080731

jag vet faktiskt inte vad jag ska säga.
så därför håller jag tyst.



not my problem anymore!

ps.

hasse fick godkänt på besiktningen idag.
hurra!

DS.

tidig morgon

vaknade halv sex. skulle egentligen kanske ha vaknat tidigare men nu blev det ju som det blev. håret blev lite lidande men jag får tvätta det imorgon. åke till jobbet. dock inte alls stressad eftersom jag skippade duschen. väl framme inser jag att jag inte har något kort med mig. jävla skit. jag tog verkligen ur det ur väskan när jag skulle ut i lördags och bytte väska eftersom jag tänkte att jag inte ville ha det med mig om jag blir aspackad och tappar bort det. bra var väl det men det hade varit ännu bättre om jag tagit med mig det imorse. halv sju står jag iaf på jobbet och funderar på vad jag ska göra. vi öppnar ju sju och då måste alla kassor vara färdiga och klara. tack. och eftersom man är ensam i kassan på morgonen är jag den enda med behörighet på mitt kort in till valvet som jag så fint väljer att kalla det. jaha. vad gör man. ställer mig i dörren och tittar ut på vägen. jag hinner inte hem och tillbaka och räkna upp kassorna på en halvtimme. och tiden har ju redan börjat rinna iväg så jag hinner absolut inte åka hem längre. kollar på anslagstavlan vem som har jouren och slår en signal till denne. inget svar, nähä. står och tittar ut i tomma intet och kommer sedan på den briljanta idén. kattis bor på torpa hon har ju kort både in till kassarummet och nyckeln till vårat skåp där mina arbetskläder är inlåsta. haha. shysst att ringa tjugo i sju på hennes lediga dag. men nöden har ingen lag. slår numret och det hinner gå fram tre signaler innan jag ser emils bil borta i horisonten och lägger på. emil har ju huvudnyckeln! haha. men kattis hinner vakna och ringer upp. jaaag vet jag är en fin vän jag väcker dig tjugo i sju på din lediga dag men vad ska jag göra. men hon oroar sig mest över att det regnar. haha ja vilket liv. emil öppnar iaf åt mig och hämtar sedan en bultsax så jag kan klippa upp låset. jag hinner faktiskt klä på mig och räkna upp kassorna innan klockan slår sju. fenomenalt!
kattis blev dock lite arg eftersom jag nu har pajat låset. för enligt henne förstörde jag inte bara för mig utan för henne också för nu funkar ju inte den nyckeln hon har längre. haha. det kom från rätt käft, ett kort tag efter att jag och hon flyttat in i skåpet fick hon klippa upp låset. bra damer vi är! men men ingen skada skedd. jaja.

nu ska jag bara ta det lugnt och äta lite mat och sedan lägga mig i soffan och bara va. skönt!

shoppat och klart

idag har pappis och jag varit ute och shoppat lite. det är alltid bra att shoppa med honom när det är han själv som föreslår det. om jag vill går det inte så himla bra, det är inte alls populärt men när han vill då jäklar blir det hur bra som helst, nästan.

pappa ville ha en grill som han kunde ha i båten så han kan ta med sig den när han ska på utflykt på någon ö. så för honom blev det en weber "go anywhere".
sen knallade vi in på mediamarkt för pappa tyckte att jag skulle tömma hans dator på mina bilder och jag sa att då behöver jag en extern hårddisk. så därför köpte vi en till mig. pappa tyckte det var likabra att slå till på en stor direkt så vi köpte en terbyte när vi ändå höll på. så nu sitter jag här och flyttar över allt och gör säkerhetskopior. kanon!

nu är det dock dags för mat. grillat. mums!

glömde ju visa

världens finaste cykel. typ :)


bakis och sol

inte en jättebra kombination faktiskt. men ändå.
vaknade vid sju av att mitt ben hade somnat. tack. låg inträngd som en liten sill i soffan. vissa andra bredde ju ut sig lite mer haha. jaja. jag fick iaf sova i soffan, kattis sov ju trots allt på köksgolvet. haha. så himla kul. hon såg ut som en klubbad säl. ja gud vad mkt dumt man gör när man är full. men det var kul iaf.

efter en lååångsam och plågsam promenad hem la jag mig ute i solen och somnade. skönt. vaknade med världens hetaste solbränna någonsin. haha.
nu ska jag sova igen tänkte jag. skönt att vara ledig.



ny dag nya möjligheter

idag blir det cykelinköp hoppas jag. eller det blir så!
snart är den nya cykelmaffian i full fart med sina svarta cruisers. haha.

men först jobb.

glömde ju. ikväll blir det även bio :)

jag måste avreagera mig lite

jobbade idag. jag var själv i kassan med alla sommarjobbare. men det gick bra ändå tycker jag. jag va ute på byggen först men sen mot slutet av dan omkullkastades alla min planer om en lugn stängning. jaja. jag och mikaela räknade byggen ihop. jag tänkte att det skulle va e bra idé så att hon kunde fråga direkt om det var något hon undrade över, hur ska man annars lära sig liksom?! men ho tyckte att det var en bra idé också tror jag för hon sa absolut inte nej och verkade lite lättad. allt gick bra och hon skötte sig så jag var också nöjd, men det var då helvetet brakade loss. av två möjliga telefoner ringer två. i den ena är det andreas i den andra chefen. my du måste komma in. haha oooookej. jag springer in för att se att det är kö i två kassor fast bara en är öppen. heeelllooo, vad hände?! jaja jag ställde mig där och betade av kön ganska snabbt, inget krångligt egentligen och sen fick jag springa över till nästa kassa och hjälpa till med lite krångligare grejer. men överlag gick det ändå väldigt bra under dagen med de förutsättningar vi hade. jag förstår inte varför inte någon har gått igenom rutiner och sånt bättre med de nyanställda. jaja nog tjatat om det. alla skötte sig så det var ju bra ändå. huvudsaken är att man försöker och frågar om man behöver hälp.

det var lite skoj på jobbet idag också. jag skulle hämta mina truckskor som jag aldrig använt och tar på mig dem. känner att något är fel och tittar ner på fötterna. jag har två vänsterskor på mig?! jaha, hur hände det då? är det sånt som händer för att man är stressad eller för att man borde straffas av gud och blir straffad på det sättet. ringer han som är chef för helgen och han bara asgarvar och börjar härma mig hur jag skulle sett ut om jag gick i två vänsterskor. allt detta medan jag står på balkongen och ser hela spektaklet. lill-my (vår andra my på jobbet) dör av skratt jämte och jag vet inte vad jag ska göra. men efter en stund och lite letandes hittade jag en högersko i rätt modell och storlek och kunde gå ut och vända virke igen. tur för mig haha.
på eftermiddagen kom lille bebisen in på jobbet. eller ja han kom in med pappa. den ungen är så himla söt. han är nog den enda bebisen som inte skriker när han ser mig. han ler bara och dreglar lite. eller han dreglar mycket, över allt. och han vill suga på allting och ta på allting. han kommer bli livsfarlig när han blir stor så söt som han är. men jag erbjöd mig att barnvakta lite medan pappa handlade så jag gick runt där med lillen på armen då en kund frågar mig om det är dagis och möjligt för henne att lämna in sina barn medan hon handlar. haha. ja vesst supermamman my är i farten lämna in alla ungar vetja. jag kommer nog kanske inte bli en så jätte bra mamma så virrig som jag är men ändå. hoppas går ju.

förövrigt såg jag världens roligaste bild på facebook just nu. haha. jag tror jag dör. den höjde mitt självförtroende något och jag kan leva på den i en vecka nu. plus lite annat grejs som har hänt idag. hoho. bergochdalbanan är på toppen nu. men snart går det väl neråt igen så det är lika bra att njuta medan man kan!

dags för sängen nu. f kommer tjugor över nio imorgon, bäst för mig att jag är uppstigen och påklädd då. bye bye.

it's time to evaluate

yet another rebound.
gah jag blir så trött.
varför varför varför.
inget går min väg längre. vad hände?
jag blir så trött.

woohoo

ännu en dag på jobbet. är det inte för härligt?! det var ungefär lika spännande som vanligt. fast lite skojigt var de ju ändå. för en viss person råkade glömma att sätta på locket på en färgburk innan han satte in den i blandaren. så när maskinen satte igång och började skaka burkarna kan man väl säga att det blev färg lite överallt. haha. skadeglädje jag vet, hemskt, men jag hjälpte ju iaf till med städningen och kunderna under tiden.

i övrigt händer ju inte mest.
förutom igår då vill säga. några flaskor vin, lite tjöt, lite tv, duntäcken och spöken om natten :)

ska nog sova nu.
baj(s)!

vem?

stephen vs. jason

jag vet inte vem jag gillar bäst.

mör

jag var ute och gick igår i två timmar som en del i mitt nya liv. så idag är jag lite lätt mör i benen. men det kändes väldigt bra efteråt. funderar på att göra om samma procedur idag igen faktiskt. fast idag ska jag nog lämna huset lite tidigare så att jag inte behöver vara så rädd för mörkret. haha.
det är faktiskt ganska läskigt att gå själv runt munksjön när det börjar mörkna. fast jag pratade med malin i telefon samtidigt så jag var ändå ganska säker för hon hade ju hört om det hänt något så att säga. jag hade inte tänkt mig en så lång promenad men vi tjötade på ganska bra i telefon om allt mellan frukost och vänskap så tiden bara rann iväg. våra samtal pendlade mellan ganska djupa och mindre djupa men det var trevligt. längesen jag pratade med henne så.
nu funderar jag på om jag ska äta frukost eller om jag ska gå ut och gå först och sen äta frukost. hur som helst ska jag ta mig ner till stan senare och leta efter ett par snygga shorts. detta verkar dock vara omöjligt. men men.

känns ganska tungt att börja jobba imorgon igen. men pengar är ju alltid pengar och kommer så att förbli. tyvärr.

skepp ohoj!



nu är jag hemma igen från min lilla mini-semester med mamma och pappa.
det var ett skönt avbrott i min sexdagars arbetsvecka att segla torsdag - söndag.

Årets första dopp!

Nu regnar det. Tråkigt. Men det är väl kanske dags att sova ändå. Hade en fin seglats idag med lite sol och lite vind. Det var riktigt varmt när vi kom fram till käringön så vi badade. Eller jag och pappa badade mamma tittade på. Sen köpte vi färska räkor och havskräftor från rökeriet. Mums! Försökte även pruta på hamnavgiften idag, det gick sådär haha. Men hamnvärden tyckte att jag skulle försöka imorgon igen :) nu ska jag sova och kanske kolla på sista avsnittet av laguna beach, så himla bra! Sov gott!

bajs också

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BRUNUJWl5LM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BRUNUJWl5LM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

helgstädning

idag har jag jobbat. helgstädade lite ute på byggen. hade ju ändå inget bättre för mig. sen när jag kom hem så passade jag på att diska upp all disk som var utspridd över köket och hemmet. helt galet vad mycket det var men nu är det fint. har även tvättat lite och grejat. gud vad jag är duktig alltså ;)

ska titta på we own the night nu tänkte jag om jag inte somnar innan. det finns viss risk för det. jobba imorgon och på söndag med så det blir nog väldigt lugnt framöver.



såhär såg det ut i torsdags på min lediga dag. solen sken som aldrig förr och jag åt frukost i skuggan under parasollet. kändes nästan som att jag var utomlands, men bara nästan.

här händer inte mycket

det har varit alldeles för varmt på sista tiden för att överhuvudtaget sätta sig ner vid datorn. helt galet.
jag har precis som vanligt inte gjort så mycket. jobbat mest och tagit det lugnt när jag slutat jobba.
förutom i onsdags då. då fick vi för oss att klä på oss klänningarna och högklackat och gå ut. så det gjode vi, och vi pratade skånska och ingen fattade nåt, inte ens vi själva. men skoj var det och kvällen slutade sedvanligt med att jag och kattis slogs lite, trenätet låg nere och man avslutar med att somna i soffan med kläderna på. en bra kväll helt enkelt.

i övrigt har jag mest kollat på film. såg charlie wilson's war häromdagen. en ganska bra film faktiskt och igår såg vi på jackass the movie och jackass number two. jag skulle kunna gifta mig med bam margera nu på stört om han friade till mig. fast chris pontius verkar ju också ganska rolig, eller ryan dunn haha så jävla kul vilken människa stoppar frivilligt upp en leksaksbil i röven?! hahaha. jaja nu ska jag dra mig till jobbet. roligt värre. hurra!

orkar inte

tänkte att jag skulle bloggat lite men jag hinner ju fan aldrig. eller så orkar jag inte. jag jobbar ju jämt. men det är väl så man måste ju jobba för att få pengar. tråkigt men sant alltså. jaja det är väl bara att ge järnet och jobba och sen får man en härlig lön och då kan man kanske unna sig något. jag och kattis funderar i detta skede på en jätterolig maskin som vi hittade på rusta. det var så jäkla kul att stå där och prova den där maskinen. tydligen ska man bli smal av den också men jag vet inte jag om det verkligen funkar. rolig var den iaf!

i måndags var jag och fikade med emma som var hemma från göteborg. skit skönt att sitta i solen på waynes och prata. sen fick jag lite ångest och ville gå ut och gå, som tur var ville emma det också så vi var ute och gick i en timma och hissade och dissade de nybyggda husen i ett nytt område en bit från där vi bor.
alltid roligt att träffa emma. jag fick även en liten tavla av henne :D
tyvärr är det ju så när alla flyttar iväg och sådär. man träffar ju dem inte så ofta. men det är alltid lika roligt att träffa de gamla vännerna när man väl gör. man har ju en del minnen tillsammans så att säga.

nu måste jag hoppa in i duschen. börjar jobba klockan tio.

ses.



min samling tavlor gjorda av emma.