sscchhh

So you wanna be a gangster
tell me just one thing [tell me just one thing]
what you know about being a hardman
you mum buys your bling [what]

your pockets getting bigger
but you couldn't pull the trigger
if you need to [no]
cos you haven't got it [no]
so you might as well quit [ha ha ha]

skateboard i all ära

men är ändå inte longboard lite roligare?
det är vad jag tycker iaf. inte för att jag åkt så mycket men nu när jag äntligen tagit mitt förnuft till fånga och köpt en så tycker jag att det är roligare. ska nog bränna min skateboard. för att han har varit så dum mot min kropp så många ggr nu. haha.

man har ju inget överflöd av pengar direkt, så handlar man handlar man inte dyrt. men det finns ju fina kläder som itne är så fasligt dyra faktiskt.

köpte igår:
en klänning
en stor t-shirt
ett par jeans
en longboard

sen hade ju våra asos kläder kommit med. fint värre.
en stor made in the 80's t-shirt
en pls do not feed the models t-shirt
och en söt liten väska.

ååh så himla roligt med kläder och grejer. måste nog köpa ett par skor till. har ju trots allt lite dåligt med sneakers. ja det är så det känns. får se om angelica hittar några med kanske.

snart är hon hemma och snart blir det poker och margaritas igen. jag menar hallå blendern kan ju inte stå oanvänd sådär bara. nä just det!

trolleri trollera

killar är så sjukt roliga. (med visst tvivel i rösten)
ni vet om de ger en deras nummer och säger att man ska ringa så tror man i själva verket att de var hyggliga som gav oss tjejer kontrollen för en gångs skull och inte tvärtom. det vanliga är ju att tjejen sitter hemma och väntar på att telefonen ska ringa för att sedan tröttna och fullkomligt trakassera killen. men om killen säger ring mig så tror man att man äntligen har bollen och det är min tur att spela vidare. men icke! i själva verket så har alltid killen ansvaret. för om man ringer så kan de välja att inte svara och om de har bollen så kan de välja att inte ringa. väljer de att inte svara så ringer vi tjejer tills killen tror att man är ett psykfall iaf så ja jag vet inte vilket som är värst. att man framstår som psykfall eller att de får lyssna på en ringande telefon hela tiden. är det inte sjukt att man aldrig lyckas gå runt dem. de vinner alltid. jag hatar det! haha :)

från klarhet till klarhet

nu har jag det! jag vet äntligen svaret på frågan alla tjejer ställer sig.
eller är det bara jag som är helt sjukt paranoid och tror att killarna jag träffat nog vill ha mig ändå innerst inne, om inte just nu så kanske om några år. haha. jaja riktigt så illa är det väl kanske inte. men om man träffat en kille och han senare beter sig som ett svin har antingen vi själva eller våra kompisar otroligt många ursäkter för hans beteende.

men ärligt talat. om en kille vill ha mig varför skulle han då vara elak mot mig. är verkligen killar sådär fortfarande att de måste spela coola inför sina vänner och vara elaka mot oss. nej jag tror inte det. vill de vara elaka så är de elaka. tycker de verkligen om oss så är de snälla. så är det bara.

jag läser just nu en bok som heter dumpa honom. och där i står precis allt det som vi kvinnor går och grubblar över vad gäller män. jag menar hallååå det är ju bara så enkelt att han vill inte ha dig, han är inte intresserad, fatta!!

allt känns så himla enkelt och befriande nu när man faktiskt äntligen tagit steget och insett. jag ska från och med nu sluta tjata om dessa neandertalare som vi likt förbannat älskar vad de än gör mot oss. nä usch de är inte värda att ödsla tid på. tack för mig!

ps. män är allt som oftast ute efter sex om de inte gillar oss. när kvinnor har sex utsöndras ett hormon som gör att vi blir känslosamma. män tycker inte om kvinnor för att de är så himla känslosamma. fattar ni poängen?! vi kvinnor har inte valt att vara känslosamma, det är ni män som satt oss i det sitsen. skyll er själva när ni inte kan hantera oss! det var väl förmodligen ändå ni själva som ville ha sex från början. ds.

gammalt

image78

haha jag tittade igenom gamla bilder på min dator och hittade den här. midsommar 04 firade jag, kattis och malin på karlstorps camping i halmstad. vi var itne gamla då, vi var unga och oförstörda. jag var framförallt väldigt brunhårig och smal. haha. det var då det!


måndag morgon

Jag gick upp och tänkte att jag skulle ut och motionera lite. Bara för sakens skull sådär. Men givetvis så regnar det. Kul!

Så istället gjorde jag ett IQ test. Haha. Ja vad ska man göra liksom.

Och nu såhär i efterhand vet jag, jag är fet och inte särskilt smart.
Gud så roligt!

Jag tror jag måste ut och springa eller nåt iaf...


midsommarafton vs. midsommardagen

sanning&konsekvens kan förstöra vilken människa som helst ;)
självporträtt av könsorganet haha
margaritas 4-ever!
mia & kattis och lite strawberry daiquiri
mys på altanen
ett försök till lyckliga familjen med grillning och drinkar :D
softish medan köttet grillas

Midsommardagen

Vad skulle man göra på midsommar dagen annat än att grilla och fortsätta dricka margaritas när solen sken och allt!

Så det var vad vi gjorde. Soft värre och en av de härligaste dagarna hittils den här sommaren. Hoppas på fler dagar som den.

Nu tror jag att om en viss angelica läser mina nya inlägg kommer hon att längta hem för hon är lika mycket vardagsalkoholist som mig och kattis och hon gillar drinkar och krossad is och jordgubbar och sena kvällar med nikotin precis som oss. Och hon är välkommen att vara med!

Bilder kommer sen....


Glad midsommar!

Midsommarafton var väldigt bra faktiskt. Jag tänkte att det skulle bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Men det blev så mycket bättre än så. Den här midsommaren var faktiskt en av de bättre jag har firat i sverige. Inget slår ju än så länge dagen då man stod på arlanda och skulle vara borta från sverige i en månad. Men det hör ju till ett annat kapitel i mitt liv.

Den här midsommaren började lite fint med att jag och kattis vaknar kvart i elva i sofforna hemma hos mig. Efter att ha tittat på ex antal säsonger av sex and the city hade vi visst råkat somna i soffan. Klockan tolv skulle vi befinna oss ute i ammarp på midsommarlunch. Väl där ute åt vi lunch med kattis släkt och detta inkluderade faster gunni&goe, kusin hanna, farmor&farfar kurt, farbror jens&bitte, kusin david och kusin idas bebis vincent. Och två hundar som jag är lite rädd för faktiskt. Det var trevligt. Det är ju bra att kattis har så stor släkt ändå eftersom jag inte har någon alls typ. Vi har iaf inga regelbundna släktträffar och såntdär.

När vi proppat i oss all mat och jordgubbar åkte vi och hämtade kläder och lite sprit i baggarp. Sen åkte vi hem till mig och började festen. Vi tittade vidare på sex and the city och drack öl. Vi skulle ha grillat oxfilé men eftersom vädret inte tillät det så fick vi steka i grillpannan. Men det blev väldigt gott ändå. Med tanke på att vi inte kan laga mat alls så blev det väldigt gott. En kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Lagom till middagen kom emma.

Efter middagen satte vi igång att dricka lite mera och spela våghals, den nya versionen av sanning&konsekvens. Det var skoj! Emma fick härma en säl som tappat bort sin familj och kattis fick rita av sitt kön. Jag fick mest skicka pinsamma sms till folk. As usual. när vi tröttnad på vin och cider och våghals så gick vi på de lite starkare grejerna. Margaritas, strawberry daiquiri och poker stod på tapeten! Ja kvällen kunde ju bara sluta på ett bra sätt helt enkelt.

Lite senare in mot natten kom Love och Markus förbi. Då spelade vi lite våghals igen och med de två killarna kunde det ju inte bli annat än skoj. Sjuk humor ja tack.

Framåt fem tiden hade alla trillat hemåt och jag och kattis somnade på soffan igen. Haha. Det är den bästa sovplatsen genom tiderna!

Hoppas ni andra haft en bra midsommar!

Min nya allra bästa och mest rosa vän

blenderDet här mina vänner är min nya fina vän. Han har skänkt mig och kattis mkt glädje de senaste dagarna. Det näst bästa som skänkt oss mkt glädje är santa marias drink mix. Det godaste på marknaden just nu. Aldrig förr har det varit så enkelt att blanda en margarita eller en mojito. Hur fint du vill! Vardagsalkoholister som vi är passa ju dessa två i kombination oss som handen i handsken!

När jag flyttar hemifrån ska jag definitivt ha världens mest välfyllda barskåp och en fin lite bardisk så jag kan blanda sjukt goda drinkar.
En sensation för era smaklökar att se fram emot!

Avsked nu och om två månader välkommen hem!


avskedJaha då har Louise åkt då. Vem ska man nu promenera runt på bymarken-skänkeberg med?!
Men hon kommer ju hem igen. Och jag antar att hon har det sjukt härligt och bra och att vi andra inte kan göra annat än att avundas henne. Buhuuuu. Jeje jönköping är ju ganska fint på sommrarna med. Mycket finare än Sydamerika säkert!

-Vad vore väl en fest i Buenos Aires?!

Haha. Vi hade iaf en sista lite picnic i stadsparken innan hon åkte. Och en kväll på BONGO faktiskt. Det är fina grejer.

Hoppas du har det bra lolo!!!

hultsfred 07

jaha då var hultsfred 07 avklarat. det känns nästan lite sorgligt.
men man får väl åka tillbaka nästa år igen helt enkelt. hasse har varit sjukt bra och har fått många komplimanger. frasse fick några han med. bjuder på lite bilder eftersom jag inte orkar skriva mer just nu.


 1.
2.3.
4.5.6.7.
8.9.10.
11.12.

bild 1 - en festival konsert är alltid en festival konsert
bild 2 - kattis är inte normal men hon hade precis blivit nerslagen
bild 3 - bajamajor och cider är oförenliga förutom på festival
bild 4 - vår nya plansch i husvagnen, den bästa timbuktu
bild 5 - malins nya fräcka stil
bild 6 - kattis nya hårda stil
bild 7 - jag har alltid älskat brassestolar (varför är det bara jag som klämmer mig i dom?!)
bild 8 - vår älskade pool, man måste ju kyla drickan i något
bild 9 - onsdagen, dagen innan festivalstart och strålande sol
bild 10 - precis anlända till festivalen tisdag natt
bild 11 - mat är gott och "typ sådär livsviktigt" också
bild 12 - en trubadur med gitarr är ett måste

om ni vill se mer av min otroligt vackra festival-nuna kan ni kolla på rockparty.se så finns jag med på ett litet klipp som heter livet i en husvagn.

sista tangon

rövsvett och illaluktande fötter.
sommaren är här. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. det är ju fan helt olidligt att jobba i tjocka björnkläder byxor. blä blä blä. jaja. det fina med jobb är ju att man får pengar som man kan spendera under sommaren och vintern :D



av de keffa personer jag träffat är du keffast
och även om du anses vara attraktiv har ditt sätt gett mig ett helt fucked up liv

jag är bara trött på läget
jag är bara trött på dig
allting har varit förgäves
nu satsar jag allt på mig




igår tog kattis studenten!!!
skoj för henne att äntligen få vara med i gänget ;)
vi firade lite givetvis.
och så fick hon massa fina presenter av alla.
ballt värre.
kubb var ju även en höjdare som stod på schemat.

så det står även på schemat ikväll.
därför måste jag duscha nu och göra mig lite snygg inför kvällen.
men det blir lugnt. jobb imorgon!

kom gärna till krauta och köpt lite byggvaror eller nåt!

jag kan ju ingenting haha

pappa ligger i sängen och jag sitter vid datorn.
vi har precis sett lennart ekdahl prata om att allt fler mår dåligt.
pappa frågar mig om en massa olika band och sångare och efter att jag svarat nej en sisådär tjugo ggr eftersom jag inte vet vilka band det är han snackar om utbrister han "du är ju smart och sådär och jag förstår om du skulle känna dig deprimerad men du kan ju fan ingenting om rock". jaha sa jag och började garva eftersom jag just precis satt och kollade på jetlag the movie - filmen om backyard babies.
han är rolig min pappa. eller knäpp. gunnar 57 år i sommar som tror att han kan allt om musik. ja jösses.

igår när lolo och jag gick hem la vi oss en stund på gräset i stadsparken. när vi låg där på rygg och tittade upp mot himlen och stjärnorna och filosoferade insåg iaf jag att livet 'är fint ändå. sen när vi reste på oss undrade vi om vi inte blivit lite för fulla ändå eftersom vi kände oss så snurriga. när jag väl kom hem så åt jag världens goaste köttbulle macka och somnade gott till desperate housewives.

pappa är i sitt esse idag:

(pappa ligger i sängen och mumlar för att sedan säga världens konstigaste kommentar)
"nä nu går jag och lägger mig, fan jag ligger ju redan ner inser jag nu när jag tänker efter"

(pappa somnar in lite lätt)
"jadu my du hade tur när du valde föräldrar det har jag alltid sagt, god natt!"

it turned out to be a nice weekend after all

ja det var ju en trevlig helg som gick. en något annorlunda efterfest avklarad, en super urdålig skitkass dj och en förfest med spänning och dramatik inom fotbollens murar. ja det var faktiskt allt vad helgen innehöll.

ganska skoj att sverige "vann" fotbollsmatchen mot danmark. tackar tackar. den duger som förfest. sen så var ju bongo okej som vanligt. dock är det ju lite tråkigt att djn var så kass på att mixa att han var tvungen att slänga in öronbedövande ljud mellan låtbytena. men men. efterfesten var okej också. klas på max fixade biffen och vips så hade vi mat och massor av dipsås och smältost och satt och tittade på soluppgången på filten som kattis stal åt markus. ja det var helt okej faktiskt.

och idag var det ju tydligen helg igen. typ nästan iaf. sveriges nationaldag och allt som det är.
det är ju fotboll idag och igen och även idag lite bongo. jag klagar inte!

igår var jag hemma hos några som ingen vet vilka det är. det var trevligt. yatzy är ju alltid en höjdare halv ett på natten. jajemen. skojigt. brännboll med jobbet på dagen. jag har träningsvärk idag är jag otränad då?! haha.

näe men om man kanske skulle ta sig en dusch?
ja det får bli så!

drama drama drama!

my bjuder

jag bjuder på lite före och efter bilder på våran transexuella husvagn hasse.
hasse kommer bli kanonfin till sommaren och hultsfred. så som vi kämpar med färgen och maskeringstejpen måste han bli hur fin som helst!!!!




        
Före.                                     Under konstruktion, känns den igen?

Champagne For My Real Friends, Real Pain For My Sham Friends

the sounds of this small town make my ears hurt.
och jajemen här ska man vara kvar två år till minst iaf.
fast å andra sidan är det rätt okej. jag gillar jkpg ändå.
och det är ju framförallt skönt att vara färdigutbildad vid 23 års ålder. jag klagar inte!
jag gillar jkpg som bäst på natten om sommaren. när man kan gå omkring iförd en go munkjacka med luvan på och bara driva omkring helt planlöst. själv eller med någon spelar inte så stor roll. det där beror på humöret. men det är skönt och det är vackert. stadsliv är fint tycker jag.

så okej nu är det ju då klart att man ska vara här i minst två år till. kanske borde jag flytta hemifrån nu?
skulle vara gott att ha något eget. men alla dessa pengar som kommer gå åt, var jag ska få dem ifrån?!
det blir väl ett senare problem. nu ska jag bara njuta av sommarlovet och tjäna lite stålars :)

helgen bjuder som vanligt på jobb och coca cola! det är livet nu.