jobba med hjärtesorg




jag kan inte jobba med hjärtesorg. hur ska jag klara det?! haha oookej riktigt så illa är det kanske inte. men nu är det dags för pärlan att få en ny ägare. det tog lite tid innan det hände men nu hoppas vi på att någon ser annonsen och inser vilken skatt det är och ringer på den. haha. den där bilen har mer affektionsvärde för mig än några pengar i hela världen.


löning och det brinner i fickorna



för ovanlighetens skull har jag varit igång och köpt lite totalonödiga prylar. jag menar jag bara måste ibland, speciellt om de är väldigt färgglada och billiga!
man kan ju undra vad jag ska med två wc-sitsar till när jag inte ens har en toa. mamma har förbjudit mig från att byta ut dem på toan här hemma mot dessa. haha. vi får väl se hur landet ligger när hon kommer tillbaka från semestern. :D



mer förklarligt är dock dessa otroligt plastiga gummiklockorna jag köpte idag. tänkte bara ta en först men sen var de så billiga så då slog jag till på två. även om jag med lätthet hade kunnat köpa alla olika färger som fanns så kändes det som om två stycken räcker. booooring.



nu ska jag faktistk bara gå och lägga mig. räknar med att somna på direkten eftersom jag var på jobbet femöverhalv sex imorse...

Sex & the city = me like

eftersom min syster fick hela boxen i julklapp en gång (minns inte vilken jul det var) har jag ju givetvis sträcktittat på alla avsnitten. det tog lååångt tid, men har man en gång börjat kan man ju inte sluta.
men nu var jag ju såklart tvungen att se filmen också.

jag och kattis tänkte se den i lördags. detta kom vi på när vi var på väg hem från marstrand, men eftersom det var lite sent påtänkt fanns det ju inga biljetter kvar. självklart eftersom det var premiär och allt.
men hu som helst så sa jag till kattis i morse när vi åkte till jobbet att fasiken ska vi inte se om det finns biljetter tills ikväll, och det fanns det ju!

så 21.10 satt vi i biosalongen förväntantsfulla som små barn och störde oss på människorna på raden framför. varför kan man inte respektera att andra människor faktiskt vill se filmen som man betalat för och faktiskt vill höra vad de säger och att damen som presenterar filmen och ber alla stänga av mobilerna eftersom de stör hörslingan så att de med hörsnäcka inte kan höra något faktiskt inte ljuger när hon står där och säger det inför alla i salongen. åh jag blir så arg på sådana människor. dessa människor, särskilt en i det här gänget, var en riktig bitterfitta. stackarn. hon hoppade på kryckor, hon var (förlåt mig gud jag lovar att inte skriva onda saker om andra i fortsättningen) inte särskilt snygg och hon var dessutom fet. denna människa satt hela tiden och sa bittra kommentarer, väldigt högt och ljudligt, hon var ute och rökte ett par gånger och hon gick på toa några gången och framförallt hade hon mobilen på under föreställningen och satt och messade och höll på. dessutom inledde hon hela skiten med att säga och jag citerar "ska vi sitta här i 2 timmar och 25 jävla minuter". det var då jag visste det, att det här kommer bli en plåga.
men jag lyckades på något vänster ändå koncentrera mig på filmen och inte henne hela tiden och jag gillade filmen, jag älskade den nog faktiskt. inte för att den var sådär sex and the city typisk, för det var den till fullo inte (carrie hade faktistk samma skärp på sig ett flertal ggr under hela filmen, och det mina damer och herrar förstår jag inte när det vanligtvis är klädbyten och nya kläder stup i kvarten på henne) men den framkallade sådana där okontrollerade känslor hos mig. skrattet bara kom rakt ut helt okontrollerat och tårarna ranna faktiskt nerför mina kinder de också, även om jag inte grät mest av alla där inne i salongen det ska gudarna veta. men den var bra, det tycker jag! när jag köpt shoe boxen ska jag även slå till på filmen. det kommer se fantastiskt bra ut i hyllan och framförallt kommer de åka fram ett flertal gånger sådana där kvällar när man inte har något för sig och bara vill krypa upp i fåtöljen och stänga om sig och titta på en film som framkallar de okontrollerade känslorna. hurra!

nu borde jag egentligen sova. men jag är pigg på något konstigt vänster och lägger mig nog i sängen och avslutar the game av neil strauss. kanske avslutar i alla fall, vi får väl se.

god natt.

här kommer piff och puff, är på språng nu!

jobb idag. najs bajs. började dagen med att jag och kattis tågade in på jobbet och jag sjöng här kommer piff och puff sången ur det gamla disneyprogrammet räddningspatrullen - disneytajm var det bästa med hela helgen när man var liten ju!
lyckades även byta bort en tid på jobbet så att jag kan segla med mammi och pappi vecka 28. skoj!

sola bada ute och grillar
britney spears har rakat sin frilla
här är sommarpojkarna igen.

haha. vilken låt alltså.

nu har vikterna på mina axlar lättat något men jag har fortfarande ångest över saker jag måste göra. blääää!
idag fick jag iaf mailet som jag våndats över så himla länge. orkade ju verkligen inte plugga till den senaste tentan i massmedieekonomi eller vad fan den nu handlar om. men så fick jag mailet där det stod att jag var godkänd. tack gode gud! det var nog tack vare bönen på hultsfred. man kanske borde hängt mer med de där streetchurch människorna? njae kanske inte jag kan aldrig hålla något löfte iaf så det är lika bra jag håller mig borta från det.
hur som helst blir det iaf marstrand och båten med mor och far för kattis och mig på midsommar. det kan nog bli gött. bra att vi äntligen bestämt oss för något. :)

sen är det ju de där förbannade grejerna jag måste skriva. jag har absolut ingen inspiration what so ever just nu att skriva sånt jag måste skriva. whhyyy god whyyyyy, why me?

jadajadajada. nu är det time för lite cola och la ink.
hurra!

onsdag - inte långt till midsommar

midsommar - man dansar runt en jättelik snopp. jätte kul. vem kom på idén? det måste varit en lurad jävel. haha stackarn.

lurad fan: jag vet, vi dansar runt en jättelik kuk och kallar det för midsommarafton!
alla tjejer: jaaaa guuud vad kul, vi gör det nu på direkten!
lurad fan: vi säger att vi gör det för bättre fruktsamhet.
lurad fans vänner: höhö sen super vi ner alla tjejer och ser om fruktsamheten blev något bättre!

ungefär såhär lät det nog. typiskt män som hittar på sådana dumheter. det är bara män som gör sånt. ingen kvinna i världen skulle komma på denna otroligt dumma idé, och framförallt aldrig utnyttja en man. vi skulle ALDRIG utnyttja en man för lite kravlöst sex. verkligen inte.

det va ungefär som när mathias ringde idag och sa något helt annat än det han skulle säga. det han skulle säga var: har du en kod till mig. men klockan åtta på kvällen hörde jag något helt annat. jag skrattade hur länge som helst och han sa bara att jag var bäng. tack. haha. ja jesus vad kul man kan ha på jobbet alltså.

midsommar ja. det var ju det jag skulle diskutera med mig själv här på bloggen. vad ska man göra? ska man sitta hemma och dricka massa goda drinkar och eventuellt däcka sen eller ska man åka till mor och far och bo i båten lite och gå på krogen. hmm. tufft alltså.

nu ska jag iaf kolla på LA ink. fint det!

hultan 08

smakprov från årets festival.


raggarvolvo och kitschhusvagn hur bra som helst.
mycket bra utsikt från husvagnen ;)

hasse, frasse och lite till.
vardagsrummet utanför hasse.

söta små pojkar till grannar.

doin' the omoralisk schlagerfestival

vilken vecka. eller nästan vecka.
hultsfred 08 är över. ännu en gång har man lyckats överleva. fast det är ju egentligen inte så svårt. hultan är ju livet. hasse luktar brajj, tröjan luktar öl och jag luktar skit. men fan vad fint det är! man kan inte annat än att summera denna festival med låten som gått varm hos oss och våra underbara grannar från skåne och orust.

"Kära lyssnare, får jag för er presentera The One and only Sillstryparen från Göteborg!
eller som spanjoren säger Geratta di Anjovis
sjungande till sin äkta Semperfiser Doin' the omoralisk schlagerfestival
i kören hörs de brummande busarna Björnligan och Gondolen
It's a One , It's a two
It's a One , two three four"

Det rasslar av juveler glittrar av guld
de sjunger om den spanska solen
men roteringar och mod det skiter de i
och svänger på fascistkärringkjolen

och här kommer ABBA i kläder av plast
lika döda som sillkonserver
de skiter också i allt vill göra snabba stol
det pyr i mina franska nerver

Doin' the omoralisk schlagerfestival
Doin' the omoralisk schlagerfestival


"ja kom igen gubbar!"

Och världens melodi, förtryck och slaveri
va fan rör det våra artister
de gör sin karriär och ler och snälla är de har många korkade brister
De ställer upp på allt de tar det smörigt kallt
i fascisternas feta ister
de roar oss till döds och våran grammafon
sak vi fastna i dera klister?

Doin' the omoralisk schlagerfestival
Doin' the omoralisk schlagerfestival

Och Stickan Andersson han tycker folk är dumt
producerar romantik
Men kärleken är stark
så Stickan får en spark
som passar ett syniskt svin
men ni som jobbar hårt
och ni som har det svårt
sjung med i Sillstryparens melodi
Vi har våran egen sång
vi ger väll fan i de
i deras fjöliga svärmeri

Doin' the omoralisk schlagerfestival
Doin' the omoralisk schlagerfestival

hultsfred 08 here we come!

jajemen. imorgon smäller det. avfärd mot hultsfred. synd om oss! noooot. haha.
jag kan inte sova. verkligen helt galet. vet inte varför. plus att jag som vanligt har packat för mycket. men men. man måste ju liksom ha med sig kläder för alla väder?!
dessutom har en smärre katastrof inträffat. jag skulle färga utväxten tänkte jag men det slutade med att jag var orange i hela huvudet. snyggt. njae sådär, men men. det får väl va så. det är ju inte första gången direkt.

såg en riktigt bra film ni ikväll. freedom writers hette den. jag fällde en och annan tår till och med.
såg även 27 dresses imorse. helt okej film det också. mm. många filmtips här nu.

igår såg jag blow. depp är ju för fin han. kan helt klart rekommendera den också. fast den är ju inte jätte ny men väldigt bra ändå. en såndär klassiker så att säga. jag tror att jag snart har sett alla depp-filmer. han är ju bara så bra och väldigt väldigt snygg :)

nu måste jag försöka sova faktiskt. ska upp tidigt imorgon och packa in allt i husvagnen och inhandla det sista inför hultan.

gud vad skönt det ska bli!

ut

det måste ut nu!

på tisdag blir det hultsfred. hur skönt ska inte det bli då?!
festival ända fram till söndag då det bär av hemåt igen. tråkigt men sant. fan va fint med lite ledighet och att komma bort från ruttna äckliga skithålan jönköping som jag hatar mest i hela världen just nu. i need air, please. tack och adjö.

jag är inte bitter...

bakom mina solglasögon







såhär kan det gå när man inte kan sova.
en gång i tiden när jag köpte de här glasögonen tyckte jag att de var skitstora och hur coola som helst. idag, några år senare är just de glasögonen några av de minsta som finns i samlingen. några av de bästa och finaste har gått i graven, som exempelvis ett par tantiga från h&m. det är synd det. men här är i alla fall alla som överlevt såhär långt.

i forgot

idag gick ju syster på bal. hon och niklas var jättesöta. därför visar jag stolt upp dem här och nu i detta forum för oss evigt sökande innan jag går och lägger mig. bye bye.


vilken sjuk liten tvist

nu har jag kollat på avsnitt 15, 16 & 17 av desperate housewives, säsong fyra såklart. det är helt galet vilken vändning den serien alltid tar. först grät jag nästan sen visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, så då blev det ett sånt där garv där man bara får ut allt både skratt och gråt och ilska. haha.
likadant med grey's anatomy, jag vet inte vad jag ska säga faktiskt. och one tree hill med för den delen. och alla andra tusen såpor jag tittar på.
japp det är sånt jag håller på med. jag erkänner här och nu. jag är en såpa-addict. tack och hej dags att sova nu. ledig imorgon, ska nog lägga mig ute i solen lite om det inte är för varmt vill säga.

this is how it's done



risky business och ben&jerry's en söndagkväll i sängen. det är så det ska vara.

idag ligger jag bara ute i solen och tar det lugnt. fast mest ligger jag i skuggan. det är så förbannat varmt. men jag vill ju bli solbränd också men men man kan inte få allt.