtt)
torsdag: eventuellt åka till sthlm
fredag: absolut måste åka till sthlm
lördag: idol sthlm
söndag: idol sthlm
måndag: ?
tisdag: personporträtt klart

det är så långt jag vet än så länge. men det kommer garanteras fyllas på innan nästa vecka är över.

nu är det dags för sängen.

tjarå.

i glass you?!

image179

sött!
jag älskar gratis vykort :)

mina nya vänner

snart ska åke berit glenn och jag gå hem till hotellet och titta på hockey. haha.

image178

My i storstan = vilse

Här följer den dagbok som jag skulle föra under min praktik. Den är skriven för min lärare men jag tänkte dela med mig ändå.

Kära dagbok!

Idag är det torsdag. Jag stressade från skolan till bussen och sprang genom hela resecentrum och kom fram precis när bussen svängde ut från stationen. Tack, tack som fan. Så där stod jag svettig och äcklig och började nästan gråta. Men jag samlade mig och gick till swebusluckan för att se när nästa buss gick. Jaha om en timma. Jag orkade verkligen inte vänta så länge så jag gick till SJ och kollade om det gick något tåg. Japp en halvtimme senare, det tar jag! Det kostade inte så farligt mycket mer än bussen i alla fall så det var ju kanske egentligen bättre. Skönare om inte annat.

Kom fram till stationen i Göteborg och försökte orientera mig. Det gick sådär bra om jag ska vara helt ärlig. Om jag ska erkänna så är jag riktigt jävla kass på att hitta saker. Jaha då fick vi den sanningen också då. Men hur som helst så kom min kompis Emma in till stan och hjälpte mig så jag hittade fram till hotellet. Bra tjej det där.
Efter att jag hade checkat in så gick Emma och jag till Fröken Olssons världens bästa fik i Göteborg, enligt mig. Vi satt där några timmar och sen gick jag hem, och nu skriver jag det här.

Nu är det dags att hoppa i säng.

Godnatt!

Dear diary!

Jag försöker variera mitt språk. Bra va?!
Idag är det fredag, vet ni förresten att jag föddes på en fredag...lagom till helgen?! Haha ibland är jag ju bara för rolig. Ehm ja. Hur som helst. Idag var det upp tidigt för att käka frukost och sedan bort mot Svenska Mässan och Idol 2008.
När jag kom fram stod en liten grupp om tio personer utan för entrén och väntade. De skulle också hjälpa till. Vi stod där och snackade en liten stund innan inspelningsledare Rind kom ner och hämtade oss. Den lilla gruppen människor visade sig vara mycket trevliga personer som går på en gymnasieskola i Göteborg. Tilläggas ska också att det fanns ytterligare tre personer på plats. En kille och en tjej som satt och köade. De hade kommit dit en liten stund före oss och deras intentioner var att komma först in på lördag morgon. Och det kommer de lyckas med för i övrigt var det folktomt! I sann journalistanda var jag ju givetvis tvungen att fråga dem en massa frågor och de svarade vänligt eftersom det visade sig att allt de ville var att bli kända eller komma med i tv. Och de lyckades faktiskt för en stund senare kom tv4 Göteborg och intervjuade dem. Skoj för dem!
Nåväl, vi gick i alla fall in och gick en rundvandring för att lära oss var allt låg och vad som skulle hända. En sak, allt ser mycket större ut på tv!
När Rind skulle dela ut uppgifter till oss började ungdomarna slåss om de bästa uppgifterna. Men det slutade med att alla blev nöjda. Mig hade hon en speciell uppgift till. Jag ska få vara med produktionsassistenten inne på det de kallar för produktionskontoret. Coolt! Jag ska alltså få vara med henne som ser till att allt fungerar och blir bra. Snacka om att slussas in i maskineriet.
Från början var det bara tänkt att jag skulle vara med fredag till måndag men Rind undrade om jag ville och kunde stanna till onsdag. Självklart kan jag det svarade jag glatt. Hur bra som helst!
Innan vi gick därifrån fick vi skriva på ett sekretessavtal och Rind varnade oss för alla onda journalister som kommer på lördag som kommer att ställa massa svåra frågor som vi inte får svara på. Ganska roligt att hon varnade mig för journalister.
Jag vet att ni vill ha lite insideinformation om vilka som går vidare och vilka som var tokigast och sådär, men gott folk my lips are sealed. Tyvärr.

Nu sitter jag på Fröken Olssons och har precis ätit en mycket god panini med ost och skinka. Mums. Det är så himla bra här för de har gratis internet så man kan vara uppkopplad samtidigt som man äter. Det är fint.
Snart ska jag gå tillbaka till mitt hotellrum och titta på hockey. Tredje finalmatchen mellan HV71 och Linköping ju. Det måste ses. Även om man är en antisportfantast som jag.

Heja HV!

göteborg imorgon!

åh vad skönt att få komma iväg lite. även om det bara gäller fre-sön. åker alltså på torsdag eftermiddag till göteborg. installerar mig på hotellet och träffar sedan emma. skönt att träffa emma lite också. hon är så go!
på fredag och lördag blir det till att slita. men det är det absolut värt! japp. hoppas att de tycker om mig så jag kan få vara med mer. det är väl lite slagsmål om sådana där platser men jag ska göra mitt bästa, absolut.

nu ska jag gå ner och hänga tvätten och sen ska jag nog faktiskt sova tror jag.
ses!

inte mycket nu alltså

det händer inte mycket nytt i mitt liv alltså. det är väldigt tråkigt just nu. fast ändå rätt skönt.
det enda egentliga nya jag upptäckt är att golvet i skolan är otroligt fult. japp. jag brukar nämligen stirra ner i det när jag går genom skolan för att slippa möta blickar och bli knallröd i ansiktet. japp där har ni sanningen gott folk. my vågar inte titta upp. haha. ja men alltså va fan. skit samma. jag tar förklaringen en annan gång. när tiden är mogen och jag kanske vågar säga det. haha.
i övrigt så hade vi utvecklingssamtal med alla lärarna idag. de satt mitt emot en på rad och så fick man sitta själv bakom ett bord. det kändes som värsta grillningen ever. men det var väl ändå helt okej. känns skönt att de sa till mig att jag skulle klara mig galant om jag valde tv. det är ju bra eftersom det är det jag vill välja. fast jag vill ju samtidigt välja tidning också så jag vet inte. men det känns liksom roligare med tv på nåt sätt. man kan ju skriva ändå fast man väljer tv men inte tvärtom om ni förstår vad jag menar.
nu ska jag nog iaf sova. känns som att det är dags. mor fyller år imorgon också så det blir till att gå upp tidigt och sjunga. jag köpte tulpaner på vägen hem också som jag ställt på köksbordet. jätte fint! sen har syster och jag pysslat. jag gjorde ett armband och örhängen och syster gjorde halsband. mycket vackra. kanske inte. men en mor tycker ju att allt som barnen gjort är fint! eller? pappa har ju sparat igelkotten jag gjorde i lera när jag var typ två tre år. extremt ful och den liknar knappt en igelkott men han gillar den nog eftersom han fick den i present av mig. haha.

nä nu är det dags för sängen på riktigt. radiosändning imorgon. jippi.

sov gott!

helgen är nu officiellt över

och tentaplugget tog lika snabbt över.
men det var helt klart en helt okej helg, bättre än bra.
fredagen var ovanligt lugn och jag hängde med lillasyster och hennes kompisar efter jobbet. tur för mig att de lagade mat eftersom jag inte kan så jag slapp svälta.
lördagen bjöd på mer. jobb hela dagen med massor av kunder och extrapriser. jag dealade med sophie så att jag jobbade på söndagen med. dumt egentligen men jag var tvungen och hon verkade glad över detta när jag träffar henne packad och fin på apt på kvällen.
hur som helst så skyndade jag mig hem och duschade efter jobbet på lördagen och tog emot gästerna i dörren knappt påklädd och osminkad. men vad sjutton gör väl det. kvällen bjöd på mycket alkohol, roliga lekar en konsert med caesars och diverse fyllesamtal, kärleksbrev, stulna brödlimpor, korv med bröd och kaosartade taxiresor som vi vägrade betala för. jag vet inte hur vi lyckades låsa in våra arbetskläder hos kattis och glömma nyckeln hemma hos mig. jag tror att hon får ta på sig ansvaret för det faktiskt. haha. men vi lyckades ändå pruta ner taxiresan såpass mycket att vi kunde ta oss hem till mig och hämta nyckeln och åka ner till henne igen och äta mackor, prata med diverse människor om särskrivningar och kärleksbrev för att sedan insomna.
söndagen var mindre rolig. vaknade runt åtta och såg att kattis inte låg i sin säng. hörde att duschen var på så jag somnade om. vaknade runt nio och såg att kattis låg i sin säng och sov. mycket lustigt. gick upp en stund senare och duschade bort den värsta bakfyllan och bredde sedan fyra creamcheesemackor som förtärdes av oss i eriks bil eftersom han var så snäll och hämtade oss när vi uppenbarligen inte kunde köra själva. startade arbetsdagen med att göra fel, stackars nya killen på jobbet som vi två skulle lära upp idag förstod nog nu mindre än innan haha. hur som helst gick det ganska bra ändå och kattis syster köpte lunch till oss som satt huuuur fint som helst. dessutom pratade jag med hellan som bara garvade åt mig. haha vad ska jag göra. kattis avslutade även denna dag med att stjäla och snälla niklas hämtade två bakfulla trötta idioter som ville åka. jag orkar inte tentaplugga nu hur som helst. funderar seriöst på att försvinna spårlöst så att jag slipper göra tentan. man borde väl kunna bli journalist ändå i något annat land typ?! eller så skiter jag helt enkelt i journalistyrket och jobbar på krauta tills jag går i pension?! kanske inte.

fotnot: jag är blyg. mycket.

vill inte ha!

dessa fin fina grejer från asos vill jag ju absolut inte ha!

image177




nytt?

egentligen har jag inget nytt att tillägga mer än att jag aldrig kommer klara tentan. jag orkar inte plugga!
solen skiner iaf idag :) det blir man ju lite lycklig av. dock börjar jag jobba kl 16. kul för mig. men men. jag behöver verkligen pengar. jag är fattigare än fattigast. typ. jobbar lördag också. shysst att jag fick jobba denna helgen eftersom jag var sjuk förra när jag egentligen skulle jobbat. det är bra tycker jag.

i övrigt händer inte mycket just nu. ceasars på bongo på lördag. man kanske borde gå dit egentligen. det är ju coolt.

nu ska jag ut i solen en liten stund :)

i really like my profession

jajemen. fick erbjudande idag om biljett till popadelica+lön för att skriva om det. tackade my nej? såklart inte! fint som snus. jajemen. hihi.

sen även har jag ju fått ett till mycket fint erbjudande. det är inte så mycket egentligen men det är ändå en chans med en fot in i branschen. jobba med idol 2008. men ofcourse myran går i skolan så hon kan ju inte men sen ringde de och frågade om jag iaf inte ville va med i gbg när de spelar in audiotion avsnittet från gbg. och det ville jag såklart. dit kan jag ju åka och det är ju bara en dag eller två. hihi. det dumma är bara att det infaller samma dag som två girls har födelsedagsparty så jag kan nog kanske inte gå på det då. men samtidigt. detta är ju vad jag vill jobba med så då kanske man måste prioritera att visa framfötterna och inte en fest. men det är surt.

nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig och plugga jävla skitlagar som jag aldrig lyckas komma ihåg. bläää. men prov på måndag så det är väl bara att genomlida och sen är det ju faktiskt över.

sov gott.

80-talet var kul men jag tror nog kanske inte att det är något för mig ändå

image175 image176

80-tals festen var rolig. det var galet. men jag tror nog ändå inte att det är något för mig. jag kände mig så himla konstig när jag var på väg hem framåt halv tre och gick själv på juneporten och var den enda iförd tights och body. haha. men det var skoj ändå.
det vore även trevligt om jag kunde avsluta en utekväll utan att träffa på människor som får mig att gråta, eventuellt fortsätta träffa dessa människor men utan att gråta. jag vet inte. det är nåt fel på mig. r i min klass sa att det var modigt eller om hon sa starkt att gråta in public, jag vet inte riktigt om jag håller med. jag ser det mer som ett tecken på att jag verkligen visar att iaf inte jag vann. haha. jaja. nog om det. fick även ett nytt smeknamn, sms-kungen, tack så jäkla mycket p. haha.
usch och fy. jag känner att efter denna helgen så är det kanske ändå dags att lägga upp krönikan som kom i den nytryckta tidningen igår :)

so long suckers.

wierd day


image174
tänk er en sjukligt lila jacka till detta. haha.


varför varför varför är jag inte gjord av pengar?! jag hittar så mycket fint hela tiden. fast idag kunde man tro att det var ett seriöst fel på mig. eller enligt vissa är det nog ett stort fel på mig, men se det tycker inte jag. men just idag var en såndär dag då jag sprang till skolan på fem minuter och kom fram och hängde mig ut genom rutan för att inte svettas ihjäl. problemet var bara när jag vaknade att jag hade tvättat mina svarta leggings under natten och glömt hänga dem eftersom jag var så sen. så jag fick liksom ta vad jag hade och det jag hade var ett par illgröna tights. haha. jo men alltså det var helt okej till min systers svarta oversizade monki t-shirt/klänning med sött vitt tryck på men sen när jag sprang iväg och slängde på mig jackan i all hast tänkte jag inte riktigt på att jag faktiskt har en sjukt lila parkas. haha. ja det såg verkligen tokroligt ut och mina klasskamrater tittade lite konstigt på mig. men de sa inget, jag tror faktiskt att de är vana nu. haha. så tokigt det kan bli ibland.


image172  image173
kolla vilka fina skor, vill ha! speciellt de prinsessaktiga som jag suktat efter så länge nu :)